Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 52K
  • Εμφανίσεις 11M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 30 άτομα (8 μέλη και 22 επισκέπτες)

pirateman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2018
Κριτικές
12
Like
2.222
Πόντοι
506
Σας έχει μπει η ιδέα ότι δεν κάνουν σεξ γιατί έχουν περίοδο ή έχουν καμία αρρώστια και το κόψαν το σπορ;

boudog

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Σεπ 2024
Κριτικές
5
Like
2.085
Πόντοι
1.181
Σας έχει μπει η ιδέα ότι δεν κάνουν σεξ γιατί έχουν περίοδο ή έχουν καμία αρρώστια και το κόψαν το σπορ;
Κάνουν αλλά με όποιον γουστάρουν. Και είναι απλή η ιστορία. Γυναίκες με μέτρια εμφάνιση πλασάρουν μασάζ και μια φραπεδιά και βγάζουν λίγο λιγότερα την ώρα από όσα βγάζει η βίζιτα. Αν γουστάρουν πάνε παρακάτω και εκεί δαγκώνουν γερά και βγάζουν και πελάτη.

Αν παραβλέψεις την εμφάνιση, στο πήδημα- όταν , αν , εφόσον - προχωρήσουν, είναι σχετικά καλές. Λίγο καλύτερες από τις μέτριες βίζιτες, γιατί έχουν «επιλέξει» να πηδηχτούν.

Τα παραπάνω για αυτές που προχωράνε επιλεκτικά. Βεβαίως έχουμε και αυτές που πάνε φουλ ανεξαρτήτως πελάτη.

Α… ναι και κάποιες που δεν προχωράνε… μέχρι να μειωθούν τα ραντεβού σε 2-3 την εβδομάδα. Τότε αλλάζουν γραφεία και στο τέλος κλάδο. Κάνουν νύχια μετά, καούκες, ρίζες και τα ρέστα.

Πάντως γυναίκα σε μασάζ και πάνω από χρόνο θα το ρίξει το φραπεδάκι της.

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
24.764
Πόντοι
6.056
Κάνουν αλλά με όποιον γουστάρουν. Και είναι απλή η ιστορία. Γυναίκες με μέτρια εμφάνιση πλασάρουν μασάζ και μια φραπεδιά και βγάζουν λίγο λιγότερα την ώρα από όσα βγάζει η βίζιτα. Αν γουστάρουν πάνε παρακάτω και εκεί δαγκώνουν γερά και βγάζουν και πελάτη.
Αν είναι 70+50 ξεπερνάνε πολλές βίζιτες. Φθηνότερες μόνο από ct.

• Like
Αντιδράσεις: boudog

kors

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2023
Κριτικές
24
Like
893
Πόντοι
990
Τυπάρα .... ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ;;;

Καμία από αυτές δεν δουλεύει τώρα. Τουλάχιστον στη σελίδα τους, δεν υπάρχει ούτε μία από αυτές που αναφέρεις.
Για Ιστορία ;;

Ζητάς από το τηλεφωνικό κέντρο του ντελουξ και σου στέλνουν τις διαθέσιμες

MrEco

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2009
Κριτικές
23
Like
4.328
Πόντοι
5.595
Πολύ ζωηρουλης μας βγήκες εσύ!! Πίσω από την οθόνη ζωριζεσαι...πρόσεξε μην σ φύγουν..
Aμα σε μαθει η μανα σου η μαθεις ορθογραφια ελα να ξαναγραψεις τη μαλακια σου μπας και σε μαθουμε και μεις
Κερναμε και περγαμοντο τις καθημερινες

MouthFucker

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2023
Κριτικές
3
Like
245
Πόντοι
0
Κρίμα.... αλλά 2 χρόνια ? ουάτ δε φάκ δηλαδή....:headbang:

Kwstaki134

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2022
Κριτικές
1
Like
224
Πόντοι
0
Καλησπέρα συναγωνιστές αναζητω μιλφακι για μασάζ που να έρχεται Κηφισιά .... Έχουμε τίποτα ???

TELISA

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2018
Like
52
Πόντοι
0
Δοκίμασε Ελένη κομμώτρια, milf και έρχεται εκεί που θέλεις. Για τηλέφωνο κοίτα τις προηγούμενες σελίδες, κάποιος το είχε ανεβάσει

Katakouzinosss

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2025
Like
156
Πόντοι
0
Λοιπόν κασκαντέρ:

Νικολέττα από Attica κλασική βίζιτα δεν ξέρει μασάζ, αδιάφορη σε όλα.

Ολίβια από Attica, όμορφη μέχρι χεράκι, για μια φορά καλή

Ξέρει κανείς για Βικτωρία από Attica?

MrEco

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2009
Κριτικές
23
Like
4.328
Πόντοι
5.595
Λοιπόν κασκαντέρ:

Νικολέττα από Attica κλασική βίζιτα δεν ξέρει μασάζ, αδιάφορη σε όλα.

Ολίβια από Attica, όμορφη μέχρι χεράκι, για μια φορά καλή

Ξέρει κανείς για Βικτωρία από Attica?
για φουλ Ελενη η Ευα.Για χερι Ρουμπι
για στεναχωρη μοναχικη μαλακια αντριαννα
Μονικα μην παρεις, φαση Νικολεττα που ειπες

Aggelioforos1992

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2023
Like
2.755
Πόντοι
456
Συνάντηση με Ελένη κομμώτρια..πολύ δυνατή αν κ τσιμπάει στη τιμή.. δυνατό πλήρες πρόγραμμα με ένα ωραίο κορμί κ 2 χυσιματα..πιο πριν γάμησα κ την φίλη της την Χαρούλα ακόμη καλύτερη μιλφαρα κ αυτή απ' τα τοπ γαμησια με Χαρούλα όσοι έχουν πάρει ξέρουν!!!

Pangt13

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2024
Κριτικές
1
Like
116
Πόντοι
0
Aμα σε μαθει η μανα σου η μαθεις ορθογραφια ελα να ξαναγραψεις τη μαλακια σου μπας και σε μαθουμε και μεις
Κερναμε και περγαμοντο τις καθημερινες
Περγαμόντο σε κερνάει σίγουρα ο φίλος σου ο Χίος!!!! Άμα θες όμως σε κερνάω και εγώ για να βάλεις λίγο μυαλό. Γατακιιιι! Και είμαι και ευγενικός τώρα με όσα θέλω να σου πω λακαμα...

Pangt13

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2024
Κριτικές
1
Like
116
Πόντοι
0
Περγαμόντο σε κερνάει σίγουρα ο φίλος σου ο Χίος!!!! Άμα θες όμως σε κερνάω και εγώ για να βάλεις λίγο μυαλό. Γατακιιιι! Και είμαι και ευγενικός τώρα με όσα θέλω να σου πω λακαμα...
Επίσης εγώ δεν είπα κάτι για την μάνα σου. Η μάνα είναι ιερό πρόσωπο. .. θα ήθελα να σ πω κάτι για την δικιά σου... Αλλά έχει χάρη....

leathal

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2010
Κριτικές
4
Like
7
Πόντοι
1
Συνάντηση με Ελένη κομμώτρια..πολύ δυνατή αν κ τσιμπάει στη τιμή.. δυνατό πλήρες πρόγραμμα με ένα ωραίο κορμί κ 2 χυσιματα..πιο πριν γάμησα κ την φίλη της την Χαρούλα ακόμη καλύτερη μιλφαρα κ αυτή απ' τα τοπ γαμησια με Χαρούλα όσοι έχουν πάρει ξέρουν!!!
Υπάρχει τηλ ή αγγελία της Χαρουλας;

bigtolis00

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Νοε 2021
Κριτικές
36
Like
1.483
Πόντοι
2.390
Τζέσικα και Βαλέρια από deluxe πάνε φουλ;