Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 133
- Like
- 24.258
- Πόντοι
- 29.667
Εννοείται ότι την θέλουμε!!!Λίγο δέσιμο δεν έβλαψε ποτέ κανέναν....
(Υπάρχει και μία έγχρωμη αν την θέλετε)
Εννοείται ότι την θέλουμε!!!Λίγο δέσιμο δεν έβλαψε ποτέ κανέναν....
(Υπάρχει και μία έγχρωμη αν την θέλετε)
Μόνο μια; Τέτοιες βυζάρες περίμενα να θαυμάσω τόσο καιρό!!αντε παρε αλλη μια...
αλευρι να παρειςπαμε για ψωνια....!!!
![]()
Της αρέσει να προκαλεί όπου κι αν πάει....
Πεταξε βυζουμπεςπαμε για ψωνια....!!!
![]()
παμε για ψωνια....!!!
![]()
Καβλωσαν και τα πλακακια
αδερφε δεν χορταινετε η γυναικαρα σου. ειναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΗΕίπατε ότι θέλετε λίγο ακόμα....
Είπατε ότι θέλετε λίγο ακόμ
ΦΟΒΕΡΗ!!! άλλο λίγο ακόμα έχει;;Είπατε ότι θέλετε λίγο ακόμα....
Φίλε μου με το μαλακό. Το νήμα είναι για άλλο σκοπό και φοβάμαι μην παρεξηγηθεί κάποιος από τα παιδιά εδώ μέσα.ΦΟΒΕΡΗ!!! άλλο λίγο ακόμα έχει;;![]()
Εγω πιστευω θα παρεξηγηθουν που εχεις παραπανω υλικο κ δεν δινεις στους συνανθρωπους σου ..Φίλε μου με το μαλακό. Το νήμα είναι για άλλο σκοπό και φοβάμαι μην παρεξηγηθεί κάποιος από τα παιδιά εδώ μέσα.
Τότε φίλε μου θα διαλέξουμε μια από τις υπάρχουσες, και θα φτιάξουμε και καινούργιες.Εγω πιστευω θα παρεξηγηθουν που εχεις παραπανω υλικο κ δεν δινεις στους συνανθρωπους σου ..
Και πως ένοιωσε που τα έβγαλε για πρώτη φορά. Πρέπει να της άρεσε φαντάζομαι.περσινή φωτό από την καύλα μου ,τα είχε βγάλει όλα για πρώτη φορά στην παραλία![]()
Και πως ένοιωσε που τα έβγαλε για πρώτη φορά. Πρέπει να της άρεσε φαντάζομαι
Της κρυφοαρεσε φίλε , δεν είχαμε την ευκαιρία να ξαναπάμε σε παραλία γυμνιστών από τότε . Αλλά νομίζω θα το ξαναέκανε ακόμα πιο απελευθερωμένα στο μέλλονΚαι πως ένοιωσε που τα έβγαλε για πρώτη φορά. Πρέπει να της άρεσε φαντάζομαι.
Πολύ καλή, όμορφα βυζάκια, ωραία ρώγα!! Μακάρι να συνεχίσει να τα βγάζει, τυχεροί όσοι θα βρεθούν κοντά σας σε παραλία.περσινή φωτό από την καύλα μου ,τα είχε βγάλει όλα για πρώτη φορά στην παραλία![]()
Πολύ θέλουμε αλλά συμμορφωνόμαστε,τι να κάνουμε,χαχα...δεν χορταίνουμε να καμαρώνουμε τη γυναικάρα!!!!!Είπατε ότι θέλετε λίγο ακόμα....
Εννοείται πως θέλουμε και πιο κοντινή!!!είναι καυλαρα η γυναίκα!!!να περάσετε όμορφα στην έξοδο σας...είμαι σίγουρος ότι θα αναστατώνει όλο τον αντρικό πλυθησμό που θα την βλέπει ότι και αν φοράει!!!!Λίγο πριν ετοιμαστούμε για έξω σας φτιάξαμε αυτό. Ελπίζουμε να το απολαύσετε. Και σας ευχόμαστε ένα όμορφο Σαββατόβραδο φιλαράκια μου. Υπάρχει και ασπρόμαυρη ποιό κοντινή. Για όποιον θέλει....