πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 104.569
- Πόντοι
- 16.131
αυτα ειναι φημες προσπαθουνε να του χαλασουνε την εικονα τα μποθ πως τα λενεεχει καραμπινιασει πολυ τον φιλο αθηναιο και εχουνε μπιφ...
αυτα ειναι φημες προσπαθουνε να του χαλασουνε την εικονα τα μποθ πως τα λενεεχει καραμπινιασει πολυ τον φιλο αθηναιο και εχουνε μπιφ...
www.sport24.gr
βρε αφηστε τον πρεζακια και κοιταξτε να βρειτε κανα προπονητη τις ανθρωπιας![]()
Γιαννακόπουλος: Απαγόρευση δέκα μηνών απ' όλα τα γήπεδα για τον ιδιοκτήτη του Παναθηναϊκού
Ο Αθλητικός Δικαστής του ΕΣΑΚΕ επέβαλε προσωρινή απαγόρευση εισόδου δέκα μηνών από όλα τα γήπεδα και πρόστιμο στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο για “πράξεις οι οποίες συνιστούν δυσφήμηση του αθλήματος”. Πρόστιμο στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός, πρόστιμο στον Κώστα Σλούκα, επίπληξη στον Εργκίν Αταμάν. Απαλλάχθηκε...www.sport24.gr
Βαλτος εισαι τυπε?!βρε αφηστε τον πρεζακια και κοιταξτε να βρειτε κανα προπονητη τις ανθρωπιας
ποιο λουζερ απο αυτον δεν εχω συναντησει ξανα στην ζωη μουΒαλτος εισαι τυπε?!
Στηριζω κοουτς Μπι
ασε το σκακιστη ησυχο
θα σε αναφερω τυπεποιο λουζερ απο αυτον δεν εχω συναντησει ξανα στην ζωη μου
τελος απο τον ολυμπιακο παει κοουτς στο NBAθα σε αναφερω τυπε
new teamτελος απο τον ολυμπιακο παει κοουτς στο NBA
1) ΒαρύΠριν το κατούρημα να τρως πολύ παντζαρι
Τυπε σε ξαναρωταω
Δεκαχρονος η ΑΜΕΑ?
İyi akşamlar, şişman soykırımcı Türklerοχι απλος μαλακας
το εγραψε ο συναγωνιστης ...1) Βαρύ
2) Ο Μπατζανάκης τι ομάδα είναι ή δεν ασχολείται![]()
kentucky losers
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
İyi akşamlar, şişman soykırımcı Türkler![]()
Τι μας λες Στρατηγέτο εγραψε ο συναγωνιστης ...

εσυ καταλαβες???...μπραβο εισαι δυναμη !!!!!!!!!!!!!..Τι δεν καυαλαβες?
Τι δεν μπορεις να....καταπιεις???
του πουλησα παπατζα στην αρχη ρε.........οτι την εχω 35 cm οτι εχω καταθεσεις στην Ελβετια κτλ..........μετα που ειδαν οτι δευτερη γκομενα δεν βλεπω με πηραν χαμπαρι !!!!!!!!!!!!!!!χαχαχαχααπορω πως σε αφησανε και εκανες προφιλ εδω μεσα οταν εισαι κατω απο τον μεσο ορο