Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 52K
  • Εμφανίσεις 11M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 36 άτομα (8 μέλη και 28 επισκέπτες)

Fullspoonmoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2024
Like
2.798
Πόντοι
456
Παιδιά βοήθεια για Νατάσα Μονρόε από φβ γνώμες κτλ σε υπηρεσίες???από φωτος βυζάρες θεϊκές κ τρώγεται γαμευσιμη γενικά μιλφ
Τα δίνει όλα η κρητικια....καλή είναι για 50αρα plus.....κορμί λαμπάδα βυζι με λίγη πρόσθετη σιλικόνη....κομπλέ....στανταρακι μου

Aggelioforos1992

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2023
Like
2.759
Πόντοι
456

Kostas04

Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2024
Like
24
Πόντοι
0

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
24.765
Πόντοι
6.056
Γιαυτο ξεκαθαριζεις απο την αρχη και οποια θελει χρυσο τουβλο φευγει οπως ηρθε
Ξέρετε καμία ευρωπαϊκής καταγωγής , στυλιάρι μοντελέ να κάνει μασαζ σε ιδιωτικό χόρο ;
Αν δουλεύει και μετά τις ... ώρες καταστημάτων , ακόμη καλύτερα.

• Like
Αντιδράσεις: gasper

athena 9

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2021
Κριτικές
39
Like
1.673
Πόντοι
2.411
Καλημέρα σας
Διαβάζοντας εδώ κριτικές για Λιλη από Joy είπα να δοκιμάσω κ γω.Πολυ όμορφη γυναίκα κ ωραίο σωματότυπο φαίνεται.Οταν ήρθε η ώρα κ τη ρώτησα πολύ ευγενικά αν κάνει κάτι έξτρα μου είπε "μόνο μασάζ κάνω".Παραξενευτηκα πολύ με την απάντηση έχοντας πάει διαβασμενος απο το thread.Μηπως είναι κάποιου είδους τακτική της συγκεκριμένης κοπέλας για τη πρώτη συνεδρία?
Πάντα τηρώ καθαριότητα κ ευγένεια να τονίσω.

Η Λίλυ είναι πολύ άνετη. Μήπως έτυχε

Koprogatos

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2021
Like
1.029
Πόντοι
81
Η Λίλυ είναι πολύ άνετη. Μήπως έτυχε
Μου φάνηκε πολύ περίεργο
Ίσως έτυχε ναι αλλά είπα να ρωτήσω μπας κ με διαφωτίσει κάνεις έχοντας παρόμοια εμπειρία πχ
Ευχαριστώ πάντως για την απάντηση

bill the dick

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2007
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
1
Τα δίνει όλα η κρητικια....καλή είναι για 50αρα plus.....κορμί λαμπάδα βυζι με λίγη πρόσθετη σιλικόνη....κομπλέ....στανταρακι μου
Ρε συ πως επικοινωνεις μαζι της; fb δεν εχει απαντησει

NameNotFound

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
238
Πόντοι
20
Καλησπέρα συναγωνιστές.
Εμπειρίες του περασμένου χρόνου, δεν μπαίνω συχνά δυστυχώς κ ο χρόνος κ τα χρήματα που απαιτούνται για το μασάζ δεν αξίζουν πλεον.

Deluxe:
- Μαργαρίτα, οι φωτογραφίες ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, μέτριο μασαζ, κάτι για ενέργειες κ τσάκρα έλεγε κ ότι έχει ασχοληθεί πολύ με body to body μασάζ, τελικά τσάμπα κόπος, γδύθηκε απ μόνης της κ κ έμεινε με το εσώρουχο, φραπέ (κρίμα τα λεφτά)
- Ινέσσα, σταθερή αξία, καλό μασάζ, φραπέ
- Βαλέρια (μια σταματάει μια ξεκινάει) , πολύ καλό μασάζ, φραπέ
- Ζέτα, παλιά καραβάνα, ξέρει τι κάνει, φουλάρει, λίγο πιο μεγάλη απ τα γούστα μου
- 'Ολγα, από ανατολικό μπλοκ, καλό μασάζ, ευγενική κ φιλική, φραπέ τίμιο ραντεβού, δεν θα ξαναέπαιρνα
- Κλειώ, όμορφη κοπέλα, παλία μπαργουμαν πιθανώς, μασάζ αδιάφορο, κοιτάει για το μετά όπου δαγκώνει
- Τζέσικα, όμορφη κοπέλα, δηλώνει εκ Βραζιλίας, πολύ καλό μασάζ, φραπέ

Joy:
- Νίνα, όμορφη κοπέλα, απ τις παλιές αξίες του χρόνου, είναι με τα φεγγάρια της, την μία μπορεί να φουλάρει, την άλλη μπορεί να σου πεί εγώ δεν κάνω τέτοια κ να πάει μέχρι χέρι
- Μελίτα, πολύ ευγενική κ συμπαθητική παρουσία, καλό μασάζ, φραπέ, ρωτούσε αν κάνω γενικά μασάζ, την ενδιέφερε η επανάληψη πιθανώς για παραπάνω οικειότητα

Royal:
- Μελίνα, σταθερή αξία κ προσωπική αγαπημένη, όποτε βρίσκω χρόνο συνήθως αυτή θα προσπαθήσω να πάρω, πολύ καλό μασάζ, καθαρή, φιλική (αν κ ντροπαλή στις 1-2 πρώτες συνεδρίες)
- Ξένια, όμορφη κοπέλα, κορίτσι διπλανής πόρτας, καλό μασάζ, φραπέ (κρίμα να μην πάει κ λίγο παραπάνω), γδύνεται αν νιώσει άνετα.
- Ιωάννα, χαμηλών τόνων, κορίτσι διπλανής πόρτας, δεν σε προδιαθέτει για κάτι παραπάνω, παραδόξως καλό μασάζ, φραπέ (πρέπει να σταμάτησε)

Μακροημερεύετε και αγαλλιάσθε.

pwe401rg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
5
Like
669
Πόντοι
361
Καλησπέρα συναγωνιστές.
Εμπειρίες του περασμένου χρόνου, δεν μπαίνω συχνά δυστυχώς κ ο χρόνος κ τα χρήματα που απαιτούνται για το μασάζ δεν αξίζουν πλεον.

Deluxe:
- Μαργαρίτα, οι φωτογραφίες ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, μέτριο μασαζ, κάτι για ενέργειες κ τσάκρα έλεγε κ ότι έχει ασχοληθεί πολύ με body to body μασάζ, τελικά τσάμπα κόπος, γδύθηκε απ μόνης της κ κ έμεινε με το εσώρουχο, φραπέ (κρίμα τα λεφτά)
- Ινέσσα, σταθερή αξία, καλό μασάζ, φραπέ
- Βαλέρια (μια σταματάει μια ξεκινάει) , πολύ καλό μασάζ, φραπέ
- Ζέτα, παλιά καραβάνα, ξέρει τι κάνει, φουλάρει, λίγο πιο μεγάλη απ τα γούστα μου
- 'Ολγα, από ανατολικό μπλοκ, καλό μασάζ, ευγενική κ φιλική, φραπέ τίμιο ραντεβού, δεν θα ξαναέπαιρνα
- Κλειώ, όμορφη κοπέλα, παλία μπαργουμαν πιθανώς, μασάζ αδιάφορο, κοιτάει για το μετά όπου δαγκώνει
- Τζέσικα, όμορφη κοπέλα, δηλώνει εκ Βραζιλίας, πολύ καλό μασάζ, φραπέ

Joy:
- Νίνα, όμορφη κοπέλα, απ τις παλιές αξίες του χρόνου, είναι με τα φεγγάρια της, την μία μπορεί να φουλάρει, την άλλη μπορεί να σου πεί εγώ δεν κάνω τέτοια κ να πάει μέχρι χέρι
- Μελίτα, πολύ ευγενική κ συμπαθητική παρουσία, καλό μασάζ, φραπέ, ρωτούσε αν κάνω γενικά μασάζ, την ενδιέφερε η επανάληψη πιθανώς για παραπάνω οικειότητα

Royal:
- Μελίνα, σταθερή αξία κ προσωπική αγαπημένη, όποτε βρίσκω χρόνο συνήθως αυτή θα προσπαθήσω να πάρω, πολύ καλό μασάζ, καθαρή, φιλική (αν κ ντροπαλή στις 1-2 πρώτες συνεδρίες)
- Ξένια, όμορφη κοπέλα, κορίτσι διπλανής πόρτας, καλό μασάζ, φραπέ (κρίμα να μην πάει κ λίγο παραπάνω), γδύνεται αν νιώσει άνετα.
- Ιωάννα, χαμηλών τόνων, κορίτσι διπλανής πόρτας, δεν σε προδιαθέτει για κάτι παραπάνω, παραδόξως καλό μασάζ, φραπέ (πρέπει να σταμάτησε)

Μακροημερεύετε και αγαλλιάσθε.
Συγχαρητήρια στον φίλο για την όμορφη και αναλυτική ενημέρωση.

johny131

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2016
Like
39
Πόντοι
0
Καλησπέρα, εχει κανενας συναγωνιστης αποψη για νουρου με την Καρολινα στο Ζαντορ μασαζ ? Υπαρχει ηδη αποψη για την Νικη στο ιδιο ιδρυμα.

MouthFucker

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2023
Κριτικές
3
Like
245
Πόντοι
0
Ω ρε φιιιιιιιιίλε !!! τι τούμπανο είναι αυτό ?

Απο το χθεσινο μου session με την Ιερεια του Χώρου .... απλά εχασα την Μπάλα ..
Μαγκες μην δινεται δεξιά - αριστερά τα λεφτα σας τζάμπα .

Αρχείο εικόνας WhatsApp 2025-05-16 στις 10.34.25_66e1e473.jpg

Αρχείο εικόνας WhatsApp 2025-05-16 στις 10.34.14_8880c8bb.jpg

Sailock

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
9
Like
360
Πόντοι
281
Ω ρε φιιιιιιιιίλε !!! τι τούμπανο είναι αυτό ?
Ακριβοθώρητη, για να καταλάβεις δύο χρόνια προσπαθούσα να κλείσω ραντεβού και μου έστελνε μονάχα το b team εν το μεταξύ ξόδευα μέχρι πρόσφατα πολλαπλάσια των τιμών της διότι αναγκαζομουν και έπαιρνα βίζιτα που να ξέρει από ίδιες υπηρεσίες. Δεν αξίζει να ταλαιπωρηθείς κατ’εμε

Εγγρ.
21 Φεβ 2023
Κριτικές
19
Like
21.048
Πόντοι
3.246

dani69

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2009
Κριτικές
3
Like
1.071
Πόντοι
81
Καλησπερα ξέρουμε τίποτα από τα κορίτσια από Αττική μασάζ ωραιες φωτο εχει πάρει κανενας από εκεί?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom