hitman21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 375
- Πόντοι
- 186
γυμνος με πετσετα που στην παει περα δωθε στα επιμαχαΜε πετσέτα ;
γυμνος με πετσετα που στην παει περα δωθε στα επιμαχαΜε πετσέτα ;
69 75 90 35 70 ΜπέτυΘυμάται κάποιος μία ξανθιά με δικό της χώρο πενηντάρα αν δεν κάνω λάθος και μικροκαμωμένη; Είχε χώρο κοντά στον Ρέντη λίγο κάτω από την Μπελογιάννη. Ήταν ένα μικρό διαμέρισμα και είχε μασαζοκρεβατο. Έχω χάσει το τηλέφωνο και θέλω να ξαναπάω
Εμφάνιση; Χώρος; Ντουζ εκεί; Διάρκεια επαρκής; Κρεβάτι μασάζ; Ευχαριστώ!Απο μασάζ μετρια πραγματα,ηταν στα 60 με φραπε μονο και δεν αφηνε να πιανεις τιποτατίποτα 69 75903570
Μπορείς να δώσεις λίγο περισσότερες πληροφορίες. Ισχύει ότι ο χώρος και το μπάνιο είναι καθαρό;Πρωτη επισκεψη χθεσ σε Φωτεινη στην Καλλιθεα,ολα πηγαν ρολοι,πολυ καλο μασαζ και τελειωμα με το χερι,μπανακι πριν κ μετα με το αναλογο κερασμα,ευχαρη κοινωνικη και γενικα σε εκανε να νιωθεισ πολυ ανετα.
Παχουλή ξανθιά περίπου 55 πολύ μικρό διαμέρισμα στην Κοκκινιά χωρίς ντουζ είχε κρεβάτι μασάζ όμωςΕμφάνιση; Χώρος; Ντουζ εκεί; Διάρκεια επαρκής; Κρεβάτι μασάζ; Ευχαριστώ!
Όλα κσθαρα...πετσέτα παντόφλες σφουγγάρι καινούργια....50 ευρώ....ημισογειο...δίπλα εχει τα ελτα κσι τον Μειδανης τα ηλεκτρολογικα...πολυκατοικία είναι πάνω στη ΘησέωςΜπορείς να δώσεις λίγο περισσότερες πληροφορίες. Ισχύει ότι ο χώρος και το μπάνιο είναι καθαρό;
Το κόστος είναι 60€ για μία ώρα?
Είναι σε ισόγειο με δική του είσοδο ή είναι σε πολυκατοικία, είναι γενικά διακριτικό ή βγάζει μάτι όποιος πάει εκεί?
Ευχαριστώ
50 η ωρα,ολα πεντακαθαρα,ισογειο με κοινη εισοδο χωμενο μεσα αριστερα..Μπορείς να δώσεις λίγο περισσότερες πληροφορίες. Ισχύει ότι ο χώρος και το μπάνιο είναι καθαρό;
Είναι σε ισόγειο με δική του είσοδο ή είναι σε πολυκατοικία, είναι γενικά διακριτικό ή βγάζει μάτι όποιος πάει εκεί?
Ευχαριστώ
Eιναι στα 50 ευρω η μια ωρα,οσο αφορα τον χωρο κ το μπανιο ηταν καθαρα,τελος ειναι σε πολυκατοικια σε ισογειο και δεν θα ελεγα πωσ βγαζει ματι.Μπορείς να δώσεις λίγο περισσότερες πληροφορίες. Ισχύει ότι ο χώρος και το μπάνιο είναι καθαρό;
Ευχαριστώ
άστο καλύτερα ...Ο,τι έχω διαβάσει για την Φωτεινή είναι τοπ κριτικές... Μπορεί κάποιος να δώσει μια περιγραφή εμφάνισης και ηλικία στο περίπου;
Ο,τι έχω διαβάσει για την Φωτεινή είναι τοπ κριτικές... Μπορεί κάποιος να δώσει μια περιγραφή εμφάνισης και ηλικία στο περίπου;
Ανεξιχνίαστοι φραπέδες. Κάποτε έλεγε ένας εδώ μέσα ότι αυτή έδινε φραπεδάκι. Εγώ πριν 5-7 χρόνια είχα ρωτήσει για συνεδρία κόστος κτλ και μου είχε πει τότε για 50€, δεν ρώτησα για φραπεδάκι προφανώς μέσω μηνυμάτων και τελικά δεν πήγα και ποτέ για να τα κάψω. Το μόνο που έδινε ένα 10% να παίζει φραπές ήταν ότι είχε συνεργασία με τον Δρακουμέλ κάποτε. Από όσο ξέρω χάθηκε κάπου μεταξύ γιόγκα και Αμοργου. Από περιέργεια και μόνο θα ήθελα να ακούσω αν κάποιος πήρε φραπέ.Που πήγε η παλιά φρουρά ρε μορτες? Σύνταξη βγήκαν? Που είναι τα καταδρομια. Και για να θυμηθούμε τα παλιά , ανελινα πλατη. Προχωράει η είναι στα δεν
μεγαλη γυναικα ειναι πανω απο 60 σιγουρα και τα χρονια φαινονται..Ο,τι έχω διαβάσει για την Φωτεινή είναι τοπ κριτικές... Μπορεί κάποιος να δώσει μια περιγραφή εμφάνισης και ηλικία στο περίπου;