athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 115.976
- Πόντοι
- 16.631
οχι ομολογω.....Ρε μουνίκακα...
Εσύ το ήξερες πως το ριζότο δεν είναι ρύζι;![]()
και τι ειναι πανσοφε Παππουλη;
οχι ομολογω.....Ρε μουνίκακα...
Εσύ το ήξερες πως το ριζότο δεν είναι ρύζι;![]()
Όλα λάθος μαν4 φευγω και γυρναω περιπου στο τελος
υγ το παιχνιδι στο πισι δεν ειναι εργασια
υγ2 ελα να σε παρω στην δουλεια μου που ειμαι ΦΟΥΛ παραγωγικος να σου πεσουν τα νεφρα![]()

ερχομαι ΟΤΑΝ ετοιμασεις μετρητο ΣΚΛΗΡΟ που θα μου το δινεις μετα το περας της καθε βαρδιας μου γιατι δεν σου εχω εμπιστοσυνη Μικρε ΧαρτοπολεμεΌλα λάθος μαν
- οι σωστές και κυμπάρικες εταιρείες κλείνουν Πέμπτη 31/7 και ανοίγουν Δευτέρα 01/09.
- δεν παίζω στο πισί παίζω στο ps5 και το παίρνω μαζί και όπου πάω
- έλα να κρατήσεις παραγωγή σε εμάς και θα είσαι τυχερός αν θα σου μείνουν μόνο τα νεφρά
υ.σ. δεν έχετε τα κεφάλαια να μισθώσετε τις υπηρεσίες μου![]()
οχι ομολογω.....
και τι ειναι πανσοφε Παππουλη;

στηριζω @argyrotoxos γιατι ειναι ο Στουρμπανφυρερ μουΌχι εγώ μωρή σκατόφατσα... Που να τα ξέρω εγώ αυτά τα πράγματα...
Ο κ. Αργυροτέτοιος ...
Προφανώς το ριζότο γίνεται από άλλο δημητριακό. Δεν γνωρίζω μέχρι στιγμής περισσότερα. Αναμένουμε πάντως παρέμβαση από τον Μαίτρ για να μας διαφωτίσει.![]()
Τι μετρητό σκληρό τι είμαστε μπακάλιδες τι είμαστε τίποτα οδοντίατροι στην αχαρνών να ανοίγουμε πορτοφόλι με σκισμένα 10ευρα?ερχομαι ΟΤΑΝ ετοιμασεις μετρητο ΣΚΛΗΡΟ που θα μου το δινεις μετα το περας της καθε βαρδιας μου γιατι δεν σου εχω εμπιστοσυνη Μικρε Χαρτοπολεμε

ΟΧΙ θελω μετρητο ΚΑΘΕ μερα αλλιως δεν ερχομαι απατεωνισκε ΜΙΚΡΕΤι μετρητό σκληρό τι είμαστε μπακάλιδες τι είμαστε τίποτα οδοντίατροι στην αχαρνών να ανοίγουμε πορτοφόλι με σκισμένα 10ευρα?
εμείς έχουμε ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ και πληρώνεσαι 2 φορές το μήνα 15 και τέλος του μήνα αυστηρά στον λογαριασμό μισθοδοσίας σου μέχρι και το τελευταίο λεπτό.
Τα μετρητά τα κρατάω όλα εγώ τα φυλάω για τις δύσκολες ώρες![]()

Αλήτες αυτοί με τα συμφέροντα, πάνε να μπασταρδέψουν το κασέριΔεν χρειάζεται να διαβάζουμε τυχάρπαστα σάιτ, φτιαγμένα από τσαρλατάνους που προωθούν διάφορα συμφέροντα.
Έχουμε την αυθεντία και μας διδάσκει . Τον κ. @argyrotoxos .![]()
ναι στειλε κασερια,γραβιερες,πικαντικες γραβιερες με μπουκοβο και πιπερι ,κεφαλογραβιερεςΑλήτες αυτοί με τα συμφέροντα, πάνε να μπασταρδέψουν το κασέρι
και του δίνουν περίεργες ονομασίες![]()
Αλήτες αυτοί με τα συμφέροντα, πάνε να μπασταρδέψουν το κασέρι
και του δίνουν περίεργες ονομασίες![]()
Δεν επιτρέπεται αν δεν πληρωθείς στην τράπεζα δεν περνάει ο μισθός σου στα έξοδα...να μας καταστρέψεις θες?ΟΧΙ θελω μετρητο ΚΑΘΕ μερα αλλιως δεν ερχομαι απατεωνισκε ΜΙΚΡΕ![]()

θα πηγαινες ποτε οδοντιατρειο Λακαρου;Δεν επιτρέπεται αν δεν πληρωθείς στην τράπεζα δεν περνάει ο μισθός σου στα έξοδα...να μας καταστρέψεις θες?
Δεν δίνουμε μετρητά θα κάνεις σύμβαση κανονική θα ανέβει και στα εργάνια....δεν είμαστε κομπογιαννίτες είμαστε σοβαρή εταιρεία![]()

μόνο αν με είχαν πυροβολήσει και είχα 40 λεπτά μέχρι να πεθάνω από αιμορραγίαθα πηγαινες ποτε οδοντιατρειο Λακαρου;![]()

θα πηγαινες ποτε οδοντιατρειο Λακαρου;![]()

Να έρθει συνέταιρος και να συμμετέχει στα κέρδη?Δεν επιτρέπεται αν δεν πληρωθείς στην τράπεζα δεν περνάει ο μισθός σου στα έξοδα...να μας καταστρέψεις θες?
Δεν δίνουμε μετρητά θα κάνεις σύμβαση κανονική θα ανέβει και στα εργάνια....δεν είμαστε κομπογιαννίτες είμαστε σοβαρή εταιρεία![]()
εξαρτάται το ποσό που εισφέρει το βαλιουέισον θα είναι λίγο αλμυρόΝα έρθει συνέταιρος και να συμμετέχει στα κέρδη?

Πόσο?εξαρτάται το ποσό που εισφέρει το βαλιουέισον θα είναι λίγο αλμυρό![]()

εξαρτάται το ποσό που εισφέρει το βαλιουέισον θα είναι λίγο αλμυρό![]()
θα ερθω με την ομορφια μου,την παραγωγικοτητα μου,την εξυπναδα μου και τις γνωσεις μου

Πιο πολλά από όσα μάζεψε από το σαξό που έσπρωξε