Νέα

Ζευγάρια - γνωριμία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kwstas7345
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 50
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kostakis27

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
137
Like
12.813
Πόντοι
11.915
Προφανώς και θα αναφερθώ με οποιοδήποτε ζευγάρι μιλήσω. Και αυτό καλό είναι να γίνει πριβέ γιατί μετά το κάθε ζευγάρι θα δεχτεί χιλιάδες μηνύματα. Ήδη κάποιοι μου έστειλαν να τους αποκαλύψω αν μίλησα με ζευγάρι. Και να μου στείλει κάποιο ζευγάρι από σεβασμό και εχεμύθεια δεν θα πω κουβέντα σε κανέναν.
Τύπε ένα τέτοιο θρεντ έλειπε από εδώ μέσα :jerking::jerking::jerking:. Πάρε για ακόμη μια φορά την απάντηση που ψάχνεις, ναι υπάρχουν πολλά ζευγάρια εδώ μέσα απλά τυχαίνει η γυναίκα να έχει και πουλάκι :rockon::rockon:. Άντε ετοίμασε τον κωλο σου και συνέχισε το ψάξιμο :birdman::birdman::2funny::2funny:

Nemo39

Ανώτατος
Εγγρ.
17 Αυγ 2021
Like
60.285
Πόντοι
11.956
Όχι φίλε μου εγώ επειδή συνομιλώ με κάποια ζευγάρια καθώς είμαστε ζευγάρι να σου πω πως είμαστε καμία 10αρια ενεργά τα ζευγάρια όλοι οι άλλοι είναι μόνοι τους .
Λυπάμαι που σε διαψεύδω αλλά ο slim shady έχει δίκιο.
Εχω λογαριασμό στο μπου 4.5 χρόνια περίπου και η πλειοψηφία των ζευγαριών πάνω στο συγκεκριμένο θέμα δεν είναι κάτι άλλο πέρα από θεωρία.
Εξηγούμαι για να μην παρεξηγηθω αναφέρομαι στο θέμα του τρίο και της κακολντ κατάστασης εδώ στο ιντερνετικό ίδρυμα που λέγεται μπουρδέλα και όχι σε κλάμπ ώπος το c4c όπου εκεί θα σκάσω ενα 80αρι(αν δε κάνω λάθος)και πάλι παίζεται.

Το ότι υπάρχουν ενεργά ζευγάρια που αναφέρεις δεν το αποκλείω αλλά αυτό ισχύει όσον αφορά το ότι είστε ανά μεταξύ σας(αν δε κάνω λάθος) ενεργά όχι κάτι άλλο.

Αν δεις κάποια θρεντ όπως το άντρες που τους αρέσει να τους γαμανε τη γυναίκα (γιατί όχι και με δωράκι)η το cuckold photos memes αυτό δείχνει ώπος πολύ σωστά ισχυρίζεται ο slim shady,ότι είστε της θεωρίας - φαντασίωσης - αερολογιας κι όχι της πράξης.

Τελευταία τροποποίηση:

xamilontonon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
2.572
Πόντοι
441

Γιαννιος420

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2024
Like
4.227
Πόντοι
456
Εχω λογαριασμό στο μπου 4.5 χρόνια περίπου και η πλειοψηφία των ζευγαριών πάνω στο συγκεκριμένο θέμα δεν είναι κάτι άλλο πέρα από θεωρία.
Εξηγούμαι για να μην παρεξηγηθω αναφέρομαι στο θέμα του τρίο και της κακολντ κατάστασης εδώ στο ιντερνετικό ίδρυμα που λέγεται μπουρδέλα και όχι σε κλάμπ ώπος το c4c όπου εκεί θα σκάσω ενα 80αρι(αν δε κάνω λάθος)και πάλι παίζεται.

Το ότι υπάρχουν ενεργά ζευγάρια που αναφέρεις δεν το αποκλείω αλλά αυτό ισχύει όσον αφορά το ότι είστε ανά μεταξύ σας(αν δε κάνω λάθος) ενεργά όχι κάτι άλλο.

Αν δεις κάποια θρεντ όπως το άντρες που τους αρέσει να τους γαμανε τη γυναίκα (γιατί όχι και με δωράκι)η το cuckold photos memes αυτό δείχνει ώπος πολύ σωστά ισχυρίζεται ο slim shady,ότι είστε της θεωρίας - φαντασίωσης - αερολογιας κι όχι της πράξης.
με τη μικρη εμπειρια που εχω στο θεμα συμφωνω απολυτος!
εχει δει οτι τα πραγματικα ζευγαρια που περνανε στη πραξη αποφασισμενα χωρις ενα μηνα μπλα μπλα δεν ειναι αυτοι που θα γραψουν ιστοριες για αγριους εδω μεσα κ σεναρια επιστημονικης φαντασιας.
το 99,99% ολων των μπλαμπλαδων μενει εκει στο μπλα μπλα...το συζηταμε,το ψαχνουμε,τα σκεφτομαστε..κ περνανε κατι χρονια κ ακομα το σκεφτονται κ προφανως ποτε!
κ να βαλω κ το μεγαλο ποσοστο κ των φαντασιοπληκτων,που η γυναικα δεν εχει ιδεα κ περιμενουν καποιον με το μαγικο ραβδι να της κανει πουτανες με το καλησπερα!

Nubic

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
11
Like
23.301
Πόντοι
6.246

80€ στο 2+2. 50€ στο C4C, όχι ότι έχει κάποια σημασία, έτσι για την τάξη των πραγμάτων.

Συμφωνώ με αυτά που λες. Είναι πολύ εύκολο με τα ψευδώνυμα ένας gay να μαζεύει dick pics ελπίζοντας ότι αν του έρθει ο άλλος στο ραντεβού θα γίνει φάση, ή να παίζουν άλλου είδους απάτες ή ζευγάρια απλά να καυλαντίζουν ενώ δεν το έχουν για κάτι παραπάνω.

Υπάρχει η κατηγορία των ζευγαριών που είναι στο στάδιο της μετάβασης, δεν είναι εύκολο να το πάρουν απόφαση από τη μια μέρα στην άλλη. Θέλει υπομονή ,συζήτηση. Δεν είναι προσωπικο δηλαδή, δε μου αρέσει ειδικά ο Nubic ,είναι θέμα εσωτερικό του ζευγαριού.

Υπάρχει και η κατηγορία ζευγαριών που θέλουν να γίνει η φάση, αλλά όχι με τον οποιονδήποτε. Πρέπει πρώτα να χτιστεί εμπιστοσύνη, αφού όπως υπάρχουν μούφα ζευγάρια υπάρχουν και μούφα Danny D.

Εγγρ.
10 Ιαν 2022
Like
240
Πόντοι
20
Εμείς σαν ζευγάρι έχουμε παρατηρήσει ότι απλά μας στέλνουν για να δουν φωτογραφίες μας που φυσικά δεν στέλνουμε πλέον και μετά από κάνα δυο ημέρες που κάναν την δουλειά τους εξαφανίζονται. Εμείς θέλουμε ακριβώς να μην είναι οποιοσδήποτε να χτιστεί εμπιστοσύνη και να ταιριάζουμε και κάπως στα περισσότερα. Λογικό είναι . Το ίδιο ισχύει και με τους μόνους άνδρες και με τα ζευγάρια . Τα ζευγάρια πάλι εδώ μέσα την έχουν ψωνίσει

Γιαννιος420

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2024
Like
4.227
Πόντοι
456
Εμείς σαν ζευγάρι έχουμε παρατηρήσει ότι απλά μας στέλνουν για να δουν φωτογραφίες μας που φυσικά δεν στέλνουμε πλέον και μετά από κάνα δυο ημέρες που κάναν την δουλειά τους εξαφανίζονται. Εμείς θέλουμε ακριβώς να μην είναι οποιοσδήποτε να χτιστεί εμπιστοσύνη και να ταιριάζουμε και κάπως στα περισσότερα. Λογικό είναι . Το ίδιο ισχύει και με τους μόνους άνδρες και με τα ζευγάρια . Τα ζευγάρια πάλι εδώ μέσα την έχουν ψωνίσει
αυτοι που βλεπουν μιλανε κ εξαφανιζονται δε ψαχνουν για ζευγαρι,να γαμησουν τσαμπα θελουν αλλα τεσπα...

xamilontonon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
2.572
Πόντοι
441
Πάντα υπάρχει απλά τα περισσότερα μένουν μόνο εκεί
Μου έχει τύχει περίπτωση μετά από αρκετή κουβέντα που είπα δεν υπάρχει καμια περίπτωση εδώ. Τελικά έκατσε η φάση και μάλιστα κρατησε για αρκετό καιρό.

Εγγρ.
10 Ιαν 2022
Like
240
Πόντοι
20
Εμείς σαν ζευγάρι μόνο μια φορά έχει προκύψει με έναν κύριο σε διακοπές τουρίστα και πάλι όχι ολοκληρωμένα πράγματα . Δύσκολα να γίνει ωραία γνωριμία σοβαρή .

Nemo39

Ανώτατος
Εγγρ.
17 Αυγ 2021
Like
60.285
Πόντοι
11.956
Εμείς σαν ζευγάρι μόνο μια φορά έχει προκύψει με έναν κύριο σε διακοπές τουρίστα και πάλι όχι ολοκληρωμένα πράγματα . Δύσκολα να γίνει ωραία γνωριμία σοβαρή .
Χωρίς να θέλω να φανώ προσβλητικός είσαι ζευγάρι και η τοποθέτηση σου είναι πάνω σε έναν νηματοθετη ο οποίος είναι εργένης(και τους ομοϊδεάτες του εννοείται που είμαστε πολλοί).

Δεκτή η άποψη σου αλλά η οπτική γωνία η δική σου είναι παντελώς διαφορετική με τη δική μας.

Είναι εντελώς διαφορετικό το να ψάχνεις ένα ζευγάρι η μια γυναίκα ως ζευγάρι διότι εννοείται το παιχνίδι είναι πιο στάνταρ και εντελώς διαφορετικό το να ψάχνεις ζευγάρι η γυναίκα ως μόνος, αυτό που για σένα είναι δεδομένο και παιχνίδι-φαση για εμάς είναι δύσκολο πόσο μάλλον λόγω ανταγωνισμού πολλών ατόμων.

Μιας που κατέθεσες γνώμη στο τι βρίσκεις(και καλά κάνεις )γράψε μια γνώμη στο πώς να βρει ο νηματοθετης ένα ζευγάρι μιας που είσαι ζευγάρι,τι να κάνει,που να πάει,πως να κινηθεί κλπ(χωρίς να θέλω να φανώ ούγκανος και προσβλητικός γενικότερα).

Τα ενεργά ζευγάρια που κάνετε παιχνίδι σε ποιο σάιτ είναι;
Που πάτε και κάνετε παιχνίδι;
Θα ήθελες να γράψεις λίγα λόγια;

Επι τη ευκαιρία Γι'αυτό και ανέφερα ως λύση τα κλάμπ που ψάχνονται τα ζευγάρια με εργένηδες και εκεί οι τιμές είναι παράλογα τσιμπημενες και για τις δύο πλευρές .

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
10 Ιαν 2022
Like
240
Πόντοι
20
Κανένα πρόβλημα υπάρχουν site και άλλα εκτός από εδώ μέσα που είναι αρκετά ζευγάρια που βλέπω . Παιχνίδι σε ξενοδοχείο προφανώς γίνονται οι φάσεις . Άποψη μου εμάς προσωπικά δεν μας ελκύουν οι απότομοι άντρουα τύποι που το παίζουν γιαμιαδες και που δεν σέβονται . Οπότε ας είναι καθαρός κάποιος σεβάστικος και ας δοκιμάσει την τύχη του . Δυστυχώς είμαστε λίγα ζευγάρια και πολλοί οι μόνοι οπότε είναι από μόνο του αρκετά ανταγωνιστικό ας πούμε και δύσκολο για τους μπαλαντέρ . Για αρχή μην ζητάει φωτογραφίες και ας δείχνει σεβασμό και καθαριότητα. Και αν ταιριάξει με κάποιο ζευγάρι καλώς .

johnm650

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2016
Κριτικές
6
Like
1.453
Πόντοι
481
  1. Προσωπικά έχω εμπειρία με ζευγάρι, σαν τρίτος, όχι cuckold. Η γνωριμία έγινε μέσω κανεσεξ. Μιλήσαμε με τον άντρα για αρχή, βρέθηκα με τον άντρα πρώτα να δούμε αμφότεροι ότι δεν πρόκειται για κάτι ψεύτικο εκατέρωθεν και μετά πήγαμε στον χώρο που γινόταν το κέφι μας.
  2. μετά την συνάντηση με τον άντρα, είναι πραγματικότητα ότι ήμουν πολύ επιφυλακτικός για το αν υπήρχε όντως γυναίκα, αλλά έδειξα μια αρχική εμπιστοσύνη και είπα ό,τι είναι να γίνει, ας γίνει.
  3. Νορμάλ εμφάνιση και οι τρεις μας, ούτε πούτσες-προβοσκίδες, ούτε καρντάσιαν η γυναίκα.
  4. Το μυστικό της επιτυχίας ήταν ότι με το ζευγάρι αυτό μπορούσαμε να συνυπάρξουμε καταρχήν σαν φίλοι και δευτερευόντως σαν σεξουαλικοί παρτενέρς.
  5. Φρόντιζα πάντα από την μεριά μου να σέβομαι την ίδια την γυναίκα (χωρίς να σημαίνει ότι δεν την ξεφτίλιζα στον πούτσο) καθώς επίσης και τον άντρα της (αυτός είναι ο αρχηγός του σπιτιού, άρα και της φάσης)
  6. Κάναμε καλή εξήγηση εξ'αρχής για το τι μπορεί και τι δεν μπορεί να γίνει κατά το σεξ
  7. Περισσότερο θα έλεγα ότι με πίεζαν αυτοί να βρεθούμε, παρά εγώ. Σε σημείο που κάποιες φορές δεν μπορούσα χρονικά/οικονομικά να ανταπεξέλθω
Ελπίζω να βοήθησα έστω και λίγο με αυτά που είπα. Ελπίζω να ξαναβρώ ένα αντίστοιχο ζευγάρι να κάνουμε τα αντίστοιχα.

OP
OP
K

Kwstas7345

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2024
Like
2.247
Πόντοι
441
  1. Προσωπικά έχω εμπειρία με ζευγάρι, σαν τρίτος, όχι cuckold. Η γνωριμία έγινε μέσω κανεσεξ. Μιλήσαμε με τον άντρα για αρχή, βρέθηκα με τον άντρα πρώτα να δούμε αμφότεροι ότι δεν πρόκειται για κάτι ψεύτικο εκατέρωθεν και μετά πήγαμε στον χώρο που γινόταν το κέφι μας.
  2. μετά την συνάντηση με τον άντρα, είναι πραγματικότητα ότι ήμουν πολύ επιφυλακτικός για το αν υπήρχε όντως γυναίκα, αλλά έδειξα μια αρχική εμπιστοσύνη και είπα ό,τι είναι να γίνει, ας γίνει.
  3. Νορμάλ εμφάνιση και οι τρεις μας, ούτε πούτσες-προβοσκίδες, ούτε καρντάσιαν η γυναίκα.
  4. Το μυστικό της επιτυχίας ήταν ότι με το ζευγάρι αυτό μπορούσαμε να συνυπάρξουμε καταρχήν σαν φίλοι και δευτερευόντως σαν σεξουαλικοί παρτενέρς.
  5. Φρόντιζα πάντα από την μεριά μου να σέβομαι την ίδια την γυναίκα (χωρίς να σημαίνει ότι δεν την ξεφτίλιζα στον πούτσο) καθώς επίσης και τον άντρα της (αυτός είναι ο αρχηγός του σπιτιού, άρα και της φάσης)
  6. Κάναμε καλή εξήγηση εξ'αρχής για το τι μπορεί και τι δεν μπορεί να γίνει κατά το σεξ
  7. Περισσότερο θα έλεγα ότι με πίεζαν αυτοί να βρεθούμε, παρά εγώ. Σε σημείο που κάποιες φορές δεν μπορούσα χρονικά/οικονομικά να ανταπεξέλθω
Ελπίζω να βοήθησα έστω και λίγο με αυτά που είπα. Ελπίζω να ξαναβρώ ένα αντίστοιχο ζευγάρι να κάνουμε τα αντίστοιχα.
Φίλε στο κανεσεξ ο κίνδυνος να παραβιαστεί ο λοκως μας είναι υπαρκτός. Θέλει προσοχή. Εγώ είπα να δοκιμάσω την τύχη μου εδώ και αυτό που μπορώ να πω είναι ότι υπάρχουν ζευγάρια. Ήδη έχω μιλήσει με δύο σε πολύ αρχικό στάδιο. Θέλει σεβασμό και συζήτηση κανονική όχι βουρ στο μουνι. Δεν ξέρω αν μου κάτσει η φάση για από κοντά. Παίζουν πολλές παράμετροι. Αλλά εδώ μέσα σίγουρα υπάρχουν ζευγάρια που παίζουν. Αλλά σίγουρα θέλουν και κάποιες παραμέτρους όπως εχεμύθεια και υγεία από σμν. Η εμφάνιση έρχεται μετά.

• Like
Αντιδράσεις: Nemo39

johnm650

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2016
Κριτικές
6
Like
1.453
Πόντοι
481
Φίλε στο κανεσεξ ο κίνδυνος να παραβιαστεί ο λοκως μας είναι υπαρκτός. Θέλει προσοχή. Εγώ είπα να δοκιμάσω την τύχη μου εδώ και αυτό που μπορώ να πω είναι ότι υπάρχουν ζευγάρια. Ήδη έχω μιλήσει με δύο σε πολύ αρχικό στάδιο. Θέλει σεβασμό και συζήτηση κανονική όχι βουρ στο μουνι. Δεν ξέρω αν μου κάτσει η φάση για από κοντά. Παίζουν πολλές παράμετροι. Αλλά εδώ μέσα σίγουρα υπάρχουν ζευγάρια που παίζουν. Αλλά σίγουρα θέλουν και κάποιες παραμέτρους όπως εχεμύθεια και υγεία από σμν. Η εμφάνιση έρχεται μετά.
Δεν έχω προσεγγίσει από εδώ κάποιο ζευγάρι, οπότε δεν έχω άποψη.

Πώς να παραβιαστεί το κωλί σου ρε φίλε? Με όλο τον σεβασμό, αλλά άμα δεν μπορείς να υπερασπιστείς τον εαυτό σου, μην μπλέκεις με το άθλημα. Ξαναλέω με όλο τον σεβασμό. Κι εμένα μου έχουν τύχει κάποιες στραβές κι όπου δεν μου άρεσε ή δεν μου ταίριαζε αποχωρούσα κύριος.

Nubic

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
11
Like
23.301
Πόντοι
6.246
Το συμπέρασμα είναι ότι αν ένας άντρας ανοίγει νήμα τύπου "απελπιστικά διαθέσιμος, φέρτε μου τη γυναίκα σας τώρα" μάλλον δε θα τον πλησιάσει κανείς. Θέλει υπομονή, ευγένεια, αν έχεις τη φαντασίωση ότι θα γίνουν όλα όπως στις τσόνες, τότε με τη ψωλή στο χέρι θα μείνεις. Τα ζευγάρια είναι καθημερινοί άνθρωποι και όχι τα πουτανάκια σου.
Αν δε θέλεις να πηγαίνεις στα swingers club, δε θέλεις να ψαχτείς μέσα από site, τι θέλεις να σε ψάξουν εσένα τα ζευγάρια λες και είσαι ο Σιφρέντι;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom