Νέα

Nayomi

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Nikos Papafiggos

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2024
Like
404
Πόντοι
20
Δεν σε διαβάζω δεν μ ενδιαφέρει τι γράφεις
Τι να διαβάσεις... Τώρα που σε απαξιώνει τελείως δεν έχει κανένα νόημα ή συμφέρον για εσένα..Σε ξεφτιλίζει εδώ ώρες και δεν έχεις πεί τίποτε ουσιαστικό. Αυτόν τον τύπο δεν τον ξέρω... Χέστηκα κιόλας να τον μάθω. Παίζει να μην έχω κάνει ούτε ένα reaction ή να μην έχουμε αντάλλάξει κάποια άποψη. Εδώ σε έχει κάνει σουρωτήρι και παρέθεσε υλικό. Παρά τα όσα λες, δεν σε καντηλιάζει. Εσυ δεν μας έδειξες κάτι άλλο, αλλα πας να κάνεις την νυχτα μέρα.Τον λές λούγκρα, του λές να πάει να γαμηθεί και άλλα τέτοια και αυτός απλα με το παραπάνω σε εκμηδένισε.... Και πήγες να του την πείς ότι πήγε σε μπουρδέλα; Σε site που έχει αυτό το όνομα; Είσαι σοβαρή;Και να σου πώ την αλήθεια, πάω και εγώ και με άντρες. Ποιά είσαι εσύ, όμως, που θα χαρακτηρίσεις έτσι ανθρώπους σαν και εμένα ως βρισιά; Και πίστεψέ με, είμαστε πολλοί που βρισκόμαστε εδώ και επίσης αρκετοί που στον έχουμε δώσει. Μαζί έχουμε βρεθεί 5-6 φορές τα τελευταία 2 χρόνια. (δεν θα μπώ στην διαδικασία να ανεβάσω sceenshots, μιας και είδαμε αρκετά απόψε... πιθανόν περισσότερα απο όσα έπρεπε ή θέλαμε).Μια χαρά παίρνεις τα λεφτά μου -έπαιρνες μάλλον γιατί δεν... πλέον- και μια χαρά μιλάμε με μηνυματα και συνεννοούμαστε και δεν ισχύει ότι άλλη μπαρούφα γράφεις εσύ και ο σκύλος σου ο Σορόκος. Κατα την γνώμη μου ο συναγωνιστής Iceman το τράβηξε περισσότερο απο όσο θα ήταν φρόνιμο, πρέπον ή σπατάλη χρόνου, όμως μας έδειξε πως δεν μπορείς να βάλεις φρένο στον εαυτό σου, πως ανοίγεις το στόμα σου και δεν ξέρεις τι λες και πως αν δεν πάει κάποιος με τα νερά σου, για εσένα έχει αυτός το πρόβλημα και τον στολίζεις. Δεν γίνεται να έχουν όλοι πρόβλημα με εσένα και εσύ να είσαι πάντα η σωστή, ενώ οι άλλοι να είναι άνανδροι, πουσταριά, γυναικωτοί, φλώροι και με έλλειψη αρχιδιών. Αν δεν ήθελες πολυπλοκότητες, απλά παίρνε μόνο μετρητά και τέλος. Εδώ για ένα απλό λάθος έκανες χαμό και στην επικοινωνία σας και εδώ και έπεσες και σε περίπτωση που σε έβγαλε στα μανταλάκια. Λίγο αν τον ψάξεις θα δείς ότι και εκείνος είναι μια μορφή σταυροφόρου και ρίχνει σκατό με επιχειρήματα, που εσύ δεν κάνεις. Δεν μπορείς να απαιτείς κλήσεις απο ανθρώπους όταν γουστάρεις. Δεν μπορεί κάποιος να σηκώσει το τηλέφωνο όταν θέλεις εσύ, καθώς μπροστά είναι συνάδελφοι, παιδιά, σκυλιά, φιλοι και δεν μπορεί να μιλάει για γαμήσια. Και εσύ αντίστοιχα αν δεν μπορείς να μιλήσεις στο τηλέφωνο, δεν μιλάς. Και δεν είναι καθόλου κακό αυτό, καθώς έχουμε ολοι μια καθημερινότητα και πρέπει να γίνει σεβαστή. Δεν ξέρω τι γίνεται με εσένα... Το ανησυχητικό είναι πως απο κοντά ΔΕΝ είσαι έτσι και όντως αυτό δείχνει διπολικότητα και πρέπει να ελεγχθεί.

Nikos Papafiggos

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2024
Like
404
Πόντοι
20
Ασε με Εμενα ΜΑΝ !!!! Εγω Καλα ειμαι !!! Λιγο τον Τον Χρονο μου Περναω τωρα εδω μεχρι να παω για υπνο !! Και Μαζι με το Χαβαλε ! Ειχα την Χαρα ( Μεσο ενος Φιλου που εγραψε σε αυτο το νημα πριν απο λιγο ) Να γνωρισω αυτη την Υπεροχη , Ντομπρα και Δυναμικη Γυναικα...... Helena Καλο σου Βραδυ !!! Και Μακρια απο Ατομα που Επιλεγουν να κρυφτουν πισω απο 100 μηνυματα και 50 Φωτο.... Παρα να Παρουν ΕΝΑ ΓΑΜΗΜΕΝΟ Τηλεφωνο !!!!!!
Νομίζω έκανα εμετό μέσα στο στόμα μου.

Helena - Nayomi

Call-Girl
Εγγρ.
10 Φεβ 2020
Like
20.518
Τι να διαβάσεις... Τώρα που σε απαξιώνει τελείως δεν έχει κανένα νόημα ή συμφέρον για εσένα..Σε ξεφτιλίζει εδώ ώρες και δεν έχεις πεί τίποτε ουσιαστικό. Αυτόν τον τύπο δεν τον ξέρω... Χέστηκα κιόλας να τον μάθω. Παίζει να μην έχω κάνει ούτε ένα reaction ή να μην έχουμε αντάλλάξει κάποια άποψη. Εδώ σε έχει κάνει σουρωτήρι και παρέθεσε υλικό. Παρά τα όσα λες, δεν σε καντηλιάζει. Εσυ δεν μας έδειξες κάτι άλλο, αλλα πας να κάνεις την νυχτα μέρα.Τον λές λούγκρα, του λές να πάει να γαμηθεί και άλλα τέτοια και αυτός απλα με το παραπάνω σε εκμηδένισε.... Και πήγες να του την πείς ότι πήγε σε μπουρδέλα; Σε site που έχει αυτό το όνομα; Είσαι σοβαρή;Και να σου πώ την αλήθεια, πάω και εγώ και με άντρες. Ποιά είσαι εσύ, όμως, που θα χαρακτηρίσεις έτσι ανθρώπους σαν και εμένα ως βρισιά; Και πίστεψέ με, είμαστε πολλοί που βρισκόμαστε εδώ και επίσης αρκετοί που στον έχουμε δώσει. Μαζί έχουμε βρεθεί 5-6 φορές τα τελευταία 2 χρόνια. (δεν θα μπώ στην διαδικασία να ανεβάσω sceenshots, μιας και είδαμε αρκετά απόψε... πιθανόν περισσότερα απο όσα έπρεπε ή θέλαμε).Μια χαρά παίρνεις τα λεφτά μου -έπαιρνες μάλλον γιατί δεν... πλέον- και μια χαρά μιλάμε με μηνυματα και συνεννοούμαστε και δεν ισχύει ότι άλλη μπαρούφα γράφεις εσύ και ο σκύλος σου ο Σορόκος. Κατα την γνώμη μου ο συναγωνιστής Iceman το τράβηξε περισσότερο απο όσο θα ήταν φρόνιμο, πρέπον ή σπατάλη χρόνου, όμως μας έδειξε πως δεν μπορείς να βάλεις φρένο στον εαυτό σου, πως ανοίγεις το στόμα σου και δεν ξέρεις τι λες και πως αν δεν πάει κάποιος με τα νερά σου, για εσένα έχει αυτός το πρόβλημα και τον στολίζεις. Δεν γίνεται να έχουν όλοι πρόβλημα με εσένα και εσύ να είσαι πάντα η σωστή, ενώ οι άλλοι να είναι άνανδροι, πουσταριά, γυναικωτοί, φλώροι και με έλλειψη αρχιδιών. Αν δεν ήθελες πολυπλοκότητες, απλά παίρνε μόνο μετρητά και τέλος. Εδώ για ένα απλό λάθος έκανες χαμό και στην επικοινωνία σας και εδώ και έπεσες και σε περίπτωση που σε έβγαλε στα μανταλάκια. Λίγο αν τον ψάξεις θα δείς ότι και εκείνος είναι μια μορφή σταυροφόρου και ρίχνει σκατό με επιχειρήματα, που εσύ δεν κάνεις. Δεν μπορείς να απαιτείς κλήσεις απο ανθρώπους όταν γουστάρεις. Δεν μπορεί κάποιος να σηκώσει το τηλέφωνο όταν θέλεις εσύ, καθώς μπροστά είναι συνάδελφοι, παιδιά, σκυλιά, φιλοι και δεν μπορεί να μιλάει για γαμήσια. Και εσύ αντίστοιχα αν δεν μπορείς να μιλήσεις στο τηλέφωνο, δεν μιλάς. Και δεν είναι καθόλου κακό αυτό, καθώς έχουμε ολοι μια καθημερινότητα και πρέπει να γίνει σεβαστή. Δεν ξέρω τι γίνεται με εσένα... Το ανησυχητικό είναι πως απο κοντά ΔΕΝ είσαι έτσι και όντως αυτό δείχνει διπολικότητα και πρέπει να ελεγχθεί.
Σόρρυ αλλά ούτε κι εσενα σε διαβάζω κάτι άσχημα γράφεις στην αρχή οπότε, δεν θ ασχοληθω όταν ασχολείται κανεις με λουγκρακια πέφτει επίπεδο. Ciao!!!

Nikos Papafiggos

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2024
Like
404
Πόντοι
20
Σόρρυ αλλά ούτε κι εσ να σε διαβάζω κάτι άσχημα γράφεις στην αρχή οπότε , δεν θασχοληθω
Εννοείται δεν θα διαβάσεις. Όταν δεν συμφέρει έτσι κάνεις. Σαν τον Σουφλιά ένα πράγμα που έκανε τον κουφό όταν τον στρίμωχναν.

• Like
Αντιδράσεις: El Rey

Sorococo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2024
Like
1.562
Πόντοι
206
Τι Σοροκος Ρε Λουγκρα !!! Σοροκοκο !!! Κι Επισεις Μονος σου Το λες Αλλα Εισαι Τοσο Χαζος Που Δεν το εχεις Καταλαβει !!!!?? Στο Τελος που Λες " Το Ανησυχητικο ειναι Οτι δεν εισαι Ετσι Απο κοντα " Αυτο ΔΕΝ σημαινει διπολικοτητα ..... Σημαινει ΟΤΙ ΚΑΤΙ παει Στραβα Με τον Τυπο ! ΚΑΙ ΣΙΓΑ το υλικο που Παρεθεσε !!!? ΔΕΝ Λεει κατι Αυτο !!??... Ισα Ισα οπως ανεφερα και παραπανω καρφωνετε μονος του.... Διορθωνοταν το λαθος Και επρεπε να παρει Τηλ !!!! + Το Οτι Δεν Τον Ξερεις οπως λες !!!!!!...... Επρεπε να δεις τι γραφει η Ελενα ΜΠΑΣ και καταλαβεις !!!!!! Και αυτο που λες για το τηλ , Δεν ειπε να το Σηκωσει !!! ΝΑ παρει ειπε !!! , Σιγουρα Οποιος εχει χρονο για ραντεβου ! Εχει και χρονο για ενα τηλ μπαμ μπαμ !!!!!........ ΚΑΙ αυτο που λες για το ΦΡΕΝΟ ποση Ωρα του ελεγε Πουλον !!! Κι Αυτος Ειπε !! ΟΧΙ ΕΓΩ ΘΑ ΠΩ την τελευταια κουβεντα !!! ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΟΟΟΟΟΤΤΤΤΤΤΙΙΙΙΙΙΙ Γραφεις Δειχνει Οτι Σιγονταρεις τον Φιλο σου... 'Η Εισαι το Δευτερο Προφιλ του , Αλλα Εγω Πιστευω Οτι Θες ΤΟ Καυλι του Iceman στο λουγκροποπουδακι σου ! Κανας Πουστο Νταβας - Προμοτορας Θα εισαι κι εσυ ομως ????

ΠΟΡΝΗ ΑΡΣΕΝΙΚΙΑ !!! Καλητερα Σκυλος της Γυναικας Αυτης !!!! Παρα = Bi , Racist , Σφηνοπουτσα , Δηθεν Καταλυτικος , Woke , Τιμωρος του Εγκληματος Οπως ΕΣΥ !!!

Fun Fact = Σουρωτηρι εισαι εσυ στην Ψυχη !!!!!......

Bromance με iceman θες Εσυ τωρα ..........

Helena - Nayomi

Call-Girl
Εγγρ.
10 Φεβ 2020
Like
20.518
Τι Σοροκος Ρε Λουγκρα !!! Σοροκοκο !!! Κι Επισεις Μονος σου Το λες Αλλα Εισαι Τοσο Χαζος Που Δεν το εχεις Καταλαβει !!!!?? Στο Τελος που Λες " Το Ανησυχητικο ειναι Οτι δεν εισαι Ετσι Απο κοντα " Αυτο ΔΕΝ σημαινει διπολικοτητα ..... Σημαινει ΟΤΙ ΚΑΤΙ παει Στραβα Με τον Τυπο ! ΚΑΙ ΣΙΓΑ το υλικο που Παρεθεσε !!!? ΔΕΝ Λεει κατι Αυτο !!??... Ισα Ισα οπως ανεφερα και παραπανω καρφωνετε μονος του.... Διορθωνοταν το λαθος Και επρεπε να παρει Τηλ !!!! + Το Οτι Δεν Τον Ξερεις οπως λες !!!!!!...... Επρεπε να δεις τι γραφει η Ελενα ΜΠΑΣ και καταλαβεις !!!!!! Και αυτο που λες για το τηλ , Δεν ειπε να το Σηκωσει !!! ΝΑ παρει ειπε !!! , Σιγουρα Οποιος εχει χρονο για ραντεβου ! Εχει και χρονο για ενα τηλ μπαμ μπαμ !!!!!........ ΚΑΙ αυτο που λες για το ΦΡΕΝΟ ποση Ωρα του ελεγε Πουλον !!! Κι Αυτος Ειπε !! ΟΧΙ ΕΓΩ ΘΑ ΠΩ την τελευταια κουβεντα !!! ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΟΟΟΟΟΤΤΤΤΤΤΙΙΙΙΙΙΙ Γραφεις Δειχνει Οτι Σιγονταρεις τον Φιλο σου... 'Η Εισαι το Δευτερο Προφιλ του , Αλλα Εγω Πιστευω Οτι Θες ΤΟ Καυλι του Iceman στο λουγκροποπουδακι σου ! Κανας Πουστο Νταβας - Προμοτορας Θα εισαι κι εσυ ομως ????

ΠΟΡΝΗ ΑΡΣΕΝΙΚΙΑ !!! Καλητερα Σκυλος της Γυναικας Αυτης !!!! Παρα = Bi , Racist , Σφηνοπουτσα , Δηθεν Καταλυτικος , Woke , Τιμωρος του Εγκληματος Οπως ΕΣΥ !!!

σ ευχαριστώ πολύ.

Nikos Papafiggos

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2024
Like
404
Πόντοι
20
Καλα να παθεις που ασχολεισαι........ Αν πιστευω Οτι Για καλο το ειπες !!! Λογικα ΤΟ Γουσταρες !!!! ΧΑΧΑΧΑΧΑ !!!!!
Το πρόβλημα είναι πως ότι λες το πιστεύεις κιόλας... ΄Δεν ασχολούμαι με δούλους περεταίρω. Δεν έχεις να πείς κάτι άλλωστε. Σκυλάκι είσαι και εμετικός.

Nikos Papafiggos

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2024
Like
404
Πόντοι
20

@Sorococo είσαι για τον πέοντα.

@Helena - Nayomi Εβαλες τον σκύλο σου για να τα γράψει αυτά.... Για ακόμα μια φορά επιβεβαιώνεις ότι λένε για εσένα. Ο άλλος σε διέσυρε κανονικά και σε ευξευτέλισε. Δεν μπορείς καν να απαντήσεις σε επιχειρήματα και απλά κράζεις σαν το τελευταίο τσόκαρο. Δεν έχεις καν ειρμό και απαντάς με τρικυμία εν κρανίω. Νομίζεις ότι με θίγει το γεγονός ότι με λές ότι με λές; Αν ντρεπόμουν δεν θα το έλεγα καν. Εσύ τι παριστάνεις τώρα; Θα μας ψέγεις και θα χρησιμοποιείς σεξιστικούς όρους όντας και η ίδια μια αμφισεξουαλική πόρνη; Εσυ μου έλεγες ότι πας και με γυναίκες. Ουδέν μεμπτόν επι αυτου, αλλά μην μας το παίζεις σαν να έχεις ηθικό πλεονέκτημα.Και απο κοντά δεν είχες και πρόβλημα όταν σου είχα πεί ότι πάω και με άντρες (μάλιστα μου είχες πεί πολύ συγκεκριμένα ότι σε καβλώνει) και μια χαρά εισέπραττες το αντίτιμο, αρα ναι, έχεις διπολικότητα και πολλά ψυχολογικά προβλήματα, που δεν είναι πρόβλημα κανενός μας. Επίσης έχεις σκαλώσει στα τηλέφωνα και επιμένεις εκεί. Και να ήθελε να σε πάρει, εσύ μέσα σε 3 λεπτά έπαθες αμόκ. Όποιος είδε τα screenshots, κατάλαβε... Ούτε εγώ θα έπαιρνα να σου πώ την αλήθεια, γιατί δεν θα άξιζε καν τον κόπο να σπάσω περεταίρω τα νεύρα μου και προσωπικά δεν θα έπαιρνα απο εγωισμό μονο και μόνο επειδή μου το είπε κάποιος άσχημα και επίμονα. Και μέχρι και τα λεφτά που είχε μέσα μας έστειλε απο την εφαρμογή του paysafe για να δείξει ότι έγινε λάθος. Εσύ τι είχες να πεις; Ότι είναι όλοι συστημικά απέναντί σου επειδή είναι ολοι νταβάδες, τζαμπατζήδες, γύφτοι κτλ; Σημαντικό επίσης είναι πως δεν ασχολούμαστε όλοι με εσένα... Δεν στήνουμε συνομοσίες για να σε χαρακτηρίσουμε, ούτε είμαστε κλώνοι, ούτε τίποτε απο ότι έχεις στο μυαλό σου. Ο άλλος σε έβγαλε στον τάκο και σε έκανε ρόμπα. Δεν υπάρχει λόγος αμφισβήτησης για εκείνον γιατί είπε την άποψή του και ότι είπε φαίνεται και προσωπικά με έπεισε, όπως και αρκετούς εδώ μέσα. Δεν θέλεις να ξέρεις πόσα μηνυματα μου έστειλαν για εσένα και να πούμε ότι εγώ είμναι εδώ μέσα και χθεσινός. Ο "φίλος", "κλώνος", "εν δυνάμει εραστής μου", "λουγκρα" κτλ iceman είναι εδώ πολλά χρόνια απο ότι λέει στο προφίλ του και φαντάζομαι τι μαύρο έχεις φάει απο δαύτον. Πέρα απο βρισιές δεν βλέπουμε και κάτι άλλο απο εσένα επι του θέματος και γενικά με όποιον διαφωνεί με εσένα. Πραγματικά δεν χρειάζεται και να κακοχαρακτηρίσει κάποιος, καθώς όλη την δουλειά την κάνεις εσύ με αυτά που λές και επιβεβαιώνεις όποιον σε εξευτελίζει.
Όχι, κορίτσι μου, δεν είσαι το κέντρο του κόσμου και δεν θα κάτσει κάποιος να παίρνει διαταγές, όπως οι διάφοροι αυλικοί σου που σε παρακαλάνε. Ο χρόνος μας είναι το χρήμα που σε τροφοδοτεί και αυτό πρέπει να το σέβεσαι. Ούτε το να πάμε να γαμήσουμε είναι η κορωνίδα της ημέρας μας, που θα πετάξουμε τα πάντα στην άκρη για να το κάνουμε. Τα συνομοσιολογικά να τα πείς στον Λιακόπουλο ή την Αννίτα KGB, συνάδελφό σου εν αποστρατεία, όχι σε εμάς. Επίσης αν έχεις να απαντήσεις σε κάτι κάντο ολοκληρωμένα, γιατί το να πετάς προτάσεις έτσι στο άκυρο δείχνει ακριβώς την νοητική σου κατάσταση και πως πολλές φορές πιθανόν να έχεις πάρει ουσίες που δεν μπορούν να σε κάνουν να συγκεντρωθείς.

Υ.Γ. 1 : Δεν είμαι woke. Aπλά δεν γουστάρω τις παπάτζες και τους χαρακτηρισμούς και μάλιστα απο κόσμο που κάνει τα ίδια και χειρότερα. Επίσης δεν είμαι τιμωρός κανενός εγκληματος ή ότι άλλη παπαριά γράφεις, καθώς θεσμικά ο ρόλος μου δεν είναι να πατάσσω το έγκλημα.

Υ.Γ. 2: Ο κόσμος είναι κακός... Με μερικά ευρώ κάποιος μπορεί να αγοράσει έναν πακιστανικό αριθμό που δεν ξέρεις και δεν είναι καταγεγραμένος πουθενά (να ρωτήσεις, είναι πολύ απλό), να σου κανονίσει ραντεβού όπως το θέλεις και να σου κάνει κακό. Καλό ειναι να προσέχεις πως μιλάς γιατί εκτίθεσαι πολύ και επίσης είναι πολύ εύκολο να χειραγωγηθείς και στο τέλος να πάθεις κανένα κακό, που δεν το θέλει κανένας μας, όσο ψυχάκι και αγενής να είσαι.

Υ.Γ. 3 : Πάω να συνεχίσω τις διακοπές μου και καλά κρασιά. Θα μου είσαι πλήρως αδιάφορη και σε γράφω στα παλαιότερα των υποδημάτων μου. Θα έλεγα στα αρχίδια μου, αλλά θα είναι τιμή σου να σε κουβαλάω πάνω μου όλη μου τη ζωή και δεν αξίζει να έχεις πάνω σου απορρήματα, καθώς λαμβάνουν αξία που δεν μπορούν να έχουν.

Αυτά και τέλος και απο εμένα.

Helena - Nayomi

Call-Girl
Εγγρ.
10 Φεβ 2020
Like
20.518
Θαλασιτσα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Εγώ πάντως σε 2 λεπτά είχα κλείσει τη συνάντηση , η Έλενα ήταν ευγενέστατη και στο ξενοδοχείο άψογη.
Όποιος δεν θέλει να ζυμώσει 10 μέρες κοσκινιζει

Συνημμένα

• InShot_20250720_235840721.mp4
    310,8 KB · Εμφανίσεις: 0

deflight

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2012
Like
495
Πόντοι
21
Ρε μαλάκες δε ντρέπεστε; Τα περισσότερα έσοδα από τα ραντεβού τα διαθέτει στα αδέσποτα που μαζεύει.
Το σπίτι το επέλεξε εκεί για να φιλοξενεί τα αδέσποτα, όχι για να είναι κοντά στα ξενοδοχεία ημιδιαμονής,
Έχει να κάνει μεγάλη διαδρομή μέχρι το κοντινότερο ξενοδοχείο, γιατί επέλεξε να μένει μακριά για να φιλοξενεί τα σκυλάκια, γι αυτό ζητά ενημέρωση για το ραντεβού κάποιες ώρες πιο μπροστά.
Πως μπορείτε να στάζετε τέτοιο φαρμάκι για μια κοπέλα που κάνει τέτοιες θυσίες για να ταΐζει τα αδέσποτα; Πολύ κακόψυχοι...

Helena - Nayomi

Call-Girl
Εγγρ.
10 Φεβ 2020
Like
20.518
Ρε μαλάκες δε ντρέπεστε; Τα περισσότερα έσοδα από τα ραντεβού τα διαθέτει στα αδέσποτα που μαζεύει.
Το σπίτι το επέλεξε εκεί για να φιλοξενεί τα αδέσποτα, όχι για να είναι κοντά στα ξενοδοχεία ημιδιαμονής,
Έχει να κάνει μεγάλη διαδρομή μέχρι το κοντινότερο ξενοδοχείο, γιατί επέλεξε να μένει μακριά για να φιλοξενεί τα σκυλάκια, γι αυτό ζητά ενημέρωση για το ραντεβού κάποιες ώρες πιο μπροστά.
Πως μπορείτε να στάζετε τέτοιο φαρμάκι για μια κοπέλα που κάνει τέτοιες θυσίες για να ταΐζει τα αδέσποτα; Πολύ κακόψυχοι...
Σ ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια, αλλά χεστηκαν όλοι να ξερεις. Περίμενε τώρα θα βγουν και θα πουν και τι είμαστε μεις, φιλανθρωπικο ίδρυμα, Φιλοζωικη, ας πάει να ζητιανεψει κλπ... Εμεις να γαμησουμε τώρα θέλουμε και τζάμπα. Περιμενε να δεις τι θα πεταχτούν τώρα να γράψουν, το 95 τοις εκατό των ανθρώπων νοιάζεται μόνο για τον κωλο του κι αν δεν σκύβεις το κεφάλι σαν ειλωτας ζηλοφθονουν και κάνουν κακό, στην καλύτερη δεν νοιαζονται

Vromogato

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2025
Κριτικές
1
Like
341
Πόντοι
20
Σ ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια, αλλά χεστηκαν όλοι να ξερεις. Περίμενε τώρα θα βγουν και θα πουν και τι είμαστε μεις, φιλανθρωπικο ίδρυμα, Φιλοζωικη, ας πάει να ζητιανεψει κλπ... Εμεις να γαμησουμε τώρα θέλουμε και τζάμπα. Περιμενε να δεις τι θα πεταχτούν τώρα να γράψουν, το 95 τοις εκατό των ανθρώπων νοιάζεται μόνο για τον κωλο του κι αν δεν σκύβεις το κεφάλι σαν ειλωτας ζηλοφθονουν και κάνουν κακό, στην καλύτερη δεν νοιαζονται
Πόσο δίκιο έχεις σε αυτό...

Helena - Nayomi

Call-Girl
Εγγρ.
10 Φεβ 2020
Like
20.518
Εκεί που τους συμφέρει, κι όσο παίρναν απο μένα δω κι όπου άλλου με υποστήριζαν, τώρα, που δεν έχουν να πάρουν κλωτσιές, για να φύγω. Τι δεν καταλαβαίνεις? Με λένε γριά, μέσοκοπή κλπ, ενώ αν θέλουν να γαμησουν παίρνουν ότι μπαζο λανσάρεται απο νταβαδες και δίνουν κι 150 ευρώ συν, συν, συν και γλύφουν και τα σάλια. Δυστυχως αν θέλουν να σε εξαφανίσουν οι νταβαδες που κινούν τα νηματα, είναι ευκολο γθ αυτους και τα, πρόβατα ακολουθούν.

Stories

Νέο!

Stories

Δείτε τα όλα τα  escorts  στον κατάλογο
Top Bottom