Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 40.492
- Πόντοι
- 28.246
Μπαινει η δεν μπαινει σε σάντουιτς το τυρι;Το ότι κανεις τόσο χαβαλε χαμηλού επιπέδου δείχνει πόσο εκτιμας το φαγητό γενικά...
Μπαινει η δεν μπαινει σε σάντουιτς το τυρι;Το ότι κανεις τόσο χαβαλε χαμηλού επιπέδου δείχνει πόσο εκτιμας το φαγητό γενικά...
Και στα εγκαύματα τι βάζετε, τζατζίκι;μαίνει μόνο τυρί αλοιφή
Το σωστό είναι όχι μόνο να τους τον ακουμπήσει, αλλα να τους ρίξει και τα υγρά του.Είναι σωστο να ακουμπάει το λεμόνι στα χόρτα στις γαρίδες και στα καλαμαράκια? Δε θέλω να ανάψω φωτιές, ήρεμα ρωτάω...
γιαούρτι πρόβειο σε πήλινοΚαι στα εγκαύματα τι βάζετε, τζατζίκι;
Κάτσε μαν, διευκρινησε με φωτό τι ονομάζεις σάντουιτς γιατί κάποιοι εννοουν διαφορετικα πράγματα... Ονόματα δε λέμε...Μπαινει η δεν μπαινει σε σάντουιτς το τυρι;
Για να απαντήσω ΣΟΒΑΡΑ, κανονικά έπρεπε να είναι σε πλαϊνό πιατάκιΕίναι σωστο να ακουμπάει το λεμόνι στα χόρτα στις γαρίδες και στα καλαμαράκια? Δε θέλω να ανάψω φωτιές, ήρεμα ρωτάω...
Σωστός, η πέτσα δουλεύει σαν hansaplast, προστατεύει από τα μικρόβιαγιαούρτι πρόβειο σε πήλινο![]()
Του εγραψα παραπανω σάντουιτς, φρατζολακι, του το διευκρινισα.Κάτσε μαν, διευκρινησε με φωτό τι ονομάζεις σάντουιτς γιατί κάποιοι εννοουν διαφορετικα πράγματα... Ονόματα δε λέμε...
Το ρίχνεται με βολή από απόσταση;γιαούρτι πρόβειο σε πήλινο![]()
γαμάει γιαούρτι πρόβειοΣωστός, η πέτσα δουλεύει σαν hansaplast, προστατεύει από τα μικρόβια
το χτυπάω από τα 600 μέτραΤο ρίχνεται με βολή από απόσταση;
Και στα εγκαύματα τι βάζετε, τζατζίκι;
Φάρμακο για κάθε κύτταρο του οργανισμού.γαμάει γιαούρτι πρόβειο![]()
Εσύ ρε γιωτα;Εσύ μπορεί να κρατάς το όπλο σαν γκλίτσα...το χτυπάω από τα 600 μέτρα![]()
η εντύπωση αυτή έχει δωθεί σκόπιμαΕσύ ρε γιωτα;Εσύ μπορεί να κρατάς το όπλο σαν γκλίτσα...
Ναι...για να μην σε βρουν ξένοι πράκτορες και προσπαθήσουν να σου αποσπάσουν μυστικά της πολεμικής σου δεινότητας.η εντύπωση αυτή έχει δωθεί σκόπιμα
λυπάμαι δεν μπορώ να πω περισσότεραΝαι...για να μην σε βρουν ξένοι πράκτορες και προσπαθήσουν να σου αποσπάσουν μυστικά της πολεμικής σου δεινότητας.
Σωστα....αν σε καλέσουν να εκπαιδεύσεις ΞΑΝΑ Σβαρτζενέγκερ η Σταλόνε για καμιά ταινία ,στείλε μου και κανά αυτόγραφο τους,ναι;λυπάμαι δεν μπορώ να πω περισσότερα
Στα μακαρονια , σε ολα τα ειδη ζυμαρικων (ριγκατονι, τορτελινι πχ) ή μόνο σε σπαγγέτι παει τυρι;Σωστα....αν σε καλέσουν να εκπαιδεύσεις ΞΑΝΑ Σβαρτζενέγκερ η Σταλόνε για καμιά ταινία ,στείλε μου και κανά αυτόγραφο τους,ναι;