Roulis4ever
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Μαΐ 2025
- Like
- 21
- Πόντοι
- 0
Αγγελικούλα, μοναδική, υπέροχη και πάνω απ' όλα τίμια!
Το να πέρασαν καλά δηλαδη αποκλείεται; Δεν με ξέρετε και απο χτες κιολας ωστε να με κρίνετεΤι να δεις ρε φίλε οι μισοί που έχουν γράψει κριτικές είναι οι πυρφοροι αγαπουλιδες και οι προμοτοραδες και νταβαδες.
Ο χαρακτήρας της κάθε κοπέλας φαίνεται από κοντά όποτε άσε τις κριτικές και δες το σύνολο του χαρακτήρα αλλά και από εδώ που σχολιάζει η κάθε μία τι λέει πως το λέει.
Ευκαιρία να πεσουν οι τιμεςΣε λιγο θα ειναι τοσες πολλες και θα εχουν τοσο μεγαλο ανταγωνισμο, που θα δουλευουν μονο για να επιβιωσουν..
Τώρα μας πρόσβαλες κούκλα!!Και αν κάποιος δεν έχει ερωτική ζωη εξω και ασχολείται ολο με εμένα και με το νημα μου και γενικώς ασχολείται με εκδιδόμενες,τι με νοιάζει εμένα αν δεν έχει γκομενα εξω; Δικό του πρόβλημα αυτο αμα δεν έχει τι να κάνει και είναι συνέχεια εδω,δεν θα λύσω εγώ τα προβλήματα του καθενός
Kαποιοι ομως ολο με εμάς ασχολουνται,αλλη δουλειά δεν έχουνΤώρα μας πρόσβαλες κούκλα!!
Κοίτα να μαθαίνεις!!
Το μέσο μέλος του bou είναι ψηλός μελαχρινός ή ξανθός ανάλογα, ντούκι γυμναστηριακός, φυσικός οχι φάρμακα, έχει μαύρη ζώνη 5 Dan σε κάποια πολεμική τέχνη, έχει κάνει 20 χρόνια φυλακή για διάφορους λόγους αλλά είναι συναισθηματικό παιδί με όσες τον αγαπούν και τον σέβονται, έχει πσωλή άνω των 20cm, είναι παντρεμένος, έχει γκόμενα, πάει με πουτάνες (όταν βρίσκει χρόνο από τις πολλές ασχολίες και επιχειρήσεις του) και παίζει και 3-4 μαλακίες την ημέρα για ξεκάβλωμα!!!
Και πού είσαι;;; Αυτός είναι ο μέσος όρος!!! Υπάρχουμε κι εμείς που είμαστε πολύ άνω του μέσου όρου λέμε!!!
Θέλουμε φωτό ή βιντεο απο τον αγωναΤώρα πριν λίγο
Δυστυχως βίντεο δεν βγάλαμε προσφαταΘέλουμε φωτό ή βιντεο απο τον αγωνα
Ούτε φωτο απο τη μαχη;Δυστυχως βίντεο δεν βγάλαμε προσφατα
Εσύ γαμας καθόλου η κάνεις μόνιμα απεργία...Τι να δεις ρε φίλε οι μισοί που έχουν γράψει κριτικές είναι οι πυρφοροι αγαπουλιδες και οι προμοτοραδες και νταβαδες.
Ο χαρακτήρας της κάθε κοπέλας φαίνεται από κοντά όποτε άσε τις κριτικές και δες το σύνολο του χαρακτήρα αλλά και από εδώ που σχολιάζει η κάθε μία τι λέει πως το λέει.
Γιατί γελάς ρε φίλε
ΠΡΟΣΕΞΕ ΠΩΣ ΜΙΛΑΣ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΙΣΤΟΡΙΕΣΓιατί γελάς ρε φίλερωτάω επειδή είναι αριστερός αυτοί όλο απεργίες κάνουν
Καυλα είσαιΤώρα πριν λίγο
Μπα ο συγκεκριμένος είναι πιστός στο δόγμα...εδώ ψάχνει κάποιον να του γαμησει λέει την γυναίκα...( Την χείρα μαζί με τά ορφανά)ΠΡΟΣΕΞΕ ΠΩΣ ΜΙΛΑΣ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Μπορεί να αποφάσισε να επιστρέψει στο δρόμο της εργασίας και να γίνει απεργοσπάστης
Το τραγούδι της επανάστασης, φασίστες κουφάλες έρχονται κουβάδες
Αρκεί να έχεις γυναίκα αλλά εκτός από ψευτοαριστερος είναι γενικός ψευτηςΟ γνήσιος κομμουνιστής ειναι υπερ της κοινοκτημοσύνης. Που ειναι το περιεργο, να θελει να του γαμανε τη γυναικα οι συναγωνιστές;
Βαρια κουβεντα ειπες.Αρκεί να έχεις γυναίκα αλλά εκτός από ψευτοαριστερος είναι γενικός ψευτης
Προσφορά και ζήτηση είναι το ένα καί τό αυτό για αυτόν.... καί στο κάτω κάτω εντάξει δεν δήλωσε και μπουστηςΒαρια κουβεντα ειπες.
Δεν φανταζομαι για αλλη τρυπα να προσκαλεί και αλλη τρυπα να προσφερει;
Με έβαλες σε σκεψεις