Επειδη θα με βόλευε σαν περιοχη, εχουμε πληροφορίες σχετικα?69 75 90 35 70 Μπέτυ
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασέζ με δικό τους χώρο
- Μέλος που άνοιξε το νήμα mastura
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 10K
- Εμφανίσεις 4M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Ρε φίλε πόσες μέρες έκλεισες πιο πριν το ραντεβού για να ξέρουμε πότε να την καλέσουμε?Πρωτη επισκεψη χθεσ σε Φωτεινη στην Καλλιθεα,ολα πηγαν ρολοι,πολυ καλο μασαζ και τελειωμα με το χερι,μπανακι πριν κ μετα με το αναλογο κερασμα,ευχαρη κοινωνικη και γενικα σε εκανε να νιωθεισ πολυ ανετα.
MALAPERDONIOS
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Οκτ 2014
- Like
- 1.863
- Πόντοι
- 206
Ανεξιχνίαστοι φραπέδες. Κάποτε έλεγε ένας εδώ μέσα ότι αυτή έδινε φραπεδάκι. Εγώ πριν 5-7 χρόνια είχα ρωτήσει για συνεδρία κόστος κτλ και μου είχε πει τότε για 50€, δεν ρώτησα για φραπεδάκι προφανώς μέσω μηνυμάτων και τελικά δεν πήγα και ποτέ για να τα κάψω. Το μόνο που έδινε ένα 10% να παίζει φραπές ήταν ότι είχε συνεργασία με τον Δρακουμέλ κάποτε. Από όσο ξέρω χάθηκε κάπου μεταξύ γιόγκα και Αμοργου. Από περιέργεια και μόνο θα ήθελα να ακούσω αν κάποιος πήρε φραπέ.
Από όσο ξέρω ποτέ, αυτός ο ένας που το λέγε πρέπει να ήταν κανας γνωστός η πρώην γκόμενος. Προετοιμάζομαι ψυχολογικά για τα μυνήματα που θα λένε και γω τηλεφωνο αντελινας
Απο μασάζ μετρια πραγματα,ηταν στα 60 με φραπε μονο και δεν αφηνε να πιανεις τιποταΕπειδη θα με βόλευε σαν περιοχη, εχουμε πληροφορίες σχετικα?
Akatergastos Outlaw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 7
- Like
- 1.306
- Πόντοι
- 481
Στο παρασύνθημα πως περνάς; Το λες ξεκάθαρα από την αρχή στο τηλέφωνο ή στο κλείνει στα μούτρα;Απο μασάζ μετρια πραγματα,ηταν στα 60 με φραπε μονο και δεν αφηνε να πιανεις τιποτα
Ρε μάγκες τι φάση είναι αυτή Λεμονιά......Κάποιος της έστειλε στο ινστα το παρακάτω μήνυμα. Λέτε να έχει κρυφά ταλέντα το κορίτσι και εμείς να μην το ξέρουμε? Εγώ πάντως όταν είχα πάει δεν είχα πάρει τίποτα και δεν μου είχε δώσει και δικαίωμα για κάτι παραπάνω. Λέτε να χρειάζεται να ανοίξω το πορτοφόλι? Που δεν το κάνω με την καμία αλλά να λέμε τώρα....
Συνημμένα
DopeAmazing
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2024
- Like
- 58
- Πόντοι
- 0
Αυτό είναι προσωπικό μήνυμα ή comment στο ινστα;Ρε μάγκες τι φάση είναι αυτή Λεμονιά......Κάποιος της έστειλε στο ινστα το παρακάτω μήνυμα. Λέτε να έχει κρυφά ταλέντα το κορίτσι και εμείς να μην το ξέρουμε? Εγώ πάντως όταν είχα πάει δεν είχα πάρει τίποτα και δεν μου είχε δώσει και δικαίωμα για κάτι παραπάνω. Λέτε να χρειάζεται να ανοίξω το πορτοφόλι? Που δεν το κάνω με την καμία αλλά να λέμε τώρα....
Αφού μιλάς μαζί της και στο έχει στείλει screenshot γιατί δεν τν ρωτάς ;
Screenshot από ινστα είναι δεν μιλάω μαζί της
Screenshot από ινστα είναι φίλε. Δεν μιλάω μαζί τηςΑυτό είναι προσωπικό μήνυμα ή comment στο ινστα;
Αφού μιλάς μαζί της και στο έχει στείλει screenshot γιατί δεν τν ρωτάς ;
johnygrg_29
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2010
- Like
- 22
- Πόντοι
- 0
Tριτη το εκλεισα και πηγα ΠεμπτηΡε φίλε πόσες μέρες έκλεισες πιο πριν το ραντεβού για να ξέρουμε πότε να την καλέσουμε?
kalampalikis2369
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 1
- Like
- 199
- Πόντοι
- 6
Εμεις οι πραγματικα σκληροι μυστες μπριζολιαζαμε δρακουλαΑνεξιχνίαστοι φραπέδες. Κάποτε έλεγε ένας εδώ μέσα ότι αυτή έδινε φραπεδάκι. Εγώ πριν 5-7 χρόνια είχα ρωτήσει για συνεδρία κόστος κτλ και μου είχε πει τότε για 50€, δεν ρώτησα για φραπεδάκι προφανώς μέσω μηνυμάτων και τελικά δεν πήγα και ποτέ για να τα κάψω. Το μόνο που έδινε ένα 10% να παίζει φραπές ήταν ότι είχε συνεργασία με τον Δρακουμέλ κάποτε. Από όσο ξέρω χάθηκε κάπου μεταξύ γιόγκα και Αμοργου. Από περιέργεια και μόνο θα ήθελα να ακούσω αν κάποιος πήρε φραπέ.
Διαγραμμένο μέλος 256419
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Απρ 2025
- Like
- 115
- Πόντοι
- 0
Κι εγώ την Ειρήνη θα έλεγα,δεν ξέρω τις άλλες δύο αλλά η Ειρήνη κάνει αρκετά καλό μασάζ και φραπέ.νομιζω παίρνει 60€ για μια ωραΤην τρίτη
MALAPERDONIOS
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Οκτ 2014
- Like
- 1.863
- Πόντοι
- 206
Εμεις οι πραγματικα σκληροι μυστες μπριζολιαζαμε δρακουλα
Και μπριζολιαζαμε και ακούγαμε ιστορίες για γοργόνες και σχετικά. Η πουτσα είναι σα το σταρ Τρεκ. Μας έχει πάει εκεί που δεν έχει πάει άνθρωπος ξανά
nikosalex1
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2011
- Like
- 86
- Πόντοι
- 1
Πού τη βρίσκουμε αυτή; Δεν τη βρίσκω στο instaΚι εγώ την Ειρήνη θα έλεγα,δεν ξέρω τις άλλες δύο αλλά η Ειρήνη κάνει αρκετά καλό μασάζ και φραπέ.νομιζω παίρνει 60€ για μια ωρα
kalampalikis2369
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 1
- Like
- 199
- Πόντοι
- 6
Οι σκληροι μυστες την πηγαιναμε τρενο στην πουτσαΚαι μπριζολιαζαμε και ακούγαμε ιστορίες για γοργόνες και σχετικά. Η πουτσα είναι σα το σταρ Τρεκ. Μας έχει πάει εκεί που δεν έχει πάει άνθρωπος ξανά
MALAPERDONIOS
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Οκτ 2014
- Like
- 1.863
- Πόντοι
- 206
Πού τη βρίσκουμε αυτή; Δεν τη βρίσκω στο insta
Τσεκαρε myspace
Fullspoonmoon
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2024
- Like
- 2.904
- Πόντοι
- 456
Body pitstop...ή goldfingerΠού τη βρίσκουμε αυτή; Δεν τη βρίσκω στο insta
nikosalex1
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2011
- Like
- 86
- Πόντοι
- 1
ΕυχαριστώBody pitstop...ή goldfinger
Δεν δώνει ο Δράκουλας πλεον. Σου αρχίζει τα "δεν το κάνω αυτό, δεν είμαι τέτοια".Εμεις οι πραγματικα σκληροι μυστες μπριζολιαζαμε δρακουλα
Παθόν...
Fullspoonmoon
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2024
- Like
- 2.904
- Πόντοι
- 456
Για την δρακουμελ εννοείς????Δεν δώνει ο Δράκουλας πλεον. Σου αρχίζει τα "δεν το κάνω αυτό, δεν είμαι τέτοια".
Παθόν...
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 10
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 26
- Εμφανίσεις
- 21K
- Απαντήσεις
- 54