Νέα

Παραλία Κινέτα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ithinkblue
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 791K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Citizen8212

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2023
Like
773
Πόντοι
81
Τόση βαβούρα χθές στην Κινέτα και ούτε μια φώτο δεν ανεβάσατε ρεμάλια να έχουμε εικόνα
Καλά όχι ότι θα έβγαζα φωτογραφία στο χύμα αλλά ήταν και πάνω από τις δυνάμεις μου δεν είχα χέρια για την Καποτά θα σου πω πριβέ ένα tip γτ οι περισσότεροι δεν γαμανε στις παραλίες ο παλαιός όμως είναι αλλιως
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Θα παει κανεις προς ξενοδοχειο κινετα τεταρτη;
Ποιο ξενοδοχείο?

Talibanakos44

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Δεκ 2015
Κριτικές
21
Like
4.981
Πόντοι
1.446
Ρε μάγκες καθόμουν και χάζευα χαλαρα το νημα,στο οποίο έχει πέσει κάποιες φορές το μάτι μου,λοιπόν επειδή βλέπω αρκετές αναφορές γι διαφορά θα ήθελα να αναφέρω κάτι.
Το καλοκαίρι του 2020 ήταν μετά τη πρώτη πρώτη καραντίνα.Πηγαινα λοιπόν με μια τότε γκομενα για δυο μήνες Ιούλιο-Αύγουστο εάν όχι καθημερινά τότε 5 φορές τη βδομάδα σίγουρα για μπάνιο Κινέτα.
Επειδή μ έκανε εντύπωση έκατσα κ έψαξα τα μέρη τα οποία αναφέρετε,εχω να πω ότι εμείς πηγαίναμε μετά το Καπταιν Τζων κ περνάγαμε και το sun hotel,καθόμασταν με τις πετσέτες εκεί στην άκρη,προφανώς υπήρχε κ άλλως κόσμος αλλά συνήθως ελάχιστα άτομα.Ποτε δεν είδαμε τίποτα περίεργο ούτε έπεσε κάτι στην αντίληψη μας.Μονο μια φορά ήρθε ένας μπάρμπας εκεί π αραζαμε κ μας προτεινε να μας πάει με τη βάρκα του κάπου πιο καβατζωτα γιατί λέει θα σκάσουν ματακιδες σε λίγο εδώ,όχι ρε φίλε του είπαμε δεν ενδιαφερόμαστε κ μετά από λίγο τι κάναμε.
Απ ότι είδα στους χάρτες ακριβώς δίπλα από εκεί π αραζαμε αναγράφεται παραλία γυμνιστών.Το ερώτημα μου λοιπόν είναι είτε ελάχιστα δίπλα μας γίνετε παιχνίδι κ δε το γνωρίζαμε είτε αναγράφονται παπατζιλικια.
Τέλος να αναφερθεί ότι δεν είχαμε καμία ιδέα περι Κινέτας και εάν παίζει το οτιδιποτε εκεί πέρα.

Citizen8212

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2023
Like
773
Πόντοι
81
Η δικιά μου αύριο όποιος θέλει ζευγάρι το απόγευμα μου λέει για παιχνίδι
Παιδιά δεν ξέρω τι λένε οι άλλοι εγώ πάντως σήμερα στο σχοινί μια κοπέλα μελαχρινή με μακρύ μαύρο μαλλί και το σώμα μοιάζει πολύ μου έδωσαν τρελό θέαμα και θαυμάσια εμπειρία αν είστε εσείς ευχαριστώ πολύ αν πάλι δεν είστε εσείς ευχαριστώ πολύ ελπίζω να το ξαναδώ και να συνεχίσουμε να περνάμε καλά

Cross Xaroula

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2021
Like
550
Πόντοι
86
Μια ζωή ΜΑΤΑΚΙΔΕΣ και ΠΑΛΥΔΟΝΗΣΤΕΣ είστε τουλάχιστον το 90% του σαητ!
Χωρια τα ψεύτικα προφίλ....
Ο ΚΟΜΠΛΕΞΗΣΜΩΣ χτυπάει ταβάνι!

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
131
Like
10.557
Πόντοι
9.115
Μια ζωή ΜΑΤΑΚΙΔΕΣ και ΠΑΛΥΔΟΝΗΣΤΕΣ είστε τουλάχιστον το 90% του σαητ!
Χωρια τα ψεύτικα προφίλ....
Ο ΚΟΜΠΛΕΞΗΣΜΩΣ χτυπάει ταβάνι!
Σ έφαγε η αγαμία χάρη/Χαρούλα,τόσα χρόνια παρακαλάς εδώ μέσα και ακόμα αγαμητη παραμένεις :jerking::jerking:. Ούτε οι άστεγοι στο αθηναϊκό δέχονται να σε γαμησουν,σ έχουν όλοι στο φτύσιμο.

Cross Xaroula

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2021
Like
550
Πόντοι
86
Σ έφαγε η αγαμία χάρη/Χαρούλα,τόσα χρόνια παρακαλάς εδώ μέσα και ακόμα αγαμητη παραμένεις :jerking::jerking:. Ούτε οι άστεγοι στο αθηναϊκό δέχονται να σε γαμησουν,σ έχουν όλοι στο φτύσιμο.
Μηλησε ο ΑΡΧΗΓΩΣ των προαναφερθεντων!!!

Citizen8212

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2023
Like
773
Πόντοι
81
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στο καυλωμενο ζευγάρι που είστε τώρα εδώ στην παραλία μετά τον μεγάλο βράχο….
ΕΥΓΕ,είστε μυαλωμένοι,καυλωμενοι και χωρίς taboo..
Έμπαινε Γιάννη Έμπαινε και Καντά όλα λίμπα

Citizen8212

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2023
Like
773
Πόντοι
81
Θα κατέβω μεσιμερι να χαλαρώσω κάνα δίωρο έχει αέρα?

Citizen8212

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2023
Like
773
Πόντοι
81
Μπράβο στα σήμερινα ζευγάρια στην Κινέτα σχοινί και τα ευχαριστώ πολύ για την εμπειρία τους ελπίζω πάλι σύντομα να σας ξαναπετυχω

Yannos5555

Νέο Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2020
Like
8
Πόντοι
0
Θα έχει τίποτα Δευτέρα Τρίτη; Και γενικά πιο αργά το απογευμα

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.