Νέα

Κωλαράκια (γυμνά/ντυμένα) από γυναίκες-κοπέλες μας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα trimis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 39 άτομα (11 μέλη και 28 επισκέπτες)

TheGreekFreak

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Μαΐ 2025
Like
5.262
Πόντοι
1.040
όποιο άτομο ανεβάζει δημόσια τέτοιες εικόνες, να περιμένει κριτική. Και τα μέλη της σελίδας δεν αυτοικανοποιούνται, ΑΚΡΙΒΩΣ επειδή μπορούν να γαμήσουν πολύ καλύτερες με 20 - 30 ευρώ. Όποιος τη βρίσκει με κυτταρίτιδα και πατσές, μαγκιά του, ας τις κρατήσει για τον εαυτό του. Μην προσβάλει την αισθητική μας. Ο Τίτλος του νήματος είναι ......Κωλαράκια γυμνά ντυμένα κλπ....., όχι υπέρβαρες στη σειρά. Αν όμως νομίζεις ότι ο κώλος της εν λόγω μπορεί να χαρακτηριστεί κωλαράκι, θα σου πρότεινα επίσκεψη σε οφθαλμίατρο
Αλλο η κριτικη κυριε εξυπνε αλλο η προσβολη οποτε χαλαρωσε λιγο γτ το μονο π κανεις ειναι να προτεινεις μαλακιες.αντε πηγαινε πηδα με 20-30 κ μην μαλακιζεσαι ολη μερα εδω τσαμπα.χορτασαμε γαμιαδες .δεν ειπα να σ αρεσει με το ζορι.ειπα απλα μην προσβαλεις κ προχωρα παρακατω.τα φιλια μ

Mike45gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2021
Like
3.253
Πόντοι
456
8dbc16cb833f9c29245c52e7c75c1184.jpeg

Ξεκωλιάρα MILF χωρισμένη, με δουλεμένη την πίσω κίνηση πολλά χιλιόμετρα…
Ωραία μιλφοκωλάρα

google328

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2018
Like
36
Πόντοι
0
Χωρις παρεξήγηση φίλε μου ( ολες οι γνώμες είναι υποκειμενικές και σεβαστές τουλάχιστον απο εμένα ) , ''καλό'' κωλαράκι δεν βλέπω . Εσένα ,όπως και κάποιων άλλων μελών τους αρέσει ο συγκεκριμένος σωματότυπος αλλά νομιζω ότι η πλειοψηφιά των μελών θα απορρίπτανε την λέξη ''καλό κωλαράκι ''
Από το καθόλου κωλαράκι, καλό μωρέ και το λίγο.. πάντως καλό είναι η γυναίκα να εχει "πιασίματα".

HIERRO

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2016
Like
274
Πόντοι
21
κοιταξε, αντι για 'θυμωμενη φατσουλα' θα έβαζα thumb down. Άποψη σου. ΟΚ. Εγώ μικρός είμαι ούτε 30, και μου έκατσε αυτή η χωρισμένη 40αρα, με 3 παιδιά η οποία είναι φωτιά στο σεξ. Με όσες συνομίλικες ή μικρότερες έχω πάει, αλήθεια τέτοια εσώρουχα, τέτοια πρόθεση να δείξει ότι μπορεί, ανέβαζε η κοπέλα μου ότι είμαστε μαζί στη παραλία και μου έστελνε μήνυμα 'γιατί να μην ειμαι εγω εκει να στον ρουφάω'. Κρίμα που δεν μπορώ να την έχω για γυναίκα να την πηδάω κάθε μέρα αυτή την κωλάρα
Εμας μας αρεσουν , μην σταματας συνεχισε ......

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
17.015
Πόντοι
3.656
Αλλο η κριτικη κυριε εξυπνε αλλο η προσβολη οποτε χαλαρωσε λιγο γτ το μονο π κανεις ειναι να προτεινεις μαλακιες.αντε πηγαινε πηδα με 20-30 κ μην μαλακιζεσαι ολη μερα εδω τσαμπα.χορτασαμε γαμιαδες .δεν ειπα να σ αρεσει με το ζορι.ειπα απλα μην προσβαλεις κ προχωρα παρακατω.τα φιλια μ
Υπάρχει Ελευθερία Λόγου. Κι όποιος προσβάλλεται από τα πραγματικά γεγονότα, έχει πρόβλημα. Αυτός ο κώλος είναι γεμάτος κυτταρίτιδα, κι αυτό έκρινα. Και θα κάθομαι στο σάιτ όσες ώρες επιλέξω, και θα πάω να πηδήξω όποτε έχω καύλες, χωρίς να περιμένω την έγκριση οποιουδήποτε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom