You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
στο μόνο που δίνω ελαφρυντικά στον μπούσταρο καραφλούζο είναι ότι ξόδεψε πολύ χρήμα επί Σέρβου ,
του μουνιού το πανηγύρι έγινε στα χρυσοπληρωμένα παλτά και λογικά κονόμησαν μανατζαρέοι , σουπιές στο τεχνικό τημ
και ποιός ξέρει ποιό άλλο ρεμάλι ωφελήθηκε από την αμπαλοσύνη του μαλέα καράφλα
του μουνιού το πανηγύρι έγινε στα χρυσοπληρωμένα παλτά και λογικά κονόμησαν μανατζαρέοι , σουπιές στο τεχνικό τημ
και ποιός ξέρει ποιό άλλο ρεμάλι ωφελήθηκε από την αμπαλοσύνη του μαλέα καράφλα
aquarius2756
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2023
- Like
- 1.771
- Πόντοι
- 216
Nα, τι κανει νιαου νιαου, στα κεραμιδια. Και καθομαστε εμεις απο τους καναπεδες, τα ντιβανια, τις πολυθρονες, να τρωγομαστε, με το τι φταει και με το ποιος ειναι χειροτερος καθε χρονια.λογικά κονόμησαν μανατζαρέοι , σουπιές στο τεχνικό τημ
και ποιός ξέρει ποιό άλλο ρεμάλι
Ρε μηπως, λεω εγω τωρα, να καναμε μαζικη αποχη απο τις κερκιδες, γαυριακοι, βαζελινιακοι, χανουμιακοι κτλ για κανα χρονο? Μπας και δουμε καμια ασπρη μερα, ρε παιδι μου.
Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 50.172
- Πόντοι
- 28.246
Εσύ δήλωσς Γαύρος; Άλλαξε ομάδα. Γίνε ότι άλλο θέλεις. Δεν κάνεις.Nα, τι κανει νιαου νιαου, στα κεραμιδια. Και καθομαστε εμεις απο τους καναπεδες, τα ντιβανια, τις πολυθρονες, να τρωγομαστε, με το τι φταει και με το ποιος ειναι χειροτερος καθε χρονια.
Ρε μηπως, λεω εγω τωρα, να καναμε μαζικη αποχη απο τις κερκιδες, γαυριακοι, βαζελινιακοι, χανουμιακοι κτλ για κανα χρονο? Μπας και δουμε καμια ασπρη μερα, ρε παιδι μου.
pastelios
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2021
- Κριτικές
- 28
- Like
- 21.085
- Πόντοι
- 5.946
Έχει πεθάνει....... Την πουτσα μου είπαμε μόνο με κατάπωση....την αδερφή μου όμως με όλη μου την καρδιά... Θα βλέπουμε μαζί και τα ντέρμπι...δηλαδη οποια δεν θελει την πουτσα σου θα έπαιρνε την αδερφη σου ...μαμα εχουμε?

Magi
Mistress
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2023
- Κριτικές
- 14
- Like
- 17.179
μωρη μαλακιτσα κατσε στο χαχα σουΈχει πεθάνει....... Την πουτσα μου είπαμε μόνο με κατάπωση....την αδερφή μου όμως με όλη μου την καρδιά... Θα βλέπουμε μαζί και τα ντέρμπι...![]()

pastelios
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2021
- Κριτικές
- 28
- Like
- 21.085
- Πόντοι
- 5.946
Θα φέρνω και πατατάκια.... Ελα μην εισαι έτσι τώρα...μωρη μαλακιτσα κατσε στο χαχα σου![]()
Magi
Mistress
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2023
- Κριτικές
- 14
- Like
- 17.179
κρατα και ενα 100 μαζι με τα πατατακια τοσα θελουν οι μπατσοιΘα φέρνω και πατατάκια.... Ελα μην εισαι έτσι τώρα...

pastelios
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2021
- Κριτικές
- 28
- Like
- 21.085
- Πόντοι
- 5.946
χωρις μπατσους ...δεν το αντεχω το ξυλο..πατατακια αντα και κανα ηλιοσπορο !!!!!!κρατα και ενα 100 μαζι με τα πατατακια τοσα θελουν οι μπατσοι![]()
Fullspoonmoon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2024
- Like
- 5.522
- Πόντοι
- 1.056
Υπάρχεις????
Fullspoonmoon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2024
- Like
- 5.522
- Πόντοι
- 1.056
Πάρε ομπρέλαΚαι επίσημα στα χέρια μας. Μπορείτε να λυσσαξετε και πάλι, αλλόθρησκοι ηλίθιοι.
![]()
Ψηφίστηκε στη Βουλή η συμφωνία παραχώρησης του ΣΕΦ στον Ολυμπιακό!
Επισημοποιήθηκε από την κυβέρνηση η παραχώρηση του ΣΕΦ στην ΚΑΕ Ολυμπιακός, για τα επόμενα 49 χρόνια!www.sport-fm.gr
Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 50.172
- Πόντοι
- 28.246
Ρε πονεσε πολυ λεμε....Πάρε ομπρέλα
Μην ξεχασεις να πατησεις χαχα βλακακο.
Γιαννακόπουλος: «Πενταπλάσια η έκταση που πήρε ο Ολυμπιακός για το ΣΕΦ σε σχέση με του Παναθηναϊκού για ΟΑΚΑ»
Πέντε φορές μεγαλύτερη έκταση πήρε ο Ολυμπιακός για το ΣΕΦ σε σχέση με αυτή που έχει παραχωρηθεί στον Παναθηναϊκό για το ΟΑΚΑ, σύμφωνα με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο.
Trelosagorina
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Σεπ 2024
- Κριτικές
- 7
- Like
- 1.481
- Πόντοι
- 486
Fullspoonmoon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2024
- Like
- 5.522
- Πόντοι
- 1.056
Έχεις το ίδιο μυαλό με τα διδυμακια .....αντιοςΡε πονεσε πολυ λεμε....
Μην ξεχασεις να πατησεις χαχα βλακακο.
![]()
Γιαννακόπουλος: «Πενταπλάσια η έκταση που πήρε ο Ολυμπιακός για το ΣΕΦ σε σχέση με του Παναθηναϊκού για ΟΑΚΑ»
Πέντε φορές μεγαλύτερη έκταση πήρε ο Ολυμπιακός για το ΣΕΦ σε σχέση με αυτή που έχει παραχωρηθεί στον Παναθηναϊκό για το ΟΑΚΑ, σύμφωνα με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο.www.sport-fm.gr
Fullspoonmoon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2024
- Like
- 5.522
- Πόντοι
- 1.056
Πολλά ψεύτικα προφίλ ξαφνικά τον τελευταίο καιρό εμφανίζονται στο νήμα.....Τι να πουν τα παιδιά.
Trelosagorina
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Σεπ 2024
- Κριτικές
- 7
- Like
- 1.481
- Πόντοι
- 486
Οι βαζελοι δεν ασχολούνται με το νήμα τους.Πολλά ψεύτικα προφίλ ξαφνικά τον τελευταίο καιρό εμφανίζονται στο νήμα.....
Άλλα thread (ενδεχομένως σχετικά)
- Απαντήσεις
- 59
- Εμφανίσεις
- 7K
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 97
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 52