Ρε μάγκες καθόμουν και χάζευα χαλαρα το νημα,στο οποίο έχει πέσει κάποιες φορές το μάτι μου,λοιπόν επειδή βλέπω αρκετές αναφορές γι διαφορά θα ήθελα να αναφέρω κάτι.
Το καλοκαίρι του 2020 ήταν μετά τη πρώτη πρώτη καραντίνα.Πηγαινα λοιπόν με μια τότε γκομενα για δυο μήνες Ιούλιο-Αύγουστο εάν όχι καθημερινά τότε 5 φορές τη βδομάδα σίγουρα για μπάνιο Κινέτα.
Επειδή μ έκανε εντύπωση έκατσα κ έψαξα τα μέρη τα οποία αναφέρετε,εχω να πω ότι εμείς πηγαίναμε μετά το Καπταιν Τζων κ περνάγαμε και το sun hotel,καθόμασταν με τις πετσέτες εκεί στην άκρη,προφανώς υπήρχε κ άλλως κόσμος αλλά συνήθως ελάχιστα άτομα.Ποτε δεν είδαμε τίποτα περίεργο ούτε έπεσε κάτι στην αντίληψη μας.Μονο μια φορά ήρθε ένας μπάρμπας εκεί π αραζαμε κ μας προτεινε να μας πάει με τη βάρκα του κάπου πιο καβατζωτα γιατί λέει θα σκάσουν ματακιδες σε λίγο εδώ,όχι ρε φίλε του είπαμε δεν ενδιαφερόμαστε κ μετά από λίγο τι κάναμε.
Απ ότι είδα στους χάρτες ακριβώς δίπλα από εκεί π αραζαμε αναγράφεται παραλία γυμνιστών.Το ερώτημα μου λοιπόν είναι είτε ελάχιστα δίπλα μας γίνετε παιχνίδι κ δε το γνωρίζαμε είτε αναγράφονται παπατζιλικια.
Τέλος να αναφερθεί ότι δεν είχαμε καμία ιδέα περι Κινέτας και εάν παίζει το οτιδιποτε εκεί πέρα.