Δυνατό!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Κωλαράκια (γυμνά/ντυμένα) από γυναίκες-κοπέλες μας
- Μέλος που άνοιξε το νήμα trimis
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 8K
- Εμφανίσεις 4M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 64 άτομα (16 μέλη και 48 επισκέπτες)
Αυτοί είναι φίλοι καρδιακοί!Ρο τρώει το φαγητό ομως
Huntwifejim
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2024
- Like
- 3.207
- Πόντοι
- 441
Μ αρέσει...Έλα εδώ το καλό κωλαράκι, από Ελληνίδα milfara για ατέλειωτες σφαλιάρες!
Γιαννιος420
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Σεπ 2024
- Like
- 4.077
- Πόντοι
- 456
δυστυχως αδερφε οι περισσοτεροι ειναι σαβουρηδες κ αν τους πεις κ τπτ θα σου την πουν κιολαςΧωρις παρεξήγηση φίλε μου ( ολες οι γνώμες είναι υποκειμενικές και σεβαστές τουλάχιστον απο εμένα ) , ''καλό'' κωλαράκι δεν βλέπω . Εσένα ,όπως και κάποιων άλλων μελών τους αρέσει ο συγκεκριμένος σωματότυπος αλλά νομιζω ότι η πλειοψηφιά των μελών θα απορρίπτανε την λέξη ''καλό κωλαράκι ''
μετα ομως οταν σκανε κατι χοντρες αθλιες πατσαβουρες με τους πατσαδες να κρεμονται κ να τρεμουν στο αερακι κ ζητανε 200+ για ραντεβου λεμε οτι καβαλησαν το καλαμι κ ειναι ακριβες...
White Othellos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 3 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 9
- Like
- 7.569
- Πόντοι
- 2.036
Χωρις παρεξήγηση φίλε μου ( ολες οι γνώμες είναι υποκειμενικές και σεβαστές τουλάχιστον απο εμένα ) , ''καλό'' κωλαράκι δεν βλέπω . Εσένα ,όπως και κάποιων άλλων μελών τους αρέσει ο συγκεκριμένος σωματότυπος αλλά νομιζω ότι η πλειοψηφιά των μελών θα απορρίπτανε την λέξη ''καλό κωλαράκι ''
Έτσι όπως τα λες ακριβώς είναι . Ένα, αν μη τι άλλο, ευγενικό σχόλιο έκανα κσι μας έβαλε φατσουλα θυμού. Δλδ εάν εβαζα θυμό θα μας πέρναγε γενεές δεκατέσσερις .Δικαίωμα του καθενός να ανεβάζει ότι του αρέσει όμως μην κάνουμε το άσπρο, μαύρο κσι το μαύρο άσπρο .δυστυχως αδερφε οι περισσοτεροι ειναι σαβουρηδες κ αν τους πεις κ τπτ θα σου την πουν κιολας
μετα ομως οταν σκανε κατι χοντρες αθλιες πατσαβουρες με τους πατσαδες να κρεμονται κ να τρεμουν στο αερακι κ ζητανε 200+ για ραντεβου λεμε οτι καβαλησαν το καλαμι κ ειναι ακριβες...
Μουνί κοχυλι. Αυτό είναι!
Στην ξαδέρφη και στην θεία, η ψωλή παει ευθεία.Θα γαμουσατε την θεία σας αν είχατε ευκαιρία;
Kolokotronis325
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2021
- Like
- 1.253
- Πόντοι
- 200
Ξεκωλιάρα MILF χωρισμένη, με δουλεμένη την πίσω κίνηση πολλά χιλιόμετρα…
Alexgon8
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2025
- Like
- 2.110
- Πόντοι
- 440
κοιταξε, αντι για 'θυμωμενη φατσουλα' θα έβαζα thumb down. Άποψη σου. ΟΚ. Εγώ μικρός είμαι ούτε 30, και μου έκατσε αυτή η χωρισμένη 40αρα, με 3 παιδιά η οποία είναι φωτιά στο σεξ. Με όσες συνομίλικες ή μικρότερες έχω πάει, αλήθεια τέτοια εσώρουχα, τέτοια πρόθεση να δείξει ότι μπορεί, ανέβαζε η κοπέλα μου ότι είμαστε μαζί στη παραλία και μου έστελνε μήνυμα 'γιατί να μην ειμαι εγω εκει να στον ρουφάω'. Κρίμα που δεν μπορώ να την έχω για γυναίκα να την πηδάω κάθε μέρα αυτή την κωλάραΈτσι όπως τα λες ακριβώς είναι . Ένα, αν μη τι άλλο, ευγενικό σχόλιο έκανα κσι μας έβαλε φατσουλα θυμού. Δλδ εάν εβαζα θυμό θα μας πέρναγε γενεές δεκατέσσερις .Δικαίωμα του καθενός να ανεβάζει ότι του αρέσει όμως μην κάνουμε το άσπρο, μαύρο κσι το μαύρο άσπρο .
ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΚΟΛΟΣ
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2012
- Like
- 17.015
- Πόντοι
- 3.656
θα σου πρότεινα να ψάξεις έναν καλό ειδικό για τη θεραπεία της κυτταρίτιδας, ΙΣΩΣ βοηθήσειΈλα εδώ το καλό κωλαράκι, από Ελληνίδα milfara για ατέλειωτες σφαλιάρες!
TheGreekFreak
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 9 Μαΐ 2025
- Like
- 5.263
- Πόντοι
- 1.040
Εγω θα σου προτεινα να μην σχολιαζεις κατι που απλα εσενα δεν σ αρεσει.αν σου αρεσε θα επαιζες το πουλακι σου κ δεν θα ελεγες κουβεντα.οποτε δες το αν σου αρεσει παιξε τον αν δεν σ αρεσει προχωρα κ ασε να συνεχισουν οσοι ανεβαζουν υλικο για τη καυλα τουςθα σου πρότεινα να ψάξεις έναν καλό ειδικό για τη θεραπεία της κυτταρίτιδας, ΙΣΩΣ βοηθήσει
White Othellos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 3 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 9
- Like
- 7.569
- Πόντοι
- 2.036
Ασφαλώς είναι σεβαστή η επιλογή σου ,ξαναλέω ο καθένας ανεβάζει, γαμαει, ότι του κεφαρει ( μάλλον ότι είναι διαθέσιμο προς σφάξιμο για καποιους) . Όμως μην θεοποιεις έναν κωλο και σώμα που από όσο φαίνεται είναι παρατημένο στον χρόνο . Αν κοιτάξεις ένα άλλο κωλαράκι πριν 3,4 πονταρίσματα θα δεις τι εννοώ.κοιταξε, αντι για 'θυμωμενη φατσουλα' θα έβαζα thumb down. Άποψη σου. ΟΚ. Εγώ μικρός είμαι ούτε 30, και μου έκατσε αυτή η χωρισμένη 40αρα, με 3 παιδιά η οποία είναι φωτιά στο σεξ. Με όσες συνομίλικες ή μικρότερες έχω πάει, αλήθεια τέτοια εσώρουχα, τέτοια πρόθεση να δείξει ότι μπορεί, ανέβαζε η κοπέλα μου ότι είμαστε μαζί στη παραλία και μου έστελνε μήνυμα 'γιατί να μην ειμαι εγω εκει να στον ρουφάω'. Κρίμα που δεν μπορώ να την έχω για γυναίκα να την πηδάω κάθε μέρα αυτή την κωλάρα
Akissssss
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2023
- Like
- 2.029
- Πόντοι
- 201
Φίλε μου γάμα εσύ και άσε τους άλλους τους μίζερους να παίζουν το πουλάκι τους....κοιταξε, αντι για 'θυμωμενη φατσουλα' θα έβαζα thumb down. Άποψη σου. ΟΚ. Εγώ μικρός είμαι ούτε 30, και μου έκατσε αυτή η χωρισμένη 40αρα, με 3 παιδιά η οποία είναι φωτιά στο σεξ. Με όσες συνομίλικες ή μικρότερες έχω πάει, αλήθεια τέτοια εσώρουχα, τέτοια πρόθεση να δείξει ότι μπορεί, ανέβαζε η κοπέλα μου ότι είμαστε μαζί στη παραλία και μου έστελνε μήνυμα 'γιατί να μην ειμαι εγω εκει να στον ρουφάω'. Κρίμα που δεν μπορώ να την έχω για γυναίκα να την πηδάω κάθε μέρα αυτή την κωλάρα
Patriarxis
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 303
- Πόντοι
- 20
El Papacito
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Σεπ 2021
- Like
- 10.958
- Πόντοι
- 2.256
Η λέξη μίζερος είναι η πλέον ενδεδειγμένη για τους αυτόκλητους αστυνομικούς γούστου του site.Φίλε μου γάμα εσύ και άσε τους άλλους τους μίζερους να παίζουν το πουλάκι τους....
Leoman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2015
- Like
- 1.324
- Πόντοι
- 201
Βάλε κι άλλες άμεσα!η δικιά μου .......![]()
Manchester Dimi
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Μαρ 2025
- Like
- 322
- Πόντοι
- 21
να τη χαιρεσαι!!γιαυτο μας πεταξε τα ματια εξω!!!η δικιά μου .......![]()
Ωραίος αλλά έπρεπε να στον βρεξειΤην έβλεπα κάθε καλοκαίρι… φορούσε κάτι ανοιχτά με κάτι δαχτυλαρες κόκκινες στα πόδια .. μετα
Τη θάλασσα κάθε φορά στον μπάνιο άρμεγμα και χύσιμο
CrazyPussyLicker
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2017
- Like
- 2.380
- Πόντοι
- 446
Αυτήν την κουβέρτα από κάπου την ξέρω εγώ. Απο πού όμως?![]()
Ξεκωλιάρα MILF χωρισμένη, με δουλεμένη την πίσω κίνηση πολλά χιλιόμετρα…
ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΚΟΛΟΣ
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2012
- Like
- 17.015
- Πόντοι
- 3.656
όποιο άτομο ανεβάζει δημόσια τέτοιες εικόνες, να περιμένει κριτική. Και τα μέλη της σελίδας δεν αυτοικανοποιούνται, ΑΚΡΙΒΩΣ επειδή μπορούν να γαμήσουν πολύ καλύτερες με 20 - 30 ευρώ. Όποιος τη βρίσκει με κυτταρίτιδα και πατσές, μαγκιά του, ας τις κρατήσει για τον εαυτό του. Μην προσβάλει την αισθητική μας. Ο Τίτλος του νήματος είναι ......Κωλαράκια γυμνά ντυμένα κλπ....., όχι υπέρβαρες στη σειρά. Αν όμως νομίζεις ότι ο κώλος της εν λόγω μπορεί να χαρακτηριστεί κωλαράκι, θα σου πρότεινα επίσκεψη σε οφθαλμίατροΕγω θα σου προτεινα να μην σχολιαζεις κατι που απλα εσενα δεν σ αρεσει.αν σου αρεσε θα επαιζες το πουλακι σου κ δεν θα ελεγες κουβεντα.οποτε δες το αν σου αρεσει παιξε τον αν δεν σ αρεσει προχωρα κ ασε να συνεχισουν οσοι ανεβαζουν υλικο για τη καυλα τους
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 7K
- Εμφανίσεις
- 4M
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 2M
- Απαντήσεις
- 299
- Εμφανίσεις