Νέα

Σας αρέσει να προκαλούν οι γκόμενες/σύζυγοι;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blackpanther90
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 107
  • Εμφανίσεις 17K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

nostradamosg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2022
Κριτικές
1
Like
2.867
Πόντοι
456
Αυτό ακριβώς όλα τα άλλα είναι για τοὺς ζηλιάρηδες που φοβούνται μην τους γαμησουν τις γυναίκες . Δεν υπάρχει πιο ωραίο και καθηλωτικό πράγμα από το η γυναίκα να γουστάρει να είναι καυλα και να προκαλεί να εξιτάρει . Αν θέλει να σου την κάνει στην κάνει . Και δεν είναι το σεξ αλλά ότι είναι άτιμη αν σε κερατώσει .
Αμ η γυναικα γουσταρει να ειναι καυλα για το συνοδο της ειναι οτι πρεπει.Αν ομως γουσταρει να ειναι καυλα για τους αλλους κατι δε παει καλα

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
8.667
Πόντοι
2.636
Εγώ μια φορά σε ένα κλαμπ που είχε φορέσει ένα κολάν είδα έναν να τη χουφτωνει κ καυλωσα.. την πήγα στη τουαλέτα κ τη γάμησα..
Αυτό εδώ είναι η απόδειξη ότι η σεξουαλικότητα είναι εντελώς ρευστή και μεταβλητή. Μπορεί ο ίδιος άνθρωπος που καύλωσε με αυτό αύριο να ενοχληθεί. Δεν το λέω ως κακό ή ως κάποιου είδους μομφή για τον άνθρωπο αυτόν αλλά ως ένα fact.

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
6
Like
9.687
Πόντοι
2.636
Παιδιά ξεφεύγουμε αυτά όλα είναι ζήλειες χαλαρώστε και περάστε όμορφα με την γυναίκα σας
οταν "προκαλεις" παιχνιδι τοτε θα εχεις να το αντιμετωπισεις κιολας...

λιγες ειναι σκετες αναφτρες χωρις ανταποκριση... οι περισσοτερες ξενοκοιτανε την "καλυτερη ευκαιρια"

αυτα τα λενε οι στατιστικες και τα διαζυγια.

η δικια μου ανασα δε παιρνει αν δε της πω να αναπνευσει. ουτε και αυτο ειναι καλο βεβαια, αλλα απο μονη της μπηκε σε αυτη τη θεση... υπαρχουν γυναικες που σε βλεπουν σα βασιλια και ειναι διατεθειμενες να κανουν το οτιδηποτε για να σε εχουν διπλα τους. και αυτο στο λεω χωρις να ειμαι εγω "αλφα" ουτε αυτη που εχω καμια "ναρα"...

το βασικο ειναι να τους κοβει το νιονιο και να ξερουν να ξεχωριζουν στο συγκεκριμενο θεμα τα ορια του ειμαι ντυμενη ωραια, προκαλω, και "ψαχνομαι"... αν εγω δω το δευτερο λοιπον επιφυλλασομαι και για το τριτο...

kkgg

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2012
Κριτικές
1
Like
54
Πόντοι
1
Αμ η γυναικα γουσταρει να ειναι καυλα για το συνοδο της ειναι οτι πρεπει.Αν ομως γουσταρει να ειναι καυλα για τους αλλους κατι δε παει καλα
και που θα καταλάβεις αν είναι για σένα ή για τους άλλους?

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.940
Πόντοι
1.706
Κατι μου μου συμβαινει τωρα.

έχω σχέση με μια κοπελιτσα ομορφουλα με ωραιο σωματακι.
Αλλα πολυ σεμνη ρε γαμωτο.

Η ιδια μου λεει πως αποφευγει να βαφετε ,να φτιαχνει νυχια ακομη και να καθετε σταυροπόδι γιατι λεει πως ετσι προκαλει τα αντρικα βλέμματα και δεν το θελει.

Στα πρώτα 2 Ραντεβου μου ηρθε με ολοσωμο φορεμα , σε σημειο που αναρωτηθηκα μηπως ειναι καμμια ιαχωβου και δεν γαμησουμε ποτέ.

Μετα οκ μου ηρθε με μινι και ησύχασα .

Λεει πως εχει σεξυ ρουχα αλλα τα φοραει μονο στο σπίτι για να μην προκαλει και δεχτει καμμια επιθεση ,επισης πινει μονο στο σπιτι για να ειναι νηφαλια εξω.

Εγω επιμενω σε βαψιματα ,νυχια κτλ γιατι με καβλωνουν και αυτο το αλλαζει σιγα σιγα.

Της ειπα μαζι μου οταν ειναι θελω νυχια βαμμενα, σεξυ εσωρουχα, κρεβατι μονο με τη εσωρουχο κι οταν θα βγαινει μαζι μου να ντυνετε οχι πορνοταινία αλλα θηλυκά εως ελαφρως σεξυ. Κι εγγυουμε εγω για μη επιθεσεις αρπακτικων.

Της εχω παρει κ τις παιρνω δωρακια που αρεσουν ΣΕ ΕΜΕΝΑ οπως στριγκ, φορεματακια, καβλιαροπεδιλα, βαφες νυχιων , οτι με καβλωνει.

Οταν δεν ειναι μαζι μου μπορει να ντυνετε /βαφετε οπως θελει.
Καλυτερα για μενα αν δεν ειναι προκλητικη.

Εχει βελτιωθει σε ποσοστό 60% ,

Teddyboys78

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2025
Like
807
Πόντοι
81
το θεμα είναι ο βαθμός προκλητικότητας...
αυτο στην παραλία
bikini-chilirose-4381-pink-back.jpg

αυτό σε έξοδο;
1750156796507.png
Χύνω νον στοπ βρο

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
24.942
Πόντοι
6.056

Jackaros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2018
Like
2.234
Πόντοι
441
Μα η καύλα είναι να βγαίνετε μαζί κ να είναι ντυμένη τουλάχιστον σαν βυζιτα κ κάποιες φορές σαν φτηνή λαικιά πουταναρα !!! Ανάλογος που πάμε ντύνεται!!!

dorcel

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Σεπ 2007
Κριτικές
43
Like
7.700
Πόντοι
9.195
Πώς θα αισθανθείς άραγε και κυρίως πώς θα αντιδράσεις, αν έρθει ένας αληταράς και της τα ρίξει χύμα και μάλιστα μπροστά σου;
Έναν άνθρωπο και πολύ περισσότερο, μία γυναίκα, δεν μπορείς να τη "φυλακίσεις" στα δικά σου θέλω και πιστεύω. Ωραία ερώτηση, αλλά η απάντηση είναι εύκολη, για μένα! Όποιος και αν έρθει, είτε αληταράς όπως λες είτε δεν ξέρω ποιος και της τα "ρίξει" χύμα όπως γράφεις, αν αγαπά αυτή η γυναίκα πραγματικά τον άνδρα της και δεν "ψάχνεται" (υπάρχουν και αυτές) όσο προκλητικά και αν ντυθεί, σε διαβεβαιώ ότι έχει μα΄τια μόνο για τον άνδρα ή τον σύντροφό της και τη σχέση της...δεν υπάρτχει περίπτωση να ψάξει γι' άλλον άνδρα, αν νιώθει καλά στη σχέση της, στο γάμο της κλπ...Αν δεν υπάρχουν αυτε΄ς οι προϋποθέσεις, με λύπη σου ανακοινώνω ότι πρέπει άμεσα να ψαχτεί αλλού...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Γιατι το εγραψες 2 φορές ;; :coffee:
Για να το εμπεδώσουμε!

dorcel

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Σεπ 2007
Κριτικές
43
Like
7.700
Πόντοι
9.195
Παίδες, προσδιορίστε το "να είναι προκλητικές" και μετά κάντε κουβέντα. Άλλο να φοράει κολάν ή μίνι ή κάποιο ανοιχτό τοπακιπωςδιαολοτολενε και άλλο να έχει βγει με διάφανο φόρεμα και να μη φοράει εσώρουχα. Όχι τίποτε άλλο, ο καθένας πιάνει το δικο του άκρο και διαβάζουμε τέρατα.
Υπάρχει το προκλητικό, υπάρχει και το πρόστυχο ντύσιμο! Τα κολάν, μίνι φορέματα κλπ μπορείς να το εντάξεις στο προκλητικό, ενώ στο πρόστυχο ντύσιμο μπορείς να εντάξεις τα διάφανα φορέματα χωρίς εσώρουχα...

billsalonika1926

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2013
Κριτικές
14
Like
2.087
Πόντοι
711
Η γυναίκα μου σε διακοπές βάζει στην παραλία μόνο στρινγκ και από πάνω τίποτα. Όταν πάμε για φαγητό πχ σε ταβέρνες βάζει ένα παρεο όπου διαγράφονται τα τέλεια βυζιά της και φαίνονται οι ρώγες, το βράδυ όταν βγαίνουμε φοράει αερατα κοντά φορέματα συνήθως see through χωρίς εσώρουχο ώστε σε κάποια γωνία απλά να σηκώσω λίγο το φόρεμα να τη γαμησω. Γενικώς πετάει οτιδήποτε συμβατικό και κάνουμε διάφορες τρελες οι οποίες δυναμώνουν τη σχέση μας και το σεξ... Αυτή 54 εγώ 50 σχεδον... Κάθε μέρα και νιώθουμε πιο νέοι....έχουμε 4 παιδιά και γουστάρουμε να κάνουμε πράγματα που κάποιος που μας ξέρει δεν μπορεί να φανταστεί ότι τα κάνουμε. Αυτή σοβαρή γιατρός εγώ στο επιχειρείν σε πολύ απαιτητικό τομέα...

openminded69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2022
Κριτικές
2
Like
1.780
Πόντοι
201
Προσωπικά με φτιάχνει η γυναίκα μου να είναι σέξυ ντυμένη, κολλητό φορεματάκι ελαφρά διάφανο χωρίς εσώρουχο, να μη φοράει σουτιέν και να διαγράφονται οι ρώγες της, παλιότερα μίνι χωρίς εσώρουχο αλλά μέχρι εκεί. Της βάζω το μαγιώ πιο βαθιά στα κωλομάγουλα για να μαυρίσει ομοιόμορφα...Πάντα υπάρχουν όρια στο ντύσιμο αλλά έχει να κάνει και που βρίσκεσαι. Την προτρέπω να κάνουμε γυμνισμό αλλά δε θα φορούσε ένα διάφανο φόρεμα πχ. Επίσης με τρελαίνει να κάνει κινήσεις και να δείχνει λίγο βρακάκι όταν κάθεται ή ακόμα και μουνάκι όταν δε φοράει εσώρουχο, πάντα κατά λάθος βέβαια...Το τι ξεσκίσματα έχουμε ρίξει μετά δεν περιγράφεται. Νομίζω οι περισσότερες γυναίκες φτιάχνονται με την πουτανιά, αρκεί να μπορούν να τη δείξουν σε ασφαλές περιβάλλον, με άντρα και όχι σε περίεργα μέρη φυσικά.

aquarius2756

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2023
Like
1.164
Πόντοι
206
Απο ανεκαθεν, μου αρεσε η γυναικα που συνοδευω να ειναι περιποιημενη και σεξυ. Να της πηγαινουν ομως αυτα που φοραει, και ο αλλος να την θαυμαζει, οχι να γελαει μαζυ της. Χεστηκα αν θα δει ο αλλος τα βυζια η τον κωλο της, δεκτος ο ληγουρης, οχι ο ανωμαλος.
Σε μερη με αληταρια αποφευγω να συχναζω γενικα, γιατι βγαινω για να διασκεδασω και οχι για να χαλασει η ζαχαρενια μου.
Τωρα για να βαλουμε τα πραγματα στην θεση τους, αν ερθει καποιος και της τα ριξει και δεν του πει με την μια "κοφτο και δινε του" η αν την χουφτωσει και δεν γυρισει να του αστραψει μια σφαλιαρα, εχω "κοψει" εγω (και χωρις να πληρωσω και τον λογαριασμο)

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
20.096
Πόντοι
3.556
Η γυναίκα μου σε διακοπές βάζει στην παραλία μόνο στρινγκ και από πάνω τίποτα. Όταν πάμε για φαγητό πχ σε ταβέρνες βάζει ένα παρεο όπου διαγράφονται τα τέλεια βυζιά της και φαίνονται οι ρώγες, το βράδυ όταν βγαίνουμε φοράει αερατα κοντά φορέματα συνήθως see through χωρίς εσώρουχο ώστε σε κάποια γωνία απλά να σηκώσω λίγο το φόρεμα να τη γαμησω. Γενικώς πετάει οτιδήποτε συμβατικό και κάνουμε διάφορες τρελες οι οποίες δυναμώνουν τη σχέση μας και το σεξ... Αυτή 54 εγώ 50 σχεδον... Κάθε μέρα και νιώθουμε πιο νέοι....έχουμε 4 παιδιά και γουστάρουμε να κάνουμε πράγματα που κάποιος που μας ξέρει δεν μπορεί να φανταστεί ότι τα κάνουμε. Αυτή σοβαρή γιατρός εγώ στο επιχειρείν σε πολύ απαιτητικό τομέα...
τυπε με το μπαρδον, εσύ δεν είσαι που είχες γράψει σε μια δόση παλαιότερα ότι είχες χωρίσει από την γυναίκα σου γιατί σου είχε παίξει πακέτο για να σε καταστρέψει κλπ; τα ξαναβρήκατε τελικα ;

aquarius2756

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2023
Like
1.164
Πόντοι
206
τυπε με το μπαρδον, εσύ δεν είσαι που είχες γράψει σε μια δόση παλαιότερα ότι είχες χωρίσει από την γυναίκα σου γιατί σου είχε παίξει πακέτο για να σε καταστρέψει κλπ; τα ξαναβρήκατε τελικα ;
Eνταξει, μωρε, συμβαινουν αυτα! Σε κατι λεπτομεριες, που κολλας, κι εσυ τωρα

• Like
Αντιδράσεις: RETRO

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom