100Κοστος για χερι;
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σεξ μασάζ στο σπίτι
- Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 52K
- Εμφανίσεις 11M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 70 άτομα (15 μέλη και 55 επισκέπτες)
Fullspoonmoon
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2024
- Like
- 2.786
- Πόντοι
- 456
Τα δίνει όλα η κρητικια....καλή είναι για 50αρα plus.....κορμί λαμπάδα βυζι με λίγη πρόσθετη σιλικόνη....κομπλέ....στανταρακι μουΠαιδιά βοήθεια για Νατάσα Μονρόε από φβ γνώμες κτλ σε υπηρεσίες???από φωτος βυζάρες θεϊκές κ τρώγεται γαμευσιμη γενικά μιλφ
Aggelioforos1992
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2023
- Like
- 2.757
- Πόντοι
- 456
Την έκλεισα για να δούμε τέλειαΤα δίνει όλα η κρητικια....καλή είναι για 50αρα plus.....κορμί λαμπάδα βυζι με λίγη πρόσθετη σιλικόνη....κομπλέ....στανταρακι μου
Fullspoonmoon
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2024
- Like
- 2.786
- Πόντοι
- 456
Προσωπική η άποψη μου και υποκειμενική....οκ???Την έκλεισα για να δούμε τέλεια
Γιαυτο ξεκαθαριζεις απο την αρχη και οποια θελει χρυσο τουβλο φευγει οπως ηρθεΠολλές χρεώνουν μοντελέ τιμές .... χωρίς να πλησιάζουν ... σε τίποτε ....
tellystalone6969
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 24.764
- Πόντοι
- 6.056
Ξέρετε καμία ευρωπαϊκής καταγωγής , στυλιάρι μοντελέ να κάνει μασαζ σε ιδιωτικό χόρο ;Γιαυτο ξεκαθαριζεις απο την αρχη και οποια θελει χρυσο τουβλο φευγει οπως ηρθε
Αν δουλεύει και μετά τις ... ώρες καταστημάτων , ακόμη καλύτερα.
Aggelioforos1992
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2023
- Like
- 2.757
- Πόντοι
- 456
Μέτρια συνάντηση οκ γούστα είναι αυτάΠροσωπική η άποψη μου και υποκειμενική....οκ???
Καλημέρα σας
Διαβάζοντας εδώ κριτικές για Λιλη από Joy είπα να δοκιμάσω κ γω.Πολυ όμορφη γυναίκα κ ωραίο σωματότυπο φαίνεται.Οταν ήρθε η ώρα κ τη ρώτησα πολύ ευγενικά αν κάνει κάτι έξτρα μου είπε "μόνο μασάζ κάνω".Παραξενευτηκα πολύ με την απάντηση έχοντας πάει διαβασμενος απο το thread.Μηπως είναι κάποιου είδους τακτική της συγκεκριμένης κοπέλας για τη πρώτη συνεδρία?
Πάντα τηρώ καθαριότητα κ ευγένεια να τονίσω.
Η Λίλυ είναι πολύ άνετη. Μήπως έτυχε
Koprogatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2021
- Like
- 1.029
- Πόντοι
- 81
Μου φάνηκε πολύ περίεργοΗ Λίλυ είναι πολύ άνετη. Μήπως έτυχε
Ίσως έτυχε ναι αλλά είπα να ρωτήσω μπας κ με διαφωτίσει κάνεις έχοντας παρόμοια εμπειρία πχ
Ευχαριστώ πάντως για την απάντηση
bill the dick
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 44
- Πόντοι
- 1
Ρε συ πως επικοινωνεις μαζι της; fb δεν εχει απαντησειΤα δίνει όλα η κρητικια....καλή είναι για 50αρα plus.....κορμί λαμπάδα βυζι με λίγη πρόσθετη σιλικόνη....κομπλέ....στανταρακι μου
NameNotFound
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2018
- Like
- 238
- Πόντοι
- 20
Καλησπέρα συναγωνιστές.
Εμπειρίες του περασμένου χρόνου, δεν μπαίνω συχνά δυστυχώς κ ο χρόνος κ τα χρήματα που απαιτούνται για το μασάζ δεν αξίζουν πλεον.
Deluxe:
- Μαργαρίτα, οι φωτογραφίες ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, μέτριο μασαζ, κάτι για ενέργειες κ τσάκρα έλεγε κ ότι έχει ασχοληθεί πολύ με body to body μασάζ, τελικά τσάμπα κόπος, γδύθηκε απ μόνης της κ κ έμεινε με το εσώρουχο, φραπέ (κρίμα τα λεφτά)
- Ινέσσα, σταθερή αξία, καλό μασάζ, φραπέ
- Βαλέρια (μια σταματάει μια ξεκινάει) , πολύ καλό μασάζ, φραπέ
- Ζέτα, παλιά καραβάνα, ξέρει τι κάνει, φουλάρει, λίγο πιο μεγάλη απ τα γούστα μου
- 'Ολγα, από ανατολικό μπλοκ, καλό μασάζ, ευγενική κ φιλική, φραπέ τίμιο ραντεβού, δεν θα ξαναέπαιρνα
- Κλειώ, όμορφη κοπέλα, παλία μπαργουμαν πιθανώς, μασάζ αδιάφορο, κοιτάει για το μετά όπου δαγκώνει
- Τζέσικα, όμορφη κοπέλα, δηλώνει εκ Βραζιλίας, πολύ καλό μασάζ, φραπέ
Joy:
- Νίνα, όμορφη κοπέλα, απ τις παλιές αξίες του χρόνου, είναι με τα φεγγάρια της, την μία μπορεί να φουλάρει, την άλλη μπορεί να σου πεί εγώ δεν κάνω τέτοια κ να πάει μέχρι χέρι
- Μελίτα, πολύ ευγενική κ συμπαθητική παρουσία, καλό μασάζ, φραπέ, ρωτούσε αν κάνω γενικά μασάζ, την ενδιέφερε η επανάληψη πιθανώς για παραπάνω οικειότητα
Royal:
- Μελίνα, σταθερή αξία κ προσωπική αγαπημένη, όποτε βρίσκω χρόνο συνήθως αυτή θα προσπαθήσω να πάρω, πολύ καλό μασάζ, καθαρή, φιλική (αν κ ντροπαλή στις 1-2 πρώτες συνεδρίες)
- Ξένια, όμορφη κοπέλα, κορίτσι διπλανής πόρτας, καλό μασάζ, φραπέ (κρίμα να μην πάει κ λίγο παραπάνω), γδύνεται αν νιώσει άνετα.
- Ιωάννα, χαμηλών τόνων, κορίτσι διπλανής πόρτας, δεν σε προδιαθέτει για κάτι παραπάνω, παραδόξως καλό μασάζ, φραπέ (πρέπει να σταμάτησε)
Μακροημερεύετε και αγαλλιάσθε.
Εμπειρίες του περασμένου χρόνου, δεν μπαίνω συχνά δυστυχώς κ ο χρόνος κ τα χρήματα που απαιτούνται για το μασάζ δεν αξίζουν πλεον.
Deluxe:
- Μαργαρίτα, οι φωτογραφίες ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, μέτριο μασαζ, κάτι για ενέργειες κ τσάκρα έλεγε κ ότι έχει ασχοληθεί πολύ με body to body μασάζ, τελικά τσάμπα κόπος, γδύθηκε απ μόνης της κ κ έμεινε με το εσώρουχο, φραπέ (κρίμα τα λεφτά)
- Ζέτα, παλιά καραβάνα, ξέρει τι κάνει, φουλάρει, λίγο πιο μεγάλη απ τα γούστα μου
- 'Ολγα, από ανατολικό μπλοκ, καλό μασάζ, ευγενική κ φιλική, φραπέ τίμιο ραντεβού, δεν θα ξαναέπαιρνα
- Κλειώ, όμορφη κοπέλα, παλία μπαργουμαν πιθανώς, μασάζ αδιάφορο, κοιτάει για το μετά όπου δαγκώνει
Joy:
- Νίνα, όμορφη κοπέλα, απ τις παλιές αξίες του χρόνου, είναι με τα φεγγάρια της, την μία μπορεί να φουλάρει, την άλλη μπορεί να σου πεί εγώ δεν κάνω τέτοια κ να πάει μέχρι χέρι
- Μελίτα, πολύ ευγενική κ συμπαθητική παρουσία, καλό μασάζ, φραπέ, ρωτούσε αν κάνω γενικά μασάζ, την ενδιέφερε η επανάληψη πιθανώς για παραπάνω οικειότητα
Royal:
- Μελίνα, σταθερή αξία κ προσωπική αγαπημένη, όποτε βρίσκω χρόνο συνήθως αυτή θα προσπαθήσω να πάρω, πολύ καλό μασάζ, καθαρή, φιλική (αν κ ντροπαλή στις 1-2 πρώτες συνεδρίες)
- Ξένια, όμορφη κοπέλα, κορίτσι διπλανής πόρτας, καλό μασάζ, φραπέ (κρίμα να μην πάει κ λίγο παραπάνω), γδύνεται αν νιώσει άνετα.
- Ιωάννα, χαμηλών τόνων, κορίτσι διπλανής πόρτας, δεν σε προδιαθέτει για κάτι παραπάνω, παραδόξως καλό μασάζ, φραπέ (πρέπει να σταμάτησε)
Συγχαρητήρια στον φίλο για την όμορφη και αναλυτική ενημέρωση.Καλησπέρα συναγωνιστές.
Deluxe:
Joy:
Royal:
MouthFucker
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιουν 2023
- Κριτικές
- 3
- Like
- 245
- Πόντοι
- 0
Ω ρε φιιιιιιιιίλε !!! τι τούμπανο είναι αυτό ?
Απο το χθεσινο μου session με την Ιερεια του Χώρου .... απλά εχασα την Μπάλα ..
Μαγκες μην δινεται δεξιά - αριστερά τα λεφτα σας τζάμπα .
![]()
![]()
Ακριβοθώρητη, για να καταλάβεις δύο χρόνια προσπαθούσα να κλείσω ραντεβού και μου έστελνε μονάχα το b team εν το μεταξύ ξόδευα μέχρι πρόσφατα πολλαπλάσια των τιμών της διότι αναγκαζομουν και έπαιρνα βίζιτα που να ξέρει από ίδιες υπηρεσίες. Δεν αξίζει να ταλαιπωρηθείς κατ’εμεΩ ρε φιιιιιιιιίλε !!! τι τούμπανο είναι αυτό ?
Ψωλίνιο ντε Καυλέιρα
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 19
- Like
- 21.048
- Πόντοι
- 3.246
το έχουμε ανεβάσει μπορεί και 20Το τηλ της Ελένης κομμώτριας ένας ρε παιδιά το έχετε 200 άτομα μην είστε πάρτακιδες μια φορά
φορές
Καλησπέρα. Μπορείς να μου πεις το όνομά της. Σ ευχαριστώΩ ρε φιιιιιιιιίλε !!! τι τούμπανο είναι αυτό ?
Fullspoonmoon
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2024
- Like
- 2.786
- Πόντοι
- 456
Η ίριδα????Απο το χθεσινο μου session με την Ιερεια του Χώρου .... απλά εχασα την Μπάλα ..
Μαγκες μην δινεται δεξιά - αριστερά τα λεφτα σας τζάμπα .
![]()
![]()
Σίγουρα όχι ίριδαΗ ίριδα????
Γνωστή στον χώρο
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 30
- Εμφανίσεις
- 6K
- Απαντήσεις
- 228
- Εμφανίσεις