You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Αρσεναλάκιας exAragorn135
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2015
- Κριτικές
- 47
- Like
- 15.682
- Πόντοι
- 10.446
Πάντως στην Euroleague σε 20 ματς με ξένους διαιτητές, έχετε 6 νίκες. Εμάς δε μας χαλάει να έρθουν ξένοι κι εδώ.....εσείς μας ζαλίζετε τα καλαμπαλίκια συνέχεια με τους διαιτητές ....Δηλαδη να καταλαβω λιγο
οι Ελληνες γκρι μας ευνοουν φιλτατε?
Επισης την παπατζα με το var να τη λετε στα ουζερι στον Πειραια και το 66% εχει ενδιαφερον
Πες μας τωρα στο 66% των ετων ηλεγχες η οχι την ομοσπονδια ?(που οριζει διαιτητες και βαριστες)
Φτανει πια το σανο
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2015
- Κριτικές
- 47
- Like
- 15.682
- Πόντοι
- 10.446
Πάντως πέρα από την πλάκα ο τράκης εξαφανίστηκε...δεν είναι σπίτι του, δεν είναι στη δουλειά, ούτε στο εξοχικό και το τραπεζάκι στο σούνιο είναι άδειο.....
Αρχίζω να ανησυχώ....τουλάχιστον εκεί που είναι έχει ίντερνετ να περνάει την ώρα του ή θα πάθει κατάθλιψη ?
Παίρνει τα φάρμακά του ? Έχει τίποτα να καπνίσει ή να σνιφάρει ο άνθρωπος ή θα πάθει στέρηση ?
Κρίμα ρε σεις ο άνθρωπος....
Αρχίζω να ανησυχώ....τουλάχιστον εκεί που είναι έχει ίντερνετ να περνάει την ώρα του ή θα πάθει κατάθλιψη ?
Παίρνει τα φάρμακά του ? Έχει τίποτα να καπνίσει ή να σνιφάρει ο άνθρωπος ή θα πάθει στέρηση ?
Κρίμα ρε σεις ο άνθρωπος....

Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 40.786
- Πόντοι
- 28.246
Αδερφέ, δεν ξέρω αν το είδες. Είπε ο Εργκίναρος ότι δεν γίνεται να βρίζουμε την πατρίδα του αλλά τον Παναθηναϊκό μπορούμε. Μπορείς να βρίζεις τον Παναθηναϊκό αν θέλεις. Δεν θα παρεξηγηθούν οι βάζελοι, τον έχουν θεό τους σε ό,τι πει, είναι γνωστό αυτό.Πάντως στην Euroleague σε 20 ματς με ξένους διαιτητές, έχετε 6 νίκες. Εμάς δε μας χαλάει να έρθουν ξένοι κι εδώ.....εσείς μας ζαλίζετε τα καλαμπαλίκια συνέχεια με τους διαιτητές ....
Μπιρλας
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Like
- 16.708
- Πόντοι
- 3.656
Για να δουμε ποιος θα κοτεψει πρωτος....
www.newsit.gr

Βρούτσης: «Θα περιμένω Γιαννακόπουλο και Αγγελόπουλους την Τετάρτη ως τις 15:00, αλλιώς θα διακοπεί οριστικά το πρωτάθλημα»
Νέα προειδοποίηση από τον Βρούτση μετά τις πρώτες αρνήσεις των ιδιοκτητών Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού

Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 40.786
- Πόντοι
- 28.246
Όχι ρε πούστη μου ΌΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ! Είναι σοβαρά τα πράγματα.Πάντως πέρα από την πλάκα ο τράκης εξαφανίστηκε...δεν είναι σπίτι του, δεν είναι στη δουλειά, ούτε στο εξοχικό και το τραπεζάκι στο σούνιο είναι άδειο.....
Κρίμα ρε σεις ο άνθρωπος....![]()
ΦΑΚΙΡΗΣ
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 171
- Like
- 34.882
- Πόντοι
- 37.562
Ο Βρουτσης...Για να δουμε ποιος θα κοτεψει πρωτος....
![]()
Βρούτσης: «Θα περιμένω Γιαννακόπουλο και Αγγελόπουλους την Τετάρτη ως τις 15:00, αλλιώς θα διακοπεί οριστικά το πρωτάθλημα»
Νέα προειδοποίηση από τον Βρούτση μετά τις πρώτες αρνήσεις των ιδιοκτητών Ολυμπιακού και Παναθηναϊκούwww.newsit.gr
Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 40.786
- Πόντοι
- 28.246
Οι Αγγελόπουλοι την προηγούμενη φορά που φύγανε από το γήπεδο γαμήσανε ολόκληρο πρωτάθλημα για δυο χρόνια... Ρίξανε τον Ολυμπιακό στην Α2 με αποτέλεσμα μηδεν ενδιαφέρον στην Α1.Για να δουμε ποιος θα κοτεψει πρωτος....
![]()
Νέα προειδοποίηση από τον Βρούτση μετά τις πρώτες αρνήσεις των ιδιοκτητών Ολυμπιακού και Παναθηναϊκούwww.newsit.gr
Λεω τώρα εγώ...

dleivas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 4
- Like
- 1.589
- Πόντοι
- 216
εφαγαν τσουνα ολα τα μπουρδελα σωματεια που πηραν το μερος των πουστηδων γιατι στην α2 επαιρναν περισσοτερα λεφτα απο τα τηλεοπτικα.Οι Αγγελόπουλοι την προηγούμενη φορά που φύγανε από το γήπεδο γαμήσανε ολόκληρο πρωτάθλημα για δυο χρόνια... Ρίξανε τον Ολυμπιακό στην Α2 με αποτέλεσμα μηδεν ενδιαφέρον στην Α1.
Λεω τώρα εγώ...![]()
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2015
- Κριτικές
- 47
- Like
- 15.682
- Πόντοι
- 10.446
ο μογγόλος είναι γκρίζος λύκος, προσωπικός φίλος του Ερντογάν παρότι είναι κόκκινο πανί για τη φενέρΑδερφέ, δεν ξέρω αν το είδες. Είπε ο Εργκίναρος ότι δεν γίνεται να βρίζουμε την πατρίδα του αλλά τον Παναθηναϊκό μπορούμε. Μπορείς να βρίζεις τον Παναθηναϊκό αν θέλεις. Δεν θα παρεξηγηθούν οι βάζελοι, τον έχουν θεό τους σε ό,τι πει, είναι γνωστό αυτό.
και κάποιος πρέπει να τον μαζέψει από τους βάζελους, πριν κάνει μεγαλύτερη ζημιά....αλλά τι περιμένεις ?
dleivas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 4
- Like
- 1.589
- Πόντοι
- 216
η τουρκοκρατια κρατησε 40 χρονια επειδη σαν τους σημερινους βαζελους,υπηρχαν πολλοι ολα αυτα τα χρονια.ο μογγόλος είναι γκρίζος λύκος, προσωπικός φίλος του Ερντογάν παρότι είναι κόκκινο πανί για τη φενέρ
και κάποιος πρέπει να τον μαζέψει από τους βάζελους, πριν κάνει μεγαλύτερη ζημιά....αλλά τι περιμένεις ?
brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 17.109
- Πόντοι
- 2.606
Μπορεί να τον κρύβει ο σουβλατζής στην πανορμου τύπε κάτω στο υπόγειοΠάντως πέρα από την πλάκα ο τράκης εξαφανίστηκε...δεν είναι σπίτι του, δεν είναι στη δουλειά, ούτε στο εξοχικό και το τραπεζάκι στο σούνιο είναι άδειο.....
Κρίμα ρε σεις ο άνθρωπος....![]()
brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 17.109
- Πόντοι
- 2.606
Εμείς θέλουμε να φύγουν σπο την ομάδα γιατί είναι γκεηδες εσύ γιατί θέλεις να φύγουν έχουν δείξει ποτέ καμία άσχημη συμπεριφορά;Α2 και οι δυο.
Και απαγορευση συμμετοχης στην Ευρωλιγκα.
Για να φυγουν και τα τρια κοπροσκυλα απο τη ζωη μας.
salieris
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Οκτ 2016
- Like
- 548
- Πόντοι
- 81
Άμα δεν ξέρεις τότε μην λες ιστορίες για αγρίους.Καλο το παραμυθι αλλα δεν εχει δρακο.....Οσο για το τι θα του εκανες face to face εντάξει οκ και εγώ άμα έβλεπα τον χοντρό κάπου θα τον ξεφούσκωνα και μετά θα ξύπναγα....Άσε ρε φιλαράκι τώρα τα παλαβά μια μάντρα θα του έκανες και εσύ και εγώ και όλοι μας.....δεν ξερω ποιος ειναι ο αλλος και δεν ξερω σε ποια φαση ζηταει καποιος συγγνωμη και γιατι.να το θεσουμε διαφορετικα.εστω πως συναντησω τον πρεζακια,το πιο πιθανο ειναι να του ζυμωσω τα μουτρα.αν με παει δικαστικα,που θα με παει δικαστικα,εκει τυπε δε μπορω να ακολουθησω οικονομικα και λογικα θα ζητησω συγγνωμη.αν μ αυτο μου κανει τα μουτρα κρεας,πηγαινω πασο.
Συγκρίνεις ανομια πράγματα.....Εγω έγραψα για σκηνικό στο γήπεδο με παιχτες και εσύ μου μιλάς για δρόμο.Καμια επαφή μεταξύ τους έχεις μπερδέψει τα φρυδια με τα αρχιδια αδερφεπαντα θα ερχεται μια παιανια μετα τα αεροβολα τυπε.προσεξτε τι ευχεστε γιατι αυτα καλο ειναι να μη γινονται.
Anemodoura
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Like
- 44.034
- Πόντοι
- 9.931

Παναθηναϊκός: Ανανέωσε ο Μλαντένοβιτς
Ο Φίλιπ Μλαντένοβιτς θα συνεχίσει να αγωνίζεται με τη φανέλα του Παναθηναϊκού, καθώς οι δυο πλευρές ανανέωσαν τη συνεργασία τους
Fullspoonmoon
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2024
- Like
- 2.946
- Πόντοι
- 456
Ραοπαο βγες από μέσα τουΚαι τα 48 πρωταθλήματα 29 κύπελλα 1 ευρωπαϊκό ολα πετσινα.
Στο πρωτάθλημα που σε περνούσε ο Λεβαδειακός είναι η αλήθεια οτι μας το έδωσε εξ ολοκλήρου η παράγκα![]()
salieris
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Οκτ 2016
- Like
- 548
- Πόντοι
- 81
Οι γαβροι μας λένε τουρκους αλλά στο αμπου νταμπι πανηγύριζαν αγκαλια μαζί με τους οπαδούς της φενερ,τις προάλλες στο σεφ σήκωσαν πανο με λάθος χρονολογιες για την εισβολή της Κύπρου (!!!!!) και πριν αρκετά χρόνια την έπεσαν στους οπαδούς της ανόρθωσης με αποτέλεσμα οι ιδιοι οι Κύπριοι να τους λένε ΤΟΥΡΚΟΥΣ!!
Αυτοι οι τύποι μας κουνάνε το δάχτυλο....Τι γέλιο έχετε ρε μαλακες πραγματικά δεν παίζεστε.....
Αυτοι οι τύποι μας κουνάνε το δάχτυλο....Τι γέλιο έχετε ρε μαλακες πραγματικά δεν παίζεστε.....
Fullspoonmoon
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2024
- Like
- 2.946
- Πόντοι
- 456
Άστους....έχουν πάθει παράκρουση....για ακόμα μία χρονιά θα μείνουν ατιτλοιΟι γαβροι μας λένε τουρκους αλλά στο αμπου νταμπι πανηγύριζαν αγκαλια μαζί με τους οπαδούς της φενερ,τις προάλλες στο σεφ σήκωσαν πανο με λάθος χρονολογιες για την εισβολή της Κύπρου (!!!!!) και πριν αρκετά χρόνια την έπεσαν στους οπαδούς της ανόρθωσης με αποτέλεσμα οι ιδιοι οι Κύπριοι να τους λένε ΤΟΥΡΚΟΥΣ!!
dleivas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 4
- Like
- 1.589
- Πόντοι
- 216
μιλας αοριστα και πρεπει να θυμαμαι περιστατικα που μπορει να ειναι 20 χρονια πισω.ε,δεν ειμαι υποχρεωμενος ρε τυπε,συγγνωμη που δε μπορω και δε θελω να μπω στο μυαλο σου.δεν ξερω για σενα τυπε αλλα ο πρεζακιας επειδη εντυπωσιαζει εσας με τις μαλακιες του,δε σημαινει οτι θα τρομαξει ή θα δειρει καποιον απο εμας.φαντασου τον χωρις τα χρηματα που εχει και θα δεις πως ειναι ενα αστειο ανθρωπακι.Άμα δεν ξέρεις τότε μην λες ιστορίες για αγρίους.Καλο το παραμυθι αλλα δεν εχει δρακο.....Οσο για το τι θα του εκανες face to face εντάξει οκ και εγώ άμα έβλεπα τον χοντρό κάπου θα τον ξεφούσκωνα και μετά θα ξύπναγα....Άσε ρε φιλαράκι τώρα τα παλαβά μια μάντρα θα του έκανες και εσύ και εγώ και όλοι μας.....
Συγκρίνεις ανομια πράγματα.....Εγω έγραψα για σκηνικό στο γήπεδο με παιχτες και εσύ μου μιλάς για δρόμο.Καμια επαφή μεταξύ τους έχεις μπερδέψει τα φρυδια με τα αρχιδια αδερφε
στα της παιανιας,εμεις δε ριχνουμε με αεροβολα στους παιχτες,κανουμε παιανιες με αυτους που το κανουν.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 59
- Εμφανίσεις
- 6K
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 97
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 52