Νέα

Παραλία Κινέτα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ithinkblue
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 791K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (1 μέλη και 3 επισκέπτες)

Sagkaflias

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2022
Κριτικές
1
Like
203
Πόντοι
0
Μια ζωή ΜΑΤΑΚΙΔΕΣ και ΠΑΛΥΔΟΝΗΣΤΕΣ είστε τουλάχιστον το 90% του σαητ!
Χωρια τα ψεύτικα προφίλ....
Ο ΚΟΜΠΛΕΞΗΣΜΩΣ χτυπάει ταβάνι!
Και εσύ τι ζόρι τραβάς; Δεν σε βάλαμε αστυνομικό του θρεντ καλα σου λέει ο kostakis

Citizen8212

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2023
Like
773
Πόντοι
81
Κινέτα ή σχοινί τύπε :confused::confused:
Σχοινί Κώστα μ σχοινί
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

ΜΟΝΟ ΣΗΜΕΡΑ ΑΞΙΖΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ….
Έμπαινε Γιάννη Έμπαινε φρόντισε να περάσεις καλά γτ εγώ δουλεύω δωδεκάωρο

VasilhsCm

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2021
Like
614
Πόντοι
81
Εγώ λέω να κάνω μια επίσκεψη αύριο μιας και είμαι των γραμμάτων και δεν εργάζομαι

coomer99

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2024
Like
1.177
Πόντοι
200
1000011693.jpg

a.step

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2022
Κριτικές
9
Like
3.779
Πόντοι
736
Είναι η παραλία Κινέτας αυτή??

coomer99

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2024
Like
1.177
Πόντοι
200
Είναι η παραλία Κινέτας αυτή??
Όχι απλά είναι γυμνισμός και πίστευα ότι ταίριαζε με το νημα

Ρε τυπε ποιον πας να κοροϊδέψεις δεν είναι Κινέτα εδώ και πολύ πιθανόν να μην είστε καν σε παραλία γυμνιστών άντε σπάσε ρε μλκα
Είδες την αμέσως επόμενη φώτο?

a.step

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2022
Κριτικές
9
Like
3.779
Πόντοι
736

Υπάρχει νήμα για φωτό από παραλιες

Citizen8212

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2023
Like
773
Πόντοι
81
Ρε συ τραβά αλλού να κάνεις το εφέ σου δεν είναι Κινέτα εδώ μην γίνεσαι φιδεμπορας γτ θα ανεβάσω από κινετα και θα με επιβαιβεωσει όλο το φόρουμ ότι είναι φωτό της Κινέτα έλα σε παρακαλώ όλοι την καύλα μας κάνουμε αλλά μην υποτιμάς την νοημοσύνη των μελών ΜΑΓΚΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΙΝΕΤΑ ΚΑΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΊΑ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΣΕ Ο ΦΙΔΕΜΠΟΡΑΣ Πιθανόν να μην είναι δικές του καν οι φωτό και να τις έχει κλέψει

coomer99

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2024
Like
1.177
Πόντοι
200
Ρε συ τραβά αλλού να κάνεις το εφέ σου δεν είναι Κινέτα εδώ μην γίνεσαι φιδεμπορας γτ θα ανεβάσω από κινετα και θα με επιβαιβεωσει όλο το φόρουμ ότι είναι φωτό της Κινέτα έλα σε παρακαλώ όλοι την καύλα μας κάνουμε αλλά μην υποτιμάς την νοημοσύνη των μελών ΜΑΓΚΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΙΝΕΤΑ ΚΑΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΊΑ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΣΕ Ο ΦΙΔΕΜΠΟΡΑΣ Πιθανόν να μην είναι δικές του καν οι φωτό και να τις έχει κλέψει
Αμέσως στο επόμενο μήνυμα λέω ότι δεν είναι Κινέττα,τώρα γιατί αυτή η επίθεση δεν ξερω

Citizen8212

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2023
Like
773
Πόντοι
81

Έλα ψεύτικο έχεις πέσει σε γυμνιστη πολλά χρόνια σχεδόν σε όλη την Ελλάδα και φυσικά σε όλη την Αττική έλα κόψε λάσπη νόμιζες ότι δεν θα έδινε κανείς σημασία πιθανόν κλεμμένες φωτογραφίες

Αμέσως στο επόμενο μήνυμα λέω ότι δεν είναι Κινέττα,τώρα γιατί αυτή η επίθεση δεν ξερω
Γτ οι μαγκιες αλλού αν δεν στην έμπαινα έτσι θα κοροϊδέψεις κόσμο και είναι ασχημο

coomer99

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2024
Like
1.177
Πόντοι
200
Έλα ψεύτικο έχεις πέσει σε γυμνιστη πολλά χρόνια σχεδόν σε όλη την Ελλάδα και φυσικά σε όλη την Αττική έλα κόψε λάσπη νόμιζες ότι δεν θα έδινε κανείς σημασία πιθανόν κλεμμένες φωτογραφίες

Γτ οι μαγκιες αλλού αν δεν στην έμπαινα έτσι θα κοροϊδέψεις κόσμο και είναι ασχημοτ
Λες απλά πράγματα ανομια μεταξύ τους και χωρίς επιχειρηματα

Citizen8212

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2023
Like
773
Πόντοι
81
Λες απλά πράγματα ανομια μεταξύ τους και χωρίς επιχειρηματα
Καλά έλα μην το παίζεις άλλο θύμα δεν είσαι και το ξέρεις καλά απλά έπεσες πάνω μου και δεν περίμενες να αντιδράσει και ο άλλος και εγώ που είμαι και ντόπιος της περιοχής Κινέτας πέριξ θα τους πούλαγες παραμυθακι φιδίσιο με κορμί μπρος και πίσω ίσιο άσε κάνε τουμπεκα και απόλαυσε αυτά που προσφέρουμε όπως ολοι μας άλλωστε

coomer99

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2024
Like
1.177
Πόντοι
200
Δεν είπα ποτέ ότι είναι Κινέτα,Λευκάδα είναι.Απλα είναι γυμνισμός και θεώρησα ότι ταιριάζει με το θέμα του νήματος,τίποτα λιγότερο τίποτα περισσότερο.Αν δεν γουστάρεις την σβηνω

Citizen8212

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2023
Like
773
Πόντοι
81
Δεν είπα ποτέ ότι είναι Κινέτα,Λευκάδα είναι.Απλα είναι γυμνισμός και θεώρησα ότι ταιριάζει με το θέμα του νήματος,τίποτα λιγότερο τίποτα περισσότερο.Αν δεν γουστάρεις την σβηνω
Δεν κάνω κουμάντο εδώ τυπε απλά δεν μου αρέσει να με υποτιμανε κάνεις και πότε ολοι το ίδιο ψάχνουμε κοιτάμε ενωμένοι πρέπει να το καταφέρουμε όχι να λέμε μαλακίες ο ένας στον άλλο

coomer99

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2024
Like
1.177
Πόντοι
200
Δεν κάνω κουμάντο εδώ τυπε απλά δεν μου αρέσει να με υποτιμανε κάνεις και πότε ολοι το ίδιο ψάχνουμε κοιτάμε ενωμένοι πρέπει να το καταφέρουμε όχι να λέμε μαλακίες ο ένας στον άλλο
Δεν διαφωνώ μαζί σου

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
131
Like
10.557
Πόντοι
9.115
Σχοινί Κώστα μ σχοινί
Μύστη εγώ ήμουν χθες στο σχοινί. Πέτυχα 4 ζευγάρια στο πρώτο κομμάτι με μαγιό κι άλλο ένα αμέσως μετά τον βράχο που είχε κλειστεί σε σκηνή :confused::confused:. Κατά τις 19:00 αποφάσισα να περπατήσω προς τα βράχια δεξιά όπου τσεκαρα συνολικά 3 άνδρες,ο ένας μάλιστα ήταν στημένος κι έβαζε έναν δονητη στον κωλο του :headbang::headbang:,ενώ δίπλα του μέτρησα 4-5 κουτάκια heiniken. Ξενέρωσα κι επέστρεψα στην αρχή των γυμνιστών όπου είχαν φύγει όλοι ενώ η ώρα ήταν 20:00. Στο πρώτο κομμάτι είχε σκάσει αλβανοοικογενεια με μικρά παιδιά. Τσαντιστηκα ακόμη περισσότερο κι έφυγα για να προλάβω και το φέρι :sunglasses::sunglasses:.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom