Χθες πήγα στο play κατέβηκα στο υπόγειο άλλαξα σε ένα φοριαμο και μένοντας με το γυαλιστερό ροζ καλσόν το bronze νάυλον κορμακι τις πλατφόρμες πέδιλα έβαλα περούκα βάφτηκα μακιγιαρίστηκα έβαλα κραγιόν και έκοβα βόλτες καπνίζοντας. Σύντομα με πλησίασε ένας μπρατσωμένος μποντιμπιλντερας με βερμούδα αμάνικη μπλούζα και sneakers. Μου χούφτωσε τα καπούλια μου ενώ έσκυψε στο αυτί και μου είπε «καριολα πουστρα θέλεις να μου γλύψεις την πουτσα και να σε γαμησω άγρια;» Αναστέναξα ελαφρά και του απάντησα «η δούλα σας Ράννια στις διαταγές σας Αφέντη μου» Μου άστραψε καμιά δεκαριά δυνατά χαστούκια και μου έπιασε το πρόσωπο φτύνοντας με δίνοντας μου ένα βαθύ υγρό γλωσσοφιλο ρουφώντας και τη γλώσσα μου ενώ μου έτριβε και τσιμπούσε τις ρώγες πάνω από το κορμάκι μου. Άρχισε να μου γλύφει το λαιμό να τον φυλάει ρουφάει πιπιλαει και πιάνοντας το χέρι μου το οδήγησε στην κατεβασμένη του βερμούδα πάνω στο τέρας πουτσο μου που ήταν κάγκελο χοντρή με φλέβες και αναγκάστηκα να τη λεν πιάσω με τα δύο χέρια τόσο χοντρή που ήταν η πουτσαρα του. Με έσυρε σε ένα κρεβάτι με πέταξε στο πάτωμα με κλώτσησε με έφτυσε με χαστούκισε και κάρφωσε την πουτσα του στο στόμα-λαρύγγι μου αρχίζοντας ένα ξέφρενο τσιμπουκωμα ενώ τα χαστούκια έπεφταν σύννεφο. Είχα ζαλιστεί αλλά συνέχιζα να ρουφάω γλύφω και καταπίνω τα πηχτά υγρά της πουτσαρας του που με πνιγαν και βγαίναν από το στόμα τα ρουθούνια και τα μάτια μου. Ξαφνικά τραβιέται και με γυρίζει μπρούμυτα και μου έμπηξε την τεράστια χοντρή πουτσα του ασαλιωτη στο κωλομουνο μου τραβώντας με από την περούκα και αρχίζοντας ένα δυνατό γαμησι βρίζοντας με χυδαία πρόστυχα και χτυπώντας τα αρχιδια του στα κωλομαγουλα μου ενώ με τη ζώνη του με μαστίγωνε στην πλάτη με λύσσα. Είχα χάσει το φως μου από το έντονο ξεσχισμα και όπως μου τραβούσε πίσω το κεφάλι δεν μπορούσα καν να φωνάξω. Οπως ήταν ογκώδης γίγαντας με μπράτσα με έπιασε και με σήκωσε στον αέρα καρφώνοντας με στο κωλομουνο μου και όπως αιωρουμουνα με το πρόσωπο μου να τον κοιτάει βογγώντας και αναστενάζοντας άρχισε να με φιλάει με γλωσσόφιλα γαμωντας με δυνατά και ασταμάτητα και ασυναίσθητα τον αγκάλιασα σφιχτά ρουφώντας τη γλωσσάρα του την ίδια στιγμή που με γαμουσε τραντάζοντας με στην «σιδερένια» του πουτσαρα. Ήμουν σαν μια άψυχη κούκλα στα χέρια του και είχα παραδοθεί να με ξεσχιζει χωρίς σταματημό και έλεος. Σε μια στιγμή με πήγαινε «βόλτα» στο υπόγειο γαμιωντας με και ξαφνικά με πέταξε ανάσκελα σε ένα κρεβάτι με ανοιχτά τα πόδια μου σηκωμένα πάνω από τους ώμους μου σαν πουτανα και πέφτοντας πάνω μου άρχισε ένα τρελό γαμησι με δύναμη ταχύτητα και χώνοντας και τα αρχιδια του μέσα μέχρι που ξαφνικά άρχισε να τρέμει να συσπάται χύνοντας μεγάλες ποσότητες καυτών χυσιων μέσα μου για πάνω από ένα δύο λεπτά. Κι ενώ πίστεψα ότι θα έβγαινε από μέσα μου και θα τελείωνε μου λέει «καριολοπουστρα θα σε γαμαω μέχρι να σου βγουν τα μάτια και σου δώσω το κωλαντερο σου στα χέρια» και άρχισε ξανά να μπαινοβγαίνει νοιωθοντας την πουτσαρα του ξανά σκληρή σαν σιδερόβεργα μέσα μου. Η συνέχεια ήταν ακόμα πιο σκληρή και βίαια και ενώ έκλαιγα ικετεύοντας τον να σταματήσει γιατί μου κόβονταν η ανάσα από τον πόνο και την πίεση αυτός τρελαίνονταν ακόμα περισσότερο και με πιο γρήγορο ρυθμό με κάρφωνε και έβριζε λαχανιασμένος εκτός εαυτού. «Έτσι κλαίγε βόγγα τσιριζε παρακάλα τελειωμένη πουσταρα θα σε λιώσω θα σε ξεσχιζω μέχρι να σπάσουν και οι δύο ροδέλες σου να χάσκουν τελείως» και συνέχιζε να με εμβολίζει με δύναμη και ταχύτητα μέχρι που με συσπάσεις έντονες άρχισε να ξαναχύνει στο βάθος του κωλομουνου μου κάνοντας με να χάσω το φως μου λιποθυμώντας. Όμως ο σατράπης συνέχισε να με γαμαει λιπόθυμη σαν ένα κομμάτι κρέας χύνοντας άλλες δύο φορές μέσα μου όπως μου είπε όταν μετά από την τέταρτη συνεχόμενη φορά που με έχυσε με συνέφερε χαστουκίζοντας με χωρίς σταματημό μέχρι που άνοιξα τα μάτια μου και τότε έφερε την πουτσαρα του στο στόμα μου για να του την καθαρίσω καλά καλά και ενώ πονωντας φριχτά την εγλυφα ρουφούσα και γυάλιζα την έχωσε μέσα στο λαρύγγι μου και άρχισε να με κατουράει κρατώντας σφιχτά το κεφάλι μου πάνω στα αρχιδια του καρφωμένο αναγκάζοντας με να καταπιώ όλα τα κατουρήματα του και καθαρίζοντας ξανά την Πουτσα και τα αρχιδια του με έφτυσε με χαστούκισε και με πέταξε στο πάτωμα σηκώνοντας τη βερμούδα του και αφού κουμπώθηκε γύρισε κι έφυγε αφήνοντας με στο πάτωμα σε κατάσταση εντατικής νοσοκομείου. Έκανα μισή ώρα να συνέλθω και σχεδόν σερνομενη άλλαξα και κουτσα στραβά βγήκα για να πάω στο αυτοκίνητο μου να φύγω.