athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 74.892
- Πόντοι
- 12.756
εχεις δικιοναι αλλα θα μπουν ψευτες

μουνηδες ψευτες θα σας ΚΡΙΝΕΙ ο ΑΘΗΝΑΙΟΣ

εχεις δικιοναι αλλα θα μπουν ψευτες
Αυτό δεν είναι Κυριακάτικο.ας πουμε στο περιπου ΠΡΟΣΕΛΘΕΤΕ οι ΠΙΣΤΟΙ Μνηστευμενοι του μπου αλλα και οι παντρεμενοι που μπαινετε ΜΟΝΟ για καυλαντα και ΔΕΝ κερατωνετε το ταιρι σας![]()
θα στηριξεις;θα έχει μεγάλη απήχηση![]()
ΝΑΙ θα στηρίξωας πουμε στο περιπου ΠΡΟΣΕΛΘΕΤΕ οι ΠΙΣΤΟΙ Μνηστευμενοι του μπου αλλα και οι παντρεμενοι που μπαινετε ΜΟΝΟ για καυλαντα και ΔΕΝ κερατωνετε το ταιρι σας![]()
Θα στηρίξω την προσπάθεια καθώς είμαι μέγας οπαδός των κυριακάτικωνθα στηριξεις;
δεν γαμας που δεν γαμας να στηριξεις τον ΠΙΣΤΟ λαο![]()
εξοβελισε τονθα έχει μεγάλη απήχηση![]()
όχι ακόμα θέλω την ψήφο του στις εκλογές το 27εξοβελισε τον
Να περιλαμβάνονται και οι σώγαμπροι ?εχω ΣΚΕΨΕΙΣ και για αλλο ενα νημα διαλεξτε ΕΣΕΙΣ
ποσοι ΕΧΕΤΕ σκισει την γατα;ειστε οι ΑΡΧΟΝΤΕΣ της οικιας σας και της σχεσης σας;η ειστε παντοφλακηδες;![]()
ωχ ωχεχω ΣΚΕΨΕΙΣ και για αλλο ενα νημα διαλεξτε ΕΣΕΙΣ
ποσοι ΕΧΕΤΕ σκισει την γατα;ειστε οι ΑΡΧΟΝΤΕΣ της οικιας σας και της σχεσης σας;η ειστε παντοφλακηδες;![]()
εχω ΣΚΕΨΕΙΣ και για αλλο ενα νημα διαλεξτε ΕΣΕΙΣ
Αυτό σου ταιριάζει γάντι.
Θα μαζευτείτε όλοι με τις ποδίτσες και τις σφουγγαρίστρες και θα κλαίτε τη μοίρα σας.![]()
Ναι.ΕΙΜΑΙ Ο ΑΡΧΩΝ ΕΣΧΑΤΟΓΕΡΕ ΤΗΣ ΣΧΕΣΗΣ
ΟΧΙ θείο, αποκλείεται...ναι αλλα θα μπουν ψευτες
Ξεκίνα απ' ευθείας με ψηφοφορία ποια είναι η αγαπημένη τους δουλειά μέσα στο σπίτι.εχω ΣΚΕΨΕΙΣ και για αλλο ενα νημα διαλεξτε ΕΣΕΙΣ