ΓΟΥΣΤΑΡΕΙς ναομι καμπελ με μια πενταρα και μετα πας και στου κωνστανταρα

ΓΟΥΣΤΑΡΕΙς ναομι καμπελ με μια πενταρα και μετα πας και στου κωνστανταρα
Κάποιος άλλος μου είπε ότι είναι 65τυπε οχι πολυ 2-3 μνμ απο πανω γραφει οτι ειναι 40αρα
δε τη ξερω μπορει να ναι κ 105 αλλα ξεστραβωσου λιγο
Ότι καλύτερο είναι η τύπισσα..Πολύ σύντομα θα σας ανεβάσω τις οριστικές εντυπώσεις μου από την πολυδιαφημισμένη Χαρά
ποια χαρα ειναι αυτη;Πολύ σύντομα θα σας ανεβάσω τις οριστικές εντυπώσεις μου από την πολυδιαφημισμένη Χαρά
Η παιδικήποια χαρα ειναι αυτη;
Είσαι σίγουροςΌτι καλύτερο είναι η τύπισσα..
Καλησπέρα συναγωνιστή και καλή εβδομάδα να έχεις . Μήπως μπορείς να στείλεις κάνα Λίνκ για την χαρά ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρωνΌτι καλύτερο είναι η τύπισσα..
θα βοηθήσεις ή θα το παίζεις ξύπνιος;Η παιδική
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Είσαι σίγουρος
Λίγο χιούμορ μήπως;;θα βοηθήσεις ή θα το παίζεις ξύπνιος;
κανε το χιουμορ σου ναι αλλα βοήθα κιολαςΛίγο χιούμορ μήπως;;
τυπε οχι πολυ 2-3 μνμ απο πανω γραφει οτι ειναι 40αρα
δε τη ξερω μπορει να ναι κ 105 αλλα ξεστραβωσου λιγο
Κάποιος άλλος μου είπε ότι είναι 65
Ωραία κριτική κάπως έτσι είναι τα πράγματαΛοιπόν την Χαρά την πήρα μια φορά με την θεία Έλενα και δύο φορές μόνη της, η τελευταία ήταν πολύ πρόσφατα.
Την πήρα δύο φορές για να είναι σίγουρος ότι θα έχω σωστή άποψη
Λοιπόν οποίος γουστάρει να τρώει παραμύθι, δήθεν καύλα, δήθεν χύσιμο 7 φορές σε μια ώρα, και δήθεν καψούρα να πάει άμεσα
Με 100€ συν το ξενοδοχείο χωρίς αναλ είναι πολλά τα λεφτά, βρίσκεις νεότερη, καλύτερη σωματικά και με καλύτερο πρόγραμμα.
Το καλύτερο της είναι η πίπα αλλά όχι τελείωμα στο στόμα
Επίσης το τηλέφωνο της το έσβησα γιατί δεν θέλω να φάνε φόλα άλλοι
Αυτά μύστες μου
συνεννοηση τσιμεντο!καλα πηγε κ αυτογια διαφορετικες κοπελες μιλατε.
40αρα ειναι η Κλαουντια στα 80, 65αρα λεγατε για την Αννα590 στα 90 με αναλ. και δεν νομζιω οτι ειναι 65 η Αννα, 55 να ειναι. πειν 10 χρονια που αρχισε δεν ηταν 55αρα
Διαφωνω φιλε,ειναι πολυ καυλιαρα η Χαρα και το τσιμπουκι της ασυλληπτο και γουσταρει φουλ παρτουζες και λεσβιακαΛοιπόν την Χαρά την πήρα μια φορά με την θεία Έλενα και δύο φορές μόνη της, η τελευταία ήταν πολύ πρόσφατα.
Την πήρα δύο φορές για να είναι σίγουρος ότι θα έχω σωστή άποψη
Λοιπόν οποίος γουστάρει να τρώει παραμύθι, δήθεν καύλα, δήθεν χύσιμο 7 φορές σε μια ώρα, και δήθεν καψούρα να πάει άμεσα
Με 100€ συν το ξενοδοχείο χωρίς αναλ είναι πολλά τα λεφτά, βρίσκεις νεότερη, καλύτερη σωματικά και με καλύτερο πρόγραμμα.
Το καλύτερο της είναι η πίπα αλλά όχι τελείωμα στο στόμα
Επίσης το τηλέφωνο της το έσβησα γιατί δεν θέλω να φάνε φόλα άλλοι
Αυτά μύστες μου
Υπάρχει κάποιο λινκ για Χαρά ; Κάποιες φωτός ;Διαφωνω φιλε,ειναι πολυ καυλιαρα η Χαρα και το τσιμπουκι της ασυλληπτο και γουσταρει φουλ παρτουζες και λεσβιακα
δεν ειναι καυλιαρα ειναι η ακρατεια!κ το τσιμπουκι επειδη δε φοραει τη μασελα!Διαφωνω φιλε,ειναι πολυ καυλιαρα η Χαρα και το τσιμπουκι της ασυλληπτο και γουσταρει φουλ παρτουζες και λεσβιακα
Δεν υπάρχουν τίποτα, μήπως ο acab3 έχει κάτι που από αυτά που γράφει γνωρίζει πολλά περισσότερα.Υπάρχει κάποιο λινκ για Χαρά ; Κάποιες φωτός ;