Νέα

Ξενοίκιαστα σπίτια ούτε λέπι και πανάκριβα!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Jules_Jordan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 542
  • Εμφανίσεις 24K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
219
Πόντοι
346
Η διαφορά ειναι οτι καποτε τα βυζια και ο κωλος θα πεσουν, ενω το σπιτι οχι

ολα εχουν τις φθορες τους το θεμα ειναι να τα αξιοποιεις οσο γινεται καλυτερα!

PoutsaKaggelo

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2019
Like
47
Πόντοι
1
Θα προτιμούσα άντρα συγκατοικο γιατί με  γυναικα θα με λένε οτι είμαστε φιλες όχι pentagiotisa μη με πουν και gay

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
219
Πόντοι
346
βρε γρουσουζη  ακομα δεν εχει μπει στα αντα  :tickedoff:

ασε τις προαλλες γνωρισα πιπινι 22 που ηθελε να κανουμε σχεση κ με ρωτουσε αν εχω θεμα με ηλικιες
εγω επιασα τον εαυτο μου να μιλαω τοσο χυμα και σλανγκ που αναρωτηθηκα αν ταιριαζει με την ηλικια μ
δε ξερω πως να συμπεριφερθω πλεονν.... λολλ

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
219
Πόντοι
346
Θα προτιμούσα άντρα συγκατοικο γιατί με  γυναικα θα με λένε οτι είμαστε φιλες όχι pentagiotisa μη με πουν και gay

κριμα κ εψαχνα καποιον να σιδερωνει κ να καθαριζει γτ εγω στο σπιτι μ ουτε σιδερο δεν εχω

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
219
Πόντοι
346

PoutsaKaggelo

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2019
Like
47
Πόντοι
1
Προτιμώ κάνα συναγωνιστή να του τα κάνω να φέρνει καμια για παρτουζα :)

1tetris

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2025
Like
335
Πόντοι
21
Πρόβλημα με ενοικιαστή. Ρωτησα δικηγόρο και μου ανέφερε οτι τα έξοδα έξωσης και έξοδα δικαστηκού επιμελητή, εαν δεν φύγει, μπορει να ξεπεράσουν το χιλιάρικο

Σκοπός του παρακράτος είναι να γίνεται κάποιος κυκλος εργασιών ωστε να τα κονομήσει

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
43.352
Πόντοι
9.931
Πρόβλημα με ενοικιαστή. Ρωτησα δικηγόρο και μου ανέφερε οτι τα έξοδα έξωσης και έξοδα δικαστηκού επιμελητή, εαν δεν φύγει, μπορει να ξεπεράσουν το χιλιάρικο

Σκοπός του παρακράτος είναι να γίνεται κάποιος κυκλος εργασιών ωστε να τα κονομήσει
Ναι εκει γυρω στο χιλιάρικο να υπολογίζεις και σίγουρα κανα 6μηνο μεχρι να φυγει. Κάποτε με ενα καθικι που δεν πλήρωνε και ήθελα να τον διώξω του έδωσα 300 ευρω για να φύγει μονος του και να μην μπλέξω με δικαστήρια και εξώσεις. Και κερατας και δαρμένος.

Παντως εδω λεει οτι απο το 2026 αλλαζει ο νομος για τις εξωσεις.

1tetris

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2025
Like
335
Πόντοι
21
Ναι εκει γυρω στο χιλιάρικο να υπολογίζεις και σίγουρα κανα 6μηνο μεχρι να φυγει. Κάποτε με ενα καθικι που δεν πλήρωνε και ήθελα να τον διώξω του έδωσα 300 ευρω για να φύγει μονος του και να μην μπλέξω με δικαστήρια και εξώσεις. Και κερατας και δαρμένος.

Παντως εδω λεει οτι απο το 2026 αλλαζει ο νομος για τις εξωσεις.

στόχος των νόμων του ψευδοκράτους των Αθηνών, δεν είναι να δώσουν λύσεις αλλά να θρέψουν το θηρίο.
Να αρπάξει ο δικηγόρος, ο δικαστικός επιμελητής που απλά παραδίδωντας ενα χαρτί λαμβάνει ενα 100ρικο. Ενω εάν δεν φύγει ο ενοικιαστής θα πρέπει να έρθει για να απαριθμήσει μέχρι και το κουταλάκι. Για το κόστος των παραπάνω ο νεος νόμος δεν λεει τίποτα.

Αυτό που έκανες να λαδώσεις τον ενοικιαστή, είναι καλή ιδέα. Ο δικός λαμβάνει το ενοίκιο απο το κράτος και δεν μου το αποδείδει. Ακόμα ένα τριακοσσαρι θα του έρθει λουκούμι

diamantino

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2018
Κριτικές
1
Like
3.501
Πόντοι
456
στόχος των νόμων του ψευδοκράτους των Αθηνών, δεν είναι να δώσουν λύσεις αλλά να θρέψουν το θηρίο.
Να αρπάξει ο δικηγόρος, ο δικαστικός επιμελητής που απλά παραδίδωντας ενα χαρτί λαμβάνει ενα 100ρικο. Ενω εάν δεν φύγει ο ενοικιαστής θα πρέπει να έρθει για να απαριθμήσει μέχρι και το κουταλάκι. Για το κόστος των παραπάνω ο νεος νόμος δεν λεει τίποτα.

Αυτό που έκανες να λαδώσεις τον ενοικιαστή, είναι καλή ιδέα. Ο δικός λαμβάνει το ενοίκιο απο το κράτος και δεν μου το αποδείδει. Ακόμα ένα τριακοσσαρι θα του έρθει λουκούμι
εγω την εβγαλα πιο φθηνα ,150 ευρω ,, το κολπο ηταν , ειχε κσατι παλια επιπλα ενα κρεβατι σουηφικο ,μια καρεκλα και ενα γραφειο σπασμενο ,για πεταμα ηταν ολα.κλειδωσε και μου ελεγε δεν εχω που να παω τα πρεγματα μου.ειχα κανει ασφαλιση νομικη ςπροστασιας αλλα ο μαλακας ο ασφαλιστης δεν γνωριζε πως οταν ειναι για κατοικια για διαφορες ενικοιων ,δεν ξενια στον ενα μηνα αλλα μετα απο 3, χαμενα τα 150 ευρω , σαν αρχη. Λοιπον θελει να πας στον εισγγελεα σαν επειγον , αφου κοινοποιησεις πρωτα εξοδικο , μετα οριζει ς δικαστικους επιμελητες ,μαζι με εισαγγελεα υπηρεσιας και κλειδαρα ανοιγουν το σοπιτι ,γινεται πληρης καταγραφη, τα πραγματα πανε σε ειδικη αποθηκη του κρατους και πληρωνω εγω για φυλαξη.Συνολικο κοστοε γυρω στα 1.100 ευρω ,ετσι μου ζηταγε 250 ευρω για να τα αγορασω , τα βρηκαμε στα 150, αλλα βρηκα ζημιες 300 ευρω , βαψιμο ,κοινοχρηστα που δεν πληρωσς 75 ευρω, το νερο πανω απο χρονο ,συν 2 μηνες ενοικια που εχασα.Ε μετα αποαυτο απορουν γιατι δεν θελει ο κοσμος να μπλεκει ,ουτε εγω θε λω ,αλλα δεν εχω αλλους πορους, κατι πολυ λιγα ,και κανω υπομονη να βγω σε μειωμενη, συνταξη ,σε 2μιση χρονια .Αυτο το κρατος ειναι χειροτερο και απο μπουρδελο , κανονικα ολα τα εξοδα και τα χαμενα ενοικια θα επρεπε να τα επιδικαζουν σε αυτον που δεν τηρησε το συμβολαιο που ειχ ευπογραψει.τοτε τι αξια εχει η υπογραφη συμβολαιου? για ξεκαρφωμα , επισης προσοχη ,η ηλεκτρονικη καθε δυο χρονια δηλωση, δεδν ισχυει σε δικαστηριο , ουτε σε περιπτωση να τον βγαλεις , μονο το συμβολαιο, το λεω γιατι μου ελεγε μαλακιες η λιγιστρια και μου ειπε ο δικηγορος να μη λεει μαλακιες , να ρωταει δικηγορο θα καψει κοσμο

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
43.352
Πόντοι
9.931

...η Airbnb δεν είναι το πρόβλημα. Σύμφωνα με τα ευρήματα, οι κατοικίες που διατίθενται αποκλειστικά για βραχυχρόνιες μισθώσεις (STR) αποτελούν μόλις το 0,4% του συνολικού στεγαστικού αποθέματος στη χώρα – ποσοστό ασήμαντο για να επηρεάσει την αγορά. Αντιθέτως, στην Ελλάδα περισσότερα από 2,28 εκατομμύρια ακίνητα –δηλαδή το 34,5% του συνολικού αποθέματος– δεν χρησιμοποιούνται ως κύριες κατοικίες.

professor x

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιαν 2017
Κριτικές
46
Like
34.331
Πόντοι
11.096
Χαμηλώσετε αυτά πού ζητάτε για ενοίκια ορισμένοι μην πω όι περισσότεροι δηλαδή γιατί συνέχεια πιστόλι θά τρώτε.
Τά ερείπια καί δήθεν ανακαινισμένα τού 70 καί 75 διαμερίσματα κοντά 50 ετών κτίσμα καί θέλουν 600€ καί 700€

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.896
Πόντοι
3.936
Χαμηλώσετε αυτά πού ζητάτε για ενοίκια ορισμένοι μην πω όι περισσότεροι δηλαδή γιατί συνέχεια πιστόλι θά τρώτε.
Τά ερείπια καί δήθεν ανακαινισμένα τού 70 καί 75 διαμερίσματα κοντά 50 ετών κτίσμα καί θέλουν 600€ καί 700€
Καλά να πάθουν δεν λείπαμε κανένα καθίκι που είτε κληρονόμησε είτε είχε από το 70 να ζητάει 500-700 για ισόγειο και 1ο όροφο. Έτσι ρε βλάκες είναι το σύστημα. Εάν ο άλλος δεν έχει να θρέψει τα παιδιά του θα δώσει 2 νοίκια και τέλος. Είναι και ο νόμος πουτανα. 3 ετια σε καλύπτει ακόμα κ εάν πληρώνεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom