Αν πας πες μας εντυπώσεις από τιμές φαίνονται κομπλεΕίχα επικοινωνία μέσω μηνύματος , 100 η ώρα με 2 εκτονώσεις κ ελεύθερο στοματικό , 60 ευρώ μισή ώρα μια εκτόνωση ελεύθερο στοματικό , σε δικό της χώρο , θα είναι εδώ έως πέμπτη μεσημέρι , ραντεβού από 11.00 το πρωί έως 23.00 το βράδυ
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Κομοτηνή
- Μέλος που άνοιξε το νήμα mangasuthu
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 349K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Βρήκα κριτικές στα Γιάννενα κ Θεσσαλονίκη από συναγωνιστές που πήγαν με την κοπέλα κ έγραψαν καλά λόγιαΑν πας πες μας εντυπώσεις από τιμές φαίνονται κομπλε
mbz9312618
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2023
- Κριτικές
- 2
- Like
- 72
- Πόντοι
- 0
Ξέρει κανείς αν είναι ακόμα εκεί;αν μιλάς για μία Όμορφη Ουκρανοί τότε μάλλον Ροδίτη κάτω ηρθε
Σημερινή τσάρκα στην πόλη.... Το ανάχωμα κλειστό (λείπουν οι Ρουμάνες)
Στο αρεγκατο 1 στο δεξιά ένα αδύνατο μελαχρινό μετρίου ανάστημα με καλό προσωπάκι. Στο μέσα αριστερά μια ψηλή ξανθια, αδύνατη.
Στο αρεγκατο 2 έξω από την πόλη.... στο κάτω (ισόγειο) ψηλή ( 2 μέτρα σίγουρα) αδύνατη καστανοξανθη με τατουάζ στο δεξί πόδι (φιδι), ήταν και παλιά στην πολη όπου και τίμησαν με τον ΟΒΟΛΟ μου...... πολύ δυνατό.
Στο αρεγκατο 1 στο δεξιά ένα αδύνατο μελαχρινό μετρίου ανάστημα με καλό προσωπάκι. Στο μέσα αριστερά μια ψηλή ξανθια, αδύνατη.
Στο αρεγκατο 2 έξω από την πόλη.... στο κάτω (ισόγειο) ψηλή ( 2 μέτρα σίγουρα) αδύνατη καστανοξανθη με τατουάζ στο δεξί πόδι (φιδι), ήταν και παλιά στην πολη όπου και τίμησαν με τον ΟΒΟΛΟ μου...... πολύ δυνατό.
SEXTYPHOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουλ 2015
- Κριτικές
- 23
- Like
- 613
- Πόντοι
- 311
Ευχαριστούμε πολύ για την ενημέρωση συνάδελφε θα περάσουμε να δουμε ποια ήρθε παλιΣημερινή τσάρκα στην πόλη.... Το ανάχωμα κλειστό (λείπουν οι Ρουμάνες)
SimThessCity
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Poso pige to malli?Ευχαριστούμε πολύ για την ενημέρωση συνάδελφε θα περάσουμε να δουμε ποια ήρθε παλι
40 ευρώ στο αρεγκατο 1&2 και στο ανάχωμα 30Poso pige to malli?
SEXTYPHOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουλ 2015
- Κριτικές
- 23
- Like
- 613
- Πόντοι
- 311
το δεξιά στο ανάχωμα φέρνει ώρες ώρες αστεράκια αλλά είναι της στιγμής-της εβδομάδας να τα πετύχεις και αν περάσεις καλά, τελευταία φορά τον οκτώβριο πέτυχα μια Ελληνίδα που έκανε καλό κρεβάτι40 ευρώ στο αρεγκατο 1&2 και στο ανάχωμα 30
MavrosPılotos21
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Σεπ 2024
- Like
- 4
- Πόντοι
- 0
Γεια σας μανγες εχετε καπια πληροφορια για αυτην την κοπελα Υρθε κομοτινη
kanesex.com

Δανάη!!!
Είμαι η Δανάη Ελληνίδα 27 χρονών, ξανθιά μακρύ μαλλί, 65 κιλά, 1,68 ύψος, καφέ μάτια, μεγάλο στήθος, δουλεύω ανεξάρτητη η αγγελία είναι προσωπική Απαντάω η ίδια στο τηλέφωνο. Το πρόγραμμά μου είναι, μία ώρα και όσες ώρες θέλετε. Σεξ σε διαφορετικές στάσεις και ελεύθερο στοματικό, κάνω και...

Την πήρε κανένας τελικά αυτή ???Γεια σας μανγες εχετε καπια πληροφορια για αυτην την κοπελα Υρθε κομοτινη
![]()
Δανάη!!!
Είμαι η Δανάη Ελληνίδα 27 χρονών, ξανθιά μακρύ μαλλί, 65 κιλά, 1,68 ύψος, καφέ μάτια, μεγάλο στήθος, δουλεύω ανεξάρτητη η αγγελία είναι προσωπική Απαντάω η ίδια στο τηλέφωνο. Το πρόγραμμά μου είναι, μία ώρα και όσες ώρες θέλετε. Σεξ σε διαφορετικές στάσεις και ελεύθερο στοματικό, κάνω και...kanesex.com
SEXTYPHOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουλ 2015
- Κριτικές
- 23
- Like
- 613
- Πόντοι
- 311
Μαυρομάλλα η Δανάη φίλε?Arigato αριστερά έχει μια Ελληνίδα, Δανάη γύρω στα 30. Ωραιο φυσικό βυζί κωλλαρα με λίγο κυτταρίτιδα ( συνήθως με χαλάει σε αυτήν όχι) και πολύ καυλιάρα. Πέρασα ωραία.
Ναι μελαχρινήΜαυρομάλλα η Δανάη φίλε?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
40 απλό 50 γυμνό τα άλλα δεν θυμαμαιΕυχαριστούμε για την ενημέρωση. Τιμή για δαναηοπως ήταν ; 40-50 , κ 80 μισάωρο ; 150 η ώρα ;
SEXTYPHOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουλ 2015
- Κριτικές
- 23
- Like
- 613
- Πόντοι
- 311
καλά άστο έχω παει μαζί της 2 φορές κομοδίνο απ τα λίγαΝαι μελαχρινή
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
40 απλό 50 γυμνό τα άλλα δεν θυμαμαι
Εγώ πέρασα καλά παντως ρε φίλε πίπα ωραία μου έκανε, έκατσε και τον έφαγε δυνατά σε ότι στάση ζήτησα, τις έριξα αρκετες σφαλιάρες στον κωλο και έδειχνε να γουστάρει.καλά άστο έχω παει μαζί της 2 φορές κομοδίνο απ τα λίγα
Τεσπα γούστα είναι αυτά.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 39
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 8
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 89