Τι πιθανότητες είχα; Λες να σκεφτόταν και αυτή τον πουτσο μου;Ωραίος αλλά έπρεπε να στον βρεξει
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Κωλαράκια (γυμνά/ντυμένα) από γυναίκες-κοπέλες μας
- Μέλος που άνοιξε το νήμα trimis
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 15K
- Εμφανίσεις 8M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 95 άτομα (28 μέλη και 67 επισκέπτες)
Ωραία μιλφοκωλάρα![]()
Ξεκωλιάρα MILF χωρισμένη, με δουλεμένη την πίσω κίνηση πολλά χιλιόμετρα…
Αν έκανες κίνηση θα ήξερες, τώρα κάτσε όπως και γω με τον πουτσο στο χέριΤι πιθανότητες είχα; Λες να σκεφτόταν και αυτή τον πουτσο μου;
Μονοφαγα τέτοια πλάσματα πρέπει να ανήκουν σ' όλους.....η δικιά μου .......![]()
kavliaris23ccm
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Αυγ 2024
- Like
- 28
- Πόντοι
- 0
μουναρα για γλυψιμο και γαμησι στειλε πμ φιλε αν θες φυσικα![]()
Stuffed
google328
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2018
- Like
- 47
- Πόντοι
- 0
Από το καθόλου κωλαράκι, καλό μωρέ και το λίγο.. πάντως καλό είναι η γυναίκα να εχει "πιασίματα".Χωρις παρεξήγηση φίλε μου ( ολες οι γνώμες είναι υποκειμενικές και σεβαστές τουλάχιστον απο εμένα ) , ''καλό'' κωλαράκι δεν βλέπω . Εσένα ,όπως και κάποιων άλλων μελών τους αρέσει ο συγκεκριμένος σωματότυπος αλλά νομιζω ότι η πλειοψηφιά των μελών θα απορρίπτανε την λέξη ''καλό κωλαράκι ''
blackpanther90
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Απρ 2025
- Like
- 3.058
- Πόντοι
- 441
αυτή η πατάρα είναι σαν καρδιά
Εμας μας αρεσουν , μην σταματας συνεχισε ......κοιταξε, αντι για 'θυμωμενη φατσουλα' θα έβαζα thumb down. Άποψη σου. ΟΚ. Εγώ μικρός είμαι ούτε 30, και μου έκατσε αυτή η χωρισμένη 40αρα, με 3 παιδιά η οποία είναι φωτιά στο σεξ. Με όσες συνομίλικες ή μικρότερες έχω πάει, αλήθεια τέτοια εσώρουχα, τέτοια πρόθεση να δείξει ότι μπορεί, ανέβαζε η κοπέλα μου ότι είμαστε μαζί στη παραλία και μου έστελνε μήνυμα 'γιατί να μην ειμαι εγω εκει να στον ρουφάω'. Κρίμα που δεν μπορώ να την έχω για γυναίκα να την πηδάω κάθε μέρα αυτή την κωλάρα
sqlover212
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2024
- Like
- 217
- Πόντοι
- 20
Τέλειο μπράβο !
την σκιζεις μονο εσυ η την δινεις να την παρουμε και εμεις φιλε!!!Η κωλάρα της γυναίκας μου
ΚΩΛΑΡΑ ΑΡΡΩΣΤΗ!!!!!!!!
να χαίρεσαι την καλλίπυγο κοπελιά σου!!
fysarmonika
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2015
- Κριτικές
- 10
- Like
- 6.882
- Πόντοι
- 1.566
Πλάκα κάνεις
dimitrispat95
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουν 2025
- Like
- 230
- Πόντοι
- 20
κωλαρα ποιημα..
ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΚΟΛΟΣ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2012
- Like
- 20.115
- Πόντοι
- 6.056
Υπάρχει Ελευθερία Λόγου. Κι όποιος προσβάλλεται από τα πραγματικά γεγονότα, έχει πρόβλημα. Αυτός ο κώλος είναι γεμάτος κυτταρίτιδα, κι αυτό έκρινα. Και θα κάθομαι στο σάιτ όσες ώρες επιλέξω, και θα πάω να πηδήξω όποτε έχω καύλες, χωρίς να περιμένω την έγκριση οποιουδήποτεΑλλο η κριτικη κυριε εξυπνε αλλο η προσβολη οποτε χαλαρωσε λιγο γτ το μονο π κανεις ειναι να προτεινεις μαλακιες.αντε πηγαινε πηδα με 20-30 κ μην μαλακιζεσαι ολη μερα εδω τσαμπα.χορτασαμε γαμιαδες .δεν ειπα να σ αρεσει με το ζορι.ειπα απλα μην προσβαλεις κ προχωρα παρακατω.τα φιλια μ
Ρε σεις έλεος.. λιωσαμε καλοκαιριατικα..να χαίρεσαι την καλλίπυγο κοπελιά σου!!
Από άλλο πλανήτηη δικιά μου .......![]()
White Othellos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 3 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 9
- Like
- 7.576
- Πόντοι
- 2.036
Απλά τέλειο, σαγηνευτικό γιατί μιλάμε για κωλαρακια ,έτσι?
Xwnakos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2024
- Like
- 10.452
- Πόντοι
- 2.246
Κορυφαιος όπως πάντα άλλωστε
TheGreekFreak
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 9 Μαΐ 2025
- Like
- 8.440
- Πόντοι
- 1.041
Τοτε να ελεγες απλα δεν μ αρεσει ο κωλος γιατι εχει κυτταριτιδα κ να αφηνες τις εξυπναδες κ τις προσβολες.αν θες καταλαβαινεις τα ελληνικα.απλα τα λεω.οποτε θες μιλας για ελευθερια λογου κ κριτικη κ εσυ ειρωνευεσαι.καλη συνεχεια καλα γαμισια κ καλο σερφαρισμαΥπάρχει Ελευθερία Λόγου. Κι όποιος προσβάλλεται από τα πραγματικά γεγονότα, έχει πρόβλημα. Αυτός ο κώλος είναι γεμάτος κυτταρίτιδα, κι αυτό έκρινα. Και θα κάθομαι στο σάιτ όσες ώρες επιλέξω, και θα πάω να πηδήξω όποτε έχω καύλες, χωρίς να περιμένω την έγκριση οποιουδήποτε
Άλλα thread (ενδεχομένως σχετικά)
- Απαντήσεις
- 1K
- Εμφανίσεις
- 1M
- Απαντήσεις
- 1K
- Εμφανίσεις
- 780K
- Απαντήσεις
- 198
- Εμφανίσεις