Νέα

Βυζάκια από γυναίκες-κοπέλες μας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα trimis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (6 μέλη και 19 επισκέπτες)

Milfakias

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2006
Like
527
Πόντοι
81
Κάποιος φίλος ζήτησε κι άλλη. Και είπαμε να του την προσφέρουμε. Και σε όλους εσάς επίσης.
Κορυφαια η γυναικα σου φιλε μπραβο να την χαιρεσαι και να περνατε ομορφα !!!!

grannakias1988

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2023
Like
4.129
Πόντοι
440
καλησπερα βυζο-μυστες μου!

Συνημμένα

• IMG_3890.jpeg
    IMG_3890.jpeg
    383,2 KB · Εμφανίσεις: 63

gohngohn

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Ιαν 2017
Like
14.379
Πόντοι
2.241

exhibitionistwife

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2024
Like
1.056
Πόντοι
200
Φίλε μου ο καθένας μας πρέπει να βλέπει αυτό που έχει δίπλα του σαν το ωραιότερο μουνί. Έτσι και εγώ. Και χαίρομαι που αρέσει και σε άλλους.
Τέτοιες λογικές οδηγούν σε τέτοιες μουναρες θα πω εγώ

gohngohn

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Ιαν 2017
Like
14.379
Πόντοι
2.241
Τέτοιες λογικές οδηγούν σε τέτοιες μουναρες θα πω εγώ
Εγώ θα συμπλήρωνα ότι οδηγούν της γυναίκες μας στο να αφήσουν στην άκρη τα ταμπού και να αναδείξουν αυτό που πραγματικά είναι. Το ωραίο φίλο.

exhibitionistwife

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2024
Like
1.056
Πόντοι
200
Εγώ θα συμπλήρωνα ότι οδηγούν της γυναίκες μας στο να αφήσουν στην άκρη τα ταμπού και να αναδείξουν αυτό που πραγματικά είναι. Το ωραίο φίλο.
Αν και πρέπει να είμαι 1-2 γενιές μικρότερος ( και εγώ και η δικιά μου) από εσάς, αντιλαμβάνομαι πως αν οι γυναίκες νιώθουν "οι πιο μουναρες", σιγά σιγά αφήνονται στην καύλα και αρχίζουν να κάνουν πράγματα που δεν περίμενες ότι θα έκαναν και θα αποδεχοντουσταν. Εύγε

gohngohn

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Ιαν 2017
Like
14.379
Πόντοι
2.241
Αν και πρέπει να είμαι 1-2 γενιές μικρότερος ( και εγώ και η δικιά μου) από εσάς, αντιλαμβάνομαι πως αν οι γυναίκες νιώθουν "οι πιο μουναρες", σιγά σιγά αφήνονται στην καύλα και αρχίζουν να κάνουν πράγματα που δεν περίμενες ότι θα έκαναν και θα αποδεχοντουσταν. Εύγε
Φίλε μου έχεις πιάσει το νόημα και χαίρομαι πραγματικά για αυτό. . Βάλε την στο ποιό ψηλό σκαλί του βάθρου. Και να είσαι σίγουρος ότι εκεί θα ανεβάσει και εσένα.

Monadikosss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2023
Like
2.566
Πόντοι
446
Φίλε μου έχεις πιάσει το νόημα και χαίρομαι πραγματικά για αυτό. . Βάλε την στο ποιό ψηλό σκαλί του βάθρου. Και να είσαι σίγουρος ότι εκεί θα ανεβάσει και εσένα.
Μεγαλη αληθεια φιλε..εγω το ζω το τελευταιο διαστημα με τη γυναικα μου..δεν το περιμενα οτι ειναι τετοια πουτανα..
Χαχα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom