Sisco27
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιουλ 2025
- Like
- 2.449
- Πόντοι
- 441
Αυτό γουστάρει κιόλας να μην ξεκόλλας από πάνω τους.τιποτα.. ολα εκει...
στις ρωγαρες της και το piercing !!
Αυτό γουστάρει κιόλας να μην ξεκόλλας από πάνω τους.τιποτα.. ολα εκει...
στις ρωγαρες της και το piercing !!
Μας τον σήκωσε!Έτοιμοι για απόψε. Ελπίζω μόνο να μην κάνει κάτι τέτοια και δημόσια.
Και να πεις δεν έχει νόημα, δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι.Κοιτούσα φωτογραφίες στο νήμα έπεσα τυχαία σε 5 ψαρεμένες απ το google... Δεν θα μπω σε διαδικασία να ονομάσω, αλλά μπορείτε εύκολα να διαπιστώσετε αν μια φωτο είναι πρωτότυπη κάνοντας δεξί κλικ και Search by Image![]()
Καυλα είσαι παιδί μου φτιάξε μαςΈτοιμοι για απόψε. Ελπίζω μόνο να μην κάνει κάτι τέτοια και δημόσια.
Μαρία εσύ είσαι κάτι το εξαιρετικό! Για αυτό περιμένω φώτο σου..Τόσες φωτό,ανεβαίνουν εδώ ,τι να τις κάνετε τις δικές μου;ΧΑ,χα
Μαρία εσύ είσαι κάτι το εξαιρετικό! Για αυτό περιμένω φώτο σου..Ανέβασε και καμιά άλλη με τις βυζάρες σου! Αφού βλέπεις πόσο το θέλουμε...
Καυλα!!!![]()
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
![]()
WOW...![]()
![]()
Σιγά καλέ,το ίνδαλμα.,χαχαΜαρία εσύ είσαι κάτι το εξαιρετικό! Για αυτό περιμένω φώτο σου..
Μαρία εσύ είσαι κάτι το εξαιρετικό! Για αυτό περιμένω φώτο σου..
Μην το λες....Σιγά καλέ,το ίνδαλμα.,χαχα
Μόλις το 'πα,χαχαΜην το λες....
Καύλα όμως, ναι......Σιγά καλέ,το ίνδαλμα.,χαχα
Μια απλη γυναίκα της διπλανής θύρας είμαι κι εγώ,τίποτα το ιδιαίτερο,baby.Καύλα όμως, ναι......
Μια μιλφ της διπλανής θύρας..Μια απλη γυναίκα της διπλανής θύρας είμαι κι εγώ,τίποτα το ιδιαίτερο,baby.
Μαρία είσαι πολύ όμορφη. Σοβαρά το λέω. Περιμένω μήνυμά σου.Σιγά καλέ,το ίνδαλμα.,χαχα
Μου φαίνεται προσπαθείς να με αλιευσεις,χαχα και ρίχνεις κι ένα κομπλιμαν.Προσωπο έχω πολύ καλό ,όχι πως να το παινευτω.Σωμα λίγα κιλά περισσότερα για το 1,70 που διαθέτω.Για την ηλικία μου καλά κρατιέμαι,πιστεύω.Ο χαρακτηρισμός της νταρντανας ,επάξια μπορεί να με χαρακτηρίσει.Μαρία είσαι πολύ όμορφη. Σοβαρά το λέω. Περιμένω μήνυμά σου.
Αυτό που πιστεύω λέω και περιμένω pm σου.Μου φαίνεται προσπαθείς να με αλιευσεις,χαχα και ρίχνεις κι ένα κομπλιμαν.Προσωπο έχω πολύ καλό ,όχι πως να το παινευτω.Σωμα λίγα κιλά περισσότερα για το 1,70 που διαθέτω.Για την ηλικία μου καλά κρατιέμαι,πιστεύω.Ο χαρακτηρισμός της νταρντανας ,επάξια μπορεί να με χαρακτηρίσει.
Οι απλές γυναίκες της διπλανής θύρας είναι το αντικείμενο του πόθου πολλών από μας.....Μια απλη γυναίκα της διπλανής θύρας είμαι κι εγώ,τίποτα το ιδιαίτερο,baby.
Καυλωσα![]()
![]()