Νέα

Γιατί όλες οι εργαζόμενες τρελαίνονται και τελειώνουν σε κάθε συνάντηση με τα μέλη;

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Που οφείλεται το ακαταμάχητο των μελών?

• Όλοι είμαστε κούκλοι, σωματαράδες, ευφυείς, λεφτάδες μπερκετηλήδες.ς

• Προσόντα 20+ (βλέπε σχετικό νήμα)

• Μαγικό πέος - τεχνική εφάμιλλη Μέσσι/Ροναλντίνιο

• Το bou είναι μαγικό, φταίει η αύρα του

• Κάτι ρίχνει ο αντισθένης στον καφέ μας

• Τα μέλη κουμπώνουν μια χούφτα χάπια πρωί βράδυ μετά φαγητού

• Τα κορίτσια είναι πέραν του δέοντος βιτσιόζικα

• Μας κοροιδεύουν οι κοραδίδες - εντάξει πλάκα κάνω, δεν παίζει με τίποτα

• Τα βυζιά της Μπακοδήμου

• Ο κώλος της Μπελούτσι

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.
OP
OP
Λάμα Δαμασκηνή
Εγγρ.
17 Ιουλ 2020
Κριτικές
35
Like
11.943
Πόντοι
4.696

pastelios

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2021
Κριτικές
28
Like
16.785
Πόντοι
5.946
γιατι???? με ποιον θα τελειωναν δηλαδη????....εμενα παντως ΟΛΕΣ μου λενε οτι ειμαι ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ....και δεν εχω λογο να μην τις πιστεψω!!!!!!!!:cheesy::cheesy::cheesy::cheesy::cheesy::cheesy::cheesy::cheesy::cheesy::cheesy::cheesy: Στο κατω κατω επιλεγουν εμας ΜΟΝΟ για να τελειωσουν...........ειναι ο ΜΟΝΟΣ λογος !!!!!!!!...Καλη Κυριακη

OP
OP
Λάμα Δαμασκηνή
Εγγρ.
17 Ιουλ 2020
Κριτικές
35
Like
11.943
Πόντοι
4.696
Όχι ρε τύπε, με στεναχωράς μαζι και χιλιάδες μέλη...
Η διαπίστωση προέρχεται από ενδελεχή μελέτη άπειρων ΕΓΚΥΡΩΝ κριτικών, προσωπικής εμπειρίας, εσωτερικής πληροφόρησης και συνεντεύξεων κορασίδων...

dimigoall

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
66
Like
62.702
Πόντοι
36.036
Ότι λέει το θέμα.
Δεν κρατιώνται τα κορίτσια με τα μέλη. Έχει σχεδόν καταντήσει βαρετό...
Εμένα πλέον στη ρεσεψιόν μου δίνουν λεκάνη πλαστική για τα μουνόζουμα :coffee:

BigMountain

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
22 Οκτ 2022
Κριτικές
149
Like
44.133
Πόντοι
36.248
Αυτό είναι το κυριακάτικο θέμα της χρονιάς μέχρι τώρα.

Γιατί ως γνωστόν όλες χύνουν ποτάμια και τελειώνουν πολλές φορές κατά τη διάρκεια, μόνο με τα μέλη του μπου.

:2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:

OP
OP
Λάμα Δαμασκηνή
Εγγρ.
17 Ιουλ 2020
Κριτικές
35
Like
11.943
Πόντοι
4.696

ntinos-x

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2024
Like
1.282
Πόντοι
206
Ειναι γνωστο, οτι οι περισσοτεροι εδω μεσα αποτελουμε μυστηρια της φυσης...........
Κατι μοναδικο μας συνβαινει και μας κατατρεχει...........γεννημενοι γαμιαδες, αποθημενο τον κοριτσιων.....
δαχτυλοδειχτουμενοι...........

=Αμα δεις τι κουβαλαω μεσα στο σλιπακι μου..........θα παρακαλας στο παραθυρακι μου.........=
Καλο Μηνα Μαγκες

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
17.046
Πόντοι
3.656
ΟΧΙ. Συγκεκριμένες εργαζόμενες τελειώνουν, με συγκεκριμένα μέλη, κι όχι πάντα. Μια σεξεργάτρια μου έχει πει ότι ο λόγος που μαστουρώνει πριν ξεκινήσει να δουλεύει, είναι για να μην έρχεται σε οργασμό. Ειδ' άλλως, θα τελείωνε 3 - 4 φορές, σχεδόν με κάθε πελάτη. Ναι, είναι η εξαίρεση, αλλά σε αυτό τον κύκλο πολλές υπερσεξουαλικές υπάρχουν

pastelios

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2021
Κριτικές
28
Like
16.785
Πόντοι
5.946
ΟΧΙ. Συγκεκριμένες εργαζόμενες τελειώνουν, με συγκεκριμένα μέλη, κι όχι πάντα. Μια σεξεργάτρια μου έχει πει ότι ο λόγος που μαστουρώνει πριν ξεκινήσει να δουλεύει, είναι για να μην έρχεται σε οργασμό. Ειδ' άλλως, θα τελείωνε 3 - 4 φορές, σχεδόν με κάθε πελάτη. Ναι, είναι η εξαίρεση, αλλά σε αυτό τον κύκλο πολλές υπερσεξουαλικές υπάρχουν
Σε εμένα πάντως τελειώνουν ΟΛΕΣ... Μάλιστα μια φορά έχυσε μια από το φιλί που ανταλλάξαμε στο μάγουλο με το που άνοιξε η πόρτα και είπαμε καλημέρα!!!!!!!

EvilPlasma

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
107
Like
16.233
Πόντοι
26.435
λοιπόν κοίτα να δεις πως έχει το θέμα...αν ξέρουν ότι είσαι στο site και προφανώς δεν είσαι κανας μαλακας να εκβιάζεις καταστάσεις ναι παίρνεις ίσως λίγο κάτι παραπάνω για λόγους διαφήμισης. Από κει και πέρα, αν λες εμφανισιακά, αν το χεις με το σεξ κάποιες φορές θέλουν και αυτές να τελειώσουν. Προφανώς το πολύ το κύριε ελέησον το βαριούνται...ΟΛΟΙ! Το πληρωμένο σεξ είναι κορυφαίο σεξ μα έχει κανόνες.

dimigoall

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
66
Like
62.702
Πόντοι
36.036
ΓΝΗΣΙΟ ΜΕΛΟΣ !!!
(αν και γαύρος)
Τελευταία φορά μάλιστα σε συνάντηση με γνωστή ανεξάρτητη - βρύση χυσίματος , γέμισε ξέχειλα η λεκάνη , βγήκα εγώ ο μαλάκας στο μπαλκόνι να την αδειάσω και πέτυχα μια γιαγιά που περνούσε από κάτω :sad2:

Παπί έγινε η καημένη , έψαχνε από που της ήρθαν :tooth:

dimigoall

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
66
Like
62.702
Πόντοι
36.036
Σε εμένα πάντως τελειώνουν ΟΛΕΣ... Μάλιστα μια φορά έχυσε μια από το φιλί που ανταλλάξαμε στο μάγουλο με το που άνοιξε η πόρτα και είπαμε καλημέρα!!!!!!!
:coffee: :coffee: :coffee:
not scared snake GIF by The Ed Bassmaster Show

OP
OP
Λάμα Δαμασκηνή
Εγγρ.
17 Ιουλ 2020
Κριτικές
35
Like
11.943
Πόντοι
4.696
Τελευταία φορά μάλιστα σε συνάντηση με γνωστή ανεξάρτητη - βρύση χυσίματος , γέμισε ξέχειλα η λεκάνη , βγήκα εγώ ο μαλάκας στο μπαλκόνι να την αδειάσω και πέτυχα μια γιαγιά που περνούσε από κάτω :sad2:

Παπί έγινε η καημένη , έψαχνε από που της ήρθαν :tooth:
Τύποι προσοχή με αυτα, δεν παίζουμε...
Και πάντα αλμόρα μαζί μας, μετα το σεξ και την απώλεια υγρών οι κορασίδες χρειάζονται ηλεκτρολύτες.

OP
OP
Λάμα Δαμασκηνή
Εγγρ.
17 Ιουλ 2020
Κριτικές
35
Like
11.943
Πόντοι
4.696
λοιπόν κοίτα να δεις πως έχει το θέμα...αν ξέρουν ότι είσαι στο site και προφανώς δεν είσαι κανας μαλακας να εκβιάζεις καταστάσεις ναι παίρνεις ίσως λίγο κάτι παραπάνω για λόγους διαφήμισης. Από κει και πέρα, αν λες εμφανισιακά, αν το χεις με το σεξ κάποιες φορές θέλουν και αυτές να τελειώσουν. Προφανώς το πολύ το κύριε ελέησον το βαριούνται...ΟΛΟΙ! Το πληρωμένο σεξ είναι κορυφαίο σεξ μα έχει κανόνες.
Για λέγε...

dimigoall

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
66
Like
62.702
Πόντοι
36.036
Τύποι προσοχή με αυτα, δεν παίζουμε...
Και πάντα αλμόρα μαζί μας, μετα το σεξ και την απώλεια υγρών οι κορασίδες χρειάζονται ηλεκτρολύτες.
Έχω μαζί μου μαν , ηλεκτρολύτες πορτοκάλι για τη μανταμίτσα και φαντα μπλέ για μένα :coffee:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom