Νέα

Βυζάκια από γυναίκες-κοπέλες μας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα trimis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (6 μέλη και 18 επισκέπτες)

North people fucker

Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2024
Like
274
Πόντοι
21
IMG_20250516_161416.jpg
Χάλια το πακέτο

Gademosavros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2009
Like
1.412
Πόντοι
201

gohngohn

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Ιαν 2017
Like
14.379
Πόντοι
2.241
είναι αληθινά πορνογραφική η κυρία , μπράβο!!!!
Είναι 38 φίλε μου και πάνω από 20 χρόνια ζει την ζωή της στο φουλ. Χωρίς ταμπού και όρια. Και πλέον έχει αποκτήσει και άλλα ταλέντο όσον αφορά της εικόνες. Οπότε την απολαμβάνω εγώ, και την χαίρεστε εσείς.

fysarmonika

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαΐ 2015
Κριτικές
10
Like
6.476
Πόντοι
1.346
Είναι 38 φίλε μου και πάνω από 20 χρόνια ζει την ζωή της στο φουλ. Χωρίς ταμπού και όρια. Και πλέον έχει αποκτήσει και άλλα ταλέντο όσον αφορά της εικόνες. Οπότε την απολαμβάνω εγώ, και την χαίρεστε εσείς.
Τα συγχαρητήρια μου και στους δυο

thebestonly

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2020
Like
430
Πόντοι
20
τέλεια ! διακρίνω κανδαυλισμο εκ μέρους σου ?σωστα ?

thebestonly

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2020
Like
430
Πόντοι
20
Στρατηγέ μου ! Τι λεξικογιο

Όλοι το ίδιο όμως κάνουν εδώ μέσα …
δεν αναφέρθηκα με κακή έννοια , το αντίθετο , και εγώ έχω το συγκεκριμένο φετίχ
" ΚΑΝΔΑΥΛΙΣΜΟΣ "
Το να επιδεικνύει κάποιος τη σύντροφό του σε άλλους, κυρίως μέσα από φωτογραφίες.
Κατά τον Krafft-Ebing ο όρος "candaulism" υποδηλώνει μια σεξουαλική προτίμηση που σχετίζεται με ηδονοβλεπτική διέγερση.
Ο όρος από τον μυθικό βασιλιά της Λυδίας Κανδαύλη, ο οποίος, πολύ ερωτευμένος και υπέρμετρα υπερήφανος για την ομορφιά τής γυναίκας του, την παίνευε διαρκώς στον υπηρέτη του, τον Γύγη. Για να αποδείξει δε τα λεγόμενά του, τον έβαλε κρυφά στο υπνοδωμάτιό του, προκειμένου να τη δει γυμνή.
Η γυναίκα τον αντιλήφθηκε και το άλλο πρωί έθεσε στον Γύγη το εκβιαστικό δίλημμα: ή θα πέθαινε αυτός που μηχανεύτηκε το σχέδιο ή αυτός που το έκανε πράξη.
Έτσι ο Γύγης σκότωσε τον Κανδαύλη κι έπειτα πήρε τη γυναίκα και το βασίλειο.
(Ηρόδοτος: Βιβλίο 1 - Κλειώ 1.7 - 1.12)

gohngohn

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Ιαν 2017
Like
14.379
Πόντοι
2.241
τέλεια ! διακρίνω κανδαυλισμο εκ μέρους σου ?σωστα ?
Φίλε μου η επιδειξιωμανία είναι μέρος του παιχνιδιού. Και όσο γουστάρω εγώ άλλο τόσο και περισσότερο γουστάρει αυτή. Άλλωστε σέλφι είναι οι περισσότερες φωτογραφίες της.

Begood

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Απρ 2014
Like
2.920
Πόντοι
456
Μα γι αυτό είναι η θεά Αφροδίτη.. :smitten:

:hi:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom