Νέα

Ξενοίκιαστα σπίτια ούτε λέπι και πανάκριβα!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Jules_Jordan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 542
  • Εμφανίσεις 24K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
43.350
Πόντοι
9.931
Οταν νοικιάζεις παλιο διαμέρισμα με ανακαίνιση της πλακας σε παλιά πολυκατοικία και ζητάς κάποιο τρελό νούμερο τοτε το τραβάει το φέσι ο οργανισμός σου.

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
22.005
Πόντοι
6.256
Καλά να πάθουν δεν λείπαμε κανένα καθίκι που είτε κληρονόμησε είτε είχε από το 70 να ζητάει 500-700 για ισόγειο και 1ο όροφο. Έτσι ρε βλάκες είναι το σύστημα. Εάν ο άλλος δεν έχει να θρέψει τα παιδιά του θα δώσει 2 νοίκια και τέλος. Είναι και ο νόμος πουτανα. 3 ετια σε καλύπτει ακόμα κ εάν πληρώνεις.
Δεν υπάρχει μεγαλύτερος μαλάκας στην κοινωνία από αυτόν που τα βρήκε έτοιμα και προσπαθεί να φυτοζωήσει από αυτά...γιατί και πολλά να βρει αν είναι μαλάκας θα τα λιγοστέψει αυτό είναι σίγουρο

στην Αθήνα είναι τίγκα από γυφτόβλαχους που επειδή έχουν 1-2 κωλοχανεία από τον πατέρα τους μια ζωή προσπαθούν να ζήσουν καλά από αυτά...χωρίς να τα συντηρούν και πλέον χωρίς καμία λογική στις χρεώσεις

το πιστόλι δεν είναι η λύση...η λύση είναι να μην πατάει ψυχή στα γκρεμίδια τους...πριν από 15 χρόνια στην κρίση σου χάριζαν για 1 μήνα και τη γυναίκα τους μαζί με τους πρώτους 3 μήνες μισθώματος....

και το αστείο είναι ότι σε αυτά τα χρήματα (700-800) αρχίζεις να κοιτάς για νεόκτιστα ή έστω 10ετίας....

και έρχεται ο μπάρμπας με τα σάπια κουφώματα που ζητάει 200 ευρώ λιγότερα από το καινούριο επειδή έτυχε να το κληρονομήσει σε ''καλή'' περιοχή

ρε φύγε από δω ρε μλκ ρε μπρο :2funny::2funny::2funny:

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.896
Πόντοι
3.936
Δεν υπάρχει μεγαλύτερος μαλάκας στην κοινωνία από αυτόν που τα βρήκε έτοιμα και προσπαθεί να φυτοζωήσει από αυτά...γιατί και πολλά να βρει αν είναι μαλάκας θα τα λιγοστέψει αυτό είναι σίγουρο

στην Αθήνα είναι τίγκα από γυφτόβλαχους που επειδή έχουν 1-2 κωλοχανεία από τον πατέρα τους μια ζωή προσπαθούν να ζήσουν καλά από αυτά...χωρίς να τα συντηρούν και πλέον χωρίς καμία λογική στις χρεώσεις

το πιστόλι δεν είναι η λύση...η λύση είναι να μην πατάει ψυχή στα γκρεμίδια τους...πριν από 15 χρόνια στην κρίση σου χάριζαν για 1 μήνα και τη γυναίκα τους μαζί με τους πρώτους 3 μήνες μισθώματος....

και το αστείο είναι ότι σε αυτά τα χρήματα (700-800) αρχίζεις να κοιτάς για νεόκτιστα ή έστω 10ετίας....

και έρχεται ο μπάρμπας με τα σάπια κουφώματα που ζητάει 200 ευρώ λιγότερα από το καινούριο επειδή έτυχε να το κληρονομήσει σε ''καλή'' περιοχή

ρε φύγε από δω ρε μλκ ρε μπρο :2funny::2funny::2funny:
Eτσι ακριβως.

Μισθωνω ενα επαγγελματικο ακινητο 10 χρονια ειμαι κυριος!!

ΕΙχαμε μια διαφωνια για το χαρτοσημο και μου εστειλε εξωδικο αξιας 150 ευρω για χρεος 51 ευρω. Ο Δικηγορος γελουσε τοτε. Φυσικα το πληρωσα. Δεν ηταν το ποσο αλλα επειδη ειναι μαλακας. Μαντεψε....στην ληξη μου εστειλε μηνυμα πως εαν δεν του δωσω τα 150 ευρω για το εξωδικο που εκεινος εστειλε δεν θα μου κανει ανανεωση.

Η απαντηση φυσικα ηταν η καρτα του Δικηγορου μου.

Με εκβιασε το μουνοπανο θα τον ξεκολιασω...

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
22.005
Πόντοι
6.256
Eτσι ακριβως.

Μισθωνω ενα επαγγελματικο ακινητο 10 χρονια ειμαι κυριος!!

ΕΙχαμε μια διαφωνια για το χαρτοσημο και μου εστειλε εξωδικο αξιας 150 ευρω για χρεος 51 ευρω. Ο Δικηγορος γελουσε τοτε. Φυσικα το πληρωσα. Δεν ηταν το ποσο αλλα επειδη ειναι μαλακας. Μαντεψε....στην ληξη μου εστειλε μηνυμα πως εαν δεν του δωσω τα 150 ευρω για το εξωδικο που εκεινος εστειλε δεν θα μου κανει ανανεωση.

το χαρτόσημο το πληρώνει κανονικά ο ενοικιαστής αλλά είναι και ανάλογα με την συμφωνία...όμως για 51ε δεν αξίζει ούτε το ρεζιλίκι που έφαγε.

Το εξώδικο δεν είσαι υποχρεωμένος να το πληρώσεις πες του να το βάλει στον κώλο του

Επίσης αν στο έστειλε με μήνυμα είναι διπλά μαλάκας....αλλά και να μην σου κάνει ανανέωση δεν είναι εύκολο να σε διώξει ενώ πληρώνεις...η επαγγελματική στέγη είναι αλλιώς.

Έχεις μπλέξει με ηλίθιο

Pinoklis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
2.586
Πόντοι
456

KFk3RQ2.gif

Pinoklis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
2.586
Πόντοι
456
το χαρτόσημο το πληρώνει κανονικά ο ενοικιαστής αλλά είναι και ανάλογα με την συμφωνία...όμως για 51ε δεν αξίζει ούτε το ρεζιλίκι που έφαγε.

Το εξώδικο δεν είσαι υποχρεωμένος να το πληρώσεις πες του να το βάλει στον κώλο του

Επίσης αν στο έστειλε με μήνυμα είναι διπλά μαλάκας....αλλά και να μην σου κάνει ανανέωση δεν είναι εύκολο να σε διώξει ενώ πληρώνεις...η επαγγελματική στέγη είναι αλλιώς.

Έχεις μπλέξει με ηλίθιο

Στα επαγγελματικα ομως γινονται οι καλυτερες καζουρες. Νοικιαζει ο αλλος μαγαζι παραδιπλα φθηνοτερα και ο νταβατζης μενει με το δικο του αδειο για...δεκαετιες

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.896
Πόντοι
3.936

Έχεις μπλέξει με ηλίθιο
Το χαρτοσημο ειναι πλεον του ιδιοκτητη. Μετα ειναι συμφωνια.

Η Επαγγελματικη στεγη ειναι οπως τα αστικα πλεον απο τελος του 14 με νομο Σαμαρα.

Η Φυση της δουλειας μου το κανει δυσκολο να με διωξει .

Το ξερω οτι δεν ειμαι πρεπει να μου κανει αγωγη. Το εστειλε και οχι μονο αυτο δεν το επιβεβαιωνε ουτε το αρνηθηκε οταν τον ρωτησα αρκετες φορες..δλδ εαν δεν πληρωσω τα 150 ευρω δεν θα ανανεωσεις?Του εδινα μια διεξοδο του βλακα να το δικαιολογησει αλλα τοσο βοδι ειναι..!!

Pinoklis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
2.586
Πόντοι
456

Ετσι ειναι ολες οι πρωτευουσες και οι τουριστικες περιοχες, νοικιαζεις σημειο ουσιαστικα

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
22.005
Πόντοι
6.256
Στα επαγγελματικα ομως γινονται οι καλυτερες καζουρες. Νοικιαζει ο αλλος μαγαζι παραδιπλα φθηνοτερα και ο νταβατζης μενει με το δικο του αδειο για...δεκαετιες
Ε ναι οκ εξαρτάται το ακίνητο και την φύση της επιχείρησης.

Το να αλλάξεις επαγγελματική στέγη είναι πολύ πιο δύσκολο από το να αλλάξεις σπίτι.

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.896
Πόντοι
3.936
Ειδικα εαν το εχεις ανακαινησει απο το 0 με δικα σου εξοδα και μονο.

Υπαρχει ορος να το αφησω στην προτερη κατασταση....! Εκει να δεις γελια....

Pinoklis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
2.586
Πόντοι
456
Ε ναι οκ εξαρτάται το ακίνητο και την φύση της επιχείρησης.

Το να αλλάξεις επαγγελματική στέγη είναι πολύ πιο δύσκολο από το να αλλάξεις σπίτι.

Ναι αλλα σημερα τα επαγγελματικα ειναι buyers market, οι ενοικιαστες-αγοραστες καθοριζουν το παιχνιδι και οι εκμισθωτες-πωλητες κανουν τεμεναδες πλην κεντρικων σημειων.

Το αντιθετο συμβαινει με τη στεγαση

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
22.005
Πόντοι
6.256
Το χαρτοσημο ειναι πλεον του ιδιοκτητη. Μετα ειναι συμφωνια.

Η Επαγγελματικη στεγη ειναι οπως τα αστικα πλεον απο τελος του 14 με νομο Σαμαρα.

Η Φυση της δουλειας μου το κανει δυσκολο να με διωξει .

Το ξερω οτι δεν ειμαι πρεπει να μου κανει αγωγη. Το εστειλε και οχι μονο αυτο δεν το επιβεβαιωνε ουτε το αρνηθηκε οταν τον ρωτησα αρκετες φορες..δλδ εαν δεν πληρωσω τα 150 ευρω δεν θα ανανεωσεις?Του εδινα μια διεξοδο του βλακα να το δικαιολογησει αλλα τοσο βοδι ειναι..!!
Δε ξέρω εγώ το πληρώνω το χαρτόσημο έχει μπει στο συμφωνητικό έξτρα. Καλά ψιλά είναι όχι κανένα ποσό

Νομίζω ότι έχει 5 χρόνια ελάχιστη διάρκεια όχι 3 όπως στα σπίτια.

Ε ναι πρέπει αν σου κάνει αγωγή και ΔΕΝ μπορεί γιατί πληρώνεις...και επί της ουσίας θα έπρεπε να το έχει βάλει στο συμφωνητικό ότι εσύ το πληρώνεις...και πάλι δεν αξίζει η αγωγή μόνο κοστίζει κάνα 600άρι :confused:

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.896
Πόντοι
3.936
Δε ξέρω εγώ το πληρώνω το χαρτόσημο έχει μπει στο συμφωνητικό έξτρα. Καλά ψιλά είναι όχι κανένα ποσό

Νομίζω ότι έχει 5 χρόνια ελάχιστη διάρκεια όχι 3 όπως στα σπίτια.

Ε ναι πρέπει αν σου κάνει αγωγή και ΔΕΝ μπορεί γιατί πληρώνεις...και επί της ουσίας θα έπρεπε να το έχει βάλει στο συμφωνητικό ότι εσύ το πληρώνεις...και πάλι δεν αξίζει η αγωγή μόνο κοστίζει κάνα 600άρι :confused:
Απο τον 10/24 ξεκαθαρισε ειναι του ιδιοκτητη. Μετα ειναι συμφωνια. Δεν εχει σημασια αλλα σκεψου 5% αυξηση +3,6% χαρτοσημο κοντα 10% χ το ποσο που ηδη δινεις..! Ε δεν το λες κ λιγο.

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
22.005
Πόντοι
6.256
Ετσι ειναι ολες οι πρωτευουσες και οι τουριστικες περιοχες, νοικιαζεις σημειο ουσιαστικα
Ναι αλλα σημερα τα επαγγελματικα ειναι buyers market, οι ενοικιαστες-αγοραστες καθοριζουν το παιχνιδι και οι εκμισθωτες-πωλητες κανουν τεμεναδες πλην κεντρκων σημειων.

Το αντιθετο συμβαινει με τη στεγαση
Δεν μιλάω για επαγγελματικά εγώ μιλάω για σπίτια...και δεν μιλάω για την ακρόπολη....οι τιμές που λέει ο φίλος πχ 700 αφορούν περιοχές που είναι για τον πούτσο....τι πληρώνεις δηλαδή αν σου ζητάνε 700ε στα κάτω πατήσια??? το προνόμιο να μένεις στον βόθρο? :confused:

Στα επαγγελματικά δεν είναι ίδιο για όλα τα ακίνητα...έχει να κάνει με το είδος του ακινήτου και σίγουρα με την περιοχή...αλλά είναι λογικό ένα ακίνητο σε καλό σημείο στο κέντρο να το δίνει ο άλλος στο θεό...αφού αυτός που θα το μισθώσει θα έχει και τα αντίστοιχα σε τζίρους.

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
22.005
Πόντοι
6.256
Απο τον 10/24 ξεκαθαρισε ειναι του ιδιοκτητη. Μετα ειναι συμφωνια. Δεν εχει σημασια αλλα σκεψου 5% αυξηση +3,6% χαρτοσημο κοντα 10% χ το ποσο που ηδη δινεις..! Ε δεν το λες κ λιγο.
Δεν έχω αύξηση και το συμβόλαιο είναι για πολλά χρόνια.

Διευκολύνω γενικά βέβαια...αλλά είναι και σε ποιον θα πέσεις όπως είπαμε υπάρχουν και ηλίθιοι

Pinoklis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
2.586
Πόντοι
456
Εχω ενα ακινητο λουκουμακι στην ευρυτερη περιοχη Γαλατσι-Νεα Ιωνια-Μεταμορφωση-Φιλαδελφεια

2ρακι 50-60τμ σε μεγαλο οροφο μπροστα σε παρκο και ηλιολουστο.

Ειμαι μεταξυ να το πουλησω τωρα η να το νοικιασω για 3-5 χρονια και να το πουλησω μετα.

Τι θα κανατε; Πιστευετε θα συνεχισει η φρενηρης ανοδος των τιμων;

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.896
Πόντοι
3.936
Εχω ενα ακινητο λουκουμακι στην ευρυτερη περιοχη Γαλατσι-Νεα Ιωνια-Μεταμορφωση-Φιλαδελφεια

2ρακι 50-60τμ σε μεγαλο οροφο μπροστα σε παρκο και ηλιολουστο.

Ειμαι μεταξυ να το πουλησω τωρα η να το νοικιασω για 3-5 χρονια και να το πουλησω μετα.

Τι θα κανατε; Πιστευετε θα συνεχισει η φρενηρης ανοδος των τιμων;
Ρε τυπε αντε και το νοικιασες σε μια τιμη που δεν ειναι η αξια του. Ποιος σου εγγυαται οτι θα τα παρεις?

Εαν η τιμη σου ειναι νορμαλ κρατα το 3 χρονια. Εαν εισαι πονηρος πουλατο

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
22.005
Πόντοι
6.256
Τι χρονολογίας τύπε

Pinoklis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
2.586
Πόντοι
456
Δεν μιλάω για επαγγελματικά εγώ μιλάω για σπίτια...και δεν μιλάω για την ακρόπολη....οι τιμές που λέει ο φίλος πχ 700 αφορούν περιοχές που είναι για τον πούτσο....τι πληρώνεις δηλαδή αν σου ζητάνε 700ε στα κάτω πατήσια??? το προνόμιο να μένεις στον βόθρο? :confused:

Ξερω τα εχω δει και οι περισσοτερες τιμες ειναι αδικαιολογητα φουσκωμενες. Αναφερομουν κυριως στο φουσκωμα λογω πρωτευουσας, πχ ιδιο σπιτι που στη Λαμια-Αγρινιο-Καβαλα εχει 400 ευρω, Αθηνα εχει 700-800

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.896
Πόντοι
3.936
Ξερω τα εχω δει και οι περισσοτερες τιμες ειναι αδικαιολογητα φουσκωμενες. Αναφερομουν κυριως στο φουσκωμα λογω πρωτευουσας, πχ ιδιο σπιτι που στη Λαμια-Αγρινιο-Καβαλα εχει 400 ευρω, Αθηνα εχει 700-800
Εαν ψαχνεις 700 σουταρε το πριν σε βαλουν μεσα σε δικαστηρια αγωγες κτλπ. 2 ρι δεν ειναι για οικογενεια με παιδια αρα......

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom