ποσο το εχει παει τωρα φιλε?Συνάντηση με Ελένη κομμώτρια..πολύ δυνατή αν κ τσιμπάει στη τιμή.. δυνατό πλήρες πρόγραμμα με ένα ωραίο κορμί κ 2 χυσιματα..πιο πριν γάμησα κ την φίλη της την Χαρούλα ακόμη καλύτερη μιλφαρα κ αυτή απ' τα τοπ γαμησια με Χαρούλα όσοι έχουν πάρει ξέρουν!!!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σεξ μασάζ στο σπίτι
- Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 52K
- Εμφανίσεις 11M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 42 άτομα (17 μέλη και 25 επισκέπτες)
MrEco
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 23
- Like
- 4.328
- Πόντοι
- 5.595
Περα απο πουθενας εισαι και βλακας ουτε να καταλαβεις τι σου γραφουν δε μπορειςΕπίσης εγώ δεν είπα κάτι για την μάνα σου. Η μάνα είναι ιερό πρόσωπο. .. θα ήθελα να σ πω κάτι για την δικιά σου... Αλλά έχει χάρη....
Γυρνα στην τρυπα σου τωρα, βαρεθηκα
peterparker46
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2022
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
χαιρετω!
εχει καποιος για pm τηλ απο Μιλανα?
εχει καποιος για pm τηλ απο Μιλανα?
Τελευταία τροποποίηση:
Katakouzinosss
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2025
- Like
- 156
- Πόντοι
- 0
Λοιπόν κασκαντέρ:
Νικολέττα από Attica κλασική βίζιτα δεν ξέρει μασάζ, αδιάφορη σε όλα.
Ολίβια από Attica, όμορφη μέχρι χεράκι, για μια φορά καλή
Ξέρει κανείς για Βικτωρία από
Νικολέττα από Attica κλασική βίζιτα δεν ξέρει μασάζ, αδιάφορη σε όλα.
Ολίβια από Attica, όμορφη μέχρι χεράκι, για μια φορά καλή
Ξέρει κανείς για Βικτωρία από
Σου στέλνω το τηλ dm γιατί θα πέσουν οι ευκαιριακοί στην αγγελίαΛινκ φίλε?
Katakouzinosss
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2025
- Like
- 156
- Πόντοι
- 0
Συνάντηση με Καρολίνα από J'adore massage, δεν ξέρει μασάζ-μέτρια εμφάνιση, υπηρεσίες με τιμοκατάλογο, μακριά
Aggelioforos1992
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2023
- Like
- 2.759
- Πόντοι
- 456
130 μιάμιση ώρα Ελένη.. Χαρούλα 100 η ωραποσο το εχει παει τωρα φιλε?
Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 133
- Like
- 24.240
- Πόντοι
- 29.667
Link ή τηλέφωνο για την Χαρούλα;;;Συνάντηση με Ελένη κομμώτρια..πολύ δυνατή αν κ τσιμπάει στη τιμή.. δυνατό πλήρες πρόγραμμα με ένα ωραίο κορμί κ 2 χυσιματα..πιο πριν γάμησα κ την φίλη της την Χαρούλα ακόμη καλύτερη μιλφαρα κ αυτή απ' τα τοπ γαμησια με Χαρούλα όσοι έχουν πάρει ξέρουν!!!
Τηλέφωνο επικοινωνίας κ για τις 2 μπορώ να έχω;130 μιάμιση ώρα Ελένη.. Χαρούλα 100 η ωρα
Ευχαριστώ πολύ.
Manost
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2017
- Κριτικές
- 4
- Like
- 1.306
- Πόντοι
- 486
Καλησπέρα φίλε,Διαβαζω καιρο οτι γραφετε και σε γενικες γραμμες εχω να πω οτι ειστε κοροιδα.Εδω και καμποσο καιρο καλω στο σπιτι μασεζ σε παρα πολυ οικονομικες τιμες και απορω με ολους εσας που δινετε 70 και 100 ευρω για μασαζ ή πηδημα.
Εχω καλεσει πανω απο 10 διαφορετικες γκομενες μασεζ στο σπιτι μου.
Γενικα παιζει το εξης.
Τιμη απο 20 - 25 ευρω για μια ωρα -μονο μασαζ-ακρως απολαυστικο σε ολο το σωμα εκτος πουτσας.
Τιμη 30 για μια ωρα μασαζ και ΙΣΩς το τελευταιο 15λεπτο σου βαραει μαλακια και χυνεις στα χερια της.
Τιμη 40 ευρω για μια ωρα μασαζ και σιγουρα σου βαραει μαλακια και χυνεις στο χερι της ενω εσυ ταυτοχρονα τη χαμουρευεις.Ιως και πηδημα
Τιμη 50 ευρω εδω κανεις οτι θελεις-μασαζ μια ωρα και πηδημα σιγουρα-
Οπως ειπα εχω καλεσει περιπου 10 διαφορετικες κ εχω να πω οτι οι 8 ειτε με μαλακια ειτε με γαμησι ενεδωσαν.
Κατα εμε το να σου κανει καποια μασαζ με λαδια κανα 40λεπτο και μετα να σου βαρεσει μαλακια ειναι πιο απολαυστικο ακομη και απο πηδημα-οσοι εχουν δοκιμασει ξερουν.
Και υποψιν ολα αυτα στο χωρο σου.
Αυτο εχει πολλα πλεονεκτηματα -οπως βιντεοσκοπηση του ολου σκηνικου με κρυφη καμερα--εχω 4-5 κασετες βιντεο και με βλεπω σε δραση χεχε...
Γενικα οι μασεζ δεν ειναι επαγγελματιες 100% αλλα γυναικες που το κανουν ως εξτρα απασχοληση.
Εχω γνωρισει μια απ αυτες η οποια με 100 ευρω μου παρεχει το εξης.
Τον ευατο της 35 ετων βουλγαρα- μια φιλη της επισης βουλγαρα 50 ετων και μια ακομη φιλη τους 25 ετων-μουναρα για τριο.
Και παμε στο σπιτι της μιας οταν τελειωνουν τη δουλεια απο το σουβλατζιδικο που τελειωνουν.
Για να παρω αυτη μονη της μου λεει ''οτι εχεις 20-30 ευρω μπορεις?''
Και τη ξεσκιζω στη πουτσα....Δεν ειναι μουναρα που θα κανεις ουαου αλλα ειναι αδυνατη μελαχροινη....και τη κανεις οτι θελεις στο κρεβατι.
Μη γελατε αυτα ειναι η καυλα---τα στυλ ερασσιτεχνικα...και οχι οι ψυχρες επαγγελματιες πουτανες που εχουν πειρα και σου συμπεριφερονται περιεργα.
ΜΑΖΕΖ ΔΙΠΑΛΝΗΣ ΠΟΡΤΑΣ...
Το να τρεξω σε ενα στουντιο δε λει τιποτα...οπως και το να φωναξω ενα call girl με 90 ευρω και παλι δε μου λεει...
θελω μασαζ να μου κανει 40 λεπτα με λαδια να ξεκουρασω το..βασανισμενο μου κορμι....και το επομενο 20λεπτο να κουρασω το μεγαλο μου καυλι!!!
χαχα
Επειδη το προφίλ σου δε μου επιτρεπει να σου στείλω μήνυμα, θα μπορούσες να μου στειλεις εσυ να σε ρωτήσω κάτι που θέλω? Ευχαριστώ!
kaavlas
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 36
- Like
- 2.414
- Πόντοι
- 2.411
Θεραπεύτριες Μασάζ | Μασάζ στο σπίτι | Μασάζ στην Αθήνα καλησπερα .απο αυτες που αναφερεις βλεπω να υπαρχει μονο μονικα . μηπως καποιος εχει αποψη για τα υπολοιπα πουτσομεζεδακια ? Ευχαριστωγια φουλ Ελενη η Ευα.Για χερι Ρουμπι
για στεναχωρη μοναχικη μαλακια αντριαννα
Μονικα μην παρεις, φαση Νικολεττα που ειπες
MrEco
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 23
- Like
- 4.328
- Πόντοι
- 5.595
Κοιτας λαθος.Στα site δεν εχουν τιποτα συνηθωςΘεραπεύτριες Μασάζ | Μασάζ στο σπίτι | Μασάζ στην Αθήνα καλησπερα .απο αυτες που αναφερεις βλεπω να υπαρχει μονο μονικα . μηπως καποιος εχει αποψη για τα υπολοιπα πουτσομεζεδακια ? Ευχαριστω
GeorgeAliga
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Απρ 2025
- Κριτικές
- 5
- Like
- 398
- Πόντοι
- 280
Έχεις Λίνκ?Καλησπέρα
Κατερίνα ευη η Τζέσικα θα προτιμούσατε από deluxe.
Έχει δοκιμάσει κανείς;
fafoutis69
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2011
- Κριτικές
- 4
- Like
- 1.889
- Πόντοι
- 206
το ότι ρωτάς κάποιον για κάτι που έγραψε το 2006 μάλλον θα πρέπει να σε προβληματίσειΚαλησπέρα φίλε,
Επειδη το προφίλ σου δε μου επιτρεπει να σου στείλω μήνυμα, θα μπορούσες να μου στειλεις εσυ να σε ρωτήσω κάτι που θέλω? Ευχαριστώ!
kaavlas
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 36
- Like
- 2.414
- Πόντοι
- 2.411
Θεραπεύτριες Μασάζ | Μασάζ στο σπίτι | Μασάζ στην Αθήνα ΓΙΑ κανε κλικ .βγαζει μαριαννα κελλυ καττυ βελλα αντριαννα μονικα . το ενα πουτσομεζεδακι καλυτερο απο το αλλο.το θεμα ειναι αν φτιαχνουν μονο φραπε η ψηνουν και μπριζολα .ξερει καποιος ?Κοιτας λαθος.Στα site δεν εχουν τιποτα συνηθως
link για ελενη; χαρουλα;130 μιάμιση ώρα Ελένη.. Χαρούλα 100 η ωρα
MrEco
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 23
- Like
- 4.328
- Πόντοι
- 5.595
εχουν γραφτει για ολες+καποιες ακομα που δεν εχουν στο site(στειλε viber/whatsapp)Θεραπεύτριες Μασάζ | Μασάζ στο σπίτι | Μασάζ στην Αθήνα ΓΙΑ κανε κλικ .βγαζει μαριαννα κελλυ καττυ βελλα αντριαννα μονικα . το ενα πουτσομεζεδακι καλυτερο απο το αλλο.το θεμα ειναι αν φτιαχνουν μονο φραπε η ψηνουν και μπριζολα .ξερει καποιος ?
απο οσες εχω προσωπικα αποψη:1)μαριαννα καλο μασαζ, τιποτα σε εξτρα 2)αντριαννα μακρια,μετριο μασαζ, τιποτα σε εξτρα 3)μονικα μακρια,τιποτα σε μασαζ, μονο μετρια-αδιαφορα εξτρα
Για εξτρα δηλαδη υποτυπωδες εστω μασαζ+σεξ πας Ελενη, Ευα απο οσες εχω δοκιμασει
feragamo
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2015
- Κριτικές
- 98
- Like
- 28.602
- Πόντοι
- 26.236
Σε αυτό το j’ adore πριν καιρό είχαν μια Εμιλη που φαινοταν καλο κ δε τόλμησα ποτε .Συνάντηση με Καρολίνα από J'adore massage, δεν ξέρει μασάζ-μέτρια εμφάνιση, υπηρεσίες με τιμοκατάλογο, μακριά
Δε ξέρω αν κάποιος τόλμησε τελικά κ ξερει να πει κάτι .
Έχω πάρει ελληνιδες : Αναστασία: μασαζ λιγα πραγματα/ φραπε 100 / φουλαρει με 120 η όπου σε πιάσει.Καλησπερα ξέρουμε τίποτα από τα κορίτσια από Αττική μασάζ ωραιες φωτο εχει πάρει κανενας από εκεί?
Ολίβια : καλό παιδί πρωτίστως μασαζ καλο/ προχωράει από 120 και πάνω.
Ρούμπη αλβανιδα: μασαζ μετριο/ φραπέ 100/ προχωράει με 120 και πανω ( δεν πηρα) και katty Βενεζουέλα αδιάφορο μασαζ/ 100 και πάνω τα υπόλοιπα.
Μια καινούργια Νικολετα/ πολύ αδύνατη ξεκινάει με 100 για φραπέ κλπ
Ανδριανα: μόνο μασαζ
Ελπίζω να βοηθησα
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 30
- Εμφανίσεις
- 6K
- Απαντήσεις
- 228
- Εμφανίσεις
- 19K