Νέα

Κωλαράκια (γυμνά/ντυμένα) από γυναίκες-κοπέλες μας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα trimis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 64 άτομα (16 μέλη και 48 επισκέπτες)

jum_13

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2025
Like
302
Πόντοι
20
..
IMG_20250601_023149.jpg
Δυνατό!

Γιαννιος420

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2024
Like
4.077
Πόντοι
456
Χωρις παρεξήγηση φίλε μου ( ολες οι γνώμες είναι υποκειμενικές και σεβαστές τουλάχιστον απο εμένα ) , ''καλό'' κωλαράκι δεν βλέπω . Εσένα ,όπως και κάποιων άλλων μελών τους αρέσει ο συγκεκριμένος σωματότυπος αλλά νομιζω ότι η πλειοψηφιά των μελών θα απορρίπτανε την λέξη ''καλό κωλαράκι ''
δυστυχως αδερφε οι περισσοτεροι ειναι σαβουρηδες κ αν τους πεις κ τπτ θα σου την πουν κιολας
μετα ομως οταν σκανε κατι χοντρες αθλιες πατσαβουρες με τους πατσαδες να κρεμονται κ να τρεμουν στο αερακι κ ζητανε 200+ για ραντεβου λεμε οτι καβαλησαν το καλαμι κ ειναι ακριβες...

White Othellos

Σεβαστός
Εγγρ.
3 Ιουν 2022
Κριτικές
9
Like
7.569
Πόντοι
2.036
Χωρις παρεξήγηση φίλε μου ( ολες οι γνώμες είναι υποκειμενικές και σεβαστές τουλάχιστον απο εμένα ) , ''καλό'' κωλαράκι δεν βλέπω . Εσένα ,όπως και κάποιων άλλων μελών τους αρέσει ο συγκεκριμένος σωματότυπος αλλά νομιζω ότι η πλειοψηφιά των μελών θα απορρίπτανε την λέξη ''καλό κωλαράκι ''
δυστυχως αδερφε οι περισσοτεροι ειναι σαβουρηδες κ αν τους πεις κ τπτ θα σου την πουν κιολας
μετα ομως οταν σκανε κατι χοντρες αθλιες πατσαβουρες με τους πατσαδες να κρεμονται κ να τρεμουν στο αερακι κ ζητανε 200+ για ραντεβου λεμε οτι καβαλησαν το καλαμι κ ειναι ακριβες...
Έτσι όπως τα λες ακριβώς είναι . Ένα, αν μη τι άλλο, ευγενικό σχόλιο έκανα κσι μας έβαλε φατσουλα θυμού. Δλδ εάν εβαζα θυμό θα μας πέρναγε γενεές δεκατέσσερις .Δικαίωμα του καθενός να ανεβάζει ότι του αρέσει όμως μην κάνουμε το άσπρο, μαύρο κσι το μαύρο άσπρο .

Alexgon8

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2025
Like
2.110
Πόντοι
440
Έτσι όπως τα λες ακριβώς είναι . Ένα, αν μη τι άλλο, ευγενικό σχόλιο έκανα κσι μας έβαλε φατσουλα θυμού. Δλδ εάν εβαζα θυμό θα μας πέρναγε γενεές δεκατέσσερις .Δικαίωμα του καθενός να ανεβάζει ότι του αρέσει όμως μην κάνουμε το άσπρο, μαύρο κσι το μαύρο άσπρο .
κοιταξε, αντι για 'θυμωμενη φατσουλα' θα έβαζα thumb down. Άποψη σου. ΟΚ. Εγώ μικρός είμαι ούτε 30, και μου έκατσε αυτή η χωρισμένη 40αρα, με 3 παιδιά η οποία είναι φωτιά στο σεξ. Με όσες συνομίλικες ή μικρότερες έχω πάει, αλήθεια τέτοια εσώρουχα, τέτοια πρόθεση να δείξει ότι μπορεί, ανέβαζε η κοπέλα μου ότι είμαστε μαζί στη παραλία και μου έστελνε μήνυμα 'γιατί να μην ειμαι εγω εκει να στον ρουφάω'. Κρίμα που δεν μπορώ να την έχω για γυναίκα να την πηδάω κάθε μέρα αυτή την κωλάρα

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
17.015
Πόντοι
3.656
Έλα εδώ το καλό κωλαράκι, από Ελληνίδα milfara για ατέλειωτες σφαλιάρες!
θα σου πρότεινα να ψάξεις έναν καλό ειδικό για τη θεραπεία της κυτταρίτιδας, ΙΣΩΣ βοηθήσει

TheGreekFreak

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Μαΐ 2025
Like
5.263
Πόντοι
1.040
θα σου πρότεινα να ψάξεις έναν καλό ειδικό για τη θεραπεία της κυτταρίτιδας, ΙΣΩΣ βοηθήσει
Εγω θα σου προτεινα να μην σχολιαζεις κατι που απλα εσενα δεν σ αρεσει.αν σου αρεσε θα επαιζες το πουλακι σου κ δεν θα ελεγες κουβεντα.οποτε δες το αν σου αρεσει παιξε τον αν δεν σ αρεσει προχωρα κ ασε να συνεχισουν οσοι ανεβαζουν υλικο για τη καυλα τους

White Othellos

Σεβαστός
Εγγρ.
3 Ιουν 2022
Κριτικές
9
Like
7.569
Πόντοι
2.036
κοιταξε, αντι για 'θυμωμενη φατσουλα' θα έβαζα thumb down. Άποψη σου. ΟΚ. Εγώ μικρός είμαι ούτε 30, και μου έκατσε αυτή η χωρισμένη 40αρα, με 3 παιδιά η οποία είναι φωτιά στο σεξ. Με όσες συνομίλικες ή μικρότερες έχω πάει, αλήθεια τέτοια εσώρουχα, τέτοια πρόθεση να δείξει ότι μπορεί, ανέβαζε η κοπέλα μου ότι είμαστε μαζί στη παραλία και μου έστελνε μήνυμα 'γιατί να μην ειμαι εγω εκει να στον ρουφάω'. Κρίμα που δεν μπορώ να την έχω για γυναίκα να την πηδάω κάθε μέρα αυτή την κωλάρα
Ασφαλώς είναι σεβαστή η επιλογή σου ,ξαναλέω ο καθένας ανεβάζει, γαμαει, ότι του κεφαρει ( μάλλον ότι είναι διαθέσιμο προς σφάξιμο για καποιους) . Όμως μην θεοποιεις έναν κωλο και σώμα που από όσο φαίνεται είναι παρατημένο στον χρόνο . Αν κοιτάξεις ένα άλλο κωλαράκι πριν 3,4 πονταρίσματα θα δεις τι εννοώ.

Akissssss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2023
Like
2.029
Πόντοι
201
Φίλε μου γάμα εσύ και άσε τους άλλους τους μίζερους να παίζουν το πουλάκι τους....

El Papacito

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Σεπ 2021
Like
10.958
Πόντοι
2.256
Φίλε μου γάμα εσύ και άσε τους άλλους τους μίζερους να παίζουν το πουλάκι τους....
Η λέξη μίζερος είναι η πλέον ενδεδειγμένη για τους αυτόκλητους αστυνομικούς γούστου του site.

Εγω είμαι

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2023
Like
455
Πόντοι
21
Την έβλεπα κάθε καλοκαίρι… φορούσε κάτι ανοιχτά με κάτι δαχτυλαρες κόκκινες στα πόδια .. μετα
Τη θάλασσα κάθε φορά στον μπάνιο άρμεγμα και χύσιμο
Ωραίος αλλά έπρεπε να στον βρεξει

CrazyPussyLicker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2017
Like
2.380
Πόντοι
446
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
17.015
Πόντοι
3.656
Εγω θα σου προτεινα να μην σχολιαζεις κατι που απλα εσενα δεν σ αρεσει.αν σου αρεσε θα επαιζες το πουλακι σου κ δεν θα ελεγες κουβεντα.οποτε δες το αν σου αρεσει παιξε τον αν δεν σ αρεσει προχωρα κ ασε να συνεχισουν οσοι ανεβαζουν υλικο για τη καυλα τους
όποιο άτομο ανεβάζει δημόσια τέτοιες εικόνες, να περιμένει κριτική. Και τα μέλη της σελίδας δεν αυτοικανοποιούνται, ΑΚΡΙΒΩΣ επειδή μπορούν να γαμήσουν πολύ καλύτερες με 20 - 30 ευρώ. Όποιος τη βρίσκει με κυτταρίτιδα και πατσές, μαγκιά του, ας τις κρατήσει για τον εαυτό του. Μην προσβάλει την αισθητική μας. Ο Τίτλος του νήματος είναι ......Κωλαράκια γυμνά ντυμένα κλπ....., όχι υπέρβαρες στη σειρά. Αν όμως νομίζεις ότι ο κώλος της εν λόγω μπορεί να χαρακτηριστεί κωλαράκι, θα σου πρότεινα επίσκεψη σε οφθαλμίατρο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom