Νέα

Λευκορωσία - Μίνσκ Πληροφορίες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nikos fkr
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 919
  • Εμφανίσεις 108K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Balkan cowboy

Μέγας
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
11.949
Πόντοι
3.556
Βλέπετε ο ινδοαραπης τι γκόμενα κυκλοφορεί.Σκεφτειτε τι μπορεί να κάνει ο Βαλκανιος γαμέας.

mK7qjT.jpg

Κλασική ανατολική Ευρώπη.

uk092R.jpg

fthFl0.jpg

Παίζουν και Σαπφούλες βέβαια αλλά δε σε χαλάει.

eeAp9y.jpg

Τεράστια καλοπέραση.Αυτα θέλουν να χαλάσουν οι Ζελένσκηδες αλλά ο πρόεδρος δεν τους κάνει το χατήρι.

Τελευταία τροποποίηση:

metso1986

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
163
Πόντοι
1
Βλέπετε ο ινδοαραπης τι γκόμενα κυκλοφορεί.Σκεφτειτε τι μπορεί να κάνει ο Βαλκανιος γαμέας.

mK7qjT.jpg

Κλασική ανατολική Ευρώπη.

uk092R.jpg

fthFl0.jpg

Παίζουν και Σαπφούλες βέβαια αλλά δε σε χαλάει.

eeAp9y.jpg

Τεράστια καλοπέραση.Αυτα θέλουν να χαλάσουν οι Ζελένσκηδες αλλά ο πρόεδρος δεν τους κάνει το χατήρι.
Σε αυτό το δρόμο που κάθεται ο Ινδός που έγραψες κάθεσαι σε ένα ωραίο παγκάκι και παρατηρείς την παρέλαση μουνιού. Επίσης το καλύτερο mall για παιχνίδι μακράν ήταν το Galleria. Και το Dana mall που εμένα ήταν καλό άλλο το Galeria το καλύτερο.

Balkan cowboy

Μέγας
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
11.949
Πόντοι
3.556
Φοβερή μουνοθυελλα σήμερα.Αμα δείτε τι κυκλοφοράνε οι Λευκορρώσοι θα τραβάτε πουτσότριχες.Απιστευτες ποσότητες απο γκόμενες.Ολη μέρα την έβγαλα Galeria Minsk και στο δρόμο μπροστά μέχρι την παλιά πόλη.Συρρεουν συνεχώς γκομενες.Μέχρι τώρα ενώ ξεκινάει καλά η προσέγγιση μόλις λέω για ψώνια στη Γκαλέρια δεν τσιμπάνε,αρνούνται ευγενικά.Κατι πρέπει να αλλάξω.Παιζει ρόλο και η ηλικία βέβαια.Γενικά μπορείς να χωθείς αλλά πρέπει κάπως να σε παίρνει εμφανισιακά.

KhiKyA.jpg

EcttKC.jpg

CXP2IG.jpg

Έπρεπε να έχω έρθει προ δεκαετίας που ήμουν καλύτερος εμφανισιακά.Βέβαια τότε το Κίεβο γαμούσε,έκανες παπάδες,τα έχω γράψει στο θρεντ του Κιέβου οπότε δεν είχε νόημα το Μινσκ ειδικά για απονσοριλίκια.
Όπου και να κάτσεις μουνιά παντού,μπρος πίσω,δεξιά αριστερά δεν υπάρχει αυτό το πράγμα.

cd8UP8.jpg

vYbC6G.jpg

Οι αγαμητοι εδώ είναι είδος προς εξαφάνιση.

Τελευταία τροποποίηση:

Balkan cowboy

Μέγας
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
11.949
Πόντοι
3.556
z5r5a8.jpg

hU2e6Q.jpg

Πρέπει να βρω το σύστημα στο σπονσοριλικι.Δεν είναι τόσο απλό όσο Κίεβο αλλά θα το βρω.Ισως η νύχτα στα κλαμπ δώσει την απάντηση.
Πάντως εδώ για μπαρμπάδες είναι κάπως δύσκολα.Χρειαζεσαι εμφάνιση και κασέρι.Ιδανικά γύρω στα 30-35 θα έλεγα κασερατος και με γνώση ρωσικών.Αλλά σίγουρα υπάρχει και άλλος δρόμος.Τεσταρω τα νερά άλλωστε δεν υπάρχει καλύτερο μέρος αυτη τη στιγμή στην Ευρώπη μετά την απώλεια της Ουκρανίας.

Τελευταία τροποποίηση:

Pinoklis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
2.745
Πόντοι
456
Φοβερή μουνοθυελλα σήμερα.Αμα δείτε τι κυκλοφοράνε οι Λευκορρώσοι θα τραβάτε πουτσότριχες.Απιστευτες ποσότητες απο γκόμενες.Ολη μέρα την έβγαλα Galeria Minsk και στο δρόμο μπροστά μέχρι την παλιά πόλη.Συρρεουν συνεχώς γκομενες.Μέχρι τώρα ενώ ξεκινάει καλά η προσέγγιση μόλις λέω για ψώνια στη Γκαλέρια δεν τσιμπάνε,αρνούνται ευγενικά.Κατι πρέπει να αλλάξω.Παιζει ρόλο και η ηλικία βέβαια.Γενικά μπορείς να χωθείς αλλά πρέπει κάπως να σε παίρνει εμφανισιακά.

KhiKyA.jpg

EcttKC.jpg

CXP2IG.jpg

Έπρεπε να έχω έρθει προ δεκαετίας που ήμουν καλύτερος εμφανισιακά.Βέβαια τότε το Κίεβο γαμούσε,έκανες παπάδες,τα έχω γράψει στο θρεντ του Κιέβου οπότε δεν είχε νόημα το Μινσκ ειδικά για απονσοριλίκια.
Όπου και να κάτσεις μουνιά παντού,μπρος πίσω,δεξιά αριστερά δεν υπάρχει αυτό το πράγμα.

cd8UP8.jpg

vYbC6G.jpg

Οι αγαμητοι εδώ είναι είδος προς εξαφάνιση.

Το γυρισες στη μπυρα και εσυ; Περιμεναμε να δουμε καμια κρασουμπα και μπριζολικο!

Το Μινσκ ειναι που εχει εμφανη διαφορα μεταξυ πληθυσμου γυναικων και αντρων (περισσοτερες γυναικες) η αλλου;

Balkan cowboy

Μέγας
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
11.949
Πόντοι
3.556
Το γυρισες στη μπυρα και εσυ; Περιμεναμε να δουμε καμια κρασουμπα και μπριζολικο!

Το Μινσκ ειναι που εχει εμφανη διαφορα μεταξυ πληθυσμου γυναικων και αντρων (περισσοτερες γυναικες) η αλλου;

Τσάκισα αρκετά μπριζολικα.Θα βαλω φωτός.Το Μινσκ είναι όπως ήταν παλιά ήταν Πολωνία και η Ουκρανία,τίγκα στις γκόμενες.

Τελευταία τροποποίηση:

metso1986

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
163
Πόντοι
1
Άντε να δώσω και κάτι στο free.

Καθημερινές δεν έχει νυχτερινή ζωή. Καθημερινές αξίζει το gosti minsk restaurant. Από εκεί έβγαλα την γκόμενα που μου ήρθε που ήταν στην υποδοχή καθώς και μια πελάτισσα άπο καμάκι. Έχει και πολύ βίζιτα όμως εκεί. Ο φίλος μου έβγαλε μια από εκεί που δεν ήταν τούμπανο που του ζήτησε απροκάλυπτα σπονσορινγκ και επειδή δεν άξιζε την άφησε. Επίσης το fabriq είναι ωραίο.

ΠΣ αρχικά maslow6 και μετά madmen φουλ στη βίζιτα. Black cat δεν υφίσταται πλέον.

Επίσης για old time feeling αξίζει το Moulin Rouge.

Θα είμαι τρελή Νοέμβρη για 2 βδομάδο πάλι εκεί αφού βαρεθω πρώτα την Μεσόγειο.

Αυτά

Balkan cowboy

Μέγας
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
11.949
Πόντοι
3.556
Τα άλλα τα κλαμπ που λέει η Anfisa όπως το Sava κτλ δεν αξίζουνε?Θα δω τι παίζει με το gosti που λες.Και τα άλλα maslow6 και madmen.Ειναι ολα αυτα παρα πολυ κοντα στην Internationalnaya και το Grand Cafe στη Lenina.Πρεπει να βρω τα μέρη που συχνάζουν οι σπονσορετς τη νύχτα.Στανταρντ είναι και το BardotXX.Παντως το 80% από τις γκομενες δε μιλανε καθόλου αγγλικά,συνεννοουμαι στα ρωσικά άλλα κάτι κάνω λάθος και αρνούνται την προσφορά δώρου αντίθετα από τις Ουκρανέζες.Τη νύχτα στα κλαμπ θα είναι σίγουρα διαφορετικα,με κεράσματα λογικά καθαρίζεις.

Τελευταία τροποποίηση:

metso1986

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
163
Πόντοι
1
Το Σάβα δεν το γνωρίζω όπως επίσης δεν το έχω με τα κεράσματα για να γαμησω οπότε δεν μπορώ να εκφέρω άποψη. Το μόνο που ξέρω είναι ότι στα μαγαζιά που ανέφερα απροκάλυπτα γκόμενες ερχόντουσαν για να τις κεράσεις όπου απλά αρνουμουν ευγενικά. Το τι γίνεται μετά δεν το γνωρίζω. Το Bardot όπως είπες και αυτό είναι για αυτήν τη δουλειά

Balkan cowboy

Μέγας
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
11.949
Πόντοι
3.556
Ακριβώς έτσι ήτανε και το 2011 που πρωτοπηγα Λευκορωσία.Ερχονταν να τις κερασεις,μετά μεθουσαν γινοταν της μουρλής με τα φιλια,τα χουφτωματα γνωριζες και φιλες, γαμουσες.Για να δούμε.Παντως Γκαλερια Μινσκ τα παίζεις,πολλή κίνηση πάνω κάτω πρέπει να αδραξεις τις ευκαιρίες.Καποια στιγμή γεμισε κόσμο λόγω της εκδήλωσης δεν μπορούσες να κουνηθείς.Γκομενες μονες τους έχει μέχρι τις τέσσερις περίπου μετά έρχονται παρέες και ζευγάρια.Πολυ flake όμως όπως Πολωνία,μια αρρωσταίνει μια δεν μπορούνε δεν είναι αξιόπιστες όπως οι Ρωσίδες που οτι λένε το κάνουνε.Βεβαια δεν είναι και τόσο φορτικες όπως οι Ρωσιδες.Παραξενες η άλλη ρώταγε σου αρέσει ο κωλος μου κτλ.Οχι χυδαίες όπως οι Πολωνέζες,διαφορετικός συνδυασμός.Ισως πρέπει να την πέφτεις σε παρέες δύο και τρεις μαζί.Κιεβο προ δεκαετίας να βγαίνεις με πέντε διαφορετικές κάθε μέρα να κάνεις παρτουζες κτλ δεν είναι.Σε σχέση όμως με το Κιεβο μετά το 2018 είναι καλύτερο σαφώς το Μινσκ ειδικά για ελεύθερο καμάκι.Απο ονλαιν έχω γαμησει μόνο μια ακύρωσαν τρεις και χτες η μια αρρώστησε και δεν μπορούσε να έρθει να δουμε τι θα γίνει σήμερα.Αλλα δεν υπολογίζω πολλά.Εξαλλου η ποιότητα έξω σε δρομο,γκαλεριες μαγαζιά είναι πολύ ανώτερη από ότι βρίσκεις ονλαιν.Τιμες πολύ χαμηλότερες από Μόσχα γενικώς.Απορω γιατί δε μιλάει κανένας για το Μινσκ.
Οι γκόμενες φωτογραφιζονταν χτες στη Νεμιγκα,πήγα να χωθω στα αρώματα της Γκαλερια μήπως τσιμπήσουν αλλα έπιασα τα αρχιδια μου.Πολυ εντυπωσιακές από μπροστά.

oc0Zfa.jpg

Τελευταία τροποποίηση:

metso1986

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
163
Πόντοι
1
Γιατί λίγοι έχουν τα @@ να πάνε.

Balkan cowboy

Μέγας
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
11.949
Πόντοι
3.556
Φαντασμαγορια από τα φώτα χτες για τη μέρα της ανεξαρτησίας.

K4cCUk.jpg

InNVlL.jpg

yZBvOU.jpg

UIpkRw.jpg

a4VN1W.jpg

Μουνοπαρελαση στη Λενίνα.

Τελευταία τροποποίηση:

Balkan cowboy

Μέγας
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
11.949
Πόντοι
3.556
Τελικά μόνο μπαλαμουτι και γλωσσοφιλα με την ψηλή γκομενα παρα την αγορά δώρων.Χρειαζεται ένα ραντεβού ακόμα για να κάτσει λέει.Εντωμεταξυ πρέπει να σκας μια διακοσάρα ευρώ κάπου 680 λευκορρωσικα ρούβλια σε δώρα σε κάθε ραντεβού.Αυτοι είναι περίπου οι όροι εδώ.Πιο φτηνά από Μόσχα αλλά πιο ακριβά από ρωσική επαρχια που τη βγάζεις με 100.Θα μπουκαρω σήμερα φορτωμένος στα μαγαζιά και τα κλαμπ της νύχτας να δω τι θα βγει.Γενικα αξίζει εδώ πολύ αλλά πρέπει να έρχεσαι τακτικά να έχεις γνώση του πεδίου τι και πως.Το ξενοδοχείο γαμαει,φοβερή θεα,ευρύχωρα δωμάτια και σέρβις,πρωινό,εξαιρετικό κλιματιστικο,μουναρες στη ρεσεψιον τέλεια τα πάντα ολα.Αμα όμως πιάνει κρύο καλύτερα να μένεις στο Χίλτον ίσως με τη Γκαλερια δίπλα να μη χρειάζεται να κυκλοφορείς στο ψοφοκρυο.Το καλο εδώ είναι η έλλειψη αραπάδων,τουρκοαραβων κτλ,λειτουργούν ολα στην εντέλεια είναι ο παράδεισος του λευκούς ανθρώπου.Επισης τα μωλ έχουν τα πάντα ολες τις φίρμες,πήγα σήμερα Ζαμοκ ψιλοαδειο αλλα είχε πολλές γνωστές φίρμες μέσα.Στα μωλ χωρίς κίνηση έχεις άνεση να προσεγγίσεις αν βρεις κάτι καλό,όμως εκεί που γίνεται μουνοπανικος στο Galeria Minsk και λιγότερο το Galileo στο σταθμό έχεις πολύ λίγο χρονο.Ολη όμως η ζώνη από Λενίνα μέχρι Νεμίγκα και Galeria Minsk είναι εξαιρετική για καμακι.

Τελευταία τροποποίηση:
  • Like
Αντιδράσεις: SKEF

metso1986

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
163
Πόντοι
1
Σε ποιο hotel μένεις και με τι κόστος? Εγώ είχα μείνει 2 βράδια Renaissance 5star με 79 ευρώ το βράδυ. Τα υπόλοιπα σε BnB με 120 rbl.

metso1986

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
163
Πόντοι
1
Μεταξύ μας με 200 ευρώ γαμας μουναρα στη Γερμανία και εσύ μόνο μπαλαμουτιασες. Ποιο το όφελος ακριβώς?

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
20.096
Πόντοι
3.556
Μεταξύ μας με 200 ευρώ γαμας μουναρα στη Γερμανία και εσύ μόνο μπαλαμουτιασες. Ποιο το όφελος ακριβώς?
αντε πάλι αυτή η αιώνια συζήτηση να πούμε . ρε μαν αστο ήσυχο το βαλκανιο ευεργέτημα. οτι θέλει θα κάνει τα λεφτά του. ετσι γουσταρει να χαϊδεύει μπουτάκι να τρώει πριζολα και να ανεβάζει φωτό με μινέρβα και μαλλί μισό καράφλα μισό ευχουλης . μια φορά ζεις να πούμε. μη ψάχνετε να βρείτε για όλα μια εξήγηση :woldman::woldman::woldman:

Balkan cowboy

Μέγας
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
11.949
Πόντοι
3.556
Σε ποιο hotel μένεις και με τι κόστος? Εγώ είχα μείνει 2 βράδια Renaissance 5star με 79 ευρώ το βράδυ. Τα υπόλοιπα σε BnB με 120 rbl.

Μένω Marriott,φοβερό στα 140 ευρώ ημερησίως,με πρωινό κάπου 170.
Θεα από το παράθυρο του ξενοδοχείου.

bUHLGs.jpg

9ljpML.jpg

6Y5pxR.jpg

ou4SXA.jpg

Fu5Jti.jpg

Τελευταία τροποποίηση:

Balkan cowboy

Μέγας
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
11.949
Πόντοι
3.556
Άντε να δώσω και κάτι στο free.

Καθημερινές δεν έχει νυχτερινή ζωή. Καθημερινές αξίζει το gosti minsk restaurant. Από εκεί έβγαλα την γκόμενα που μου ήρθε που ήταν στην υποδοχή καθώς και μια πελάτισσα άπο καμάκι. Έχει και πολύ βίζιτα όμως εκεί. Ο φίλος μου έβγαλε μια από εκεί που δεν ήταν τούμπανο που του ζήτησε απροκάλυπτα σπονσορινγκ και επειδή δεν άξιζε την άφησε. Επίσης το fabriq είναι ωραίο.

ΠΣ αρχικά maslow6 και μετά madmen φουλ στη βίζιτα. Black cat δεν υφίσταται πλέον.

Επίσης για old time feeling αξίζει το Moulin Rouge.

Θα είμαι τρελή Νοέμβρη για 2 βδομάδο πάλι εκεί αφού βαρεθω πρώτα την Μεσόγειο.

Αυτά

Είμαι τώρα στο Gosti.Ποια της υποδοχής εννοείς?Μια ψηλή ξανθιά που λέγεται Lisa?Μόνο αυτή αξίζει.Εχει βέβαια μουνακια εδώ είναι αλήθεια.

Balkan cowboy

Μέγας
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
11.949
Πόντοι
3.556
Έχει όντως σπονσορετς εδώ με σεξυ ρούχα και παπιοχειλα στο μαγαζί καρφώνουν άγρια.Δεν είναι όμως πολύ ωραίες.Μια είδα καλή θα χωθώ.Ισως όμως χρειάζεσαι και άλλον καυλεα εδώ αλλιώς πρέπει να πληρώνεις όλη την παρέα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom