η δικιά μου .......![]()
Πατριαρχική κωλάρα !!!!!!!!!!!!!!!!!η δικιά μου .......![]()
η δικιά μου .......![]()
Πατριαρχική κωλάρα !!!!!!!!!!!!!!!!!η δικιά μου .......![]()
Ωραία πατούραΚαλημέρα από παραλίες
Πατριαρχική κωλάρα !!!!!!!!!!!!!!!!!
Και λίγα λες!!Πατριαρχική κωλάρα !!!!!!!!!!!!!!!!!
Έτσι ρε καυλιαρη!!!Θέλω πολύ να την σκίσω την καυλιάρα μπροστά σου
μεγαλη καυλα!!!και εδω την γαμάω και της γλειφω τα δαχτυλακια...ατελειωτη καυλα
για αγριο σφυροκοπημα!!![]()
Stuffed
εαν θελει 2 ζευγαρια χερια για σφαλιαρες εδω ειμαστε!Έλα εδώ το καλό κωλαράκι, από Ελληνίδα milfara για ατέλειωτες σφαλιάρες!
Φανταστική κωλαρα για άγρια γούστα...![]()
Τα σχόλια σας μύστες
Φίλε αδιανόητα στρογγυλός πάτος. Τα θερμά μου συγχαρητήρια.![]()
Ξεκωλιάρα MILF χωρισμένη, με δουλεμένη την πίσω κίνηση πολλά χιλιόμετρα…
Μας έχεις τρελάνει Jeta!
Τους αρέσει η κυτταρίτιδα μάλλον...βάζουν και θυμό...!!!!Έτσι όπως τα λες ακριβώς είναι . Ένα, αν μη τι άλλο, ευγενικό σχόλιο έκανα κσι μας έβαλε φατσουλα θυμού. Δλδ εάν εβαζα θυμό θα μας πέρναγε γενεές δεκατέσσερις .Δικαίωμα του καθενός να ανεβάζει ότι του αρέσει όμως μην κάνουμε το άσπρο, μαύρο κσι το μαύρο άσπρο .
Να κάνω και εγώ ένα σχόλιο!!!!ο καθένας έχει μια άποψη υποκειμενική υπάρχει όμως και η αντικειμενική άποψη...εδώ μέσα όλοι έχουμε φάει σχόλια περίεργα ..δεν τρέχει κάτι...αν και οι ποιο πολλοί μύστες έχουν δίκιοκοιταξε, αντι για 'θυμωμενη φατσουλα' θα έβαζα thumb down. Άποψη σου. ΟΚ. Εγώ μικρός είμαι ούτε 30, και μου έκατσε αυτή η χωρισμένη 40αρα, με 3 παιδιά η οποία είναι φωτιά στο σεξ. Με όσες συνομίλικες ή μικρότερες έχω πάει, αλήθεια τέτοια εσώρουχα, τέτοια πρόθεση να δείξει ότι μπορεί, ανέβαζε η κοπέλα μου ότι είμαστε μαζί στη παραλία και μου έστελνε μήνυμα 'γιατί να μην ειμαι εγω εκει να στον ρουφάω'. Κρίμα που δεν μπορώ να την έχω για γυναίκα να την πηδάω κάθε μέρα αυτή την κωλάρα
Χαθήκαμε!!!!! Καλό καλοκαίριΠροετοιμασία
Λόγο δουλειάς...συνήθως έρχομαι αργά και δύσκολα να μπω...Καλό καλοκαίρι.. Ναι χαθήκαμε αλλά εσύ κάνεις αποχή.![]()
Παντοφλα ?Λόγο δουλειάς...συνήθως έρχομαι αργά και δύσκολα να μπω...
Όπως τα λες ούτε ανάσα δεν παίρνωΠαντοφλα ?
ΑγανταΌπως τα λες ούτε ανάσα δεν παίρνω
Κάθε φορά που την βλέπω θέλω να τον παίξω...Προετοιμασία