alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.283
- Πόντοι
- 8.006
Μακαρι να ηταντης ηλικιας ειναι
Μακαρι να ηταντης ηλικιας ειναι
βρε γρουσουζη ακομα δεν εχει μπει στα ανταΗ διαφορά ειναι οτι καποτε τα βυζια και ο κωλος θα πεσουν, ενω το σπιτι οχι
Η διαφορά ειναι οτι καποτε τα βυζια και ο κωλος θα πεσουν, ενω το σπιτι οχι
Δεν ειπα οτι θα πεσουν φετοςβρε γρουσουζη ακομα δεν εχει μπει στα αντα![]()
Μακαρι να ηταν
Κοιτα να περνας καλα και ουσιαστικά.ολα εχουν τις φθορες τους το θεμα ειναι να τα αξιοποιεις οσο γινεται καλυτερα!
Δεν ειναι αυτο, μου συμβαινει κατι προσωπικο τελος παντωνεχει επελθει κοπωση
βρε γρουσουζη ακομα δεν εχει μπει στα αντα![]()
Θα προτιμούσα άντρα συγκατοικο γιατί με γυναικα θα με λένε οτι είμαστε φιλες όχι pentagiotisa μη με πουν και gay
Δεν ειναι αυτο, μου συμβαινει κατι προσωπικο τελος παντων
Θα δειξειελπιζω να ειναι μικρο κ περαστικο κ να ξαναβρεις τον εαυτο σ (σεβομενος παντα τη γυναικα σ)!
Ναι εκει γυρω στο χιλιάρικο να υπολογίζεις και σίγουρα κανα 6μηνο μεχρι να φυγει. Κάποτε με ενα καθικι που δεν πλήρωνε και ήθελα να τον διώξω του έδωσα 300 ευρω για να φύγει μονος του και να μην μπλέξω με δικαστήρια και εξώσεις. Και κερατας και δαρμένος.Πρόβλημα με ενοικιαστή. Ρωτησα δικηγόρο και μου ανέφερε οτι τα έξοδα έξωσης και έξοδα δικαστηκού επιμελητή, εαν δεν φύγει, μπορει να ξεπεράσουν το χιλιάρικο
Σκοπός του παρακράτος είναι να γίνεται κάποιος κυκλος εργασιών ωστε να τα κονομήσει
στόχος των νόμων του ψευδοκράτους των Αθηνών, δεν είναι να δώσουν λύσεις αλλά να θρέψουν το θηρίο.Ναι εκει γυρω στο χιλιάρικο να υπολογίζεις και σίγουρα κανα 6μηνο μεχρι να φυγει. Κάποτε με ενα καθικι που δεν πλήρωνε και ήθελα να τον διώξω του έδωσα 300 ευρω για να φύγει μονος του και να μην μπλέξω με δικαστήρια και εξώσεις. Και κερατας και δαρμένος.
Παντως εδω λεει οτι απο το 2026 αλλαζει ο νομος για τις εξωσεις.
![]()
Ακίνητα: Έρχονται εξώσεις «εξπρές» χωρίς δικαστήριο – Πώς θα προστατεύονται οι ενοικιαστές
Η έλλειψη ενός τέτοιου εργαλείου αποθάρρυνε πολλούς ιδιοκτήτες από το να διαθέσουν τα ακίνητά τους στην αγοράwww.newsit.gr
εγω την εβγαλα πιο φθηνα ,150 ευρω ,, το κολπο ηταν , ειχε κσατι παλια επιπλα ενα κρεβατι σουηφικο ,μια καρεκλα και ενα γραφειο σπασμενο ,για πεταμα ηταν ολα.κλειδωσε και μου ελεγε δεν εχω που να παω τα πρεγματα μου.ειχα κανει ασφαλιση νομικη ςπροστασιας αλλα ο μαλακας ο ασφαλιστης δεν γνωριζε πως οταν ειναι για κατοικια για διαφορες ενικοιων ,δεν ξενια στον ενα μηνα αλλα μετα απο 3, χαμενα τα 150 ευρω , σαν αρχη. Λοιπον θελει να πας στον εισγγελεα σαν επειγον , αφου κοινοποιησεις πρωτα εξοδικο , μετα οριζει ς δικαστικους επιμελητες ,μαζι με εισαγγελεα υπηρεσιας και κλειδαρα ανοιγουν το σοπιτι ,γινεται πληρης καταγραφη, τα πραγματα πανε σε ειδικη αποθηκη του κρατους και πληρωνω εγω για φυλαξη.Συνολικο κοστοε γυρω στα 1.100 ευρω ,ετσι μου ζηταγε 250 ευρω για να τα αγορασω , τα βρηκαμε στα 150, αλλα βρηκα ζημιες 300 ευρω , βαψιμο ,κοινοχρηστα που δεν πληρωσς 75 ευρω, το νερο πανω απο χρονο ,συν 2 μηνες ενοικια που εχασα.Ε μετα αποαυτο απορουν γιατι δεν θελει ο κοσμος να μπλεκει ,ουτε εγω θε λω ,αλλα δεν εχω αλλους πορους, κατι πολυ λιγα ,και κανω υπομονη να βγω σε μειωμενη, συνταξη ,σε 2μιση χρονια .Αυτο το κρατος ειναι χειροτερο και απο μπουρδελο , κανονικα ολα τα εξοδα και τα χαμενα ενοικια θα επρεπε να τα επιδικαζουν σε αυτον που δεν τηρησε το συμβολαιο που ειχ ευπογραψει.τοτε τι αξια εχει η υπογραφη συμβολαιου? για ξεκαρφωμα , επισης προσοχη ,η ηλεκτρονικη καθε δυο χρονια δηλωση, δεδν ισχυει σε δικαστηριο , ουτε σε περιπτωση να τον βγαλεις , μονο το συμβολαιο, το λεω γιατι μου ελεγε μαλακιες η λιγιστρια και μου ειπε ο δικηγορος να μη λεει μαλακιες , να ρωταει δικηγορο θα καψει κοσμοστόχος των νόμων του ψευδοκράτους των Αθηνών, δεν είναι να δώσουν λύσεις αλλά να θρέψουν το θηρίο.
Να αρπάξει ο δικηγόρος, ο δικαστικός επιμελητής που απλά παραδίδωντας ενα χαρτί λαμβάνει ενα 100ρικο. Ενω εάν δεν φύγει ο ενοικιαστής θα πρέπει να έρθει για να απαριθμήσει μέχρι και το κουταλάκι. Για το κόστος των παραπάνω ο νεος νόμος δεν λεει τίποτα.
Αυτό που έκανες να λαδώσεις τον ενοικιαστή, είναι καλή ιδέα. Ο δικός λαμβάνει το ενοίκιο απο το κράτος και δεν μου το αποδείδει. Ακόμα ένα τριακοσσαρι θα του έρθει λουκούμι
Καλά να πάθουν δεν λείπαμε κανένα καθίκι που είτε κληρονόμησε είτε είχε από το 70 να ζητάει 500-700 για ισόγειο και 1ο όροφο. Έτσι ρε βλάκες είναι το σύστημα. Εάν ο άλλος δεν έχει να θρέψει τα παιδιά του θα δώσει 2 νοίκια και τέλος. Είναι και ο νόμος πουτανα. 3 ετια σε καλύπτει ακόμα κ εάν πληρώνεις.Χαμηλώσετε αυτά πού ζητάτε για ενοίκια ορισμένοι μην πω όι περισσότεροι δηλαδή γιατί συνέχεια πιστόλι θά τρώτε.
Τά ερείπια καί δήθεν ανακαινισμένα τού 70 καί 75 διαμερίσματα κοντά 50 ετών κτίσμα καί θέλουν 600€ καί 700€