Νέα

Μασέζ με δικό τους χώρο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mastura
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

ironman88

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουν 2025
Like
40
Πόντοι
0
Θυμάται κάποιος μία ξανθιά με δικό της χώρο πενηντάρα αν δεν κάνω λάθος και μικροκαμωμένη; Είχε χώρο κοντά στον Ρέντη λίγο κάτω από την Μπελογιάννη. Ήταν ένα μικρό διαμέρισμα και είχε μασαζοκρεβατο. Έχω χάσει το τηλέφωνο και θέλω να ξαναπάω
69 75 90 35 70 Μπέτυ

ironman88

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουν 2025
Like
40
Πόντοι
0
Απο μασάζ μετρια πραγματα,ηταν στα 60 με φραπε μονο και δεν αφηνε να πιανεις τιποτατίποτα 69 75903570

johnygrg_29

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2010
Like
22
Πόντοι
0
Πρωτη επισκεψη χθεσ σε Φωτεινη στην Καλλιθεα,ολα πηγαν ρολοι,πολυ καλο μασαζ και τελειωμα με το χερι,μπανακι πριν κ μετα με το αναλογο κερασμα,ευχαρη κοινωνικη και γενικα σε εκανε να νιωθεισ πολυ ανετα.

Akatergastos Outlaw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2014
Κριτικές
6
Like
1.248
Πόντοι
481
Απο μασάζ μετρια πραγματα,ηταν στα 60 με φραπε μονο και δεν αφηνε να πιανεις τιποτατίποτα 69 75903570
Εμφάνιση; Χώρος; Ντουζ εκεί; Διάρκεια επαρκής; Κρεβάτι μασάζ; Ευχαριστώ!

Geox_pad

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2025
Κριτικές
1
Like
184
Πόντοι
0
Πρωτη επισκεψη χθεσ σε Φωτεινη στην Καλλιθεα,ολα πηγαν ρολοι,πολυ καλο μασαζ και τελειωμα με το χερι,μπανακι πριν κ μετα με το αναλογο κερασμα,ευχαρη κοινωνικη και γενικα σε εκανε να νιωθεισ πολυ ανετα.
Μπορείς να δώσεις λίγο περισσότερες πληροφορίες. Ισχύει ότι ο χώρος και το μπάνιο είναι καθαρό;
Το κόστος είναι 60€ για μία ώρα?
Είναι σε ισόγειο με δική του είσοδο ή είναι σε πολυκατοικία, είναι γενικά διακριτικό ή βγάζει μάτι όποιος πάει εκεί?
Ευχαριστώ

ironman88

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουν 2025
Like
40
Πόντοι
0

ironman88

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουν 2025
Like
40
Πόντοι
0
Επίσκεψη στη Ναταλία στον Χολαργό περίπου 50 με μεγάλα αλλά κρεμαστά μασταρια μέτριο μασάζ καλή επικοινωνία,αρκετά καλή πίπα και ακολουθούσε σε όλα χωρίς κωλο όμως.ντουζ και μασαζοκρεβατο τιμή 60

Fullspoonmoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2024
Like
2.849
Πόντοι
456
Μπορείς να δώσεις λίγο περισσότερες πληροφορίες. Ισχύει ότι ο χώρος και το μπάνιο είναι καθαρό;
Είναι σε ισόγειο με δική του είσοδο ή είναι σε πολυκατοικία, είναι γενικά διακριτικό ή βγάζει μάτι όποιος πάει εκεί?
Ευχαριστώ
Όλα κσθαρα...πετσέτα παντόφλες σφουγγάρι καινούργια....50 ευρώ....ημισογειο...δίπλα εχει τα ελτα κσι τον Μειδανης τα ηλεκτρολογικα...πολυκατοικία είναι πάνω στη Θησέως

ironman88

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουν 2025
Like
40
Πόντοι
0
Ξανθιά 50αρα που έκανε μασάζ στο Παλαιό Φάληρο κοντά στην Παναγίτσα ξέρετε που βρίσκεται?

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
375
Πόντοι
186
Ευχαριστώ
50 η ωρα,ολα πεντακαθαρα,ισογειο με κοινη εισοδο χωμενο μεσα αριστερα..
H πολυκατοικια ειναι μεγαλη δε βγαζει ματι που πας αν και οταν πηγα τελευταια φορα μια κωλογρια με καρφωσε με βλεμμα επικριτικο στην εισοδο.....

Πολυ καλο κανονικο μασαζ γυμνος χωρις πετσετες και μαλακιες,με χειρομαλαξη σεμιναριακη στο φιναλε..

προτεινεται ανεπιφυλακτα εκει που εχουν φτασει τα πραγματα να ζητανε για αντιστοιχα 100 και βαλε καποιες τρελες ή 60αρια για να σου τριψουν απλα την πλατουλα..

johnygrg_29

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2010
Like
22
Πόντοι
0
Ευχαριστώ
Eιναι στα 50 ευρω η μια ωρα,οσο αφορα τον χωρο κ το μπανιο ηταν καθαρα,τελος ειναι σε πολυκατοικια σε ισογειο και δεν θα ελεγα πωσ βγαζει ματι.

losmono

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2024
Like
161
Πόντοι
0
Ο,τι έχω διαβάσει για την Φωτεινή είναι τοπ κριτικές... Μπορεί κάποιος να δώσει μια περιγραφή εμφάνισης και ηλικία στο περίπου;

aggel2004

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Like
3.520
Πόντοι
456

Sentinel beast

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2024
Like
146
Πόντοι
0
Καλησπέρα μύστες. Επειδή λεφτά δίνουμε και μάλιστα πολλά αν μπορεί κάποιος να πει για την κυρία Ελένη από Κυψέλη που έχει και μια φίλη της μάλλον; Εμφάνιση, υπηρεσίες μην κλαίμε τα λεφτά μας.. ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων

MALAPERDONIOS

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2014
Like
1.863
Πόντοι
206
Ο,τι έχω διαβάσει για την Φωτεινή είναι τοπ κριτικές... Μπορεί κάποιος να δώσει μια περιγραφή εμφάνισης και ηλικία στο περίπου;

Αν λες φωτεινή Καλλιθέα Hλικια 60? 63. Εμφάνιση 4/5 στα 10. Στη φωτεινή πας για το φοβερό μασάζ της, το εξαιρετικό σόλο όταν πιάνει τη μαλαπερδα και τη φοβερή τιμή. Αν ήταν 25 30 χρόνον θα είχαν κλείσει όλες η υπόλοιπες μασατζουδες. Και ο χώρος φοβερός με τα όλα του.

nt21

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2025
Like
5
Πόντοι
0
Το ίδιο έπαθα και εγω που ξέχασα το username στο site και αναγκαστικά να ανοίξω νέο λογαριασμό για να βρω ενα τηλ που ψάχνω επειγόντως.

MALAPERDONIOS

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2014
Like
1.863
Πόντοι
206
Που πήγε η παλιά φρουρά ρε μορτες? Σύνταξη βγήκαν? Που είναι τα καταδρομια. Και για να θυμηθούμε τα παλιά , ανελινα πλατη. Προχωράει η είναι στα δεν

Akatergastos Outlaw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2014
Κριτικές
6
Like
1.248
Πόντοι
481
Που πήγε η παλιά φρουρά ρε μορτες? Σύνταξη βγήκαν? Που είναι τα καταδρομια. Και για να θυμηθούμε τα παλιά , ανελινα πλατη. Προχωράει η είναι στα δεν
Ανεξιχνίαστοι φραπέδες. Κάποτε έλεγε ένας εδώ μέσα ότι αυτή έδινε φραπεδάκι. Εγώ πριν 5-7 χρόνια είχα ρωτήσει για συνεδρία κόστος κτλ και μου είχε πει τότε για 50€, δεν ρώτησα για φραπεδάκι προφανώς μέσω μηνυμάτων και τελικά δεν πήγα και ποτέ για να τα κάψω. Το μόνο που έδινε ένα 10% να παίζει φραπές ήταν ότι είχε συνεργασία με τον Δρακουμέλ κάποτε. Από όσο ξέρω χάθηκε κάπου μεταξύ γιόγκα και Αμοργου. Από περιέργεια και μόνο θα ήθελα να ακούσω αν κάποιος πήρε φραπέ.

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
375
Πόντοι
186
μεγαλη γυναικα ειναι πανω απο 60 σιγουρα και τα χρονια φαινονται..
κλασσικο φυζικ πρωην ανατολικο μπλοκ χωρις κιλα παραπανω αλλα τη φθορα απ τα χιλιομετρα στο σασι εμφανη..δηλαδη εγω και να ειχε σεξ μεσα στο πακετο ,δε θα την επαιρνα..

η συγκεκριμενη δεν πουλαει εμφανιση,αλλα κανονικο μασαζ μαζι με επαγγελματικη πεομαλαξη στο τελος.
Αν ηταν και μουναρα και ειχε την τιμη στο 50αρι ,νομιζω η ουρα θα εφτανε μεχρι το συνταγμα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom