Νέα

Ζευγάρια - γνωριμία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kwstas7345
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 50
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Kwstas7345

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2024
Like
2.143
Πόντοι
441
Καλησπέρα. Δεν είναι Κυριακή αν ακουστεί πάλι αυτό το αστείο. Ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχουν πραγματικά ζευγάρια στο φόρουμ και αν ψάχνονται για γνωριμία και ό,τι προκύψει. Το νήμα φαντάζομαι θα γίνει κωμωδία, αλλά ρωτάω από περιέργεια.

xristospap

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2010
Like
32.616
Πόντοι
5.956
To ενα ζευγαρι
1751467090631.jpeg
και το αλλο
1751467319978.jpeg

bigjojo72@

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2024
Like
40
Πόντοι
0
Καλησπέρα. Δεν είναι Κυριακή αν ακουστεί πάλι αυτό το αστείο. Ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχουν πραγματικά ζευγάρια στο φόρουμ και αν ψάχνονται για γνωριμία και ό,τι προκύψει. Το νήμα φαντάζομαι θα γίνει κωμωδία, αλλά ρωτάω από περιέργεια.
απο περιεργια η απο αμεσο ενδιαφερον? αν υπαρχει ενδιαφερον.. μπορει να υπάρχει!!

Nubic

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
11
Like
23.140
Πόντοι
6.246
Φυσικά και υπάρχουν ζευγάρια που ψάχνονται. Το θέμα είναι εσύ τι προσφέρεις και αν αυτό που προσφέρεις είναι αυτό που ψάχνουν τα ζευγάρια.

OP
OP
K

Kwstas7345

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2024
Like
2.143
Πόντοι
441
Φυσικά και υπάρχουν ζευγάρια που ψάχνονται. Το θέμα είναι εσύ τι προσφέρεις και αν αυτό που προσφέρεις είναι αυτό που ψάχνουν τα ζευγάρια.
Προφανώς και θα αναφερθώ με οποιοδήποτε ζευγάρι μιλήσω. Και αυτό καλό είναι να γίνει πριβέ γιατί μετά το κάθε ζευγάρι θα δεχτεί χιλιάδες μηνύματα. Ήδη κάποιοι μου έστειλαν να τους αποκαλύψω αν μίλησα με ζευγάρι. Και να μου στείλει κάποιο ζευγάρι από σεβασμό και εχεμύθεια δεν θα πω κουβέντα σε κανέναν.

gamawmetiskaltses

Μέγας
Εγγρ.
29 Μαΐ 2023
Like
19.657
Πόντοι
3.506
Υπάρχουν!!! Και βέβαια υπάρχουν άλλα ψάχνονται στα site ζευγαριών τα οποία είναι 2 Ελληνικά και δεν ξέρω πόσα διεθνή!!!
Επίσης τώρα τελευταία πάρα πολλά ζευγάρια ψάχνονται στο κανε σεξ, αν ψάχνουν bull ή οτιδήποτε άλλο.
Σπάνια θα ψαχτούν εδω μέσα επειδή εδω ψάχνουν πουτάνες!!!!
Και τα μηνύματα που θα λάβουν θα είναι 99,9% απο αυνανιστές ολκής!!!

nikosxp

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Κριτικές
2
Like
188
Πόντοι
1
Υπάρχουν!!! Και βέβαια υπάρχουν άλλα ψάχνονται στα site ζευγαριών τα οποία είναι 2 Ελληνικά και δεν ξέρω πόσα διεθνή!!!
Επίσης τώρα τελευταία πάρα πολλά ζευγάρια ψάχνονται στο κανε σεξ, αν ψάχνουν bull ή οτιδήποτε άλλο.
Σπάνια θα ψαχτούν εδω μέσα επειδή εδω ψάχνουν πουτάνες!!!!
Και τα μηνύματα που θα λάβουν θα είναι 99,9% απο αυνανιστές ολκής!!
καλα και στο κανεσεξ δυσκολα να πετυχεις κατι καλο... και αληθινο.

το αντιπαλο δεος το safesex τι εγινε;

• Like
Αντιδράσεις: Nemo39

gamawmetiskaltses

Μέγας
Εγγρ.
29 Μαΐ 2023
Like
19.657
Πόντοι
3.506
καλα και στο κανεσεξ δυσκολα να πετυχεις κατι καλο... και αληθινο.

το αντιπαλο δεος το safesex τι εγινε;
Το ανέφερα επειδή ξέρω πολλά ζευγάρια που ψάχνονται και εκεί! Όχι ως αξιόπιστη πηγή.
Για εμένα παραμένουν τα club ως η πλέον ενδεδειγμένη λύση επειδή υπάρχει επαφή δια ζώσης!!!

smplife

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2022
Κριτικές
7
Like
912
Πόντοι
301
Το ανέφερα επειδή ξέρω πολλά ζευγάρια που ψάχνονται και εκεί! Όχι ως αξιόπιστη πηγή.
Για εμένα παραμένουν τα club ως η πλέον ενδεδειγμένη λύση επειδή υπάρχει επαφή δια ζώσης!!!

Έχεις συγκεκριμένο κλαμπ να προτείνεις;

gamawmetiskaltses

Μέγας
Εγγρ.
29 Μαΐ 2023
Like
19.657
Πόντοι
3.506
Έχεις συγκεκριμένο κλαμπ να προτείνεις;
Εξαρτάται τι ψάχνεις!!
Τρία έχουμε όλα όλα!!
Διαβάστε σχόλια και διαλέξτε.
Εμείς για δικούς μας λόγους έχουμε διαλέξει κάποιο χωρίς να αποκλείουμε τα άλλα, ανάλογα την παρέα.

Nemo39

Ανώτατος
Εγγρ.
17 Αυγ 2021
Like
59.052
Πόντοι
11.956
Εξαρτάται τι ψάχνεις!!
Τρία έχουμε όλα όλα!!
Διαβάστε σχόλια και διαλέξτε.
Εμείς για δικούς μας λόγους έχουμε διαλέξει κάποιο χωρίς να αποκλείουμε τα άλλα, ανάλογα την παρέα.
Η ερώτηση του συντρόφιμου ομοϊδεάτη(και του νηματοθετη γενικά)έπρεπε να τεθεί ως εξής (αν δεν είμαι κάπου λάθος πάντα)

Αν είμαι αρχάριος σε ποιο κλαμπ έχω πιθανότητες να τον ζμπρώξω;
Στο 2+2?
Στο c 4 c?

Εννοείται κανείς δε ψάχνει με το καλησπέρα σας ψωλοτσακίστρα,δύσκολο ως αδύνατο κάτι τέτοιο (εκτός αν σου περισσεύουν να σκάσεις γκαφρά σε βιζιτοκατάσταση)παλιά θέλω να περάσω καλά με ζευγάρια πουνδε δειλιάζουν και ψάχνονται - θέλουν να γίνει παιχνίδι,που πάω;
Σόρυ αν έχει ξαναγίνει αυτή η συζήτηση

Darko77

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2019
Like
2.722
Πόντοι
441
Νιρβάνα ότι χειρότερο … c4c νομίζω είναι το ιδανικό για αρχάριους

• Like
Αντιδράσεις: Nemo39

gamawmetiskaltses

Μέγας
Εγγρ.
29 Μαΐ 2023
Like
19.657
Πόντοι
3.506
Νιρβάνα ότι χειρότερο … c4c νομίζω είναι το ιδανικό για αρχάριους
Αν μιλάμε για ζευγάρια ναι!!
Αν οι τύποι μιλάνε για μπαλαντέρ, όπου και να πάει ο αρχάριος (αν δεν είναι Ρόκο Σιφρέντι) Μέχρι να μάθει τα κόλπα θα τον τρώνε οι παλιοί στο παρά πέντε.

Εγγρ.
10 Ιαν 2022
Like
240
Πόντοι
20
Είμαστε λίγα τα ζευγάρια καθότι οι περισσότεροι είναι μόνοι τους εδώ . Ακόμη και κάποιοι που το παίζουν ζευγάρια δεν είναι ! Μετρημένα στα δάκτυλά

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom