Νέα

Παντρεμένες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα john791
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 322
  • Εμφανίσεις 52K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

bdsm72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2021
Κριτικές
4
Like
1.430
Πόντοι
481
Καλημέρα σε όλους,

δυστυχώς είναι αυτό το 1ο ποστ που γράφω..παντρεμένος με 3 παιδιά και δεν ξέρω τι έχει κάνει η δικιά μου..κοντεύω να τρελαθώ και μόνο που σας διαβάζω..από τη μια θέλω να δώσω συγχαρητήρια, από την άλλη πολύ φοβάμαι ότι είμαι και παθών (κερατάς) και τρελαίνομαι..δεν κοιμάμαι τα βράδια (με 3 ώρες ύπνο είμαι πάλι)
Αν κοντεύεις να τρελαθείς, είσαι ένα βήμα από το να χάσεις το παιχνίδι. Πρώτα πρέπει να σκεφτείς τι θα κάνεις αν μάθεις πως όντως σου τα φοράει και να είσαι προετοιμασμένος. Μετά, δεν έχεις παρά να ψάξεις. Ρίξε ένα μικρό gps στο αυτοκίνητο της (μπορείς πχ να το κολλήσεις κάτω από το φρένο) και θα δεις πολλά. Και να μη ξεχάσεις ποτέ ότι εσύ έχεις το πάνω χέρι, ιδίως αν τα παιδιά είναι μικρά. Παράτα την και θα ξαναβρεί χρόνο να γαμηθεί μετά από χρόνια.

dimigoall

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
66
Like
63.583
Πόντοι
36.036
Καλημέρα σε όλους,

δυστυχώς είναι αυτό το 1ο ποστ που γράφω..παντρεμένος με 3 παιδιά και δεν ξέρω τι έχει κάνει η δικιά μου..κοντεύω να τρελαθώ και μόνο που σας διαβάζω..από τη μια θέλω να δώσω συγχαρητήρια, από την άλλη πολύ φοβάμαι ότι είμαι και παθών (κερατάς) και τρελαίνομαι..δεν κοιμάμαι τα βράδια (με 3 ώρες ύπνο είμαι πάλι)
Καλημέρα τύπε μου :coffee:

Πιστεύεις ότι το τραβάς το έλκηθρο ? :coffee:

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
93.914
Πόντοι
16.131
Καλημέρα τύπε μου :coffee:

Πιστεύεις ότι το τραβάς το έλκηθρο ? :coffee:
images (1).jpg

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
9.060
Πόντοι
2.356
άλλο ενα νημα που αντι να λεει ιστορίες κτλ καταντησε ψυχογραφημα απο το κάθε ειδικό του σαιτ για την κατηγορία *Παντρεμενες..

Δηλαδη έχουμε τις ιδιες περίπου αναλυσεις για την καθε πτυχή της γυναικας :

• Γυναικες
    • Παντρεμένες
      • με παιδι
      • χωρις παιδι
      • που εχουν φαει κερατο
      • που ειναι συνάδελφοι
      • που δεν ειναι συνάδελφοι
      • που ειναι μανάδες φιλων
      • που ειναι συγγενεις ( κουμπαρα, ξαδερφη, θεία, γιαγια , προγιαγια (για τον κωλογερο)
      • απο το κυκλο μας
      • οχι απο το κυκλο μας
      • γειτονισες
      • οχι γειτόνισες
      • Απο Αθηνα , απο Επαρχία , απο νησί
      • Παντρεμένη σε διακοπες
    • Χωρισμένες
      • Με παιδι
      • χωρις παιδι
      • με πολλα παιδιά
      • με παιδια απο επαρχία
      • χωρις παιδιά απο επαρχία
      • απο το κυκλο μας
      • οχι απο το κυκλο μας
      • γειτόνισες
      • οχι γειτόνισες
      • Απο Αθηνα , απο Επαρχία , απο νησί
      • Χωρισμενη σε διακοπες
      • Ξαδερφη, θεια, αδερφη απο άλλο γαμο, κουνιαδα, κουμπαρα κτλ
    • Ανυπαντρες
      • Καριολες
      • Ελλεινιδες
      • Που ψαχνονται για γαμο
      • που δεν ψαχνονται για γαμο
      • που ψαχνονται να γαμηθουν
      • που δεν ψαχνονται να γαμηθουν
Και πολλες αλλες υποκατηγορίες που κοντευει να γαμηθει το θεμα , και οχι μονο αυτο σε καθε καινουργια υποκατηγορία που ανακαλύπτετε ξανα και ξανα τα ιδια :
  • στην επαρχία ειναι πιο δυσκολο
  • αν δεν εχεις δουλεια δεν γαμας
  • αν δεν εχεις κυκλο δεν γαμας
  • αν δεν εχεις αυτοκινητο δεν γαμάς
  • αν δεν το εχεις με το μπιρι-μπρι δεν γαμας
  • αν σου λειπει ενα ματι δεν γαμας
  • αν εχεις ποσοστο αναπηριας πανω απο 67% δεν γαμας

και όλα τα παραπανω ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΜΗ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΕΤΣΙ !!! Γιατι το ίδιο παει να γινει και με τις πουτανες , δηλαδη να φτασει σε σημεια Μπεν Χουρ η αναλυση και η κατασταση , τυπου
  • Πουτανα χωρις τατουαζ
  • πουτανα με ενα τατουαζ
  • πουτανα με 2 τατουαζ
  • πουτανα με τατουαζ μανικι
  • πουτανα με ξυλινο ποδι και γατζο αντι για χερι
  • πουτανα που μιλάει
  • πουτανα που δεν μιλαει
  • πουτανα με τικ στην ομιλια
  • πουτανα με σφραγισματα λευκα
  • πουτανα με σφραγισματα μαυρα (τα παλια)
  • πουτανα που εχει κανει απονευρωση
  • πουτανα χωρις απονευρωση
Εχετε καταλαβει οτι εχει ξεχειλωσει το καθε θεμα και τα εχετε γαμησει όλα ;;; και οχι μονο αυτο , αλλα και στα καινουργια που ανοιγονται , παλι τα ίδια ποστ που ειναι στα παλια μηνυματα ξανα και ξανα και ξανα

Παραδειγμα ( ενα απο αυτα , υπαρχουν δεκάδες ) :
-Ποσες φορες ρε μαλακες θα γραψετε σε 70 θεματα οτι στην επαρχία ειναι πιο δυσκολα τα πραγματα επειδη ο κυκλος ειναι πιο μικρος ;;
ποσες φορες ακόμα ;;
Υπαρχει ενας γαμημενος που ειναι απο αυτον τον πλανητη και γραφει σε αυτο το σαιτ και δεν το ξέρει ;;

Αυτα , συνεχίστε οτι κάνατε :coffee: :coffee:
Tο μόνο που ξέφυγε είναι το παντρεμένες τουρίστριες, που έχει δικό του νήμα.
Είναι και θέμα εθνικής υπερηφάνειας όπως λέει ο μύστης που το έχει ανοίξει.
Να γαμιούνται οι τουρίστριες για να διαδίδεται η φήμη του Έλληνα γαμιά παγκοσμίως.
Εν τω μεταξύ ούτε και σ' εκείνο γαμάει κανείς. :confused:

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
74.788
Πόντοι
12.756
Να γαμιούνται οι τουρίστριες για να διαδίδεται η φήμη του Έλληνα γαμιά παγκοσμίως.
επιβεβαιωνω:coffee:

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
9.060
Πόντοι
2.356
Καλημέρα σε όλους,

Α, ρε αλάνι μου τι σταυρό κουβαλάς κι εσύ.....
Τα 'χει πει ο Μάκης πριν από σένα.

kav69

Ανώτατος
Εγγρ.
10 Απρ 2009
Κριτικές
53
Like
25.214
Πόντοι
11.465
να ρωτήσω εγώ κάτι για αυτούς που είναι παντρεμένοι όπως και εγώ
με τις δικές μας γυναίκες τι γίνεται?
γιατί πολύ φιλοσοφία διαβάζω κλπ και εάν μας κάτσει το ανάποδο τί θα πούμε και τί θα κάνουμε
τροφή για σκέψη λοιπόν.........................

Mystery X

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
4
Like
10.048
Πόντοι
2.306
να ρωτήσω εγώ κάτι για αυτούς που είναι παντρεμένοι όπως και εγώ
με τις δικές μας γυναίκες τι γίνεται?
γιατί πολύ φιλοσοφία διαβάζω κλπ και εάν μας κάτσει το ανάποδο τί θα πούμε και τί θα κάνουμε
τροφή για σκέψη λοιπόν.........................
Μην το σκεφτεσαι τυπε.. Οτι ειναι να γίνει θα γίνει.. Αμα πεθάνουμε από το άγχος χειρότερο θα ειναι.

kav69

Ανώτατος
Εγγρ.
10 Απρ 2009
Κριτικές
53
Like
25.214
Πόντοι
11.465
Μην το σκεφτεσαι τυπε.. Οτι ειναι να γίνει θα γίνει.. Αμα πεθάνουμε από το άγχος χειρότερο θα ειναι.
μα δεν το έγραψα για να το σκεφτώ, προσωπικά έχω κάνει τα κουμάντα μου
το έγραψα για να διαβάσω τι θα γράψουν οι συναγωνιστές που έχουν εμπειρία στις σχέσεις με παντρεμένες
και είναι και αυτοί παντρεμένοι.

Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Κριτικές
133
Like
24.294
Πόντοι
29.667
Η πιο καλή περίπτωση είναι η παντρεμένη να μην θέλει να χαλάσει την οικογένεια της και απλώς να ψάχνει για μια νέα περιπέτεια (κοινώς απλά να γαμηθει, γιατί έχει βαρεθεί τον σύζυγο της).

johnny rotten

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2017
Like
161
Πόντοι
1
Ο συναγωνιστής εννοεί μάλλον ότι αν μια γυναίκα δεν έχει φίλες ,θα είναι τόσο περίεργη που δεν τη μπορεί κανένας.
K καποιες που δειχνουν να εχουν φιλες,να δεις τι θαψιμο ριχνουν η μισ στην αλλη πισω απο την πλατη τους

BestNot

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2024
Like
891
Πόντοι
86
Καλημέρα σε όλους,

Μην μαλακίζεσαι

Εχεις έναν ευχαριστημένο άνθρωπο δίπλα σου ?
Και μην το ψάχνεις

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
83.616
Πόντοι
12.756

Ε ναι τυπε , αφου καλυψαμε σχεδον ολες τι περιπτωσεις συγγένειας , τοποθεσίας , οικογενιακης μεριδας και καταστασης , τωρα παμε και σε άλλα χαρακτηριστικα ,
οπως πχ επαγγελματικά , χομπι , χρωμα μαλλιων κτλ , δηλαδη

• τουριστριες
  • κομμωτριες
  • δασκαλες
  • μπατσινες
  • δικηγορίνες
  • ανεργες
  • ανεργες με επιδομα
  • ζωντοχηρες
  • χηρες
  • βοηθους σε παγκο λαικης
  • γαζωτριες ( ενας πολυ σημαντικος κλαδος που δεν εχει εμφανιστει στο σαιτ και δειχνει και την παρακμη την βιοτεχνίας της χωρας , παλια γινοταν χαμος)
  • χωριατισσες
  • ξεναγους
  • Μαίες
  • Φροντίστριες ηλικιωμένων/παιδιών
  • Γραμματείς
  • Υπάλληλοι λιανικής (π.χ. πωλήτριες)
  • Καθαρίστριες
  • Υπάλληλοι υποδοχής (ρεσεψιονίστ)
  • Διακοσμήτριες εσωτερικών χώρων
  • Μαγείρισσες/ζαχαροπλάστριες
  • σερβιτορες

Το θεμα ειναι ομως αυτο που ειπες εσυ ,... ουτε και σε αυτο γαμάει κανεις .. άρα γιατι τα ανοιγουν ;; για να μαθουν μηπως ειναι αυτοι οι ατυχοι αλλά οι άλλοι γαμανε στην συγκεκριμένη κατηγορία ;;

Εγγρ.
23 Μαΐ 2025
Like
85
Πόντοι
0
Εγώ μάγκες είμαι στα νιάτα μου, οπότε οι δικές μου ορμόνες για παντρεμένες 35+ χτυπάνε κόκκινο ασταμάτητα, θέλω οπωσδήποτε να σκίσω μια παντρεμένη/ μιλφ (κι ας μην είναι παντρεμένη) χαχαχ

Alexgon8

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2025
Like
2.523
Πόντοι
440
Καλημέρα σε όλους,

Σε καταλαβαίνω. Ένας από τους λόγους που μπήκα εδώ. Αν και εγώ χώνω χωρισμένη με 3 παιδιά, το παιχνίδι γινόταν με τα παιδιά και τον άντρα της να κοιμούνται πριν χωρίσει. Πολλά μηνυματα στο insta έδιναν και επερναν τοτε. Πολυ γκαυλα πάντως μόλις χώρισε τι ξενοδοχεία, τι σπίτι της αν λείπουν τα παιδιά. Της έχει βγει όλη η καυλα γιατι ο πρωην της μαλάκας γιατρός ΒΠ που εχωνε νοσοκόμες από ότι ανακάλυψε. Κερδισμένος εγώ!

El Rey

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2010
Κριτικές
4
Like
4.325
Πόντοι
736
Και μην ξεχνάτε ότι μπορούμε πολύ εύκολα από μια κατάσταση να βρεθούμε σε μια άλλη (τι να σας πω τώρα ότι νιώθω το σώμα μου σαν χημικό εργαστήριο με την έκρηξη των ορμονών) και έτσι τα πράγματα γίνονται ακόμα πιο περίπλοκα!
Nα προσέχεις μόνο μην ανατιναχτείς από τις εκρήξεις σου!!!!

captain 69

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Like
14.650
Πόντοι
3.506
Καλημέρα σε όλους,

Μη σε νοιάζει φίλε... ο γέγονε, γέγονε. Αν είναι τυπική και εντάξει στο σπίτι της και απέναντί σου, δεν τρέχει μία. Αν απαριθμείς τις πιθανότητες να έχει ξενοπηδηχτεί, απλώς θα τρελλαθείς και άκρη δεν θα βγάλεις.

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
60
Like
7.873
Πόντοι
6.030
Καλημέρα σε όλους,

Καλά ρε φιλε μην τρελαίνεσαι. .. Μπορει και να μην καταλάβεις και τιποτα(ισως το καλύτερ για σενα).Για να ηρεμήσεις θα σου πω οτι ξέρω περίπτωση γυναικας που καλη ωρα σαν κι εσένα εχει τρία παιδιά και ο άντρας της την παίρνει συχνά τηλέφωνο ακόμα και στα παιδικά παρτυ. Έχουν καταλαβει ολοι οτι ο τύπος την ζηλεύει πολύ και την υποψιάζεται και οχι αδικαιολογητα. Η τύπισσα γαμιεται με χωρισμένο μπαμπά φίλων των παιδιών της. Που να του παει το μυαλο του κακόμοιρου του κερατά;;; και το ξέρουν και οι γονείς των άλλων παιδιών.

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
9.060
Πόντοι
2.356
Ε ναι τυπε , αφου καλυψαμε σχεδον ολες τι περιπτωσεις συγγένειας , τοποθεσίας , οικογενιακης μεριδας και καταστασης , τωρα παμε και σε άλλα χαρακτηριστικα ,
οπως πχ επαγγελματικά , χομπι , χρωμα μαλλιων κτλ , δηλαδη

• τουριστριες
  • κομμωτριες
  • δασκαλες
  • μπατσινες
  • δικηγορίνες
  • ανεργες
  • ανεργες με επιδομα
  • ζωντοχηρες
  • χηρες
  • βοηθους σε παγκο λαικης
  • γαζωτριες ( ενας πολυ σημαντικος κλαδος που δεν εχει εμφανιστει στο σαιτ και δειχνει και την παρακμη την βιοτεχνίας της χωρας , παλια γινοταν χαμος)
  • χωριατισσες
  • ξεναγους
  • Μαίες
  • Φροντίστριες ηλικιωμένων/παιδιών
  • Γραμματείς
  • Υπάλληλοι λιανικής (π.χ. πωλήτριες)
  • Καθαρίστριες
  • Υπάλληλοι υποδοχής (ρεσεψιονίστ)
  • Διακοσμήτριες εσωτερικών χώρων
  • Μαγείρισσες/ζαχαροπλάστριες
  • σερβιτορες

Το θεμα ειναι ομως αυτο που ειπες εσυ ,... ουτε και σε αυτο γαμάει κανεις .. άρα γιατι τα ανοιγουν ;; για να μαθουν μηπως ειναι αυτοι οι ατυχοι αλλά οι άλλοι γαμανε στην συγκεκριμένη κατηγορία ;;
Ξεκάθαρα ναι.
Εδώ άνοιξε ο άλλος νήμα "γαμιούνται οι τουρίστριες στο κέντρο;". Το είδα πριν λίγο και λέω δε μπορεί......
Το λέει κιόλας. Δεν τον βρέχει σε τουρίστρια ούτε με αίτηση.
Αναμένω νήμα "γαμιουνται οι τουριστριες στο μουσείο της Ακρόπολης;"
"Γαμιούνται οι τουρίστριες στα τείχη της Ελευσίνας; "
"Ναός του Ποσειδώνα και γαμήσι τουρίστριας στο βωμό. Τι παίζει;". :confused:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom