North people fucker
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Οκτ 2024
- Like
- 274
- Πόντοι
- 21
Χάλια το πακέτο
Χάλια το πακέτο
Μη το αγοράσεις τότε..Χάλια το πακέτο
Ρε μ αρέσει που κάθεσαι και ασχολείσαι με τη λούγκρα , το τελευταίο μουνί που έχει δει ήταν όταν γεννήθηκεΜη το αγοράσεις τότε..
Απίστευτη μουναραΚάποιος φίλος ζήτησε κι άλλη. Και είπαμε να του την προσφέρουμε. Και σε όλους εσάς επίσης.
Όχι όχιΕυαγγελία μήπως
Αν είναι δυνατόν.. μπραβοΚάποιος φίλος ζήτησε κι άλλη. Και είπαμε να του την προσφέρουμε. Και σε όλους εσάς επίσης.
είναι αληθινά πορνογραφική η κυρία , μπράβο!!!!Πολλά ευχαριστώ σε αυτόν που ανακάλυψε τα αδιάβροχα κινητά. Μπανάκι πρωινό.
Είναι 38 φίλε μου και πάνω από 20 χρόνια ζει την ζωή της στο φουλ. Χωρίς ταμπού και όρια. Και πλέον έχει αποκτήσει και άλλα ταλέντο όσον αφορά της εικόνες. Οπότε την απολαμβάνω εγώ, και την χαίρεστε εσείς.είναι αληθινά πορνογραφική η κυρία , μπράβο!!!!
Τα συγχαρητήρια μου και στους δυοΕίναι 38 φίλε μου και πάνω από 20 χρόνια ζει την ζωή της στο φουλ. Χωρίς ταμπού και όρια. Και πλέον έχει αποκτήσει και άλλα ταλέντο όσον αφορά της εικόνες. Οπότε την απολαμβάνω εγώ, και την χαίρεστε εσείς.
τέλεια ! διακρίνω κανδαυλισμο εκ μέρους σου ?σωστα ?Είναι 38 φίλε μου και πάνω από 20 χρόνια ζει την ζωή της στο φουλ. Χωρίς ταμπού και όρια. Και πλέον έχει αποκτήσει και άλλα ταλέντο όσον αφορά της εικόνες. Οπότε την απολαμβάνω εγώ, και την χαίρεστε εσείς.
Στρατηγέ μου ! Τι λεξικογιοτέλεια ! διακρίνω κανδαυλισμο εκ μέρους σου ?σωστα ?
δεν αναφέρθηκα με κακή έννοια , το αντίθετο , και εγώ έχω το συγκεκριμένο φετίχΣτρατηγέ μου ! Τι λεξικογιο
Όλοι το ίδιο όμως κάνουν εδώ μέσα …
ΚλαίωΡε μ αρέσει που κάθεσαι και ασχολείσαι με τη λούγκρα , το τελευταίο μουνί που έχει δει ήταν όταν γεννήθηκε
Φίλε μου η επιδειξιωμανία είναι μέρος του παιχνιδιού. Και όσο γουστάρω εγώ άλλο τόσο και περισσότερο γουστάρει αυτή. Άλλωστε σέλφι είναι οι περισσότερες φωτογραφίες της.τέλεια ! διακρίνω κανδαυλισμο εκ μέρους σου ?σωστα ?
Μα γι αυτό είναι η θεά Αφροδίτη..Είναι 38 φίλε μου και πάνω από 20 χρόνια ζει την ζωή της στο φουλ. Χωρίς ταμπού και όρια. Και πλέον έχει αποκτήσει και άλλα ταλέντο όσον αφορά της εικόνες. Οπότε την απολαμβάνω εγώ, και την χαίρεστε εσείς.
Καλημέρα υπερπαίκτηΚαλημερα παικτες
![]()
Αυτά είναι τα ωραία....Καλημερα παικτες
![]()