Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 149K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (2 μέλη και 6 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 119 29,2%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 45 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 167 40,9%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 30 7,4%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 31 7,6%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 18 4,4%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 28 6,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    408

Y13

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
6.948
Πόντοι
1.056
Ελπίζω να μην κλαίμε όλοι μετα από καμμιά μαλακία ούγκανων ανεγκεφαλων ! όλων των κομμάτων και όλων των χρωμάτων !

• Like
Αντιδράσεις: Yx1
Εγγρ.
1 Μαρ 2015
Κριτικές
47
Like
15.683
Πόντοι
10.446
Δηλαδη να καταλαβω λιγο
οι Ελληνες γκρι μας ευνοουν φιλτατε?
Επισης την παπατζα με το var να τη λετε στα ουζερι στον Πειραια και το 66% εχει ενδιαφερον
Πες μας τωρα στο 66% των ετων ηλεγχες η οχι την ομοσπονδια ?(που οριζει διαιτητες και βαριστες)
Φτανει πια το σανο
Πάντως στην Euroleague σε 20 ματς με ξένους διαιτητές, έχετε 6 νίκες. Εμάς δε μας χαλάει να έρθουν ξένοι κι εδώ.....εσείς μας ζαλίζετε τα καλαμπαλίκια συνέχεια με τους διαιτητές ....

Εγγρ.
1 Μαρ 2015
Κριτικές
47
Like
15.683
Πόντοι
10.446
Πάντως πέρα από την πλάκα ο τράκης εξαφανίστηκε...δεν είναι σπίτι του, δεν είναι στη δουλειά, ούτε στο εξοχικό και το τραπεζάκι στο σούνιο είναι άδειο.....
Αρχίζω να ανησυχώ....τουλάχιστον εκεί που είναι έχει ίντερνετ να περνάει την ώρα του ή θα πάθει κατάθλιψη ?
Παίρνει τα φάρμακά του ? Έχει τίποτα να καπνίσει ή να σνιφάρει ο άνθρωπος ή θα πάθει στέρηση ?
Κρίμα ρε σεις ο άνθρωπος....:hi:

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
40.786
Πόντοι
28.246
Πάντως στην Euroleague σε 20 ματς με ξένους διαιτητές, έχετε 6 νίκες. Εμάς δε μας χαλάει να έρθουν ξένοι κι εδώ.....εσείς μας ζαλίζετε τα καλαμπαλίκια συνέχεια με τους διαιτητές ....
Αδερφέ, δεν ξέρω αν το είδες. Είπε ο Εργκίναρος ότι δεν γίνεται να βρίζουμε την πατρίδα του αλλά τον Παναθηναϊκό μπορούμε. Μπορείς να βρίζεις τον Παναθηναϊκό αν θέλεις. Δεν θα παρεξηγηθούν οι βάζελοι, τον έχουν θεό τους σε ό,τι πει, είναι γνωστό αυτό.

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
16.708
Πόντοι
3.656
Για να δουμε ποιος θα κοτεψει πρωτος....

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
40.786
Πόντοι
28.246
Πάντως πέρα από την πλάκα ο τράκης εξαφανίστηκε...δεν είναι σπίτι του, δεν είναι στη δουλειά, ούτε στο εξοχικό και το τραπεζάκι στο σούνιο είναι άδειο.....
Αρχίζω να ανησυχώ....τουλάχιστον εκεί που είναι έχει ίντερνετ να περνάει την ώρα του ή θα πάθει κατάθλιψη ?
Παίρνει τα φάρμακά του ? Έχει τίποτα να καπνίσει ή να σνιφάρει ο άνθρωπος ή θα πάθει στέρηση ?
Όχι ρε πούστη μου ΌΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ! Είναι σοβαρά τα πράγματα.

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
171
Like
34.884
Πόντοι
37.562

Ο Βρουτσης...

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
40.786
Πόντοι
28.246

Οι Αγγελόπουλοι την προηγούμενη φορά που φύγανε από το γήπεδο γαμήσανε ολόκληρο πρωτάθλημα για δυο χρόνια... Ρίξανε τον Ολυμπιακό στην Α2 με αποτέλεσμα μηδεν ενδιαφέρον στην Α1.

Λεω τώρα εγώ... :coffee:

dleivas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
1.589
Πόντοι
216
Οι Αγγελόπουλοι την προηγούμενη φορά που φύγανε από το γήπεδο γαμήσανε ολόκληρο πρωτάθλημα για δυο χρόνια... Ρίξανε τον Ολυμπιακό στην Α2 με αποτέλεσμα μηδεν ενδιαφέρον στην Α1.

Λεω τώρα εγώ... :coffee:
εφαγαν τσουνα ολα τα μπουρδελα σωματεια που πηραν το μερος των πουστηδων γιατι στην α2 επαιρναν περισσοτερα λεφτα απο τα τηλεοπτικα.

Εγγρ.
1 Μαρ 2015
Κριτικές
47
Like
15.683
Πόντοι
10.446
Αδερφέ, δεν ξέρω αν το είδες. Είπε ο Εργκίναρος ότι δεν γίνεται να βρίζουμε την πατρίδα του αλλά τον Παναθηναϊκό μπορούμε. Μπορείς να βρίζεις τον Παναθηναϊκό αν θέλεις. Δεν θα παρεξηγηθούν οι βάζελοι, τον έχουν θεό τους σε ό,τι πει, είναι γνωστό αυτό.
ο μογγόλος είναι γκρίζος λύκος, προσωπικός φίλος του Ερντογάν παρότι είναι κόκκινο πανί για τη φενέρ
και κάποιος πρέπει να τον μαζέψει από τους βάζελους, πριν κάνει μεγαλύτερη ζημιά....αλλά τι περιμένεις ?

dleivas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
1.589
Πόντοι
216
ο μογγόλος είναι γκρίζος λύκος, προσωπικός φίλος του Ερντογάν παρότι είναι κόκκινο πανί για τη φενέρ
και κάποιος πρέπει να τον μαζέψει από τους βάζελους, πριν κάνει μεγαλύτερη ζημιά....αλλά τι περιμένεις ?
η τουρκοκρατια κρατησε 40 χρονια επειδη σαν τους σημερινους βαζελους,υπηρχαν πολλοι ολα αυτα τα χρονια.

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
17.110
Πόντοι
2.606
Μπορεί να τον κρύβει ο σουβλατζής στην πανορμου τύπε κάτω στο υπόγειο

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
17.110
Πόντοι
2.606
Α2 και οι δυο.
Και απαγορευση συμμετοχης στην Ευρωλιγκα.
Για να φυγουν και τα τρια κοπροσκυλα απο τη ζωη μας.
Εμείς θέλουμε να φύγουν σπο την ομάδα γιατί είναι γκεηδες εσύ γιατί θέλεις να φύγουν έχουν δείξει ποτέ καμία άσχημη συμπεριφορά;

pastelios

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2021
Κριτικές
28
Like
16.990
Πόντοι
5.946
Αυτό που ήθελε το πέτυχε.....

salieris

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2016
Like
548
Πόντοι
81
δεν ξερω ποιος ειναι ο αλλος και δεν ξερω σε ποια φαση ζηταει καποιος συγγνωμη και γιατι.να το θεσουμε διαφορετικα.εστω πως συναντησω τον πρεζακια,το πιο πιθανο ειναι να του ζυμωσω τα μουτρα.αν με παει δικαστικα,που θα με παει δικαστικα,εκει τυπε δε μπορω να ακολουθησω οικονομικα και λογικα θα ζητησω συγγνωμη.αν μ αυτο μου κανει τα μουτρα κρεας,πηγαινω πασο.
Άμα δεν ξέρεις τότε μην λες ιστορίες για αγρίους.Καλο το παραμυθι αλλα δεν εχει δρακο.....Οσο για το τι θα του εκανες face to face εντάξει οκ και εγώ άμα έβλεπα τον χοντρό κάπου θα τον ξεφούσκωνα και μετά θα ξύπναγα....Άσε ρε φιλαράκι τώρα τα παλαβά μια μάντρα θα του έκανες και εσύ και εγώ και όλοι μας.....
παντα θα ερχεται μια παιανια μετα τα αεροβολα τυπε.προσεξτε τι ευχεστε γιατι αυτα καλο ειναι να μη γινονται.
Συγκρίνεις ανομια πράγματα.....Εγω έγραψα για σκηνικό στο γήπεδο με παιχτες και εσύ μου μιλάς για δρόμο.Καμια επαφή μεταξύ τους έχεις μπερδέψει τα φρυδια με τα αρχιδια αδερφε

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
44.034
Πόντοι
9.931

Fullspoonmoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2024
Like
2.946
Πόντοι
456
Και τα 48 πρωταθλήματα 29 κύπελλα 1 ευρωπαϊκό ολα πετσινα.
Στο πρωτάθλημα που σε περνούσε ο Λεβαδειακός είναι η αλήθεια οτι μας το έδωσε εξ ολοκλήρου η παράγκα
img_2_1747560684781.jpg
Ραοπαο βγες από μέσα του

salieris

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2016
Like
548
Πόντοι
81
Οι γαβροι μας λένε τουρκους αλλά στο αμπου νταμπι πανηγύριζαν αγκαλια μαζί με τους οπαδούς της φενερ,τις προάλλες στο σεφ σήκωσαν πανο με λάθος χρονολογιες για την εισβολή της Κύπρου (!!!!!) και πριν αρκετά χρόνια την έπεσαν στους οπαδούς της ανόρθωσης με αποτέλεσμα οι ιδιοι οι Κύπριοι να τους λένε ΤΟΥΡΚΟΥΣ!!
Αυτοι οι τύποι μας κουνάνε το δάχτυλο....Τι γέλιο έχετε ρε μαλακες πραγματικά δεν παίζεστε.....

Fullspoonmoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2024
Like
2.946
Πόντοι
456
Οι γαβροι μας λένε τουρκους αλλά στο αμπου νταμπι πανηγύριζαν αγκαλια μαζί με τους οπαδούς της φενερ,τις προάλλες στο σεφ σήκωσαν πανο με λάθος χρονολογιες για την εισβολή της Κύπρου (!!!!!) και πριν αρκετά χρόνια την έπεσαν στους οπαδούς της ανόρθωσης με αποτέλεσμα οι ιδιοι οι Κύπριοι να τους λένε ΤΟΥΡΚΟΥΣ!!
Αυτοι οι τύποι μας κουνάνε το δάχτυλο....Τι γέλιο έχετε ρε μαλακες πραγματικά δεν παίζεστε.....
Άστους....έχουν πάθει παράκρουση....για ακόμα μία χρονιά θα μείνουν ατιτλοι

dleivas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
1.589
Πόντοι
216
Άμα δεν ξέρεις τότε μην λες ιστορίες για αγρίους.Καλο το παραμυθι αλλα δεν εχει δρακο.....Οσο για το τι θα του εκανες face to face εντάξει οκ και εγώ άμα έβλεπα τον χοντρό κάπου θα τον ξεφούσκωνα και μετά θα ξύπναγα....Άσε ρε φιλαράκι τώρα τα παλαβά μια μάντρα θα του έκανες και εσύ και εγώ και όλοι μας.....

Συγκρίνεις ανομια πράγματα.....Εγω έγραψα για σκηνικό στο γήπεδο με παιχτες και εσύ μου μιλάς για δρόμο.Καμια επαφή μεταξύ τους έχεις μπερδέψει τα φρυδια με τα αρχιδια αδερφε
μιλας αοριστα και πρεπει να θυμαμαι περιστατικα που μπορει να ειναι 20 χρονια πισω.ε,δεν ειμαι υποχρεωμενος ρε τυπε,συγγνωμη που δε μπορω και δε θελω να μπω στο μυαλο σου.δεν ξερω για σενα τυπε αλλα ο πρεζακιας επειδη εντυπωσιαζει εσας με τις μαλακιες του,δε σημαινει οτι θα τρομαξει ή θα δειρει καποιον απο εμας.φαντασου τον χωρις τα χρηματα που εχει και θα δεις πως ειναι ενα αστειο ανθρωπακι.
στα της παιανιας,εμεις δε ριχνουμε με αεροβολα στους παιχτες,κανουμε παιανιες με αυτους που το κανουν.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom