premium1969
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2011
- Κριτικές
- 4
- Like
- 766
- Πόντοι
- 86
Δεν είναι πετσεταδικο φίλε, εκτός αν η κοπέλα δεν προχωράει περαιτέρω, πράγμα που μου ακούγεται αδύνατο να ισχύει.Μόνο μασαζ
Δεν είναι πετσεταδικο φίλε, εκτός αν η κοπέλα δεν προχωράει περαιτέρω, πράγμα που μου ακούγεται αδύνατο να ισχύει.Μόνο μασαζ
Ποιο είναι αυτό το Π.Χορν;Καλησπέρα μάγκες, μια κοπέλα με όνομα Αλίκη στο Π.Χορν (ξανθούλα με σώμα fit και μπόλικη τσαχπινια) έχουμε καμία άποψη? Όταν πήγα έμπαινε σε ραντεβού και την είδα στο φτερό, αλλά μου γυαλισε... Thanks guys..
Ξέρουμε πιο μαγαζί είναι ?
Αν λες την Αλίκη από το χαρμονυ είναι η μόνη που κάνει μόνο μασαζΔεν είναι πετσεταδικο φίλε, εκτός αν η κοπέλα δεν προχωράει περαιτέρω, πράγμα που μου ακούγεται αδύνατο να ισχύει.
Αλλο μαγαζί λέειΑν λες την Αλίκη από το χαρμονυ είναι η μόνη που κάνει μόνο μασαζ
Aν δεν ξέρετε καλύτερα να το κλείνετεΜόνο μασαζ
Γεννημένη για πουτσο τρελοκομείο σκέτο , όταν έχει όρεξη στον εξαφανίζει με προτίμηση στους προικισμένους.Πέρασμα από το golden την περασμένη εβδομάδα!
Βρήκα Ναταλία διαθέσιμη κ πέρασα μαζί της!
Ωραίο μωράκι στυλακι Χρύσας είναι στο σωματότυπο, αλλά ψιλοφευγατο το μωρό. Μοιάζει πολύ με την αφεντικινα - πωλήτρια του la vie en rose (). Μου είπε τα προγράμματα που κάνει... ότι έξτρα κ 10€ ! Εντάξει μία πίπα δεν θα την πληρώσω κ 100€ είπαμε.
Οπότε διάλεξα το 70αρι πρόγραμμα με χειρομαλαξη τελείωμα, χαλαρωτικό μασάζ κ χουφτωμα παντού.
Αυτά τα ολίγα... γενικώς έχω καταλάβει στο συγκεκριμένο μαγαζί όπως γουστάρουν σε παίζουν μπαλιτσα.![]()
Για πες μας εσύ που την πηδηξεςAν δεν ξέρετε καλύτερα να το κλείνετε
Η απάντηση μου πήγαινε στο ότι το μαγαζί του Στέλιου δεν είναι μόνο μασάζ, αν έκανα λάθος παράθεση mea culpaΓια πες μας εσύ που την πηδηξες
Όχι είχε φάει Μπαν από τις σαβουρες που είχε τελευταία.Μπέρδεψαμε τα μπούτια μας ε τις Αλικες άλλη κατάλαβε ο φίλος μας σεξαρης
@καρδιναλιος πήγες τελευταία Στέλιο??
Δε ξέρω γιαυτό ρωτάω γιατί κ Εγώ μία από τα ίδια κ ότι δε πάω με τίποτε την κουτσομπόλα την μιναΌχι είχε φάει Μπαν από τις σαβουρες που είχε τελευταία.
Έχει αλλάξει η κατάσταση ξέρεις;
Χαχα εγώ ξέρω μέλος που την γουστάρει για δωμάτιοΔε ξέρω γιαυτό ρωτάω γιατί κ Εγώ μία από τα ίδια κ ότι δε πάω με τίποτε την κουτσομπόλα την μινα
Αδερφε σ ολα τα πετσεταδικα ετσι ειναι..ενα 70αρη - 80αρη θες μονο για να παιξει γλυψιματα δαχτυλα...πιπες κλπ φευγεις κι απ τα 100 καμια φοραΠέρασμα από το golden την περασμένη εβδομάδα!
Βρήκα Ναταλία διαθέσιμη κ πέρασα μαζί της!
Ωραίο μωράκι στυλακι Χρύσας είναι στο σωματότυπο, αλλά ψιλοφευγατο το μωρό. Μοιάζει πολύ με την αφεντικινα - πωλήτρια του la vie en rose (). Μου είπε τα προγράμματα που κάνει... ότι έξτρα κ 10€ ! Εντάξει μία πίπα δεν θα την πληρώσω κ 100€ είπαμε.
Οπότε διάλεξα το 70αρι πρόγραμμα με χειρομαλαξη τελείωμα, χαλαρωτικό μασάζ κ χουφτωμα παντού.
Αυτά τα ολίγα... γενικώς έχω καταλάβει στο συγκεκριμένο μαγαζί όπως γουστάρουν σε παίζουν μπαλιτσα.![]()
Ο Π. Χορν είναι ο πατέρας του ηθοποιού Δημήτρη ΧορνΟ ηθοποιός
Στα παπαρια μας φιλε...Με αγαπη παντα!Ο Π. Χορν είναι ο πατέρας του ηθοποιού Δημήτρη Χορν
Συνηθίζω να κρατάω επαφή τηλεφωνικά τουλάχιστον και μια στο τόσο κάνω πέρασμα από κοντά. Αν κάποιος έχει δοκιμάσει την Αλίκη μπορεί να μου στείλε και pm για την εμπειρία του. Όσο για τις σαβουρες είναι ο κανόνας εκεί αλλά κάπου κάπου έχει και καμιά ηλιαχτίδα.Όχι είχε φάει Μπαν από τις σαβουρες που είχε τελευταία.
Έχει αλλάξει η κατάσταση ξέρεις;