SLIM SHADY
Μέγας
- Εγγρ.
- 30 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 8
- Like
- 23.273
- Πόντοι
- 4.936
Για αυτό κάνε το, εμένα μου το έχει κάνει 1000 φορέςΤο ξένο ειναι πάντα πιο γλυκό.
Για αυτό κάνε το, εμένα μου το έχει κάνει 1000 φορέςΤο ξένο ειναι πάντα πιο γλυκό.
Είσαι ωραίος.Για αυτό κάνε το, εμένα μου το έχει κάνει 1000 φορές
Υπέροχο στήθος η κυρία...Μία απο τις χαλαρές Κυριακές της γυναίκας μου σπίτι![]()
Εδώ να πω ότι δεν ανεβάζω άλλα βίντεο και μάλλον φωτογραφίες. Φίλος μου έστειλε λινκ από άλλο φόρουμ όπου έχει ανέβει αυτό το βίντεο και ένα άλλο σημερινό από άλλο μύστη. Καλά ήταν όσο κράτησε, να προσέχετε...Επειδή ζήτησαν παλιό υλικό...
Έκλεισε ένα χρόνο το βίντεο
Ωραία βυζια έχει η τυπισα, αλλά έχω βαρεθεί να βλέπω να στην παίζει (αν είσαι εσύ) χυσε να πάμε παρακάτω!!!Επειδή ζήτησαν παλιό υλικό...
Έκλεισε ένα χρόνο το βίντεο
ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗΈτοιμοι για απόψε. Ελπίζω μόνο να μην κάνει κάτι τέτοια και δημόσια.
Φίλε δεν είμαι εγώ, ενός ΠΑΟΚτζη φίλου μου είναι η γκόμεναΩραία βυζια έχει η τυπισα, αλλά έχω βαρεθεί να βλέπω να στην παίζει (αν είσαι εσύ) χυσε να πάμε παρακάτω!!!
Εεεε που να χυσει ο παοκτζης. Αυτοί μόνο από πίσω χυνουν!!!Φίλε δεν είμαι εγώ, ενός ΠΑΟΚτζη φίλου μου είναι η γκόμενα
Να φανταστώ ότι οι Αρειανοί είναι γρήγοροι σαν τις ευρωπαϊκές τους πορείες, σωστά;Εεεε που να χυσει ο παοκτζης. Αυτοί μόνο από πίσω χυνουν!!!
Φέρε την τύπισσα να με δοκιμάσει, για να δεις άμα είμαι γρήγορος σαν τους Ευρωπαϊκούς αγώνες μας!!!Να φανταστώ ότι οι Αρειανοί είναι γρήγοροι σαν τις ευρωπαϊκές τους πορείες, σωστά;
Τι είναι οι παοτσίδες;;;Εεε, οι παοτσίδες είμαστε στην περίοδο προετοιμασίες.Αχαχαχα.
Σου είπα δεν είναι δικιά μου, του ΠΑΟΚτζη είναιΦέρε την τύπισσα να με δοκιμάσει, για να δεις άμα είμαι γρήγορος σαν τους Ευρωπαϊκούς αγώνες μας!!!
Πες την να δοκιμάσει και έναν Αρειανο. Στο τέλος χυνουμεΣου είπα δεν είναι δικιά μου, του ΠΑΟΚτζη είναι
Μας έχει γαμησει τα μυαλάΈτοιμοι για απόψε. Ελπίζω μόνο να μην κάνει κάτι τέτοια και δημόσια.
Για πολύ σπέρμα αυτό το στήθος της καύλα σου καλέ μου φίλε...Κι άλλα προσόντα...
Το τέλειο μιλφακι είσαι δηλαδήΜου φαίνεται προσπαθείς να με αλιευσεις,χαχα και ρίχνεις κι ένα κομπλιμαν.Προσωπο έχω πολύ καλό ,όχι πως να το παινευτω.Σωμα λίγα κιλά περισσότερα για το 1,70 που διαθέτω.Για την ηλικία μου καλά κρατιέμαι,πιστεύω.Ο χαρακτηρισμός της νταρντανας ,επάξια μπορεί να με χαρακτηρίσει.
Δεν μπορώ να απαντήσω με βεβαιότητα γιατί αυτά είναι γούστα του κάθε ανθρώπου.Πχ εγώ δίνω έμφαση στα χαρακτηριστικά του προσώπου ..Αν δεν είναι του γούστου μου και δεν μου αρέσουν τα μούτρα του δεν μπορώ να λειτουργήσω.Το τέλειο μιλφακι είσαι δηλαδή
Κάτι τέτοια μαλακισμένα χαλάνε την πιάτσα..Εδώ να πω ότι δεν ανεβάζω άλλα βίντεο και μάλλον φωτογραφίες. Φίλος μου έστειλε λινκ από άλλο φόρουμ όπου έχει ανέβει αυτό το βίντεο και ένα άλλο σημερινό από άλλο μύστη. Καλά ήταν όσο κράτησε, να προσέχετε...
Και εγώ έχω το ίδιο σκεπτικό έχω αλλά όχι τόσο στα χαρακτηριστικά όσο στον χαρακτήρα εάν δεν μου αρέσει δεν μπορώ να κάνω τίποτα γιατί με ξενερώνειΔεν μπορώ να απαντήσω με βεβαιότητα γιατί αυτά είναι γούστα του κάθε ανθρώπου.Πχ εγώ δίνω έμφαση στα χαρακτηριστικά του προσώπου ..Αν δεν είναι του γούστου μου και δεν μου αρέσουν τα μούτρα του δεν μπορώ να λειτουργήσω.
Συμφωνώ,αλλά σαν αρχή.Εννοω ότι το πρώτο πράγμα που βλέπουμε είναι η εμφάνιση( πρόσωπο,σώμα) και μετά ο χαρακτήρας.Πχ εγώ εννοώ και σαν ξεπετα ,ανταλλαγή ,παιχνίδι σε παραλία κτλ.Και οι δύο φταίνε στο ξενερωμα,συνήθως το μεγαλύτερο ποσοστό το έχει ο άντρας.Και εγώ έχω το ίδιο σκεπτικό έχω αλλά όχι τόσο στα χαρακτηριστικά όσο στον χαρακτήρα εάν δεν μου αρέσει δεν μπορώ να κάνω τίποτα γιατί με ξενερώνει