tomahok
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6.159
- Πόντοι
- 1.406
Το γνωστό φάρμακο?στο κωργιό το ραντίζουμε με ειδικά φάρμακα και φυτρώνει όλο το χρόνο![]()

Το γνωστό φάρμακο?στο κωργιό το ραντίζουμε με ειδικά φάρμακα και φυτρώνει όλο το χρόνο![]()
η συνταγή είναι μυστική όπως της κόκα κόλαΤο γνωστό φάρμακο?![]()
Ναι αλλά διαβαζουνε μπου και τις σύγχρονες γαστρονομικες τάσεις και το σερβίρανε σε χωριστό πιάτο. Εγω απλά ένωνα τις μπουκιες για να έχω την πλήρη απόλαυση μιας σπανακοτυροπιτας...Σπανακόπιτα με τυρί ;
ΕΙΜΑΙ ετοιμοςΠου να είναι ο φίλος μας ο px
Μας λείπει
Φίλε ετοιμάσου Τετάρτη ή Πέμπτη ...κατεβαίνω φορτωμένος με κλεμμένα ΟΠΕΚΕΠΕ στην Αθήνα ...
Θέλω στα καλύτερα ψαράδικα μετά καλύτερα μπαράκια κ βράδυ μπουζούκια με τα πιο κλασατα αθηναϊκά μωρά ....
Βαρέθηκα να φανώ γκόμενες που μυρίζουν προβατίλας
Τελικά ισχύει το ......ΕΙΜΑΙ ετοιμος![]()
ΔΕΝ θα φερεις κλεμμενα θα φερεις αυτα που κερδισες με τον ιδρωτα σουΤελικά ισχύει το ......
Το κλέφτη πολύ εμισησαν
Τα κλεμμένα ουδείς![]()
Τότε μάς κόβω Για πλατεία Βάθης για φαλαφελΔΕΝ θα φερεις κλεμμενα θα φερεις αυτα που κερδισες με τον ιδρωτα σου![]()
ΔΕΝ πειραζειΤότε μάς κόβω Για πλατεία Βάθης για φαλαφελ![]()
Δεν πειράζει ,,πάλι πλούσιοι θα νιώθουμε εκει στη Βάθης έστω κ με ένα δεκαρικο.στην τσέπη ...ΔΕΝ πειραζει![]()
Καλή τύχη μαν!Σήμερα έλιωσα φίλε ατηνεζε Λιχαδονήσια κ Λουτρά Αιδηψού....αν ρίξω τη γιαγιά από.νεα Υόρκη που ήταν δίπλα μου τότε θα φάμε καλά ...έχει 5500$ σύνταξη
Ακούμπησε μήπως το ντεπον στο σουβλάκι ?Για πρωινο, ενα χτεσινο σουβλακι (ψυγειου), μια κουπα εσπρεσαρα αμερικανο σκετη, και ενα δεπον για τον πονοκεφαλο
![]()
οχι φυσικα, σε αλλη πιατελαΑκούμπησε μήπως το ντεπον στο σουβλάκι ?![]()
γιατί δε το έκανες βούτα στον εσπρέσσο μανΓια πρωινο, ενα χτεσινο σουβλακι (ψυγειου), μια κουπα εσπρεσαρα αμερικανο σκετη, και ενα δεπον για τον πονοκεφαλο
![]()
Τρελό πάρτυ χτες βράδυ μαν;Για πρωινο, ενα χτεσινο σουβλακι (ψυγειου), μια κουπα εσπρεσαρα αμερικανο σκετη, και ενα δεπον για τον πονοκεφαλο
Αν δεις καλύτερα, δεν ακουμπάει στο ρύζι, ακουμπάει στο "καπάκι" ντομάτα/πιπεριά....Τυρί στο ρυζι???
![]()
μετριας ποιοτητας τσιπουροΤρελό πάρτυ χτες βράδυ μαν;