Νέα

Παντρεμένες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα john791
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 325
  • Εμφανίσεις 63K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
9.993
Πόντοι
2.356
σε ποιο νομο τυπε?
Να παει λεει σε κανενα κωλοχωρι με 5 κατοικους, να περναει το πρωι ο βοσκος να του λεει καλημερα με χαμογελο και να σκεφτεται αμεσως : ωπα! τι παιζεται εδω???

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
84.343
Πόντοι
12.756
Αν δω οτι ειναι πολυ το ρισκο παω εξωτερικό μετά :coffee:

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
9.993
Πόντοι
2.356
Αν δω οτι ειναι πολυ το ρισκο παω εξωτερικό μετά :coffee:
Να αποφυγεις βορειες χωρες τυπε, εκει πανε με αρκουδες , αμα σκασει παντεεμενη απο Μεσογειο την περνανε σουβλακι χωρις πολλα πολλα…

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
84.343
Πόντοι
12.756
Να αποφυγεις βορειες χωρες τυπε, εκει πανε με αρκουδες , αμα σκασει παντεεμενη απο Μεσογειο την περνανε σουβλακι χωρις πολλα πολλα…

Που λες να πάω ;; για πες καμιά γνωμη :coffee:

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
40.755
Πόντοι
5.506
Εχουν πεσει πολλα σημεια στο τραπέζι

Κουφονησι σκεφτομαι που εχω παρει και κατι οικόπεδα, που εκει ειναι ακομα πιο δυσκολο να γαμηθει η αλλη , εδω απο οτι διαβαζω δεν γαμανε ουτε τουριστριες , φαντασου τις ντοπιες :coffee:
Μετα λέω Μυκονο , αλλα ειναι επικίνδυνα εκει :coffee:
Συβοτα , Παξους , καμιά Μανη , Κερκυρα , Κρητη , ισως και Λαγό , πανω στον Εβρο , θα δειξει τυπε , θα παρακολουθω το σαιτ μεχρι τοτε και θα δω ποιες ειναι οι ασφαλεις περιοχες :coffee:
μυκονο θα σου βγει μπουστης και παξους θα γαμηθει απο ρομαντισμο λογω παπακαλιατη....

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
84.343
Πόντοι
12.756
μυκονο θα σου βγει πουστης και παξους θα γαμηθει απο ρομαντισμο λογω παπακαλιατη....

Περιμένω να πεθάνει η αλλη η γριετζο η Ρηνιω στην Κιναρο , αλλα και εκει ειναι επικινδυνα , μπορει να ερθει να στην γαμησει ο Σαρημπαλιδης που πηγαινει εκει καθε εβδομαδα ο μαλάκας :coffee:
Ειμαι σιγουρος οτι κάτι παιζει με την γρία και αυτον :coffee:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
84.343
Πόντοι
12.756
πομακικα χωρια....αλλαξοπιστησε κιολας και θα ειναι μπενεφιτ

Εχεις γαμησει πομάκα ;; :coffee:
Μηπως να ανοιξουμε ενα νημα αν γαμιουνται οι πομάκες ;; :coffee:
νομιζω λειπει αυτη η πληροφορία απο τους γαμιαδες του σαιτ

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
9.993
Πόντοι
2.356
Που λες να πάω ;; για πες καμιά γνωμη :coffee:
αφου ρωτας, η θα πας καπου εξωτικα που κυκλοφορουν γυμνοκωλες οι ντοπιες ολη μερα και δεν θα δωσει κανεις σημασία στη δικια σου, ή θα πας κανενα Βιετναμ , που ειναι ολοι οι ντοπιοι ανατολιτες μικροτσουτσουνοι και θα εισαι μπροστα τους ο Τζον Χολμς. Ασε που αμα σου κανει στραβη η κυρια σου κι εκει, την στελνεις βολτα σε κανενα λιβαδι για μαργαριτες αλλα ξεχνας επιμελως να της πεις οτι ειναι παλιο ναρκοπεδιο απο τον καιρο του πολεμου.

ARIS einai re

Μέγας
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
14.177
Πόντοι
3.506
Περιμένω να πεθάνει η αλλη η γριετζο η Ρηνιω στην Κιναρο , αλλα και εκει ειναι επικινδυνα , μπορει να ερθει να στην γαμησει ο Σαρημπαλιδης που πηγαινει εκει καθε εβδομαδα ο μαλάκας :coffee:
Ειμαι σιγουρος οτι κάτι παιζει με την γρία και αυτον :coffee:
Η κυρά Ρηνιώ έχει κάτι βαρβατους τράγους και δεν σε συμφέρει

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
84.343
Πόντοι
12.756
αγορα λεμε ΑΓΟΡΑ!

δεν πουλαει λεμε , ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΕΙ !!!!!

Αλλα τωρα που θα τα βγαλει ολα στο σφυρι ο Κος Κυριακος , λεω να αγοράσω τον Παρνασσό :coffee:
Μπορει να πάρω και κανα νησί δωρο 1+1 προσφορά ...
Θα δουμε , ΘΑ ΔΟΥΜΕ πως θα παει , τωρα φτιαχνεται το μελλον της χωρας , και πρεπει να είμαστε μεσα και εμεις :coffee:

Nubic

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
11
Like
22.972
Πόντοι
6.246
Κυκλοφορεί μια φήμη να πουληθεί το Καρπε-νήσι που συνδυάζει βουνό και θάλασσα

northviking87

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2022
Like
183
Πόντοι
0
Συμβαινουν πολλα φιλε μου ...οι παντρεμένες που εχω κανει κατασταση εγω και αρκετοι ακομα που γνωριζω ελευθερο (και μεγαλο) πουλι ηθελαν....επειδη ακριβως μπορουσαν να το έχουν πολυ πιο συχνα απο το παντρεμενο που και "κουρασμένο" θα τους προεκυπτε απο τις συζυγικές υποχρεώσεις και θα υπηρχε και ο επιπλεον κινδυνος να βρεθουν κι αυτες μπροστα σε μια εξαγριωμένη νυν!!!!!
Πολυ ωραιο θεμα με ωραιες απαντησεις μεχρι τωρα γενικα!

Μου θυμισε τα νιατα μου και εμενα οταν ειμουν στα 20-25 πως βρισκομουν με παντρεμενες και δεσμευμενες....αν το καλοσκεφτεις κυριως με παντρεμενες το ειχα πιο ευκολο να βγω μια εποχη απο οτι με συνομηλικες ελευθερες!Αναμνησεις... και διαφορετικες εποχες βεβαια...δεν υπηρχαν τοσο τα social media στην σημερινη τους μορφη...και μπορουσες πολυ πιο ευκολα να ψαρεψεις απο το ιντερνετ καποια παντρεμενη...εποχες msn κτλ...
Ισχυει αυτο που λες οτι κυριως οι παντρεμενες θελουν καλο γαμησι, και περιπετεια συνηθως. Τις γοητευε επισης και η ξενοιασια και η ανεση ενος μικροτερου...
Το μονο μειον οτι αν θελεις τιποτα περιεργα βιτσια λιγο δυσκολο με παντρεμενη καθως εχει πολυ συγκεκριμενη εικονα και απαιτησεις απο την ολη αυτη συναλλαγη ας το πουμε...

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
48
Like
32.991
Πόντοι
29.086

Stories

Νέο!