Εγώ που έχω στείλει δεν μου έχουν στείλει πίσω πάντως ΜελίναΤο royal ,εχει ακόμα Μελίνα?
Η Ξένια και η Ιωάννα δουλεύουν ακόμα?
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σεξ μασάζ στο σπίτι
- Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 52K
- Εμφανίσεις 11M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 26 άτομα (4 μέλη και 22 επισκέπτες)
boudog
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2024
- Κριτικές
- 5
- Like
- 2.085
- Πόντοι
- 1.181
Κάνουν αλλά με όποιον γουστάρουν. Και είναι απλή η ιστορία. Γυναίκες με μέτρια εμφάνιση πλασάρουν μασάζ και μια φραπεδιά και βγάζουν λίγο λιγότερα την ώρα από όσα βγάζει η βίζιτα. Αν γουστάρουν πάνε παρακάτω και εκεί δαγκώνουν γερά και βγάζουν και πελάτη.Σας έχει μπει η ιδέα ότι δεν κάνουν σεξ γιατί έχουν περίοδο ή έχουν καμία αρρώστια και το κόψαν το σπορ;
Αν παραβλέψεις την εμφάνιση, στο πήδημα- όταν , αν , εφόσον - προχωρήσουν, είναι σχετικά καλές. Λίγο καλύτερες από τις μέτριες βίζιτες, γιατί έχουν «επιλέξει» να πηδηχτούν.
Τα παραπάνω για αυτές που προχωράνε επιλεκτικά. Βεβαίως έχουμε και αυτές που πάνε φουλ ανεξαρτήτως πελάτη.
Α… ναι και κάποιες που δεν προχωράνε… μέχρι να μειωθούν τα ραντεβού σε 2-3 την εβδομάδα. Τότε αλλάζουν γραφεία και στο τέλος κλάδο. Κάνουν νύχια μετά, καούκες, ρίζες και τα ρέστα.
Πάντως γυναίκα σε μασάζ και πάνω από χρόνο θα το ρίξει το φραπεδάκι της.
boudog
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2024
- Κριτικές
- 5
- Like
- 2.085
- Πόντοι
- 1.181
Ναι όλες κανονικά.Το royal ,εχει ακόμα Μελίνα?
Η Ξένια και η Ιωάννα δουλεύουν ακόμα?
tellystalone6969
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 24.764
- Πόντοι
- 6.056
Αν είναι 70+50 ξεπερνάνε πολλές βίζιτες. Φθηνότερες μόνο από ct.Κάνουν αλλά με όποιον γουστάρουν. Και είναι απλή η ιστορία. Γυναίκες με μέτρια εμφάνιση πλασάρουν μασάζ και μια φραπεδιά και βγάζουν λίγο λιγότερα την ώρα από όσα βγάζει η βίζιτα. Αν γουστάρουν πάνε παρακάτω και εκεί δαγκώνουν γερά και βγάζουν και πελάτη.
Τυπάρα .... ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ;;;
Καμία από αυτές δεν δουλεύει τώρα. Τουλάχιστον στη σελίδα τους, δεν υπάρχει ούτε μία από αυτές που αναφέρεις.
Για Ιστορία ;;
Ζητάς από το τηλεφωνικό κέντρο του ντελουξ και σου στέλνουν τις διαθέσιμες
Πολύ ζωηρουλης μας βγήκες εσύ!! Πίσω από την οθόνη ζωριζεσαι...πρόσεξε μην σ φύγουν..Παρτον πουλο λεμε ρε βλακα
MrEco
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 23
- Like
- 4.328
- Πόντοι
- 5.595
Aμα σε μαθει η μανα σου η μαθεις ορθογραφια ελα να ξαναγραψεις τη μαλακια σου μπας και σε μαθουμε και μειςΠολύ ζωηρουλης μας βγήκες εσύ!! Πίσω από την οθόνη ζωριζεσαι...πρόσεξε μην σ φύγουν..
Κερναμε και περγαμοντο τις καθημερινες
MouthFucker
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιουν 2023
- Κριτικές
- 3
- Like
- 245
- Πόντοι
- 0
Κρίμα.... αλλά 2 χρόνια ? ουάτ δε φάκ δηλαδή....

Kwstaki134
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2022
- Κριτικές
- 1
- Like
- 224
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα συναγωνιστές αναζητω μιλφακι για μασάζ που να έρχεται Κηφισιά .... Έχουμε τίποτα ???
Katakouzinosss
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2025
- Like
- 156
- Πόντοι
- 0
Νατασα από χρυση ευκαιρία, ο,τι καλύτερο για μιλφομανιακούςΚαλησπέρα συναγωνιστές αναζητω μιλφακι για μασάζ που να έρχεται Κηφισιά .... Έχουμε τίποτα ???
Katakouzinosss
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2025
- Like
- 156
- Πόντοι
- 0
Λοιπόν κασκαντέρ:
Νικολέττα από Attica κλασική βίζιτα δεν ξέρει μασάζ, αδιάφορη σε όλα.
Ολίβια από Attica, όμορφη μέχρι χεράκι, για μια φορά καλή
Ξέρει κανείς για Βικτωρία από Attica?
MrEco
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 23
- Like
- 4.328
- Πόντοι
- 5.595
για φουλ Ελενη η Ευα.Για χερι ΡουμπιΛοιπόν κασκαντέρ:
για στεναχωρη μοναχικη μαλακια αντριαννα
Μονικα μην παρεις, φαση Νικολεττα που ειπες
xjimakos24x
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Απρ 2017
- Like
- 516
- Πόντοι
- 81
Λινκ φίλε?Νατασα από χρυση ευκαιρία, ο,τι καλύτερο για μιλφομανιακούς
Aggelioforos1992
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2023
- Like
- 2.753
- Πόντοι
- 456
Συνάντηση με Ελένη κομμώτρια..πολύ δυνατή αν κ τσιμπάει στη τιμή.. δυνατό πλήρες πρόγραμμα με ένα ωραίο κορμί κ 2 χυσιματα..πιο πριν γάμησα κ την φίλη της την Χαρούλα ακόμη καλύτερη μιλφαρα κ αυτή απ' τα τοπ γαμησια με Χαρούλα όσοι έχουν πάρει ξέρουν!!!
Περγαμόντο σε κερνάει σίγουρα ο φίλος σου ο Χίος!!!! Άμα θες όμως σε κερνάω και εγώ για να βάλεις λίγο μυαλό. Γατακιιιι! Και είμαι και ευγενικός τώρα με όσα θέλω να σου πω λακαμα...Aμα σε μαθει η μανα σου η μαθεις ορθογραφια ελα να ξαναγραψεις τη μαλακια σου μπας και σε μαθουμε και μεις
Κερναμε και περγαμοντο τις καθημερινες
Επίσης εγώ δεν είπα κάτι για την μάνα σου. Η μάνα είναι ιερό πρόσωπο. .. θα ήθελα να σ πω κάτι για την δικιά σου... Αλλά έχει χάρη....Περγαμόντο σε κερνάει σίγουρα ο φίλος σου ο Χίος!!!! Άμα θες όμως σε κερνάω και εγώ για να βάλεις λίγο μυαλό. Γατακιιιι! Και είμαι και ευγενικός τώρα με όσα θέλω να σου πω λακαμα...
Υπάρχει τηλ ή αγγελία της Χαρουλας;Συνάντηση με Ελένη κομμώτρια..πολύ δυνατή αν κ τσιμπάει στη τιμή.. δυνατό πλήρες πρόγραμμα με ένα ωραίο κορμί κ 2 χυσιματα..πιο πριν γάμησα κ την φίλη της την Χαρούλα ακόμη καλύτερη μιλφαρα κ αυτή απ' τα τοπ γαμησια με Χαρούλα όσοι έχουν πάρει ξέρουν!!!
bigtolis00
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2021
- Κριτικές
- 36
- Like
- 1.483
- Πόντοι
- 2.390
Τζέσικα και Βαλέρια από deluxe πάνε φουλ;
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)