Νέα

Λάρνακα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mr24
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 591K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Rednite8

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2022
Like
12
Πόντοι
0
Πώς γίνεται μόνη να ζητάει 90€ και σε παρτούζα να πέφτει στα 150€;
Δηλαδή θες να μας πεις ότι πήραν 75€ η καθεμία;
Λίγο χλωμό ακούγεται.
150 η καθε μια, οχι 150 και για τις δυο.

Slavrlfucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
2.112
Πόντοι
456
Πώς γίνεται μόνη να ζητάει 90€ και σε παρτούζα να πέφτει στα 150€;
Δηλαδή θες να μας πεις ότι πήραν 75€ η καθεμία;
Λίγο χλωμό ακούγεται.
Δηλαδή έσκασες 300€!!
Για 30 λεπτά;

Εγγρ.
24 Απρ 2024
Like
109
Πόντοι
0

εχει δοκιμαστεί καποιος φενετε δυνατό πιστόλι
Την έχει δοκιμάσει ένας συναγωνιστής περασμένη εβδομάδα στη Λάρνακα.. Πέρασε πολύ καλά μου είπε.. Άρα από τα λεγόμενα του σε μένα που δεν θα έλεγε μαλακίες , είναι πολύ καλή .

Rednite8

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2022
Like
12
Πόντοι
0
Δηλαδή έσκασες 300€!!
Για 30 λεπτά;
Ρε αδερφε, ειπαμε να γαμησουμε, οχι να μας γαμησουν κιολας, 1 ωρα προγραμμα με την φιλη της απο 150 εκαστως.

Παρε και ωραιο update τωρα:

Περασα απο το κοριτσι για ενα 30λεπτο 80 ευρω.
Οι φωτογραφίες στο σαιτ την αδικουν αφάνταστα. Αν στο σαιτ την βαζεις για 7/10 - στην πραγματικότητα ειναι 9αρακι πεντακάθαρο.
Επι του αγωνα, η κοπέλα δινει γλωσσοφιλα, τον ρουφα χωρις λαστιχο, σου κανει pussy rub, και ξέρει να κουνιέται μολις σε καβαλήσει.
Συστήνω ανεπιφύλακτα, επίσης εχει και αλλες 3 φίλες. Η καθε μια με το δικο της €€, αν θυμάμαι μου ειπε θα κατσει για αλλη μια βδομάδα.

Μεξικανα το κορίτσι

Anonimous1982

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2022
Like
96
Πόντοι
1
Ρε αδερφε, ειπαμε να γαμησουμε, οχι να μας γαμησουν κιολας, 1 ωρα προγραμμα με την φιλη της απο 150 εκαστως.

Οι φωτογραφίες στο σαιτ την αδικουν αφάνταστα. Αν στο σαιτ την βαζεις για 7/10 - στην πραγματικότητα ειναι 9αρακι πεντακάθαρο.
Επι του αγωνα, η κοπέλα δινει γλωσσοφιλα, τον ρουφα χωρις λαστιχο, σου κανει pussy rub, και ξέρει να κουνιέται μολις σε καβαλήσει.
Συστήνω ανεπιφύλακτα, επίσης εχει και αλλες 3 φίλες. Η καθε μια με το δικο της €€, αν θυμάμαι μου ειπε θα κατσει για αλλη μια βδομάδα.

Μεξικανα το κορίτσι
Ποιες ειναι οι φιλες της κανουν duo ???

Slavrlfucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
2.112
Πόντοι
456

Μεξικανα το κορίτσι
Καλή τιμή αυτή στα 30 λεπτά, 80€ ακαπωτο μπουκι.
Τελείωμα στο σώμα παίζει μέσα στην τιμή;

Rednite8

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2022
Like
12
Πόντοι
0
Καλή τιμή αυτή στα 30 λεπτά, 80€ ακαπωτο μπουκι.
Τελείωμα στο σώμα παίζει μέσα στην τιμή;
Την τελειώσα στην πλάτη, οποτε ναι. Σίγουρα θα ξανα παω πριν φύγει, άφησε σοβαρές εντυπώσεις η κοπελιά.

Εγγρ.
15 Δεκ 2022
Like
112
Πόντοι
0
Την τελειώσα στην πλάτη, οποτε ναι. Σίγουρα θα ξανα παω πριν φύγει, άφησε σοβαρές εντυπώσεις η κοπελιά.
Φιλε ναι. Η κοπελα ειναι φοβερη. Πηγα πριν 2 εβδομαδες αλλα θα παω ξανα και σημερα. Σπανια βρισκεις και φτηνη και καλη

Anonimous1982

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2022
Like
96
Πόντοι
1
Φιλε ναι. Η κοπελα ειναι φοβερη. Πηγα πριν 2 εβδομαδες αλλα θα παω ξανα και σημερα. Σπανια βρισκεις και φτηνη και καλη
πηγα χθες της πηρα duo savana kai aria ωραια φάση καλή πιπα καλο γαμηση και η δυο δεν δεχονταν δακτηλα μεσα αλλα το απολαυσα θα ηθελα να μαθω πια ειναι η τρητη της παρεας την ιδα καθοταν στον καναπε φενοταν ωραιια

Rednite8

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2022
Like
12
Πόντοι
0
Εχει άλλες 2 φίλες, την Λιζ και την Αντρεεα. Η Λιζ φενετε μπανικο μωρο.
Η Σαβάνα μια χαρα το πήρε και της άρεσε. Πήγα ξανά σήμερα στην Σαβάνα, 1 ώρα 150 ευροπουλα, χαλαλι της. Μου τον ελιωσε.
Ναζια, φιλια, δυνατα γεματα γλωσσοφιλα. Μια φαση την επιασε κατι και βγήκε απο πανω μου και κουνιόταν με τοσο δύναμη. Το κορίτσι ξέρει τι κάνει!

roflx

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2025
Like
16
Πόντοι
0

Δοκιμασε κανεις;

Εγγρ.
15 Δεκ 2022
Like
112
Πόντοι
0

Δοκιμασε κανεις;
Μεγαλε σορρυ κτηνοβασιες δεν κανουμε... τι ειναι αυτη η φαλαινα?

Powercoil

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2024
Like
4
Πόντοι
0
Παναγια μου ίντα τανκς
Καλά ρε παιδεία. Αν δεν σας αρέσει αυτή η γυναίκα απλά μην απαντήσετε. Δε χρειάζεται να επιτιθόμαστε σ’ αυτά που αρέσουν σε κάποιον άλλο. Οι παχουλές, κατά την γνώμη μου, κάνουν το καλύτερο τσιμπούκι. Και υπάρχουν και οι λάτρεις των μεγάλων βυζιών

Powercoil

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2024
Like
4
Πόντοι
0
Εχει άλλες 2 φίλες, την Λιζ και την Αντρεεα. Η Λιζ φενετε μπανικο μωρο.
Η Σαβάνα μια χαρα το πήρε και της άρεσε. Πήγα ξανά σήμερα στην Σαβάνα, 1 ώρα 150 ευροπουλα, χαλαλι της. Μου τον ελιωσε.
Ναζια, φιλια, δυνατα γεματα γλωσσοφιλα. Μια φαση την επιασε κατι και βγήκε απο πανω μου και κουνιόταν με τοσο δύναμη. Το κορίτσι ξέρει τι κάνει!
:) Ευχαριστούμε για την κριτική

Anonimous1982

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2022
Like
96
Πόντοι
1
καλησπέρα λάτρεις του σπορτ θα ηθελα να σας ρωτήσω τωρα με ολες αυτες της επιλογές που υπαρχουν στην λαρνακα τη προτείνετε; να παμε να απολαύσουμε κανενα γαμισακη καλο με ακαποτο μπουκη ;

Amsterdam11

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2023
Like
36
Πόντοι
0
Καλά ρε παιδεία. Αν δεν σας αρέσει αυτή η γυναίκα απλά μην απαντήσετε. Δε χρειάζεται να επιτιθόμαστε σ’ αυτά που αρέσουν σε κάποιον άλλο. Οι παχουλές, κατά την γνώμη μου, κάνουν το καλύτερο τσιμπούκι. Και υπάρχουν και οι λάτρεις των μεγάλων βυζιών
Κάλμαρε αστειεύκουμαι

Εγγρ.
15 Δεκ 2022
Like
112
Πόντοι
0
καλησπέρα λάτρεις του σπορτ θα ηθελα να σας ρωτήσω τωρα με ολες αυτες της επιλογές που υπαρχουν στην λαρνακα τη προτείνετε; να παμε να απολαύσουμε κανενα γαμισακη καλο με ακαποτο μπουκη ;
Η καλυτερη επιλογη που μπορεις να βρεις στη Λαρνακα. €60 για ενα τεταρτο €80 για 30λεπτο ακαποτο τσιμπουκι πολυ καλη συμπεριφορα και πολυ δυνατη στο σεχχχ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom