dimigoall
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 66
- Like
- 63.288
- Πόντοι
- 36.036
Στον κώλο της κότας λογικάΑποκλείεται. Κασέρι θα έβαζε.![]()

Στον κώλο της κότας λογικάΑποκλείεται. Κασέρι θα έβαζε.![]()
Τοσα χρονια κανει υπομονη. Θα αντεξει.Λες να μπορει να περιμενει λιγο ακομη?![]()
Στον κώλο της κότας λογικά![]()
νομιζω κεφαλοτυρι αν ειναι τυρι αυτο γιατι εχω μπερδυτει πολυΑποκλείεται. Κασέρι θα έβαζε.![]()
ΝΑΙΣτον κώλο της κότας λογικά![]()
Κασέρι είναι αυτό ξεκάθαρανομιζω κεφαλοτυρι αν ειναι τυρι αυτο γιατι εχω μπερδυτει πολυ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ΝΑΙ
Δε νομίζω στο κώλο γιατί εκεί έχει λίπος, στο στήθος που είναι στεγνό κάτω από τη πέτσαΣτον κώλο της κότας λογικά![]()
Δε νομίζω στο κώλο γιατί εκεί έχει λίπος, στο στήθος που είναι στεγνό κάτω από τη πέτσα
έχω δει ότι βάζουν.
Εγω εχω γεμισει κοτοπουλο με ρυζι, γκουντα, πιπεριες και το "πουλησα" για Γαλοπουλα γεμιστη Χριστουγεννα, στα ανηψια μου οταν ηντουσαν 4 ο ενας 5 ο αλλος.νομιζω κεφαλοτυρι αν ειναι τυρι αυτο γιατι εχω μπερδυτει πολυ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ΝΑΙ
Για δοκίμασε το αντί για λαζάνια μεψάχνω στο εφοοδ να παραγγείλω λαζάνια φούρνου 4 κασέρια και δεν βγάζει τίποτα στο search![]()
Φτιάχτα μόνος σου, σιγά το δύσκολο, πρόσεξε μόνο στο μέτρημα να είναι 4ψάχνω στο εφοοδ να παραγγείλω λαζάνια φούρνου 4 κασέρια και δεν βγάζει τίποτα στο search![]()
Εγω εχω γεμισει κοτοπουλο με ρυζι, γκουντα, πιπεριες και το "πουλησα" για Γαλοπουλα γεμιστη Χριστουγεννα, στα ανηψια μου οταν ηντουσαν 4 ο ενας 5 ο αλλος.
μήπως πρέπει να προσδιορίσω τα κασέρια αναλυτικά?Για δοκίμασε το αντί για λαζάνια
Πέππες![]()
Θα με σκισει λες τωρα ο Αργυροψωλιογκος;Ρύζι + γκούντα;;;;
Ω Μον Ντιέ...![]()
μήπως πρέπει να προσδιορίσω τα κασέρια αναλυτικά?
ΌΛΑ τα κίτρινα είναι κασέρια λέμε , ξέρουν ΑΥΤΟΊμήπως πρέπει να προσδιορίσω τα κασέρια αναλυτικά?
από όλα όσα χρειάζονται για να φτιάξεις λαζάνια φούρνου εγώ έχω μόνο τον φούρνοΦτιάχτα μόνος σου, σιγά το δύσκολο, πρόσεξε μόνο στο μέτρημα να είναι 4
Θα με σκισει λες τωρα ο Αργυροψωλιογκος;
Τι μάρκα ο φούρνος ?από όλα όσα χρειάζονται για να φτιάξεις λαζάνια φούρνου εγώ έχω μόνο τον φούρνο