Νέα

Αφέντρα Ίσιδα Καρρά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα LB
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 557K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 2 άτομα (1 μέλη και 1 επισκέπτες)

Domina Isida Karra

Αφέντρα
Εγγρ.
15 Μαρ 2023
Like
6.749
Ανεβάστε κάτι μέχρι να σας συναντήσουμε και οι υπόλοιποι
Καλησπέρα και καλή Κυριακή να έχουμε πλάσματα μου.

Έχω ανεβάσει... Κέφια, BPM και καύλα.... Μέχρι να με συναντήσεις θα δείς και άλλα ανεβάσματα.... Χοχοχο

Eteros egw

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2023
Like
8
Πόντοι
0
Μετα από 10 μήνες που είχαμε να βρεθούμε με την κυρία Ισιδα για πρόγραμμα κοπρολαγνειας,ένα έχω να πω. Η κυρία είναι όλα τα λεφτά. Η εμπειρία θα μου μείνει αξέχαστη, έχει πολλές γνώσεις στο συγκεκριμένο θέμα κ σε κάνει να νιώθεις πολύ οικεία κ άνετα μαζί της. Κυρία με κάνατε απόλυτη τουαλέτα σας κ χαίρομαι πολύ γι αυτό. Νιώθω πολύ τυχερός που σας έχω στη ζωή μου. ❤️

Domina Isida Karra

Αφέντρα
Εγγρ.
15 Μαρ 2023
Like
6.749
Καλημέρα πλάσματα μου από την όμορφη Θεσσαλονίκη....

Για λίγες μέρες ακόμα θα έχετε την ευκαιρία να βρεθείτε στα πόδια μου.

OP
OP
L

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
3.555
Πόντοι
456
Όταν οι Θεές επιστρέφουν στο χώρο λατρεία τους γίνονται πράγματα και κυρίως ΘΑΥΜΑΤΑ. Είχα ξεχάσει (πλάκα κάνω δεν ξεχνιέται) τι συμβαίνει όταν η Κυρία αποφασίζει να σε αποτελειώσει και να σε κάνει να τρέμεις από καύλα και θαυμασμό και μόνο με την παρουσία της στο χώρο. Πολύ πολύ ανανεωμένη, ορεξάτη, με μακρύ μαλλί (της πάει πολύ) με έβαλε κάτω.... και με άφησε αφού με είδε ημιλιπόθυμο από το ξεκώλιασμα. Ακόμα σέρνομαι... Ελπίζω στο επόμενο κοντινό σέσσιον να έχω συνέλθει.... Γιατί αλλιώς θα με φάνε τα πατώμαρα :cheesy::cheesy::cheesy:

Καψούρα μεγάλη η ΙΣΙΔΑΡΑ!!!!

mitsos1313

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2024
Like
373
Πόντοι
21
Όταν οι Θεές επιστρέφουν στο χώρο λατρεία τους γίνονται πράγματα και κυρίως ΘΑΥΜΑΤΑ. Είχα ξεχάσει (πλάκα κάνω δεν ξεχνιέται) τι συμβαίνει όταν η Κυρία αποφασίζει να σε αποτελειώσει και να σε κάνει να τρέμεις από καύλα και θαυμασμό και μόνο με την παρουσία της στο χώρο. Πολύ πολύ ανανεωμένη, ορεξάτη, με μακρύ μαλλί (της πάει πολύ) με έβαλε κάτω.... και με άφησε αφού με είδε ημιλιπόθυμο από το ξεκώλιασμα. Ακόμα σέρνομαι... Ελπίζω στο επόμενο κοντινό σέσσιον να έχω συνέλθει.... Γιατί αλλιώς θα με φάνε τα πατώμαρα :cheesy::cheesy::cheesy:

Καψούρα μεγάλη η ΙΣΙΔΑΡΑ!!!!
Άρχισαν νωρίς νωρίς τα απομνημονεύματα. Η κυρία έχει επιστρέψει κωλοφωτια όνομα και πράγμα. Μην σνομπαρεις τα πατώματα εχουν δροσιά :cheesy::cheesy::cheesy:

Domina Isida Karra

Αφέντρα
Εγγρ.
15 Μαρ 2023
Like
6.749
Η μεγάλη ώρα είναι τώρα.....
1000010873.jpg

OP
OP
L

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
3.555
Πόντοι
456
Δεύτερο σέσσιον με τη ΘΕΑ για να μου μπει καλά η βδομάδα. Το μυαλό μου ακόμα ταξίδευε στο προηγούμενο σέσσιον. Με το που μπήκα μου φορέσε τα σέξυ τα μαύρα τα εσώρουχα μου και με έβαζε να τσιμπουκώνω πούτσες που είχε κολλήσει σε διαφόρα μέρη του σπιτιού ενώ ταυτόχρονα με γαμούσε σε κάθε στάση. Δεν με άφησε να τελειώσω.... και μου φόρεσε τσάστιτυ μέχρι το επόμενο πολύ κοντινό σέσσιον.... Είχε καταλάβει ότι τον ξεπέτσιασα μέχρι το σημερινό....

ΙΣΙΔΑΡΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΨΟΥΡΑ ΡΕ!!!:smiling-face-with-heart-eyes::smiling-face-with-heart-eyes::smiling-face-with-heart-eyes:

lostreth

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2025
Like
76
Πόντοι
0
Δεύτερο σέσσιον με τη ΘΕΑ για να μου μπει καλά η βδομάδα. Το μυαλό μου ακόμα ταξίδευε στο προηγούμενο σέσσιον. Με το που μπήκα μου φορέσε τα σέξυ τα μαύρα τα εσώρουχα μου και με έβαζε να τσιμπουκώνω πούτσες που είχε κολλήσει σε διαφόρα μέρη του σπιτιού ενώ ταυτόχρονα με γαμούσε σε κάθε στάση. Δεν με άφησε να τελειώσω.... και μου φόρεσε τσάστιτυ μέχρι το επόμενο πολύ κοντινό σέσσιον.... Είχε καταλάβει ότι τον ξεπέτσιασα μέχρι το σημερινό....

ΙΣΙΔΑΡΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΨΟΥΡΑ ΡΕ!!!:smiling-face-with-heart-eyes::smiling-face-with-heart-eyes::smiling-face-with-heart-eyes:
Αντε να δουμε ποτε θα τα ζησουμε και εμεις αυτα!!!!!

OP
OP
L

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
3.555
Πόντοι
456
Tρίτη και φαρμακερή και καθε φορά σαν πρώτη φορά.... Η Γυναίκα ξέρει τι πρέπει να κάνει για να σε έχει σούζα, για το πριν, για το τώρα και το μετά!!! Η Κορυφαία με διαφορά!

Ήδη περιμένω για την επόμενη φορά....

golden rider

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2022
Κριτικές
1
Like
338
Πόντοι
300
Η τυπισσα ειναι πολυ ψαγμενη μουσικά παντως, την εχω καταβρει με αυτα απο το youtube που ανεβαζει

Domina Isida Karra

Αφέντρα
Εγγρ.
15 Μαρ 2023
Like
6.749
Καλημέρα πλάσματα μου.

Στην Αθήνα διαθέσιμη από αύριο.
Ο επόμενος προορισμός θα ανακοινωθεί σύντομα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom