- Εγγρ.
- 7 Μαΐ 2020
- Κριτικές
- 174
- Like
- 120.300
- Πόντοι
- 97.923
Ο ανεψιός μου, κ. @troubakhs μου, γιατί σταμάτησε να κατουράει στο νήμα του ΠΑΟ;;;
Αφυδατώθηκε. Θα επανέλθει, μην ανησυχείς.Ο ανεψιός μου, κ. @troubakhs μου, γιατί σταμάτησε να κατουράει στο νήμα του ΠΑΟ;;;
Η αλλιώς θα μπορούσε να λέει : γτχσ και γτπσ...Βάλε το αριστερό λέι απ ρε Νατάσα............!!!!!!!!!!![]()
Και ποιος σου είπε ότι δεν το λέει????Η αλλιώς θα μπορούσε να λέει : γτχσ και γτπσ...
δε νομιζω θα τον αφησει να παιξει τσαμπιονσ λιγκ να πιασει τιμη κωστουλαΕτοιμάζεται και ο Μουζακίτης σιγά σιγά. Λογικά προς Ιταλία θα καταλήξει.
Ναι σιγά με τη σειρά,όχι όλοι μαζιδε νομιζω θα τον αφησει να παιξει τσαμπιονσ λιγκ να πιασει τιμη κωστουλα
Καλά εντάξει. Πίστευε εσύ και ο χοντρός ήδη αξιολογεί προτάσεις αν έχουν γίνει και ελέγχει τους ενδιαφερόμενους που γλυκοκοιτάζουν τον παίχτη.δε νομιζω θα τον αφησει να παιξει τσαμπιονσ λιγκ να πιασει τιμη κωστουλα
αν ακουγεται για 20-25 γιατι να τον δωσει? θα πεσει η τιμη του χρονου?Καλά εντάξει. Πίστευε εσύ και ο χοντρός ήδη αξιολογεί προτάσεις αν έχουν γίνει και ελέγχει τους ενδιαφερόμενους που γλυκοκοιτάζουν τον παίχτη.
Και εγώ το ίδιο θα έκανα.
Ετοιμάζεται και ο Μουζακίτης σιγά σιγά. Λογικά προς Ιταλία θα καταλήξει.
Καλά ας του δώσουν 25 και 20% ποσοστό μεταπώλησης και θα δεις για πότε τον δίνει. Το θέμα είναι το ποσοστό μεταπώλησης να μπει όρος που ακομα και να τον ανανεώσει μετά από τρια χρόνια πχ, να έχεις να λαμβάνεις. όχι όπως του Μανωλά που είχε Dead Line.αν ακουγεται για 20-25 γιατι να τον δωσει? θα πεσει η τιμη του χρονου?
Ποιες ρήτρες; Δεν έχει ρήτρα πώλησης κανένας παίχτης του Ολυμπιακού.Δεν νομίζω ότι οι Ιταλοί είναι διατεθειμένοι να πληρώσουν τέτοιες ρήτρες.
Στην Ισπανία ίσως ναι.
θα δωσει τελεσιγραφο 30 με εξτρα ο χοντρος και το δεχτουν, καλο deal θα ειναι και για τις δυο μεριες.αν ακουγεται για 20-25 γιατι να τον δωσει? θα πεσει η τιμη του χρονου?
Ολόσωστος. Ο κάθε πάιχτης, όσο είναι στο χορτάρι είναι σαν το αυτοκίνητο στο δρόμο. Κινδυνεύει από μια απλή γρατζουνιά έως πέταμα. Κούφια η ώρα μην έχει την τύχη του Ρέτσου κανένας.θα δωσει τελεσιγραφο 30 με εξτρα ο χοντρος και το δεχτουν, καλο deal θα ειναι και για τις δυο μεριες.
Και προφανως η τιμη μπορει να πεσει, τοσοι παραγοντες παιζουν, πιθανες κακες εμφανισεις της ομαδας ευρωπη γενικοτερα, τραυματισμοι κτλ. Ειναι 18 χρονων και θα τον στιψουν, και σε Ολυμπιακο και σε εθνικη, δεν θελει πολυ να γινει η ζημια (χτυπα ξυλο).
Προφανως δεν θελω να φυγει ο παικτης, αλλα δεδομενου οτι καποια στιγμη θα πρεπει να βρουμε αντικαταστατη, ας το κανουμε μια ωρα αρχυτερα. Δεν ειναι οτι θα βαλουμε στην τσεπη μας τα εκατομμυρια μαζι με τον Βαγγελα... Εμεις σαν φιλαθλοι θελουμε την ομαδα να ειναι δυνατη και ετοιμη απο νωρις, οχι τελευταια στιγμη να φευγουν παιχτες και να τρεχεις να αγοραζεις σαπακια μια μερα πριν παιξεις ευρωπη. Τα λεφτα ας τα βρουν αυτοι μεταξυ τους