Νέα

Μασέζ με δικό τους χώρο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mastura
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (1 μέλη και 12 επισκέπτες)

rocco99

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2024
Like
92
Πόντοι
0
Πρωτη επισκεψη χθεσ σε Φωτεινη στην Καλλιθεα,ολα πηγαν ρολοι,πολυ καλο μασαζ και τελειωμα με το χερι,μπανακι πριν κ μετα με το αναλογο κερασμα,ευχαρη κοινωνικη και γενικα σε εκανε να νιωθεισ πολυ ανετα.
Ρε φίλε πόσες μέρες έκλεισες πιο πριν το ραντεβού για να ξέρουμε πότε να την καλέσουμε?

MALAPERDONIOS

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2014
Like
1.863
Πόντοι
206
Ανεξιχνίαστοι φραπέδες. Κάποτε έλεγε ένας εδώ μέσα ότι αυτή έδινε φραπεδάκι. Εγώ πριν 5-7 χρόνια είχα ρωτήσει για συνεδρία κόστος κτλ και μου είχε πει τότε για 50€, δεν ρώτησα για φραπεδάκι προφανώς μέσω μηνυμάτων και τελικά δεν πήγα και ποτέ για να τα κάψω. Το μόνο που έδινε ένα 10% να παίζει φραπές ήταν ότι είχε συνεργασία με τον Δρακουμέλ κάποτε. Από όσο ξέρω χάθηκε κάπου μεταξύ γιόγκα και Αμοργου. Από περιέργεια και μόνο θα ήθελα να ακούσω αν κάποιος πήρε φραπέ.

Από όσο ξέρω ποτέ, αυτός ο ένας που το λέγε πρέπει να ήταν κανας γνωστός η πρώην γκόμενος. Προετοιμάζομαι ψυχολογικά για τα μυνήματα που θα λένε και γω τηλεφωνο αντελινας

Akatergastos Outlaw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2014
Κριτικές
7
Like
1.306
Πόντοι
481
Απο μασάζ μετρια πραγματα,ηταν στα 60 με φραπε μονο και δεν αφηνε να πιανεις τιποτα
Στο παρασύνθημα πως περνάς; Το λες ξεκάθαρα από την αρχή στο τηλέφωνο ή στο κλείνει στα μούτρα;

Busyman

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2014
Like
104
Πόντοι
0
Ρε μάγκες τι φάση είναι αυτή Λεμονιά......Κάποιος της έστειλε στο ινστα το παρακάτω μήνυμα. Λέτε να έχει κρυφά ταλέντα το κορίτσι και εμείς να μην το ξέρουμε? Εγώ πάντως όταν είχα πάει δεν είχα πάρει τίποτα και δεν μου είχε δώσει και δικαίωμα για κάτι παραπάνω. Λέτε να χρειάζεται να ανοίξω το πορτοφόλι? Που δεν το κάνω με την καμία αλλά να λέμε τώρα....

Συνημμένα

• Screenshot_20250702_083316_Instagram.jpg
    Screenshot_20250702_083316_Instagram.jpg
    223,8 KB · Εμφανίσεις: 70

DopeAmazing

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2024
Like
58
Πόντοι
0
Ρε μάγκες τι φάση είναι αυτή Λεμονιά......Κάποιος της έστειλε στο ινστα το παρακάτω μήνυμα. Λέτε να έχει κρυφά ταλέντα το κορίτσι και εμείς να μην το ξέρουμε? Εγώ πάντως όταν είχα πάει δεν είχα πάρει τίποτα και δεν μου είχε δώσει και δικαίωμα για κάτι παραπάνω. Λέτε να χρειάζεται να ανοίξω το πορτοφόλι? Που δεν το κάνω με την καμία αλλά να λέμε τώρα....
Αυτό είναι προσωπικό μήνυμα ή comment στο ινστα;
Αφού μιλάς μαζί της και στο έχει στείλει screenshot γιατί δεν τν ρωτάς ;

Busyman

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2014
Like
104
Πόντοι
0
Screenshot από ινστα είναι δεν μιλάω μαζί της

Αυτό είναι προσωπικό μήνυμα ή comment στο ινστα;
Αφού μιλάς μαζί της και στο έχει στείλει screenshot γιατί δεν τν ρωτάς ;
Screenshot από ινστα είναι φίλε. Δεν μιλάω μαζί της

kalampalikis2369

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2012
Κριτικές
1
Like
199
Πόντοι
6
Ανεξιχνίαστοι φραπέδες. Κάποτε έλεγε ένας εδώ μέσα ότι αυτή έδινε φραπεδάκι. Εγώ πριν 5-7 χρόνια είχα ρωτήσει για συνεδρία κόστος κτλ και μου είχε πει τότε για 50€, δεν ρώτησα για φραπεδάκι προφανώς μέσω μηνυμάτων και τελικά δεν πήγα και ποτέ για να τα κάψω. Το μόνο που έδινε ένα 10% να παίζει φραπές ήταν ότι είχε συνεργασία με τον Δρακουμέλ κάποτε. Από όσο ξέρω χάθηκε κάπου μεταξύ γιόγκα και Αμοργου. Από περιέργεια και μόνο θα ήθελα να ακούσω αν κάποιος πήρε φραπέ.
Εμεις οι πραγματικα σκληροι μυστες μπριζολιαζαμε δρακουλα

MALAPERDONIOS

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2014
Like
1.863
Πόντοι
206
Εμεις οι πραγματικα σκληροι μυστες μπριζολιαζαμε δρακουλα

Και μπριζολιαζαμε και ακούγαμε ιστορίες για γοργόνες και σχετικά. Η πουτσα είναι σα το σταρ Τρεκ. Μας έχει πάει εκεί που δεν έχει πάει άνθρωπος ξανά

nikosalex1

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2011
Like
86
Πόντοι
1
Κι εγώ την Ειρήνη θα έλεγα,δεν ξέρω τις άλλες δύο αλλά η Ειρήνη κάνει αρκετά καλό μασάζ και φραπέ.νομιζω παίρνει 60€ για μια ωρα
Πού τη βρίσκουμε αυτή; Δεν τη βρίσκω στο insta

kalampalikis2369

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2012
Κριτικές
1
Like
199
Πόντοι
6
Και μπριζολιαζαμε και ακούγαμε ιστορίες για γοργόνες και σχετικά. Η πουτσα είναι σα το σταρ Τρεκ. Μας έχει πάει εκεί που δεν έχει πάει άνθρωπος ξανά
Οι σκληροι μυστες την πηγαιναμε τρενο στην πουτσα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom