Νέα

Παντρεμένες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα john791
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 266
  • Εμφανίσεις 26K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (1 μέλη και 9 επισκέπτες)

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
52.485
Πόντοι
15.297
Εκ πείρας μιλώντας και χωρις να εχω το αλάθητο του Πάπα....η παντρεμένη θελει περιπέτεια,αγριο γαμησι και ευχέρεια κινήσεων που μονο ο ελεύθερος και συνηθως αρκετα νεότερος (απο γαμο τουλαχιστον) μπορει να τις προσφερει χωρις αγχος και συζητησεις επι συζητήσεων για συντονισμο που πρηζουν ορχεις και μουνοχειλα!!!!Τα αλλα περι πιθανης καψουρας ερχονται δευτερότριτα...μπορει να συμβουν ειτε ετσι ειτε αλλιως!!!!!!
H παντρεμένη ΣΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ μπορεί να λειτουργεί έτσι.
Σε μικρές κοινωνίες ΟΧΙ.

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
52.485
Πόντοι
15.297
Δε τα γουστάρω αυτά τα ντειτινγκ ρε μαν :sad2:
Όσοι έχουν όργανα δεν χρειάζονται μπλιμπλικια ...αυτό σε οδηγεί σε παράλληλο σύμπαν αν δεν έχεις κάτι να σε κρατά μειωμένο στην πραγματική ζωή.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Δε τα γουστάρω αυτά τα ντειτινγκ ρε μαν :sad2:
Ευ γέ!

Intruder80

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Οκτ 2020
Κριτικές
2
Like
5.447
Πόντοι
1.056
H παντρεμένη ΣΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ μπορεί να λειτουργεί έτσι.
Σε μικρές κοινωνίες ΟΧΙ.
Για μικρες κοινωνιες μπορει να ισχυει...για τις μεγαλες που ζω αναφερομαι εγω!!!!

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
20.779
Πόντοι
6.056

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
20.779
Πόντοι
6.056
- Μικρές πόλεις: Τις ίδιες ανάγκες έχουν και οι εκεί παντρεμένες ,δεν έχουν διαφορετική κατασκευή. Προτιμούν κυρίως τους περαστικούς, δηλαδή φοιτητές, φαντάρια, υπαλλήλους για τη σεζόν, αναπληρωτές δημοσιους υπαλλήλους. Σίγουρα χρειάζονται περισσότερες προφυλάξεις για αυτό και δεν την κυκλοφορείς την παντρεμένη.

Σε ποιες μικρές πόλεις συμβαίνουν αυτά;Μπορείς να πεις μερικές;

Γιατί εγώ βλέπω ότι η πλειοψηφία είναι αφοσιωμένες στα παιδιά και τους άντρες τους

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
52.485
Πόντοι
15.297

Γιατί εγώ βλέπω ότι η πλειοψηφία είναι αφοσιωμένες στα παιδιά και τους άντρες τους
Αναπληρωτές;;;;
Χα χα...αυτοί το πολύ στα χωριά τους με καμμία συμμαθήτριά τους...

• Χαχα
Αντιδράσεις: Cheng

kolitseto

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2017
Like
62
Πόντοι
0
Εδω ελεύθερες δεν βρίσκεις,παντρεμένες ψάχνετε;
υποτιθεται οτι οι παντρεεμενες δεν εχουν τοσες απαιτησεις... θελουν μονο σεξ και να ξεφυγουν απο τη βαρεμαρα της καθημερινοτητας και την ιδια ψωλη..... αλλα και παλι... και σαυτη τη περιπτωση.... αμα εισαι αντρας που δε το χεις.... δε θα το χεις ουτε μαυτες τις διψασμενες... δλδ θα διαλεξουν καποιον πιτσιρικα... η καποιον που το χει με το μπλα μπλα.... εγω πχ δε γαμαω ουτε με αιτηση... ουτε ελευθερη ουτε παντρεμενη που παιζει το ματι της... γιαυτο και δεν ασχολουμαι, ουτε στελνω ουτε τπτ

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
23.287
Πόντοι
6.056

Στα Γιαννιτσά, Γρεβενά, Κιλκίς κτλ που ξέρεις εσύ ... ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΧΙ , έτσι Σαντ ;;;;

Έχουν μπερδέψει τις τσόντες με το Ελλαδιστάν οι τύποι .

Στην Κρήτη ... ιστορίες που έμπλεξαν πιτσιρικάδες με παντρεμένες ....
πίνουν τώρα οι πιτσιρικάδες ... καφέ με το Τζίμη Χόφα ....και το Τζιμ Τόμσον ......

kolitseto

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2017
Like
62
Πόντοι
0
Δύσκολο σπορ οι παντρεμένες θεωρώ και κυρίως το πως να καταλάβεις αν μια παντρεμένη ενδιαφέρεται ή όχι. Μη πλησιάσεις δηλαδή και βρεις και το μπελά σου μετά.
δυσκολο να το καταλαβεις.... περιεμενουν να μυρισεις τα νυχια σου........ και αντε να παρεξηγησεις καποια κινηση της και να της τη πεσεις και να φας ενα ωραιο ακυρο... ακομα χειροτερα να τα πει στον αντρα της.... αντε μετα συνεχισε τη καθημερινοτητα σου... και δε μιλαω για πολη... που χανεσαι... αλλα για επαρχια...

kolitseto

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2017
Like
62
Πόντοι
0
το θέμα δεν είναι μόνο να ενδιαφέρεται αλλά και να μπορεί. Δηλ. να είναι τέτοια η καθημερινότητά της που να μπορεί πρακτικά να ξεγλιστρήσει από το σύζυγο, την ώρα που θα μπορείς κι εσύ. Άμα είναι δύσκολο το εγχείρημα, πιστεύω θα κουράσει γρήγορα.
Προσωπικά πλέον πηγαίνω μόνο σε εργαζόμενες. Αλλά στην υποθετική περίπτωση που θα γινόταν κα'να παιχνίδι με παντρεμένη - παντρεμένος κι ο ίδιος - το πιο πιθανό σενάριο που μπορώ να φανταστώ είναι ραντεβού κάπου στο σχόλασμα σε ξενοδοχείο του κέντρου για ένα στα γρήγορα. Και άγνωστο πόσο συχνά.
εγω μενω σε χωριο.... διπλα εχω μια μουνιτσα παντρεμενη με δυο μικρα παιδια... τα πρωινα που τα παιδια ειναι σχολειο και ο αντρας της στη δουλεια, ανετα πηδαω το φραχτη, και μετα και αυτη.... αλλα που να κανεις κινηση για να δεις αν θελει...... που το πιο πιθανο θα ειναι να μη γουσταρει.... και να τα πει κ στον αντρα της και μετα να βρεις κ το μπελα σου.... αλλα η καριολα ειναι για πολυ γαμισι

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
81.628
Πόντοι
12.756
Πω ρε πουστη μου ένα βαιμπερ έχω και θα το καταργησω κ αυτό :sad2:

απορω γιατι δεν το εχεις καταργησει ήδη , αυτο δεν ειναι app , εχει πιο πολλες διαφημίσεις και απο εδω μεσα , που οπου και να πατησεις πετάγονται παράθυρα μεχρι να πεθάνεις

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
23.287
Πόντοι
6.056
δυσκολο να το καταλαβεις.... περιεμενουν να μυρισεις τα νυχια σου........ και αντε να παρεξηγησεις καποια κινηση της και να της τη πεσεις και να φας ενα ωραιο ακυρο... ακομα χειροτερα να τα πει στον αντρα της.... αντε μετα συνεχισε τη καθημερινοτητα σου... και δε μιλαω για πολη... που χανεσαι... αλλα για επαρχια...
Αρχηγέ , το παιχνιδι μεταξύ παντρεμένων ... βγάζει κάτι καλό μόνο στον αυτόματο , χωρίς να περιμένεις άμεσα αποτελέσματα.
Από γυναίκες δηλαδή που ξέρεις χρόνια και σε ξέρουν χρόνια και γνωρίζονται οι οικογένειες.

Αν είσαι άντρας, με κάποια παντρεμένη που ξέρει τη γυναίκα σου και ξέρεις τον άντρα της.
Πρέπει να ήσουν όλες τις φορές που σε έχει δει στα χάϊ σου , να αισθάνεται ασφάλεια
και να ξέρει ότι δεν θες να χωρίσεις, εφόσον δεν θέλει και αυτή.
Μόνο τότε, όταν έχει αυτή κάβλες, θα γίνει φάση , για πούτσο ξερά.
Σε αυτή την περίπτωση , το κάνει τόσο σαφές, που αν δεν είσαι από ... δικαστική επιμέλεια ... θα το καταλάβεις ξεκάθαρα.

Τα υπόλοιπα είναι για τσόντες. Ούτε καν ξένες τσόντες . Για ελληνικές τσόντες.

Talibanakos44

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Δεκ 2015
Κριτικές
14
Like
4.286
Πόντοι
1.446
Οι παντρεμένες είναι ιδιαίτερο κ περίεργο σπορ και αρκετές φορές επικίνδυνο.
Προσωπικά το αποφεύγω γιατί θέλει αρκετό χρόνο είναι σπάσιμο νεύρων,οι γυναίκες που μπλέκεις έχουν είτε κάποιο θέμα πχ νιώθουν εκείνη τη περίοδο η ψυχολογία τους είναι διαταραγμένη δεν είναι καλά με τον άντρα τους είτε τον έχουν βαρεθεί είτε τις κερατώνει,η δεύτερη εκδοχή είναι απλά καριολες,σε κάθε περίπτωση υπάρχει επικινδυνότητα κ αστάθεια.Ολα τα υπόλοιπα περι ωραρίων ελεύθερου χρόνου κ επικοινωνίας τα ξέρουμε όλοι.
Προσωπικά έχω γαμησει ελάχιστες φορές παντρεμένες μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού,τουλάχιστον που να το ξέρω σίγουρα ότι είναι κάτω από συζυγική στέγη γιατί ποτε δεν είσαι και σίγουρος για τίποτα.
Τέλος εγώ το έχω προχωρήσει κ θεωρώ ότι είναι το καλύτερο να γαμας παντρεμένες μόνο όταν έρθει έτσι η κατάσταση που είτε έρθει τελείως τυχαία η φάση η όταν είναι εξαιρετικά εύκολο κ γρήγορο χωρίς να ασχοληθείς και πολύ.

Traindriver!

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2024
Like
120
Πόντοι
0
Καλησπέρα παιδιά, εγώ δεν θα σας πω ιστορίες αλλά θα σας πω ότι δεν είμαι άτομο που την πέφτει γιατί δεν το έχω καθόλου ότι κάνω το κάνω μέσω κοινής παρέας και υστερα απο συνομιλια χαλαρη . Αυτό που έκανα εγώ και πάντα έπιανε ήταν ότι γνώριζα παντρεμένες η κοπέλες που είχαν μακροχρόνια σχέση και πάντα τους έλεγα πως δεν θέλω δεσμεύσεις δεν μπορώ τα μηνύματα και τις κλήσεις και δεν πιέζω καταστάσεις. Λοιπόν αυτό τους βόλευε απίστευτα πολύ οπότε μου στέλνανε πάντα αυτές μήνυμα και έτσι γαμιομασταν. Πότε δεν έμαθε κάνεις τπτ ποτέ δεν τις ενόχλησα και όλα καλά.

kolitseto

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2017
Like
62
Πόντοι
0
Συνήθως η παντρεμένη κάνει την πρώτη κίνηση, να την πέσεις εσύ κατευθείαν σε παντρεμένη είναι ρίσκο μπορεί να σου ρίξει άκυρο και αν το πει και στον άντρα της να γίνεις και ρόμπα.
αυτο. καλυτερα τσοντα και μαλακια και απελπισια απο την αγαμια, παρα τετοιες περιπετειες

kolitseto

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2017
Like
62
Πόντοι
0
Καλησπέρα παιδιά, εγώ δεν θα σας πω ιστορίες αλλά θα σας πω ότι δεν είμαι άτομο που την πέφτει γιατί δεν το έχω καθόλου ότι κάνω το κάνω μέσω κοινής παρέας και υστερα απο συνομιλια χαλαρη . Αυτό που έκανα εγώ και πάντα έπιανε ήταν ότι γνώριζα παντρεμένες η κοπέλες που είχαν μακροχρόνια σχέση και πάντα τους έλεγα πως δεν θέλω δεσμεύσεις δεν μπορώ τα μηνύματα και τις κλήσεις και δεν πιέζω καταστάσεις. Λοιπόν αυτό τους βόλευε απίστευτα πολύ οπότε μου στέλνανε πάντα αυτές μήνυμα και έτσι γαμιομασταν. Πότε δεν έμαθε κάνεις τπτ ποτέ δεν τις ενόχλησα και όλα καλά.
πως τις γνωριζες? εστελνες πρωτος?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom