Leoman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2015
- Like
- 1.347
- Πόντοι
- 201
Μπράβο ρε μαν. Αφυδάτωση θα παθωΚάποιος φίλος ζήτησε κι άλλη. Και είπαμε να του την προσφέρουμε. Και σε όλους εσάς επίσης.
Μπράβο ρε μαν. Αφυδάτωση θα παθωΚάποιος φίλος ζήτησε κι άλλη. Και είπαμε να του την προσφέρουμε. Και σε όλους εσάς επίσης.
Κορυφαια η γυναικα σου φιλε μπραβο να την χαιρεσαι και να περνατε ομορφα !!!!Κάποιος φίλος ζήτησε κι άλλη. Και είπαμε να του την προσφέρουμε. Και σε όλους εσάς επίσης.
Καυλα!!!Κάποιος φίλος ζήτησε κι άλλη. Και είπαμε να του την προσφέρουμε. Και σε όλους εσάς επίσης.
Τι υπέροχο πλάσμα είναι αυτό????καλησπερα βυζο-μυστες μου!
Τι μουνι γαμας ; Τι μουνι γαμας ;Κάποιος φίλος ζήτησε κι άλλη. Και είπαμε να του την προσφέρουμε. Και σε όλους εσάς επίσης.
Φίλε μου ο καθένας μας πρέπει να βλέπει αυτό που έχει δίπλα του σαν το ωραιότερο μουνί. Έτσι και εγώ. Και χαίρομαι που αρέσει και σε άλλους.Τι μουνι γαμας ; Τι μουνι γαμας ;
Τέτοιες λογικές οδηγούν σε τέτοιες μουναρες θα πω εγώΦίλε μου ο καθένας μας πρέπει να βλέπει αυτό που έχει δίπλα του σαν το ωραιότερο μουνί. Έτσι και εγώ. Και χαίρομαι που αρέσει και σε άλλους.
Εγώ θα συμπλήρωνα ότι οδηγούν της γυναίκες μας στο να αφήσουν στην άκρη τα ταμπού και να αναδείξουν αυτό που πραγματικά είναι. Το ωραίο φίλο.Τέτοιες λογικές οδηγούν σε τέτοιες μουναρες θα πω εγώ
Αν και πρέπει να είμαι 1-2 γενιές μικρότερος ( και εγώ και η δικιά μου) από εσάς, αντιλαμβάνομαι πως αν οι γυναίκες νιώθουν "οι πιο μουναρες", σιγά σιγά αφήνονται στην καύλα και αρχίζουν να κάνουν πράγματα που δεν περίμενες ότι θα έκαναν και θα αποδεχοντουσταν. ΕύγεΕγώ θα συμπλήρωνα ότι οδηγούν της γυναίκες μας στο να αφήσουν στην άκρη τα ταμπού και να αναδείξουν αυτό που πραγματικά είναι. Το ωραίο φίλο.
Φίλε μου έχεις πιάσει το νόημα και χαίρομαι πραγματικά για αυτό. . Βάλε την στο ποιό ψηλό σκαλί του βάθρου. Και να είσαι σίγουρος ότι εκεί θα ανεβάσει και εσένα.Αν και πρέπει να είμαι 1-2 γενιές μικρότερος ( και εγώ και η δικιά μου) από εσάς, αντιλαμβάνομαι πως αν οι γυναίκες νιώθουν "οι πιο μουναρες", σιγά σιγά αφήνονται στην καύλα και αρχίζουν να κάνουν πράγματα που δεν περίμενες ότι θα έκαναν και θα αποδεχοντουσταν. Εύγε
Μεγαλη αληθεια φιλε..εγω το ζω το τελευταιο διαστημα με τη γυναικα μου..δεν το περιμενα οτι ειναι τετοια πουτανα..Φίλε μου έχεις πιάσει το νόημα και χαίρομαι πραγματικά για αυτό. . Βάλε την στο ποιό ψηλό σκαλί του βάθρου. Και να είσαι σίγουρος ότι εκεί θα ανεβάσει και εσένα.
θελουμε βιντεακι να της χυνεις τις βυζαρες της
σωματαρααα !!!
Θέλω γαλαααα
Τούμπανο ραπα παπαμΚάποιος φίλος ζήτησε κι άλλη. Και είπαμε να του την προσφέρουμε. Και σε όλους εσάς επίσης.
Ευαγγελία μήπωςΑπό παντρεμένη 45αρα που γαμησα πρόσφατα
![]()